رفتن به مطلب

سوال فنی درمورد SS/DS... مموری (رم)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من این مدل مادربرد و انتخاب کردم GIGABYTE B250-HD3P LGA1151 B250 

بعد بررسی دقیق رسیدم به لیست رمهای پشتیبانی شده

GA-HD3P.thumb.png.523966ec2c577d31eb9ab7718799c1c4.png

1- این معادله 1Rx8 یا 2Rx8 یعنی چی؟

2- SS / DS یعنی چی؟ این به Dualchannel شدن رم ربط داره؟مثلا فرقی نداره2تا رم از نوع SS باشه یا DS?

3 - Memory Socket Support یعنی چی؟

4-من دقیقا چه  رمی  باید بگیرم ک با 2400مگاهرتر dualchannel بشه؟

لیست کامل رمهایی ک این مادربرد پشتیبانی میکنه >>>>    mb_memory_ga-b250-hd3p_2.pdf

(یکی از دوستان خوبم bighero7  عزیز . یک رم معرفی کردن ک از نوع DS هست و 8گیگ.انتخابش عالیه اما 8گیگ ) میخوام 2تا 4گیگ بگیرم ک dualchannel شه.آیا امکانش هست؟

پیشاپیش مرسی از جواباتون:x

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، miladfi گفته است :

سلام دوستان

سلام،

1. R به معنی Rank یعنی درجه(تعداد اتصالات درونی مشترک هر مکان ذخیره سازی با دیگر مکان های ذخیر سازی در چیپست های گوناگون) و مقدار کناری آن(Bank)، تعداد جایگاه های ذخیره ی سازی در هر چیپست است. به طور کلی این اعداد، مشخصات چیپست های به کار رفته در RAM هستند.

2. SS:Single Sided، DS:Double Sided. یعنی در یک یا دو طرف مدارچاپی چیپست های قرار دارند.

3.RAM های متناسب با مادربورد استفاده شوند. برای مادربورد DDR4 نمی توان از RAM های DDR3 استفاده کرد.

4.ارزان ترین بسته ی دوتایی از RAM ها با فرکانس 2400MHz. که در میان محصولات موجود در بازار، G.Skill توصیه می شود.

ویرایش شده توسط +Wise+
لینک به دیدگاه

در در 1396/01/10, 18:11:50، +Wise+ گفته است :

سلام،

1. R به معنی Rank یعنی درجه(تعداد اتصالات درونی مشترک هر مکان ذخیره سازی با دیگر مکان های ذخیر سازی در چیپست های گوناگون) و مقدار کناری آن(Bank)، تعداد جایگاه های ذخیره ی سازی در هر چیپست است. به طور کلی این اعداد، مشخصات چیپست های به کار رفته در RAM هستند.

2. SS:Single Sided، DS:Double Sided. یعنی در یک یا دو طرف مدارچاپی چیپست های قرار دارند.

3.RAM های متناسب با مادربورد استفاده شوند. برای مادربورد DDR4 نمی توان از RAM های DDR3 استفاده کرد.

4.ارزان ترین بسته ی دوتایی از RAM ها با فرکانس 2400MHz. که در میان محصولات موجود در بازار، G.Skill توصیه می شود.

مرسی ک جواب دادین

2-فرق بین ایندوتا چیه ؟فرقی نداره توی این مدل مادربرد ، از هرنوع باشه dualchannel میشه؟

3-یجایی نوشته بود <<<< منظور تعداد ماژول هایی که استفاده میکنید است ! >>>> مثال  اون رم SS یا ِDS میتونه بصورت تکی کار میکنه . دوتایی (دوال چنل). 4تایی (دوال چنل) میشه. این درست نیست؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، miladfi گفته است :

سلامی از نو،

خواهش می کنم.

برای کاربری عادی هیچ تفاوتی ندارند. با این حال، هنگامی که در هر دو طرف مدارچاپی RAM ها، چیپست ها وجود داشته باشند، می توان با صرفه جویی در هزینه، ظرفیت هر واحد RAM را افزایش داد. با این وجود، در زمینه ی Overclock، ماجرا اندکی متفاوت است. تعداد بیشتر چیپست ها با افزایش جریان ورودی، گرمای تولیدی و ناپایداری بیشتر در فرکانس های بالاتر از فرکانس کاری اسمی RAM ها، همراه است. علیرغم این ها، اگر بتوان RAM های DS را در فرکانس های بالا، پایدار کرد، اندکی نتایج بهتری در آزمون ها به دست می آورند.

بسته به نوع چیپست و توانایی های مادربورد، اگر از تعداد زوجی از RAM ها استفاده شوند، می توان به پیکربندی های دو، چهار و شش کانال دست یافت. در صورتی که تعداد RAM های مورد استفاده فرد باشند، عملکرد به صورت تک کانال است. برای اطمینان خاطر، بسته های دو تایی یا چهارتایی از RAM ها را خریداری کرده و استفاده کنید.

اطلاعات بیشتر به وفور در اینترنت موجود هستند.

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/11, 01:49:49، +Wise+ گفته است :

سلامی از نو،

خواهش می کنم.

برای کاربری عادی هیچ تفاوتی ندارند. با این حال، هنگامی که در هر دو طرف مدارچاپی RAM ها، چیپست ها وجود داشته باشند، می توان با صرفه جویی در هزینه، ظرفیت هر واحد RAM را افزایش داد. با این وجود، در زمینه ی Overclock، ماجرا اندکی متفاوت است. تعداد بیشتر چیپست ها با افزایش جریان ورودی، گرمای تولیدی و ناپایداری بیشتر در فرکانس های بالاتر از فرکانس کاری اسمی RAM ها، همراه است. علیرغم این ها، اگر بتوان RAM های DS را در فرکانس های بالا، پایدار کرد، اندکی نتایج بهتری در آزمون ها به دست می آورند.

بسته به نوع چیپست و توانایی های مادربورد، اگر از تعداد زوجی از RAM ها استفاده شوند، می توان به پیکربندی های دو، چهار و شش کانال دست یافت. در صورتی که تعداد RAM های مورد استفاده فرد باشند، عملکرد به صورت تک کانال است. برای اطمینان خاطر، بسته های دو تایی یا چهارتایی از RAM ها را خریداری کرده و استفاده کنید.

اطلاعات بیشتر به وفور در اینترنت موجود هستند.

پس توی Dualchannel . یا هردو رم باید از نوع SS باشه یا از نوع DS ? مثلا نمیشه دو رم با مشخصات یکسان از ک یکی DS هست یکیش SS دوال کرد؟

منظورم از<<<<  SS:Single Sided، DS:Double Sided. یعنی در یک یا دو طرف مدارچاپی چیپست های قرار دارند. >>> میشه بیشتر توضیح بدین؟

من تو نت هرچی سرچ میکنم مطلبی پیدا نمیکنم ک بتونه جوابم بده...ببخشید زیاد سوال میپرسم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...