رفتن به مطلب

چه کنسولی رو خریدی تجربت رو بگو

چه کنسولی یا pc رو میخری   

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. چه کنسولی رو خریدی و ایا ازش راضی هستی تجربت رو بگو

• PS4
      12
    • PS3
      7
    • XBOX ONE
      9
    • XBOX 360
      8
    • XBOX ONE S
      2
    • PS4 PRO
      7
    • PS4 SLIM
      3

Recommended Posts

سلام به دوستان گرامی

امروز میخوایم با هم یک نظر سنجی بکینیم اینکه چه کنسولی  رو خریدین و تجربه استفادتون رو بگین و چی کنسولی رو میپسندین

گفتم اینجا شاید بهتر برای دوستانی نمیدونن کارایی یک کنسول با یک PC چقدر تفاوت داره و ممکنه در انتخاب به مشکل بربخورن

هر کنسولی که دارین تجربه تون رو بگین

ویرایش شده توسط REZA001
لینک به دیدگاه

درود.

بنده مهر ایکس باکس وان خریدم 4 ماه استفاده کردم بعد فروختم الان پلی4 خریدم. والا به جرات پلی 4 خیلی بهتره حداقل از لحاظ بازی.

یه سری چیزای کلیشه ای هم هستن که سلیقه ایه گفتنشون جز ایجاد درگیری دردیو دوا نمیکنه. درکل به نظر شخصی بنده بین دو کنسول نسل هشتمی پلی 4 بهترین انتخابه به این دلایل:

1- قیمت بهتر بازی های اکبند(اختلاف چیزی حدود 40-50 تومان)

مثال:  اینفینیتی وارفیر چند ماه پیش 190 برا ایکس باکس قیمت گرفتم که برا پلی 4 ، 150 قیمت دادن.

2- بازی های کارکرده شو میشه به وفور تو بازار پیدا کرد

مثال: ایکس باکس متاسفانه بازی های فیزیکی اکبندش کمه چه برسه به کارکردش که بدلیل کم بودن خریدارش تو بازاره

3- وجود بازی برای اکثر سلیقه ها 

4- بازی های انحصاری خوب که میشه گفت تنها دلیل خرید کنسول میتونه باشه

ویرایش: 

اینو بگم تمامی دلایل بالا بین دو کنسول ایکس باکس و پلی استیشن بوده و پلتفرم پی سی رو نمیشه با اینا مقایسه کرد چون اهداف اینا باهم یه دنیا فرق داره.

پی سی یکی از قابلیت هاش گیمینگه درحالی که کنسول دلیل وجودش فقط گیمینگه. امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم. 

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

360 داشتم بعدسونی 3 گرفتم

بعد دوباره ایکس باکس وان گرفتم بعد دوباره سونی 4 گرفتم بعدشم فروختم

به جرات هیچ کدوم به پی سی نمیرسن

لذت چند روزه نمیارزه برای بازیای انحصاری

پی سیم که از اول بوده و هست و جاش با هیچ چیزی قابل تعویض نیست

یه سری مسائل دیگه هم هست که بحث دربارشون بی پایانه

پس بهتر واردش نشیم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

360 داشتم بعدسونی 3 گرفتم

بعد دوباره ایکس باکس وان گرفتم بعد دوباره سونی 4 گرفتم بعدشم فروختم

به جرات هیچ کدوم به پی سی نمیرسن

لذت چند روزه نمیارزه برای بازیای انحصاری

پی سیم که از اول بوده و هست و جاش با هیچ چیزی قابل تعویض نیست

یه سری مسائل دیگه هم هست که بحث دربارشون بی پایانه

پس بهتر واردش نشیم

بهتر بود بحث فقط بین کنسولا باشه. پی سی برتریاش از کنسول خیلی بیشتره درواقع کنسول حرفی برای گفتن مقابل پی سی نداره.

لینک به دیدگاه

xbox 360 فقط برای کپی بودن بازی ها الان هم پی سی باز هم به دلیل کرک به نظرم گرفتن کنسول اونم با این قیمت بازی کاملا غیر منطقی  تو ایران فقط به درد افراد پولدار می خوره 

لینک به دیدگاه

نکته ، PC یک پلتفرم هست نه کسنول به Xbox و PS میگن کسنول به PC و PS و Xbox و حتی تبلت به مجموع این ها میگفت پلتفروم.

قطعا PC به خاطر قدرت بالاش ، باقلیت های دیگش ، DOTA 2  و  CSGO که فقط روی PC هست.

ولی هر سال یکی دو بار کنسول PS4 از اقوام میگیرم یک ماهی دستم هست بازی های انحصاریش رو تا ته میرم

درکل بین کل پلتفروم ها PC و بین کنسول های PS4 برای قدرت بیشترش و بازی های انحصاری بهترش.

لینک به دیدگاه

بیشتر از 10 سال پی سی گیمر بودم . تابستون 95 چون دنوو هنوز کرک نشده بود رفتم طرف ps4 . خب از یه لحاظ هایی برتری داشت

مثلا لذتی که توی 10 سال با کامپیوتر برده بودم رو با انچارتد  4 تجربه کردم . ولی خب حتی انچارتد 4 که بالاترین گرافیک رو داره بین بازی های ps4 کلا  عقب تر بود نسبت به pc . تکسچر ها هم گاهی اوقات ازار دهنده میشن . مخصوصا توی بخش مولتی بازی ها که اکثرا 60 فریم هستند  گرافیک رو پایین میارن . از طرفی تکنیک های AA هم به ندرت استفاده میشه و ...

به نظر من یه گیمر باید هر دو رو داشته باشه . ولی اگر فقط و فقط و فقط یکیشو میخواید بخرید با توجه به قیمت قطعات کامپیوتر من ps4 رو پیشنهاد میدم + کرایه بازی ها یا اکانت هکی 

لینک به دیدگاه

من جای شما باشم اکس باکس وان اس میگیرم به دلایل زیر:
۱.دارا بودن سیستم عامل ویندوز ۱۰ با دنیایی از امکانات و قابلیت اجرای برنامه های یونیورسال و دستیار صوتی کورتانا
۲.دارا بودن امکان backward compatibility که به راحتی میتونید بیش از ۳۰۰ تا بازی نسل قبل رو هم اجرا کنید
۳.دارا بودن سرویس EA ACCESS که با پرداخت ماهیانه ۵ دلار ناقابل میتونید به بیش از ۱۷ بازی برتر شرکت EA دسترسی داشته باشید
۴.اومدن سرویس XBOX PASS که این هم با پرداخت ماهیانه مبلغی ناچیز به بیش از ۱۰۰ بازی به طور کامل دسترسی خواهید داشت و به زودی برا همه فعال خواهد شد
۵.دارا بودن سرویس XBOX LIVE بسیار سریعتر و بهتر نسبت به PSN
6.با استفاده از گلد ماهیانه مایکروسافت چهار تا از بازی های برتر رو به رایگان به شما هدیه خواهد داد
۷.قابلیت پخش 4K BLUE RAY که اگر فیلم های 4K دارید خیلی راخت میتونید با استفاده از اکس باکس وان اس پخشش کنید
۸.قابلیت XBOX PLAY ANYWHERE که شما یک بار بازی رو دیجیتالی میخرید و میتونید هم تو ویندوز ۱۰ کامپیوتر و هم تو اکس باکس وان اتون به صورت کاملا Sync بازی کنید
۹.قابلیت CROSS PLAY که تو بعضی بازی ها میتونید با بازیکن های پی سی هم رقابت کنید

این مواردی که بالا گفتم فقط و فقط تو اکس باکس وان هستش و تو پلیستیشن ۴ خبری از هیچ کدوم از این قابلیت ها و سرویس ها نیست.

اگر پول اورجینال بازی کردن دارید تو خرید اکس باکس وان اس شک نکنید.
اگر هم از لحاظ مالی مشکل دارید میتونید پلیستیشن ۴ بخرید و از این اکانت های هکی (شخصا شدیدا مخالفم) استفاده کنید ولی باید قید تمامی مواردی که تو بالا گفتم رو بزنید.

موفق باشید

Sent from Lumia 730 Windows 10 Mobile

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، aramnazdari گفته است :

من جای شما باشم اکس باکس وان اس میگیرم به دلایل زیر:
۱.دارا بودن سیستم عامل ویندوز ۱۰ با دنیایی از امکانات و قابلیت اجرای برنامه های یونیورسال و دستیار صوتی کورتانا
۲.دارا بودن امکان backward compatibility که به راحتی میتونید بیش از ۳۰۰ تا بازی نسل قبل رو هم اجرا کنید
۳.دارا بودن سرویس EA ACCESS که با پرداخت ماهیانه ۵ دلار ناقابل میتونید به بیش از ۱۷ بازی برتر شرکت EA دسترسی داشته باشید
۴.اومدن سرویس XBOX PASS که این هم با پرداخت ماهیانه مبلغی ناچیز به بیش از ۱۰۰ بازی به طور کامل دسترسی خواهید داشت و به زودی برا همه فعال خواهد شد
۵.دارا بودن سرویس XBOX LIVE بسیار سریعتر و بهتر نسبت به PSN
6.با استفاده از گلد ماهیانه مایکروسافت چهار تا از بازی های برتر رو به رایگان به شما هدیه خواهد داد
۷.قابلیت پخش 4K BLUE RAY که اگر فیلم های 4K دارید خیلی راخت میتونید با استفاده از اکس باکس وان اس پخشش کنید
۸.قابلیت XBOX PLAY ANYWHERE که شما یک بار بازی رو دیجیتالی میخرید و میتونید هم تو ویندوز ۱۰ کامپیوتر و هم تو اکس باکس وان اتون به صورت کاملا Sync بازی کنید
۹.قابلیت CROSS PLAY که تو بعضی بازی ها میتونید با بازیکن های پی سی هم رقابت کنید

این مواردی که بالا گفتم فقط و فقط تو اکس باکس وان هستش و تو پلیستیشن ۴ خبری از هیچ کدوم از این قابلیت ها و سرویس ها نیست.

اگر پول اورجینال بازی کردن دارید تو خرید اکس باکس وان اس شک نکنید.
اگر هم از لحاظ مالی مشکل دارید میتونید پلیستیشن ۴ بخرید و از این اکانت های هکی (شخصا شدیدا مخالفم) استفاده کنید ولی باید قید تمامی مواردی که تو بالا گفتم رو بزنید.

موفق باشید

1-یه چیزی میگم با خودتون صادق باشید . توی یک روز چندبار از کورتانا استفاده میکنید ؟

2- انلاین باید بخرید که با توجه به قیمت های گیفت کارت و دانلود دیتاش اصلا به صرفه نیست و کمتر کسی  ازش استفاده میکنه .

3- کاملا قبول دارم.

4-قبول دارم ولی در مقابل سونی هم ps now رو داره .

5- اصلا قبول ندارم !! نمیشه این دو تا سرویس رو با هم مقایسه کرد . کاربر های پلی استیشن دو برابر ایکس باکس هستند و سرویس انلاین سونی دومین نسلی هست که راه اندازی شده در حالی که ماکروسافت سرور های استور ویندوزش حتی قبل تر از 360 هم قدرتمند بودن . پس مقایسه این دو تا سرویس عادلانه نیست . ( یادمه توی یه اماری که دیدم psn  مچ میکینگ بهتری داشت ولی توی بقیه موارد سرویس لایو برتر بود )

6- قبول دارم  ولی سونی هم بازیای بدی نداده اخیرا . journy  بازی کردم خیلی عالی بود . LOTF هم نسبتا خوب بود .  every body gone  to rapture هم دارم بازی میکنم ولی  سرو ته داستان رو نفهمیدم چیه  ولی گرافیک عالی داره . rebel galaxy هم زیباست و اگر سبکشو دوست داشته باشید  بازی خوبیه . این ماه هم بازی drown to death رو داده که باید ببینیم چی از اب در اومده .

7-در خارج از کشور دیسک های بلوری فیلم ها به ندرت پیدا میشن و همه از طریق استریم فیلم میبینن . توی ایران که کلا هیچی .

8- قبول دارم .

9- کمتر بازی  از این قابلیت پشتیبانی میکنه . گرچه زیاد هم قبول ندارمش .

در مقابل پلی استیشن گرافیک بالاتر تعداد بالای انحصاری هایی که تا تجربه نکنید کیفیت رو احساس نمیکنید پلیر های بیشتر و ...

لینک به دیدگاه

سلام  

من نه با دسته حال مي كنم و نه به گرافيك كنسول قانع ميشم , و كلا اعتقاد دارم كلاس pc از كنسول بالا تره اما مشكلش اينه كه هزينه ي زيادي را مي طلبد كه خوشبختانه من با اين قضيه كنار آمدم.

لینک به دیدگاه

عزیز یک نکته خفن :

همیشه از سرچشمه آب بخور

این همه بازی کامپیوتری و نرم افزار رو با کنسول بازی نمی سازن ، بلکه با کامپیوتر 

حتی سرور های بازی هم کامپیوترن نه کنسول ........

لینک به دیدگاه

1-یه چیزی میگم با خودتون صادق باشید . توی یک روز چندبار از کورتانا استفاده میکنید ؟
2- انلاین باید بخرید که با توجه به قیمت های گیفت کارت و دانلود دیتاش اصلا به صرفه نیست و کمتر کسی  ازش استفاده میکنه .
3- کاملا قبول دارم.
4-قبول دارم ولی در مقابل سونی هم ps now رو داره .
5- اصلا قبول ندارم !! نمیشه این دو تا سرویس رو با هم مقایسه کرد . کاربر های پلی استیشن دو برابر ایکس باکس هستند و سرویس انلاین سونی دومین نسلی هست که راه اندازی شده در حالی که ماکروسافت سرور های استور ویندوزش حتی قبل تر از 360 هم قدرتمند بودن . پس مقایسه این دو تا سرویس عادلانه نیست . ( یادمه توی یه اماری که دیدم psn  مچ میکینگ بهتری داشت ولی توی بقیه موارد سرویس لایو برتر بود )
6- قبول دارم  ولی سونی هم بازیای بدی نداده اخیرا . journy  بازی کردم خیلی عالی بود . LOTF هم نسبتا خوب بود .  every body gone  to rapture هم دارم بازی میکنم ولی  سرو ته داستان رو نفهمیدم چیه  ولی گرافیک عالی داره . rebel galaxy هم زیباست و اگر سبکشو دوست داشته باشید  بازی خوبیه . این ماه هم بازی drown to death رو داده که باید ببینیم چی از اب در اومده .
7-در خارج از کشور دیسک های بلوری فیلم ها به ندرت پیدا میشن و همه از طریق استریم فیلم میبینن . توی ایران که کلا هیچی .
8- قبول دارم .
9- کمتر بازی  از این قابلیت پشتیبانی میکنه . گرچه زیاد هم قبول ندارمش .
در مقابل پلی استیشن گرافیک بالاتر تعداد بالای انحصاری هایی که تا تجربه نکنید کیفیت رو احساس نمیکنید پلیر های بیشتر و ...

واقعا درود بر شرفتون که خیلی معقول نظر خودتون رو میگید.
راجع به سوال اولتون باید بگم من گوشیم لومیا ۷۳۰ با ویندوز ۱۰ هستش و تقریبا تمام یادآوری ها و کارهای مهمم با کورتانا هستش و تو هر گجتی که ویندوز ۱۰ باشه همش رو بهم یادآوری میکنه
به نظر شما این جالب نیست که بگی "هی کورتانا" و بعدش بگی "رکورد دت" و کورتانا بدون هیچ معطلی گیم پلی رو براتون ضبط کنه؟یا میلیون ها سوالی که میشه ازش کرد.
در کل خرید کنسول سلیقه ای هستش.ولی من نمیتونم از این همه امکانات و قابلیت صرف نظر کنم و از همه مهمتر بازی هایی مثل گیرز اف وار و فورزا که خیلی علاقه دارم بهشون خانه اشون اکس باکس و ویندوز ۱۰ هستش.
راجع به فیلم های فور کی که فرمودید من احتمال میدم که خیلی سریعتر فراگیر میشه.اصلا احتمال استریم تو ایران با این وضع اینترنت و خرید حجمی بیشتر یک رویا هستش.
در ضمن هر گیمری هم که گاد اف وار یا انچارتد یا لست اف از بازی نکنه اصلا گیمر نیست از نظر من.
موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام  خدمت دوستان  

دوست بزرگوارم pc رو اولا نمیشه یه کنسول نامید و نمیشه با کنسول مقایسه کرد 

ولی متاسفانه خیلی ها به pc به چشم یه کنسول نگاه میکنن که درست نیست چون دارید در حق p c ظلم میکنید 

با pc هر کاری میشه کرد از بازی گرفته تا برنامه نویسسی و فتوشاپ و کار باز انواع نرم افزار و هک و تماشای فیلم و آهنگ و اینترنت و

و هزاران مورد دیگه که باعث حتی پولسازی برای فرد میشه و ازش کسب درآمد میکنه یا به کارهای روزمرش برسه یا کارش رو انجام  میده مثل کارمند بانک یا پست بانک

پس مقایسه pc  که این هه کار مختلف میشه باهاش کرد با کنسولی که مختص لذت بردن اختصاصی از بازیهاست اصلا درست نیست و این بار دارین در حق کنسول ظلم میکنید 

من یه دوماهی هست که کنسول PS4 خریدم و میتونم بگم از دست  مصیبتهای pc واقعا راحت شدم و از بازیها دارم لذت میبرم 

دیگه مشکلات کرک ندارم دیگه مشکلات اشکالات ویندوز و نصبش رو ندارم دیگه مشکلات نرم افزاری ندارم دیگه کاری با نصب اجباری برخی

نرم افزارهای جانبی رو ندارم دیگه نگران گرم شدن و خرابی قطعات گرون قیمت رو ندارم چون با پول یه گرافیک  GTX 1060 یا گرافیک RX 470 یه کنسول خریدم 

دیگه نگران گیر کردن بازی و افت فریم و هزار مصیبت دیگه نیستم دیگه کاری به آپدیت درایوها ندارم و برام اصلا مهم نیست 

الان خیلی راحت یه دکمه گرد PS روی دسته بازی رو میزنم و کنسول از اونور اتاق روشن میشه و در حالی که لم دادم به مبل راحتیم و آب میوه و شکلات نوتلا کنارمه دارم 

بازی آنچارتد رو بازی میکنم و لذت میبرم از دنیای بی حد و اندازه بازیها البته با  این سنم !!! 

البته بنده یه PC ارزون قیمت هم دارم که کارهام رو باهاش انجام میدم و هیچ نیازی به هیچ چیزی ندارم 

به هر حال انتخاب با خودتونه که کدوم رو انتخاب کنید و هرکس سلیقه خاص خودش رو داره و دیدگاه خودش رو که باید بهش احترام گذاشت 

یکی مثل من کنسول رو دوست داره و یکی مثل فلانی PC رو دوست داره و در کل نمیشه این دو رو باهم مقایسه کرد 

لینک به دیدگاه

PS4 رو ترجیح میدم به بازی کرکی 

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون الان همونطور که علیرضا جان AliReza-Lion فرمودند XBOX ONE S کپی خور شده به نظر تون به فکر ارتقاع سیستم باشم یا برم سمت کنسول

این هم از لینک 

http://pspro.ir/product/search?tag=کپی+خور

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، REZA001 گفته است :

دوستان ممنون الان همونطور که علیرضا جان AliReza-Lion فرمودند XBOX ONE S کپی خور شده به نظر تون به فکر ارتقاع سیستم باشم یا برم سمت کنسول

این هم از لینک 

http://pspro.ir/product/search?tag=کپی+خور

عزیز شایعس. همون ظرفیت افلاینه که از اول بود.

راستش اگه میتونی با کم بازی خریدن کنار بیای و با تعویض بازی سر کنی برو کنسول در غیر این صورت فقط پی سی.

ایکس باکس کپی خورش هم یکم خریدنش فعلا عقلانی نیست.(تاکید میکنم کپی نشده)

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

کسی نبود به من بنده حقیر کمک کنه

لینک به دیدگاه

داداش انتخابیه که خودت باید انجامش بدی همه نظراتشونو گفتن. باز سوال بود خوشحال میشم راهنماییت کنم

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز.من قبلا شک داشتم که ps4 بگیرم ولی  وقتی که گرفتم متوجه شدم واقعا خیلی بهتر از pc هست  و دیگه نمیخود نگران باشم که حالا مثل pc تو بازی تیک بزنه رم کم بیاره و چیزای دیگه.دوست من اگر شما فقط واسه گیم میخوای  و از لحاظ هزینه مشکل نداری ps4 بگیری خیلی بهتره از لحاظ بازی هم بازی های کارکرده تمیز هم میتونی با قیمت مناسب گیر بیاری و یه دفعه میبینی دوستت فلان بازی رو داره میتونی با چیزی که خودت داری تعویضش کنی و اگر هم بخوای تو سایت میتونی بفروشی .در رابطه با ایکس باکس وان هم که متاسفانه بازیهاش گرونه و کم پیدا میشه.سوال دیگه ای بود در خدمتم.موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیز.من قبلا شک داشتم که ps4 بگیرم ولی  وقتی که گرفتم متوجه شدم واقعا خیلی بهتر از pc هست  و دیگه نمیخود نگران باشم که حالا مثل pc تو بازی تیک بزنه رم کم بیاره و چیزای دیگه.دوست من اگر شما فقط واسه گیم میخوای  و از لحاظ هزینه مشکل نداری ps4 بگیری خیلی بهتره از لحاظ بازی هم بازی های کارکرده تمیز هم میتونی با قیمت مناسب گیر بیاری و یه دفعه میبینی دوستت فلان بازی رو داره میتونی با چیزی که خودت داری تعویضش کنی و اگر هم بخوای تو سایت میتونی بفروشی .در رابطه با ایکس باکس وان هم که متاسفانه بازیهاش گرونه و کم پیدا میشه.سوال دیگه ای بود در خدمتم.موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

عزیز شایعس. همون ظرفیت افلاینه که از اول بود.

راستش اگه میتونی با کم بازی خریدن کنار بیای و با تعویض بازی سر کنی برو کنسول در غیر این صورت فقط پی سی.

ایکس باکس کپی خورش هم یکم خریدنش فعلا عقلانی نیست.(تاکید میکنم کپی نشده)

سایت معتبری هستش. چرا میگید شایعس؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، AmirEb گفته است :

سایت معتبری هستش. چرا میگید شایعس؟

خب چون هک نیس کار اینا. شما بری تو سایت گیم شیرینک بازی افلاین میدن 20-30 تومن

این همون اونه قبلش سفارش میدی میزنن برا کنسول. چیزیه که از اول بوده. در ضمن اگه واقعا هک بود محدودیتی نبود همه اینکارو انجام میدادن. اینا همش حقس میخواد فروشش زیاد بشه. با اسم هک میخاد اینجور رد کنه کنسولاشو که رو دستش باد کرده. از من گفتن انتخاب با خودتون.

لینک به دیدگاه

الان دقیقا همه میدونن وقتی پلی 4 هست کسی دنبال ایکس باکس نمیره با این روش میخواد انبارشو خالی کنه. باور نداری بیا مجانی بازی برات میزنم فقط 20 تومن پول بازی میگیرم. 

ویرایش:

اموزششم برات اینجا میذارم نگی بلوف زد.

1. برو سایت گیم شیرینگ بازی که میخوای ظرفیت افلاینشو بخر. نهایت 30 تومنه واسه بازی های جدید واسه قدیمی ها هم 18-20 پیدا میشه. 

2. دیتای بازیو دانلود کن.

3. اکانتو که خریدی یه روز مهلت میده فعال کنی بعد تا وقتی که انلاین نشدی میتونی بازی کنی! همین چیزی که این دوستان میگن میشه. با پول ناچیز کلی بازی میتونی بخری.

کسی راهنمایی بیشتر خواست من در خدمتم. 

اگه وافعا هکی بود کل دنیا میترکید همه جا با قیمت کلون میفروختن و ازین خبرا نبود. مثل اکانت شیرینگ که اولاش اومده بود همه میگفتن اختصاصیه نمیتونیم به کسی بگیم نمیدونم هک کردیم و این جیزا.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

خب چون هک نیس کار اینا. شما بری تو سایت گیم شیرینک بازی افلاین میدن 20-30 تومن

این همون اونه قبلش سفارش میدی میزنن برا کنسول. چیزیه که از اول بوده. در ضمن اگه واقعا هک بود محدودیتی نبود همه اینکارو انجام میدادن. اینا همش حقس میخواد فروشش زیاد بشه. با اسم هک میخاد اینجور رد کنه کنسولاشو که رو دستش باد کرده. از من گفتن انتخاب با خودتون.

ولی زمان خرید میتونی 10 تا بازی انتخاب کنی

امکان نداره اکانت هکی اینجوری پیدا شه ?

ویرایش : گرفتم چی شد :|

ویرایش شده توسط AmirEb
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...