رفتن به مطلب

هیچ چیز از قلم نخواهد افتاد: پروفایل مصرف انرژی AMD و بهبود کارایی Ryzen

Recommended Posts

1.thumb.jpg.da008e3f21cc448617a1e324947d54f7.jpg

AMD در اقدامی دیگر جهت رفع مشکلات ابتدایی عملکرد پردازنده های Ryzen، یک پروفایل مصرف انرژی بهینه شده منتشر کرد. پنجشنبه در یک بلاگ رسمی، AMD در این رابطه عنوان کرد: "پروفایل جدید دربردارنده بهینه سازی هایی در مورد رسیدگی به وضعیت مصرف انرژی هر کدام از هسته های این پردازنده ها توسط ویندوز 10 است که عملکرد پردازنده های Ryzen را در بازی های روز بین 3 تا 21 درصد افزایش می دهد."

در ادامه AMD اعلام کرد این پروفایل به زودی در قالب یک درایور چیپ ست هم عرضه خواهد شد که نحوه تعامل ویندوز 10 با هسته های فیزیکی و مجازی پردازنده های Ryzen را بهبود می بخشد. در اولین روزهای عرضه این پردازنده ها بود که اغلب تئوری ها واحد Scheduler ویندوز 10 را مقصر شکاف کارایی ایجاد شده در بازی ها معرفی می کردند زیرا بعضی مواقع میزان کارایی در ویندوز 7 بهتر بود اما در انتها این خود AMD بود که واحد Scheduler را از لیست مظنونین خط زد با این حال لازم به ذکر است که جدیدترین سیستم عامل مایکروسافت هنوز به بهینه سازی های زیادی نیاز دارد.

اهمیت این مسئله در چیست: پردازنده های جدید AMD یعنی خانواده Ryzen استعدادهای خود را به عنوان رقیبی قدر و چالش برانگیز برای پردازنده های اینتل در زمینه های مختلفی اثبات کرده اند اما عملکرد آنها در بازی ها نسبت به Core i7ها اغلب بحث برانگیز بوده است. با این پروفایل مصرف انرژی، AMD امیدوار است بتواند این شکاف را کمتر کند.

ویندوز 7 در برابر ویندوز 10

در ویندوز 7، تمام هسته های فیزیکی دائماً فعال هستند و هسته های مجازی تا موقع نیاز به انجام وظیفه فراخوانی نمی شوند. اما در ویندوز 10 سناریو کمی متفاوت است و این سیستم عامل یک هسته فیزیکی را به همراه یک هسته مجازی فعال نگه می دارد و بقیه هسته ها و رشته ها را تا موقع نیاز به خواب می برد. این پروفایل جدید با بیدار نگه داشتن هسته های فیزیکی کارایی سیستم را افزایش می دهد. طبق ادعای AMD، اینتل هم از همین راه حل برای پردازنده های خود استفاده می کند.

در واقع تا قبل از این هم AMD به تمام کاربران توصیه می کرد از پروفایل High Performance استفاده کنند تا تمام هسته های فیزیکی پردازنده فعال باقی بمانند.

3.thumb.jpg.054cf52bbdebe56ca93abd50642f3ff5.jpg

چقدر سریع تر؟

در طول آزمایشاتی که خود AMD انجام داده، ظاهراً بیشترین میزان افزایش عملکرد در بازی Crysis 3 با %21.6 بهبود کارایی نسبت به زمانی که از پروفایل Balanced در ویندوز 10 استفاده می شده، بدست آمده. بازی های دیگر هم با افزایش کارایی قابل توجهی همراه بوده اند: بازی Gears of War 4 حدود 16.5 درصد، Battlefield 4 بین 8.8 تا 10 درصد، Shadow of Mordor حدود 6 درصد و بازی محبوب Grand Theft Auto V هم 4.4 درصد نسبت به قبل عملکرد بهتری داشته اند.

نصب این پروفایل هم بسیار ساده است: فایل دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید و بر روی ان کلیک کنید، ویندوز 10 از شما اجازه نصب پروفایل را می خواهد که با تأیید عملیات، پروفایل جدید نصب می شود و صفحه مصرف انرژی سیستم شما به این حالت تغییر می کند:

2.thumb.jpg.dcf42f1085c35649a919881496429a2a.jpg

AMD هم اکنون این پروفایل را که بین 3 تا 21 درصد موجب بهبود عملکرد پردازنده های Ryzen در بازی ها می شود را به صورت مجزا برای ویندوز 10 عرضه کرده است که می توانید آن را وب سایت خود AMD دانلود کنید.

منبع: PCWorld

مترجم: مجید بکائیان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود بر تریخ استر عزیز

به یقین سیستم بعدی شما را رایزن تشکیل میده دیگه درسته

همه با هم اینتل رو تحریم میکنیم ( مگه فرقی هم به حالش میکنه )  به حال بازار خوب ماهم که فرقی نمیکنه وارد کننده ها رایزن نمیارن چون میدونن سی پی یوهای اینتل رو دستشون باد میکنه

گذشته از همه اینها واقعا نمیدونم چرا بعضی دوستان فقط این دو رقیب رو در برابر کاراییهاشون مقایسه میکنن کسی نمیبینه بابا 1800 قیمتش 500 دولاره و 6900 هم 1000 دولار

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود بر تریخ استر عزیز ?

به یقین سیستم بعدی شما را رایزن تشکیل میده دیگه درسته ?

همه با هم اینتل رو تحریم میکنیم ( مگه فرقی هم به حالش میکنه

گذشته از همه اینها واقعا نمیدونم چرا بعضی دوستان فقط این دو رقیب رو در برابر کاراییهاشون مقایسه میکنن کسی نمیبینه بابا 1800 قیمتش 500 دولاره و 6900 هم 1000 دولار

موقع پرفورمنس که میشه RYZEN رو با 6950 و 6900 مقایسه می کنند اما صحبت قیمت با 7700 و 7600 و .... .

گویا 4 هسته ای های AMD برای گیمینگ بسیار بهینه هستند .

لینک به دیدگاه

عالیه ممنون از خبر خوبتون ایشالا بیاد یه چهارهسته شو میکیرم خدا کنه زیاد قیمتش بالا نباشه داره amd سرعتشو زیاد میکنه شایدم کم کم اینتلو پشته سربزاره ولی این رقابت فکر کنم یه تکونه حسابی رو قیمتا بزار زندباد amd

لینک به دیدگاه

راستی این برنامه بهینه سازیه برای همه cpu های ریزان میاد برا 1400هم میاد

لینک به دیدگاه

درود و سپاس از ترجمه ی این مطلب سودمند

از دوستان کسی رایانه برپایه ی این پردازنده ها نبسته؟

لینک به دیدگاه

درود بر همه و روزتون به خیر

در در 1396/01/18, 18:16:27، hd5870 گفته است :

به یقین سیستم بعدی شما را رایزن تشکیل میده دیگه درسته

نه، با اینکه از رایزن ها و قیمتشون خوشم اومده اما به خاطر مسائل استفاده شخصی ترجیح میدم همچنان از اینتل استفاده کنم. ^_^

در 25 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود و سپاس از ترجمه ی این مطلب سودمند

از دوستان کسی رایانه برپایه ی این پردازنده ها نبسته؟

خواهش می کنم. وظیفست

هنوز کسی اعلام نکرده، آقای بهمنیان. بعید میدونم به این زودی هم کسی پیدا بشه چون ظاهراً در حال حاضر مادربردهاش از شیر مرغ هم کمیاب تره. اگر احتمالاً برای سنجش استفاده نزدیک به تجربه کاربر می خواین، فکر کنم فعلاً دو ویدئوی زیر (البته یکیش برای گیمرها هست که فکر نکنم هدف شما باشه اما همچنان نکات خوبی داره) بهترین بررسی از تجربه کاربری نزدیک به دنیای واقعی و همچنین شرایط کنترل شده و طبق نظر یک فرد حرفه ای هست (من نظر طرفو قبول دارم، اگر شما نظر منو قبول دارین :D). به نظرم اگر یه نگاهی بندازین خالی از لطف نباشه:

Video Editing on the Ryzen 1800X - 30 Day Ryzen Challenge

?Does Ryzen 7 REALLY suck for gamers

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Trickster گفته است :

درود بر همه و روزتون به خیر

نه، با اینکه از رایزن ها و قیمتشون خوشم اومده اما به خاطر مسائل استفاده شخصی ترجیح میدم همچنان از اینتل استفاده کنم. ^_^

خواهش می کنم. وظیفست

هنوز کسی اعلام نکرده، آقای بهمنیان. بعید میدونم به این زودی هم کسی پیدا بشه چون ظاهراً در حال حاضر مادربردهاش از شیر مرغ هم کمیاب تره. اگر احتمالاً برای سنجش استفاده نزدیک به تجربه کاربر می خواین، فکر کنم فعلاً دو ویدئوی زیر (البته یکیش برای گیمرها هست که فکر نکنم هدف شما باشه اما همچنان نکات خوبی داره) بهترین بررسی از تجربه کاربری نزدیک به دنیای واقعی و همچنین شرایط کنترل شده و طبق نظر یک فرد حرفه ای هست (من نظر طرفو قبول دارم، اگر شما نظر منو قبول دارین :D). به نظرم اگر یه نگاهی بندازین خالی از لطف نباشه:

Video Editing on the Ryzen 1800X - 30 Day Ryzen Challenge

?Does Ryzen 7 REALLY suck for gamers

در 38 دقیقه قبل، HeX گفته است :

کنجکاوم  نتایج چند وظیفه‌ایش( multi task) رو بررسم. باید شکیبید و از نزدیک دید. مثلا ۷۷۰۰ک در آزمونهای رسمی تفاوت چندانی با ۶۷۰۰ ک و ۴۷۹۰ک نداره، اما به دلیل پیشرفت پلتفرم به طور کلی بسیار روانتر و پایدارتره و مثلا نسبت به اسلافش هنگامی که در محیط سیستم عامل چندین کار رو با هم انجام می‌دی و چندین برگه هم در مرورگر باز داری لگ و گیر بسیار کمتری داره.

لینک به دیدگاه

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم این قیمتا که برای این cpu ها اومده تو المانم همین قیمت عرضه میشه اکه از المان بخوام سپارش بدم ارزانتره یا نه

فرستاده شده از SM-G531Hِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...