رفتن به مطلب

SLI کردن دو کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت تمامی دوستان عزیز

بنده میخاستم ببینم آیا امکانش هست دو کارت گرافیک از دو برند متفاوت رو باهم SLI کرد ؟

برای مثال بنده یک کارت گرافیک 980ti EVGA دارم آیا میشه با کارت  گرافیک 980ti MSI این هارو باهم SLI کرد ؟ 

اگر میشه تفاوتی در بازدهی داره یا خیر ؟

لینک به دیدگاه

سلام...بله امکانش هست و مشکلی نداره...البته رفرنس ها رو من شنیدم که میشه...کاستوم ها رو در جریان نیستم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه

اون اوایل برای sli حتما 2 کارت باید از یک برند میبودن اما بعدش انویدیا sli رو اپدیت کرد و این مشکل برطرف شد و کارت های از برند متفاوت به راحتی با هم sli میشدن

منتظر باشید نظر باقی دوستان هم جویا بشید تا مطمعن بشید

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام...بله امکانش هست و مشکلی نداره...البته رفرنس ها رو من شنیدم که میشه...کاستوم ها رو در جریان نیستم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه

اون اوایل برای sli حتما 2 کارت باید از یک برند میبودن اما بعدش انویدیا sli رو اپدیت کرد و این مشکل برطرف شد و کارت های از برند متفاوت به راحتی با هم sli میشدن

منتظر باشید نظر باقی دوستان هم جویا بشید تا مطمعن بشید

ممنون از نظرتون برای بازی حداکثر چند فریم تاثیر داره اگه دوتا 980ti داشته باشی ؟ 

روی رزولشن 4k 

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، namesis گفته است :

ممنون از نظرتون برای بازی حداکثر چند فریم تاثیر داره اگه دوتا 980ti داشته باشی ؟ 

روی رزولشن 4k 

2 تا 980 ti قدرتش تقریبا مثل 1080 هستش و حتی میگن مقدار کمی هم قویتره...با این حال کارت های جدیدتر بهینه تر هستن و مصرف کمتری دارن و به طور کلی تک کارت خیلی بهتر از 2 تا کارته

اگر قدرت یدونه 980 ti براتون کمه پیشنهادم اینه 1080 ti بخرید که قدرتش فوق العاده است و قیمت (دلاری) خوبی داره...حالا ایران بیاد معلوم نیست چقدر میشه...ولی حول و حوش 4 تومن در نظر بگیرید

لینک به دیدگاه

سلام. دو تا 980ti بسیار بالاتر از 1080 هستن ، ولی دو تا 980 دقیقا میشن یک دونه 1080

بنده هم در نظر داشتم که دو تا 980ti رو sli کنم ولی الآن منتظر نسخه های کاستون 1080ti هستم.

در کل ، در sli می تونید دو کارت از برند های مختلف ، حتما یک عدد کاستوم با یک عدد رفرنس ، مشکلی به وجود نمیاد ، ولی فرکانس کارتی که فرکانسش بالاتره ، به اندازه فرکانس کارت پایین تر ، پایین میاد. به علاوه ،  شما نمی تونید دو کارت هم چیپ (مثلا 960) ، که حافظه هاشون متفاوت هست رو با هم sli کنید. مثلا 960 4گیگ با 2گیگ sli نمیشه.

در ضمن ، اگر برای رندر می خواید، بهتره که دو تا 980ti یا دوتا تایتان معمولی رو sli کنید، چون معمولا در رندر های گرفیک محور ، هسته های کودا مهم هستن و این طوری ، هسته های کودا بیشتر می شوند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...