رفتن به مطلب

کمک کمک کمک

Recommended Posts

سلام سیستم من به شرح زیر است

cpu: i7 6700k

main board : msi z170a gaming m5

ram: gskill trident z 16gb 3200mhz ddr4

power : green gp 1235b

vga : asus gtx titan 6gb

خوب من قصد ارتقای گرافیک را دارم و هدف اصلیم اینه که بتونم بتلفیلد 1 را با تنظیمات ultra در رزولیشن 4k , شصت فریم به بالا بگیرم (مانیتورم 1080p هست , اما بتلفیلد 1 و بعضی بازی ها یک option به اسم resolution  scale دارند که اگر آن را بزارم روی 200 درصد مثل 4k میشه و در گرافیک بازی تاثیر چشمگیری میگذارد ) لازم به ذکر است من قبلا 1080 فاندرز داشتم و در بتلفیلد 1 با تنظیمات مد نظرم به 42 فریم هم افت داشتم , 1080 را فروختم که 1080ti  بخرم اما مثل اینکه 1080ti حالا حالا ها قرار نیست بیاد تو ایران , سوال اینه که من هر جور شده منتظر 1080ti بمونم یا 1070 اس ال آی کنم ؟ بودجه 4.5 ملیون تومان است و برای 1070 مدل quicksilver ام اس آی مد نظرمه.

لینک به دیدگاه

تک کارت برای گیمینگ همیشه نسبت به sli برتری داره . برای 1080ti صبر کنید

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، MamadMedusa گفته است :

تک کارت برای گیمینگ همیشه نسبت به sli برتری داره . برای 1080ti صبر کنید

ممنون از شما و منتظر نظرات بقيه هم هستم

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

سوال اینه که من هر جور شده منتظر 1080ti بمونم یا 1070 اس ال آی کنم ؟ بودجه 4.5 ملیون تومان است

شما به نظر بودجت اورت هست 
اگر می تونی صبر کنی که با توجه به مطالبی که خوندم به نظرم 1080ti از نظر قدرت یه چیز عجیبی خواهد بود. 
تقریبا همه شرکت های معروف مدل کاستوم  1080ti خودشون رو معرفی کردن چند وقت پیش .. فکر نکنم زیاد طول بکشه که وارد بازار ایران بشه (البته با دلار 6500 تومنی مخصوص وارد کننده های محترم!)

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، meepo گفته است :

شما به نظر بودجت اورت هست  اگر می تونی صبر کنی که با توجه به مطالبی که خوندم به نظرم 1080ti از نظر قدرت یه چیز عجیبی خواهد بود. 
تقریبا همه شرکت های معروف مدل کاستوم  1080ti خودشون رو معرفی کردن چند وقت پیش .. فکر نکنم زیاد طول بکشه که وارد بازار ایران بشه (البته با دلار 6500 تومنی مخصوص وارد کننده های محترم!)

ممنون 

لینک به دیدگاه

صبر کردن برای 1080Ti بهتره . البته تا قیمت 1080Ti عادلانه بشه یه مدت زمان لازمه .

اگر بتونید 2 تا 1070 دسته 2 بگیرید و SLI کنید هم خوبه .

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

صبر کردن برای 1080Ti بهتره . البته تا قیمت 1080Ti عادلانه بشه یه مدت زمان لازمه .

اگر بتونید 2 تا 1070 دسته 2 بگیرید و SLI کنید هم خوبه .

ممنون

لینک به دیدگاه

از لحاظ فريم دهي به نظرتون كدوم تو بتلفيلد ١ بهتر عمل ميكنند؟اينكه ميگن sli , مشكلاتي مثل استاتر و اسكرين تيرينگ داره درسته؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

1070 اس ال آی کنم ؟

با این بودجه (4.5) اگه 300 بزاری روش می تونی 2 تا 1080 گیگا که لیون آف زده رو sli کنی
1080ti فکر کنم حدود 650 تا 850 دلار قیمت خورده (فاندرز!) .. خدا به دادت برسه 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، meepo گفته است :

با این بودجه (4.5) اگه 300 بزاری روش می تونی 2 تا 1080 گیگا که لیون آف زده رو sli کنی
1080ti فکر کنم حدود 650 تا 850 دلار قیمت خورده (فاندرز!) .. خدا به دادت برسه 

4800 خود دوتا ١٠٨٠ ميشن بريج اس ال اي خودش ١٧٠ تومانه ميشه حدودا ٥ تومان , تازه بودجم ٤٢٠٠ بود 300 آوردم روش

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

از لحاظ فريم دهي به نظرتون كدوم تو بتلفيلد ١ بهتر عمل ميكنند؟اينكه ميگن sli , مشكلاتي مثل استاتر و اسكرين تيرينگ داره درسته؟

بله هرچند تک کارتها هم از این دست مشکلات دارند .

به طور کلی یک عدد کارت تک هسته ای نسبت به دو عدد کارت یا یک عدد کارت 2 هسته ای بازه نوسان فریم کوچکتری داره و گیم پلی بهتری رو عرضه می کنه .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

بله هرچند تک کارتها هم از این دست مشکلات دارند .

به طور کلی یک عدد کارت تک هسته ای نسبت به دو عدد کارت یا یک عدد کارت 2 هسته ای بازه نوسان فریم کوچکتری داره و گیم پلی بهتری رو عرضه می کنه .

ممنون

لینک به دیدگاه

کلا اس ال ای نکنی بهتره به نظرم چون یه سری مشکلات به خصوص خودشو داره  

به نظرم با این بودجه صب کن ده هشتاد تی ای بخر چون میگن قدرتش عجیبه اولششم که قیمت سر سام اوره حالا دوماه دیر تر بتل بازی کن 

و اینکه برا اون قضیه رزولوشن اسکل البته من مادر بردم ففول اچ دیه ولی من ده هشتاد دارم رو فول اچ دی رو شصت قفله و رزولوشت اسکل رو 112 اینا هست ولی خداییش یه بار نشستم قشنگ اسکرین گرفتم دقیق 

برا من که فول اچ دیه مانیتورم رو دویست چل فریم میداد ولی خداییش تغیری نبو که ادم اصل متوجه بشه  وفقط فریم میگیره من الان رو 112 گذاشتم خوبه خداییش

لینک به دیدگاه

سلام. تعجبم چجوری روی 200 گذاشتین 42 فریم با 1080 داده. من با 970 روی 100 درصد 50 60 تا و روی 200 درصد حدود 25 30 تا داده. با 1080 باید حد اقل 50 تا بده.

Sli رو کلا بیخیال چون هیچ موقع دو برابر نمیشه. حتی ممکنه نتیجه منفی هم نسبت به تک کارته بده. به نظرم اشتباه کردی کارتو رد کردی چون معلوم نیست 1080ti کی بیاد و جه قیمتی بخوره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...