رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان
قصد خرید مانیتور داشتم و تا 600ت بودجه دارم . 
همین دیروز داشتم  Benq VZ2350HM 23Inch رو سفارش میدادم چون تو این رِنج قیمت مانیتور IPS گیر نمیاد ولی یکی از دوستان گفت Benq نخرم چون تو ایران (کیش) تولید میشه و کیفیت مناسبی نداره :|
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید 

لینک به دیدگاه

سلام. دوست عزیز با این بودجه میتونید سامسونگ s24d590 بخرید. من دارم فوق العادس

سه سال پیش 700 خریده بودم فک کنم تا الان ارزون شده باشه

لینک به دیدگاه

سلام

اشتباهه!بنکیو تو کیش تولید نمیشه و من هیچجا ندیدم حرفی از این زده شده باشه

تنها مارکی که دیدم دوستان گفتن مونتاژ ایران هست مانیتور های سامسونگ هست

اون مدل هم انتخاب خوبیه

تو تاپیک هایی که سامسونگ رو با همین مدل بنکیو مقایسه کرده بودن خیلی درباره ی این مدل بهتر گفته بودن

لینک به دیدگاه

داداش مانیتورای بنکیو تو گیم حتی از سامسونگ و ال جی هم سر تره من فک نمیکنم همچین مانیتور با کیفیتی تو ایران تولید شه و کسی ندونه !

در ضمن شما می خوای یه چیزی بگیری که ضمن داشتن زیبایی و قیمت مناسب کیفیت خوبیم داشته باشه که خدارو شکر کسایی که بنکیو دارن اینو تایید میکنن حالا این چیز مهم نیس تو ایران ساخته شده باشه یا تو امریکا کیفیت مهمه نه کشور سازندش !

ویرایش شده توسط hoseindn
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، _Matin گفته است :

درود دوستان
قصد خرید مانیتور داشتم و تا 600ت بودجه دارم . 
همین دیروز داشتم  Benq VZ2350HM 23Inch رو سفارش میدادم چون تو این رِنج قیمت مانیتور IPS گیر نمیاد ولی یکی از دوستان گفت Benq نخرم چون تو ایران (کیش) تولید میشه و کیفیت مناسبی نداره :|
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید ?

دوست عزیز ببین

اول این ک برا چی میخوای

دوم اینکه بنکیو  مناسب گیم هستش و خوبه

سوم اگه بخوای سامسونگ بگیری چون مونتاژ ایرانی هستش و دیدی یهو خراب در اومد یعنی شانسیه از تو قوطی هر چه در بیاد چ سالم چ خراب گارانتی قبول نمیکنه  و باید پول تعمیر بدی

من بنکیو رو پیشنهاد میکنم اگه برای گیم میخوای      Benq VZ2350HM 23Inch   همین مانیتور بسیار خوب هستش

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/13, 22:03:30، hoseindn گفته است :

داداش مانیتورای بنکیو تو گیم حتی از سامسونگ و ال جی هم سر تره من فک نمیکنم همچین مانیتور با کیفیتی تو ایران تولید شه و کسی ندونه !

در ضمن شما می خوای یه چیزی بگیری که ضمن داشتن زیبایی و قیمت مناسب کیفیت خوبیم داشته باشه که خدارو شکر کسایی که بنکیو دارن اینو تایید میکنن حالا این چیز مهم نیس تو ایران ساخته شده باشه یا تو امریکا کیفیت مهمه نه کشور سازندش !

درود 
حرف شما کاملا درسته دوست عزیز ولی این رفیقمون گفته بود بنکیو هایی که برای ایران تولید میشه از کیفیت پایینی برخوردار هستن واسه همین خواستم اطلاع پیدا کنم

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/13, 22:16:04، Armin.ph گفته است :

دوست عزیز ببین

اول این ک برا چی میخوای

دوم اینکه بنکیو  مناسب گیم هستش و خوبه

سوم اگه بخوای سامسونگ بگیری چون مونتاژ ایرانی هستش و دیدی یهو خراب در اومد یعنی شانسیه از تو قوطی هر چه در بیاد چ سالم چ خراب گارانتی قبول نمیکنه  و باید پول تعمیر بدی

من بنکیو رو پیشنهاد میکنم اگه برای گیم میخوای      Benq VZ2350HM 23Inch   همین مانیتور بسیار خوب هستش

والا بیشتر برای برنامه نویسی و گیم میخوام و از اول هم قصد خرید بنکیو داشتم و اصلا به سامسونگ فکرم نکردم و این مدلی که دوستمون گفتن کیفیت پایین تری از  Benq VZ2350HM  داره 

لینک به دیدگاه

ببینید دوست عزیز. بنده نسبت به کیفیت و قیمت پیشنهاد دادم شما میتونی ایسوس هم بگیری که قیمتش بالاتره ولی بنکیو خوب نیس  چون با این که زمان پاسخ دهیشون پایینه ولی پنل TN دارن و این یعنی کیفیت بد. حالا بعضیا میگن مثلا چون 1 میلی ثانیه هس پس تو گیم همین اهمیت داره و پنل نه ولی اینطور نیس. شما تفاوت بین 5 میل و 1 میل رو حس نمیکنی . ما که حس نکردیم بقیه نمیدونم چجوری حس میکنن. 

از لحاظ کیفیت ایسوس بهتره ولی خب گرون تره . ال جی هم افتضاحه . اگه میخوای کیفیت رو مقایسه کنی اول به نوع پنل دقت کن. اول ah-ips بهتره که ایسوس ازین استفاده میکنه. بعد pls بهتره که مختص سامسونگ هس. بعد هم ips . این هم که مونتاژ داخل هس یا نه زیاد مهم نیس اینا تحت لیسانس می زنن. 

بنکیو هم اگر پنل ips بود باز بهتره ولی tn اصلا نگیر. 

در مورد خرابی هم اگه بیش از سه پیکسل سوخته داشته باشه می تونیی ببری پس بدی نو بگیری . یعنی طرف به من این طوری گفته بود. منتها تو با فروشنده حرف بزن بگو من اینجا وا میکنم تست میکنم بعد می برم. 

بخوای خوب مقایسه کنی برو یوتیوب انواع مدل ها رو با هم مقایسه کردن . موفق باشید

این مدل هم من چک کردم از لحاظ مشخصات فنی با مدل سامسونگ من یکیه. فقط دو مسئله مونده. یکی قیمت دومی برند که به کدوم اعتمادت بیشتر باشه

ویرایش شده توسط Jang Yi Jin
لینک به دیدگاه

در در 1396/01/14, 09:17:06، Jang Yi Jin گفته است :

ببینید دوست عزیز. بنده نسبت به کیفیت و قیمت پیشنهاد دادم شما میتونی ایسوس هم بگیری که قیمتش بالاتره ولی بنکیو خوب نیس  چون با این که زمان پاسخ دهیشون پایینه ولی پنل TN دارن و این یعنی کیفیت بد. حالا بعضیا میگن مثلا چون 1 میلی ثانیه هس پس تو گیم همین اهمیت داره و پنل نه ولی اینطور نیس. شما تفاوت بین 5 میل و 1 میل رو حس نمیکنی . ما که حس نکردیم بقیه نمیدونم چجوری حس میکنن. 

از لحاظ کیفیت ایسوس بهتره ولی خب گرون تره . ال جی هم افتضاحه . اگه میخوای کیفیت رو مقایسه کنی اول به نوع پنل دقت کن. اول ah-ips بهتره که ایسوس ازین استفاده میکنه. بعد pls بهتره که مختص سامسونگ هس. بعد هم ips . این هم که مونتاژ داخل هس یا نه زیاد مهم نیس اینا تحت لیسانس می زنن. 

در مورد خرابی هم اگه بیش از سه پیکسل سوخته داشته باشه می تونیی ببری پس بدی نو بگیری . یعنی طرف به من این طوری گفته بود. منتها تو با فروشنده حرف بزن بگو من اینجا وا میکنم تست میکنم بعد می برم. 

این مدل هم من چک کردم از لحاظ مشخصات فنی با مدل سامسونگ من یکیه. فقط دو مسئله مونده. یکی قیمت دومی برند که به کدوم اعتمادت بیشتر باشه

درود 
مرسی بابت راهنماییتون من مدلی که شما معرفی کردین رو بررسی کردم و با  Benq VZ2350HM 23Inch مقایسه کردم.
این مدل بنکیو از پنل ah-ips بهرمنده ولی s25d595 از پنل pls ,واسه همین بنکیو رو ترجیح دادم.

لینک به دیدگاه

سلام الان عینک های واقعیت مجازی روی بازی ها کار میکنه یا باید نسخه vr بیاد. فقد میخوام همون تصویری که روی مانیتور میبینم روی vr نمایش بده.

به نظرتون کدام بهتره برای کامپیوتر

Oculus 

HTC Vive

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/21, 09:47:41، pc gamer69 گفته است :

سلام الان عینک های واقعیت مجازی روی بازی ها کار میکنه یا باید نسخه vr بیاد. فقد میخوام همون تصویری که روی مانیتور میبینم روی vr نمایش بده.

به نظرتون کدام بهتره برای کامپیوتر

Oculus 

HTC Vive

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/14, 09:17:06، Jang Yi Jin گفته است :

درود

دوست من بنکیو مانیتورهای بسیار خوبی تولید میکنه، اگر یک نگاهی به سایتهای خارجی و نقد ها و نظرات کاربران بندازین این رو متوجه میشین، بنکیو تنوع مدل بسیار زیادی داره و برای هر کاربری یه مانیتور مناسب داره، خرابی تو هر مارکی وجود داره، منم مانیتور ایسوس خریدم نو 6 ماه نکشید خراب شد، تاپیکشم بگردی تو همین لیون هستش! بیخودی از یک برند خدا نسازیم!!! مادربرد asrock بعضی از دوستانی که هیچ اطلاعی ندارن از این برند رو هوا یه چیزی میپرونن این نمیشه دلیل اول برو مطالعه کن بعد با ذکر دلیل نظر بده، ال جی و سامسونگ هم از تولیدکنندگان بسیار خوب مانیتور و صفحه نمایش در دنیا هستن کاری به ایران ندارم!!! اینم یه نمونه از فیدبک های کاربران آمازون در مورد مانیتورهای بنکیو هر برندی حرفی برای گفتن داره شک نکنین.

پی نوشت: در ضمن ال جی و سامسونگ از محدود شرکتهایی هستن که خودشون صفحه نمایش رو تولید میکنن و دانش وتکنولوژیشو دارن، ایسوس خودش تولید نمیکنه فقط مونتاژ کاره

Untitled.png.ed4abc35bd4195531bc34e485caa543b.png

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

در در 1396/01/13, 20:19:17، 303 گفته است :

سلام

اشتباهه!بنکیو تو کیش تولید نمیشه و من هیچجا ندیدم حرفی از این زده شده باشه

تنها مارکی که دیدم دوستان گفتن مونتاژ ایران هست مانیتور های سامسونگ هست

اون مدل هم انتخاب خوبیه

تو تاپیک هایی که سامسونگ رو با همین مدل بنکیو مقایسه کرده بودن خیلی درباره ی این مدل بهتر گفته بودن

سلام دوست عزیز

مانیتور بنده هم با برند aoc مونتاژ ایران هست و در پشت دستگاه made in iran درج شده

و بی کیفیتی در مونتاژ رو به طور کامل نشون میده

از جمله اینکه با کوچکترین تکان دادن  مانیتور به لرزه در می آد

این مانیتور بجز سایت های فروش ایران در هیچ یک از سایت های خارجی برای فروش ثبت نشده و بفروش نمیرسه

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/14, 08:17:06، Jang Yi Jin گفته است :

عزیز من خود سایت و سایت بنکیو و کل اینترنت پنلشو IPS زده شما TN رو از کجا اوردی خداوکیلی

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/24, 16:40:31، mamad rayeji گفته است :

سلام دوست عزیز

مانیتور بنده هم با برند aoc مونتاژ ایران هست و در پشت دستگاه made in iran درج شده

و بی کیفیتی در مونتاژ رو به طور کامل نشون میده

از جمله اینکه با کوچکترین تکان دادن  مانیتور به لرزه در می آد

این مانیتور بجز سایت های فروش ایران در هیچ یک از سایت های خارجی برای فروش ثبت نشده و بفروش نمیرسه

متاسفم.

یه برند جهانی مثل aoc انتظار بیشتر از این ها ازش میره

این مانیتور بنکیو که made in chin روش هست

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، 303 گفته است :

متاسفم.

یه برند جهانی مثل aoc انتظار بیشتر از این ها ازش میره

این مانیتور بنکیو که made in chin روش هست

ببخشید یه سوال چه چیزی الان روش ساخت چین نزده؟

بهترین قطعات و گرونترین قطعات رو همین چین تولید میکنه، بی کیفیت ترین هاشم تولید میکنه اما این کجا و اون کجا!!!!

الان بسیاری از خودروسازهای بزرگ دنیا خط تولید در چین دارن ، اما ماشینهای چینی که در داخل کشور 2000 هزار نمی ارزن.

Aoc متاسفانه به بدترین شکل داره در داخل کشور منتاژ میشه، حداقل چند مدلی که دیدم افتضاح بودن.

بنکیو یه شرکت بسیار بزرگ و معتبر تایوانیه که بیش از 100 هزار نفر کارمند داره و کمتر از 16 ساله که تاسیس شده

اگر محصولات این شرکت مورد استقبال کاربران نبود، آیا میتونست 100 هزار کارمند داشته باشه؟

بنکیو یکی از تولید کنندگان صفحه نمایش یعنی خود صفحه نمایش ها رو تولید میکنه مثله بعضی از شرکت ها مثله ایسوس

فقط قاب مانیتور رو تولید نمیکنه، همه چیز یه مانیتور صفحه نمایششه اون قابش که هر شرکتی بدی میسازه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، NaeemSameti گفته است :

ببخشید یه سوال چه چیزی الان روش ساخت چین نزده؟

بهترین قطعات و گرونترین قطعات رو همین چین تولید میکنه، بی کیفیت ترین هاشم تولید میکنه اما این کجا و اون کجا!!!!

الان بسیاری از خودروسازهای بزرگ دنیا خط تولید در چین دارن ، اما ماشینهای چینی که در داخل کشور 2000 هزار نمی ارزن.

Aoc متاسفانه به بدترین شکل داره در داخل کشور منتاژ میشه، حداقل چند مدلی که دیدم افتضاح بودن.

بنکیو یه شرکت بسیار بزرگ و معتبر تایوانیه که بیش از 100 هزار نفر کارمند داره و کمتر از 16 ساله که تاسیس شده

اگر محصولات این شرکت مورد استقبال کاربران نبود، آیا میتونست 100 هزار کارمند داشته باشه؟

بنکیو یکی از تولید کنندگان صفحه نمایش یعنی خود صفحه نمایش ها رو تولید میکنه مثله بعضی از شرکت ها مثله ایسوس

فقط قاب مانیتور رو تولید نمیکنه، همه چیز یه مانیتور صفحه نمایششه اون قابش که هر شرکتی بدی میسازه.

دوست عزیز منم چیز بدی درباره ی این شرکت نگفتم

فقط خواستم اطمینان بدم که این مانیتور ها مونتاژ ایران نیست

در رسای شرکت بنکیو که زیاد نوشته شده

و بله همه چیز هم داره چین تولید میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...