رفتن به مطلب

روشن و خاموش شدن مداوم کامپیوتر ( حدود 20 مرتبه ) و بعد روشن شدن !!

clippars
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

سیستم من یه هفته پیش دارای این مشکل شده ( دقیق می گم تا کسانی که می تونن کمک کنن لطفا) :

یه هفته پیش موقه روشن کردن دیدم 5 تا 6 مرتبه سیستم روشن و خاموش میشه ( حتی به بوتم نمیرسه - خیلی سریع روشن و خاموش) و بعد اون روشن میشه و ویندوز می یاد بالا بدون هیچ مشکلی و هیچ اروری ... !!!

ولی الان بدتر شده و حدود 15 تا 20 بار بعد از این که روشنش کردم خیلی سریع روشن و خاموش میشه و بعدش روشن میشه و همچنان هیچ اروری ام نمیده ( وقتی ویندوز بالا می یاد هیچ مشکلی نداره)

سیتستم  رو دو سالیه خریدم !

مادربورد p81- d3هستش

مشکل از کجاست ؟؟؟؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، clippars گفته است :

با سلام 

سیستم من یه هفته پیش دارای این مشکل شده ( دقیق می گم تا کسانی که می تونن کمک کنن لطفا) :

یه هفته پیش موقه روشن کردن دیدم 5 تا 6 مرتبه سیستم روشن و خاموش میشه ( حتی به بوتم نمیرسه - خیلی سریع روشن و خاموش) و بعد اون روشن میشه و ویندوز می یاد بالا بدون هیچ مشکلی و هیچ اروری ... !!!

ولی الان بدتر شده و حدود 15 تا 20 بار بعد از این که روشنش کردم خیلی سریع روشن و خاموش میشه و بعدش روشن میشه و همچنان هیچ اروری ام نمیده ( وقتی ویندوز بالا می یاد هیچ مشکلی نداره)

سیتستم  رو دو سالیه خریدم !

مادربورد p81- d3هستش

مشکل از کجاست ؟؟؟؟

ممنون

كلا خاموش ميشه (يعني فن ها هم خاموش ميشن ؟) يا ري استارت ميشه؟

لینک به دیدگاه

سلام

احتمال داره از پاور باشه.

با پاور یک سیستم دیگه تست کن ، اگه درست شد ، یدونه براش بخر.

لینک به دیدگاه

امکان داره از کابل پاور باشه سیستم منم اینجوری شده بود مرتب خاموش و روشن میشد که فهمیدم از کابل پاوره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...