رفتن به مطلب

مشاوره جهت اسمبل کیس به جای سرور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان و سروران عزیز

لازم به توضیحه که من خودم تا به الان همیشه کیس های شخصی ام رو خودم اسمبل می کنم از انتخاب قطعه گرفته تا اسمبل قطعات البته خب همیشه از نظر صاحبان نظر استفاده می کنم  ولی منظور اینکه نا آشنا با سیستم های غیر سروری نیستم حالا از خونگی گرفته تا اداری و غیره

اما از اونجایی که بنده در یک اداره کوچک در یک شهرستان زندگی می کنم یکی از دوستان با مراجعه به من خواست که توی انتخاب قطعات یک کیس سرور بهش کمک کنم من هم متاسفانه در این زمینه اطلاع درستی ندارم البته تا همین جا  اطلاع دارم که برای سیستم ها سروری از سری سی پی یو های زئون استفاده میشه چون کش بالایی دارن و همچنین باید رم بالایی استفاده بشه البته در خصوص هارد هم شنیدم که باید raid کرد و از اینجور مسائل که فقط متاسفانه در حد صحبت شنیدم و اطلاعی ندارم

حالا از دوستان و اساتید عزیز خواهش می کنم کمک کنید تا ببینم برای یک اداره با نهایتا 20 سیستم چه کیسی باید بست تا کار راه بیفته ... البته با حداقل هزینه و بهترین بهره وری ... !!!!!!

یک سوال دیگه هم داشتم و اونم اینکه اگر یک سیستم خوب و البته غیر سروری با قطعات رده بالا و البته بدون گرافیک بسته بشه کار سرور رو نمیتونه انجام بده ؟؟؟؟

پیشاپیش ممنون و متشکرم از نظرات ارزشمند دوستان

لینک به دیدگاه

ممنون میشم از اساتید لطف کنن و با نظراتشون بنده رو راهنمایی کنن

منتظرم با تشکر

لینک به دیدگاه

همچنان التماس دعا دارم

لطفا اساتید دریغ نکنن ... ممنون

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Darksiren.s گفته است :

همچنان التماس دعا دارم

لطفا اساتید دریغ نکنن ... ممنون

درود

دقیقا کار این سرور چیه؟ بیشتر توضیح بدین تا راهنمایی کنم...

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، NaeemSameti گفته است :

درود

دقیقا کار این سرور چیه؟ بیشتر توضیح بدین تا راهنمایی کنم...

ممنون

بعله متاسفانه از دوستمون هم پرسیدم ولی خودش هم نمیتونه توضیح درستی بده ولی تا جایی که من اطلاع دارم نهایتا بخواد یک sql نصب کنه چون 3 تا نرم افزار کلی هست که سرورشون توی اتاق فناوری هست و نرم افزار ها روی نهایتا 10 تا سیستم نصب هستند و اطلاعاتشون روی sql سرور ذخیره میشه و این سرور هر روز پایان روز یک بکاپ هم میگیره

یا نهایتا بخواد یک virtual نصب کنه و همین طور کارا ...

ببخشید توضیحاتم ناقص هست بیشتر از این اطلاعی ندارم ... در کل ما یک اداره هستم با نهایتا 20 الی 25 سیستم که حدود 10 تاشون نرم افزارهاشون ذخیره اش روی سیستم سرور هست و همگی توسط netsupport client هم از طریق سیستم سرور میتونن کنترل بشن همین ...

متشکرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...