رفتن به مطلب

کیبوردم.کار نمیکنه پدرمو دراورده

mky75
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
من مانیتورمو عوض کردم(قبلا باvgaوصل میکردم ولی مانیتور جدیدو باdviوصل میکنم)
از همون روز کیبورد من از کار افتاد فکر کردم سوخته شکستمش رفتم کیبورد دوستمو اوردم بعضی دکمه هاش کار میکرد رفتم کیبورد خریدم بازم فرقی نکرد یا کلا کار نمیکنه یا باید ده بیست بار بزنی یدونه دکمه بنویسه یا گاهی اوقات با فشار زیاد مینویسه ولی 80درصد مواقع اصلا نمینویسه
یو اس بیش رو هم تغییر میدم فرقی نمیکنه
میدونم ک usbها سالمه چون هرچی وصل میکنم کار میکنه
ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد ک نشد(الان باگوشی مینویسم)
چراغ کیبورد هم همیشه روشن هست و موقع ریستارت و یا روشن کردن کیث چندبار چشمک میزنه تا وقتی ویندوز بالا اومد کار میکنه
دو روز قبل از این مانیتور یه مانیتور دگ خریده بودم که اون موقع هم موس از کار افتاده بود و ب زور کار میکرد ولی دو روز بعدش درست شد(ولی الان چن روز گذشته و کیبورد درست نشده) من از مانیتوره خوشم نیومد پس دادم اینو گرفتم که این اتفاقا افتاد ...توی دیوایس منیجر هم کیبورد خونده شده توسط سیستم...مانیتوری ک قبلا باهاش کار میکردم از این تلویزیونیها بود هیچ ایرادی هم نداشتم ک متاسفانه پس از چند سال خراب شد و مجبور شدم ال سی دی بخرم(همونی ک موس کار نمیکرد)و دو روز بعدشم ال ای دی(همین ک الانه و کیبورد کار نمیکنه)میدونم مانیتور ربطی ب کیبورد نداره ولی اتفاقات دقیقا جوریه ک حس میکنم شاید هم بی ربط نباشه واقعا مخم هنگ کرده یکی کمکم کنه!
win 10

لینک به دیدگاه

چه جالب 

....

جن زده شده

.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...