رفتن به مطلب

استفاده از شیشه بجای پلکسی امکان پذیر هست؟؟؟؟

Recommended Posts

سلام و سال نو مبارک یکی از دوستان کیس گرین وایپر داره میخوام ازش برش دارم فقط به شرطی که بشه این پلکسی رو عوض کرد میشه بجاش شیشه زد؟؟؟؟ چون من که کیس رو دیدم 8 تا روش پیچ داره شیشه سوراخ میشه برای این 8 تا؟؟؟؟؟؟

جای دور امکانش نیست برم یک شیشه فروشی چند خیابون با من فاصله داره باید چه اندازه ای بدم و باید چیکار کنم؟؟؟؟

نکته تا جایی که من دیدم پلکسی خود کیس دورتادورش گرده مهم نیست برای من میخوام مربعی باشه نه گرد.

راهنمایی کنید ممنون میشم.

نکته پلکسی رو چجوری میشه تمیز کرد خط نیوفته؟؟

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز و تبریک سال نو
منم وایپر دارم به جای طلق خود کیس پلکسی شفاف گذاشتم که مثل شیشه هست
امکانش هست ولی سوراخکاری دقیق و ابزار دور شیشه با توجه به اینکه روی درب قرار میگیره یه کم کار سختی هست و خود شیشه هم نسبت به پلکسی سنگین هست
اگر هم دور تا دورش مربعی هم باشه امکان اسیب به دست در موقع تمیز کردن هست
پلکسی رو با پنبه و الکل سفید معمولا تمیز می کنن تا خط نیافته
وایپر کیس فول امکاناتی هست ولی نواقصی هم داره
به نظر من میتونی z4یا z2 بگیری بهتره

فرستاده شده از LG-D380ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1396/01/12, 13:39:42، Saman.Kh گفته است :

درود دوست عزیز و تبریک سال نو
منم وایپر دارم به جای طلق خود کیس پلکسی شفاف گذاشتم که مثل شیشه هست
امکانش هست ولی سوراخکاری دقیق و ابزار دور شیشه با توجه به اینکه روی درب قرار میگیره یه کم کار سختی هست و خود شیشه هم نسبت به پلکسی سنگین هست
اگر هم دور تا دورش مربعی هم باشه امکان اسیب به دست در موقع تمیز کردن هست
پلکسی رو با پنبه و الکل سفید معمولا تمیز می کنن تا خط نیافته
وایپر کیس فول امکاناتی هست ولی نواقصی هم داره
به نظر من میتونی z4یا z2 بگیری بهتره

فرستاده شده از LG-D380ِ من با Tapatalk

سلام

دوستان چرا انقدر موضوع شیشه رو حاد میدونید. در زندگی روزمره در اطرافمون پر از شیشه هست و کمتر اتفاقی برامون میافته

در خصوص نصب شیشه بر روی درب کیس :

شیشه لبه هاش سمباده میخوره و شما حتی به عمد هم دست روی لبه بکشی به دستتون اسیب نمیرسه

استارتر عزیز شما بدون سوراخکاری هم میتونی شیششه رو نصب کنی . از پشت با چسب سیلیکون فیکس میشه جوری که به عمد هم بخوای شیشه رو برداری به عذاب میافتی

مزیت شیشه نسبت به پلکسی شفافیت بیشتر و خش پذیری به مراتب کمتر

تنها دلیل اینکه فابریکی از شیشه استفاده نمی کنند  این بوده که کیس راه درازی رو طی میکنه تا به منازل برسه و در مسیر اتفاق بیشتر ممکنه پیش بیاد

حالا سوال اینه مگه شما در منزل با کیس میخوای چیکار کنی که درصد شکستن شیشه بالا بره؟  کیسی که بروی میز هست و زمان زیادی از جاش تکون نمیخوره!

58df737703d3d_IMG__.thumb.jpg.6b73f737eae5b94fd52beef57a366ab0.jpg58df7700be51c_IMG__.thumb.jpg.5870dbc55823bce54aaf71ef101a3c92.jpg58df786ad2ee1_IMG__.thumb.jpg.54eb001391168a331996061b62fc68eb.jpg

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

تشکر از شما دو بزرگوار مهربان.

چسب دوست ندارم بزنم توی کیس چون چسب یکم شاید کثیف کاری بشه چون هنر تمیز کار رو ندارم یعنی علمش رو ندارم چون چسب کاری خیلی سلیقه میخواد.

برای شیشه باید اندازه رو چطوری بگیرم و جای پیچ ها اگر نخوام پلکسی خودش رو ببرم اصلا این مال خود وایپر پلکسی هست یا طلق؟؟

در کل اصلا ارزش داره به نظر شما پلکسی  رو عوض کنم چون توی نور سفید یک طرفش معلومه خط فقط یک طرف بقیش نه اونطرفی که به ال ای دی فن نزدیکه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درب کیس رو ببرید شیشه بری خودشون واست درست میکنن

من قبلا از شیشه برها سوال کردم در این مورد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با پلکسی و شیشه خیلی کار کردم .اگه فقط یکبار روی درب کیس شیشه بندازید به هیچ عنوان دیگه پلکسی رو قبول نمیکنید

پلکسی هر چقدر هم مراقبت کنید و درجه 1 هم باشه بعد از مدتی  شفاقیت خودش رو از دست میده 

استارتر عزیز تمیزکاری نمیخواد که . اصلا شما کثیف کاری کن مهم نیست پشت درب هست و به هیچ عنوان معلوم نمیشه .

مقداری چسب که از لبه ها بزنه بیرون شما باهاش کاری نداشته باش تا زمانی که چسب کامل خشک بشه بعد از خشک شدن با تیغ کارتر میتونی اضافات رو برداری و به نتیجه تمیز و ایده ال برسی

اگه از چسب سیلیکون مشکی رنگ استفاده کنی که چه بهتر چون درب کیس مشکی رنگ هست منافظ بین شیشه و درب کیس بهتر پوشش داده میشه و هماهنگی بهتری بوجود میاد

به پست اولم رجوع کنی متوجه روال کار میشی 

لینک به دیدگاه

دم همتون گرم واقعا دمتون گرم چقدر با صفا پس میگیرم میبرم شیشه بر برام برش بزنه فکر کنم چسب بزنم بهتر باشه چون پیچ دردسر با چه چسبی باید بزنم که بعدا راحت چسبه بلند بشه؟

لینک به دیدگاه

اگه میخواید کلش شیشه باشه و پیش شیشه بری نا وارد و یا بدون تجهیزات  برید نهایت با الماس یه تیکه براتون میبره و لبه سنباده میزنه و این خیلی بر و زشت میشه و خیلی ارزون.

اگه یه کار درست درمون میخواید انجام بدید باید پیش شیشه برحرفه ایی که (ابزار داره و یا حداقل بدونه)ببرید که لبه های شیشه بتونه پولیش کنه و سوراخکاری دقیق انجام بده.

اگر هم نگران خطر شکستنش هستید میتونید بدید سکورینش کنه. البته ضخامت کم احتمال موجدار شدنش هست. بهترین کار اینه که سوراخها بزرگتر بزنید و با واشر لاستیکی خیلی ظریف پیچش کنید که احتمال شکستن خیلی پایین میاد.

اگر هم میخوایدفقط جای پلکسی درب فلزی کیس  شیشه بزنید که اصلا کار سختی نیست و خیلی راحته و فقط الگو برش بدید به شیشه بر یا خوددرب ببرید پیشش ( شیشه بر ناوارد هم ازپسش بر میاد).

با چسب سلیکون( همون آکواریون) هم محکم مییچسبه. فقط قبلش هردو طرفو تمیز کنید. هم شیشه هم درب فلزیو.

لینک به دیدگاه

سلام

نمیدونم کدوم استان هستی ولی اگر تهران یا کرج هستی بزن کارخانه ابگینک تو ورداورد

انواع شیشه داره و واست هر جا بخوای سوراخ میزنه و سمباده کاری هم میکنه و هر نقش و نگاری که دوست داشته باشی برات در میاره رو شیشه

با قیمت خیلی پایین

موفق باشی

لینک به دیدگاه

راستی دوستان کل درو میشه شیشه کرد؟؟؟؟یعنی کار نخوام روی کیس کنم شیشه رو راحت مثل در بزنم.

ویرایش شده توسط HoMann
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1396/01/12, 13:57:33، MEHDI-GTX گفته است :

سلام

دوستان چرا انقدر موضوع شیشه رو حاد میدونید. در زندگی روزمره در اطرافمون پر از شیشه هست و کمتر اتفاقی برامون میافته

در خصوص نصب شیشه بر روی درب کیس :

شیشه لبه هاش سمباده میخوره و شما حتی به عمد هم دست روی لبه بکشی به دستتون اسیب نمیرسه

استارتر عزیز شما بدون سوراخکاری هم میتونی شیششه رو نصب کنی . از پشت با چسب سیلیکون فیکس میشه جوری که به عمد هم بخوای شیشه رو برداری به عذاب میافتی

مزیت شیشه نسبت به پلکسی شفافیت بیشتر و خش پذیری به مراتب کمتر

تنها دلیل اینکه فابریکی از شیشه استفاده نمیکنی این بوده که کیس راه درازی رو طی میکنه تا به منازل برسه و در مسیر اتفاق بیشتر ممکنه پیش بیاد

حالا سوال اینه مگه شما در منزل با کیس میخوای چیکار کنی که درصد شکستن شیشه بالا بره؟  کیسی که بروی میز هست و زمان زیادی از جاش تکون نمیخوره!

58df737703d3d_IMG__.thumb.jpg.6b73f737eae5b94fd52beef57a366ab0.jpg58df7700be51c_IMG__.thumb.jpg.5870dbc55823bce54aaf71ef101a3c92.jpg58df786ad2ee1_IMG__.thumb.jpg.54eb001391168a331996061b62fc68eb.jpg

ببخشید یه سوال منم میخواهم شیشه بزنم فقط اسم چسبو بگید ممنون میشم که برم بخرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

چسب سلیکون .(اب بندی که برای سینک ظرف شویی استفاده میشه)

برای زیبایی بهتر میتونید نوع مشکی رنگش رو تهیه کنید. بیشتر برای شیشه اتومبیل استفاده میشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MEHDI-GTX گفته است :

سلام

چسب سلیکون .(اب بندی که برای سینک ظرف شویی استفاده میشه)

برای زیبایی بهتر میتونید نوع مشکی رنگش رو تهیه کنید. بیشتر برای شیشه اتومبیل استفاده میشه

فیکس فیکس میشه ایا چون میخواهم واسه 750 دی بزنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در کندن شیشه به زحمت میافتی

چون خاصیت چسبندگی داره از طرف کش سانی هم داره حتی ذره ایی جایی بزنی در کندنش به زحمت میافتی چه برسه به اون وسعت کار و چسبی که زده شده 

سعی کن تمیز کار رو انجام بدی . به هیچ عنوان اگه چسب به بیرون کار اومد تا وقتی کامل خشک نشده دست بهش نزن و تمیز کاری انجام نده

بعد از خشک شدن با تیغ اصلاح  راحت میتونی اضافاتی که نمای کار رو خراب کرده بر داری

لینک به دیدگاه

مهدی سیستمت تو حلقم  اون لاجیتک رو بده یه دور باهاش بزنیم خوره 

منم میخوام بغل کیسو کامل شیشه ای کنم ولی پلکسی شفاف میزنم که وزنش کم باشه این کیس خودش کلی وزنشه دیگه سنگین ترش نکنم 

راستی مهدی پلکسی از کجا میشه گرفت تو کرج 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چاکرم 

لاجیتک شتابش زیاده شما هم که مشکل نمره منفی داری.بدم یه دور بزنی شریک جرم محسوب میشم:D از یک تا 3 سال حبس داره

خودم رسیدم خدمتت برات انجام میدم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...