رفتن به مطلب

بلو اسکرین موقع آنلاک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود :

من phenom x3 720 رو بدون آنلاک کردنش ویندوز نصب کردم و حالا که آنلاکش میکنم به x4 سون موقع بالا اومدن بلو اسکرین میده .

ایا باید قبلش حتما انلاک میکردم بعدش ویندوز نصب میکردم (طبیعی این مشکل ؟ ) ؟

سی پی یو کاملا تو x4 پایداره وقبلا با xp مشکلی نداشت ! straight%20face.gif و انواع تست ها روهم پاس کرده @};-

لینک به دیدگاه

هر موقع که یکی از اجزاء اصلی سخت افزار عوض میشه باید ویندوز رو هم عوض کرد .چون با سخت افزار قبلی ست شده و سخت افزار جدید رو به عنوان مشکل در سخت افزار قدیم میشناسه . آنلاک کردن سی پی یو هم مثل عوض کردن سخت افزار میمونه . شما باید ویدوز رو عوض کنید . مشکل حل میشه .

لینک به دیدگاه

درود :

من phenom x3 720 رو بدون آنلاک کردنش ویندوز نصب کردم و حالا که آنلاکش میکنم به x4 سون موقع بالا اومدن بلو اسکرین میده .

ایا باید قبلش حتما انلاک میکردم بعدش ویندوز نصب میکردم (طبیعی این مشکل ؟ ) ؟

سی پی یو کاملا تو x4 پایداره وقبلا با xp مشکلی نداشت ! straight%20face.gif و انواع تست ها روهم پاس کرده @};-

این مشکل بیشتر میتونه ناشی از ناپایداری سیستم بعد انلاک باشه.در کل اگر از نرم افزار سیستم مطمعن هستید یک مقدار پارامتر های تغذیه سی پی یو و رم رو تغییر بدید به مقادیر بیشتر ببینید استیبل میشه یا نه.نهایتا با تک تک رم ها امتحان کنید تا نتیجه ای حاصل بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جناب خسروی اونا همه کامل پایدارن :o

کلی طول میکشه ویندوز نصب بشه و .... تازه بک آپ درایور رو هم بریزم باز تفاوتی نخواد داشت @};-

راهی چیزی نداره ؟

لینک به دیدگاه

معمولا امکان اینکه بعد از مدتی طولانی هسته های انلاکی ولتاژ بیشتر رو برای پایداری طلب کنند هستش .به هر حال همونطور که گفتم امتحانش ضرری نداره هم برای رم و هم برای سی پی یو ولتاژ ها و تقسیم کننده های نسبی ولتاژ رو تغییر بدید ضمن اینکه قبل از این کار با تک تک رم ها امتحان کنید و ویندوز که حتما سالم باشه.نهایتا میتونید با استفاده از منوی کر کنترل در بایوس با دیزایبل کردن هر کدم از هسته ها هم امتحان کنید پایداری و سلامتی هسته های پردازشگر رو.

ukvc8nwtou3y9xn8ci9i.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ukvc8nwtou3y9xn8ci9i.jpg

درود

ببخشید من وارد بحث شدم چون دیدم بایوس ةاهرا MSI هست و من هم یه سوال دارم در این قسمت Advanced Clock Clibration که روی Atuo قرار دادم.تنظیمات دیگرش که شامل همین گزینه Value (All Cores( میشه که روی -2% ست کردید تاثیری روی پایداری داره ؟

بهترین تنظیم برای این گزینه چیه ؟

با تشکر و عذرخواهی از صاحب تاپیک...

لینک به دیدگاه

درود

اصولا وقتی ACC رو حالت all cores قرار بدید گزینه ولیو قابل دسترسی هستش که حالا هم میتونه برای اور کلاک و تغییر نسبتهای فرکانس کاربرد داشته باشه و هم تا حدی روی پایداری.بهترین حالت برای این گزینه برای انلاک کردن از نظر بنده هم اتوماتیک هستش مخصوصا زمانی که قصد اورکلاک خاصی نداشته باشید

mbh8wt3ekfip9w9egknx.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...