رفتن به مطلب

عدم عرضه پردازنده رایزن تاکنون در ایران علت خاصی داره ؟

Recommended Posts

سلام به همه . 

من قصد دارم یه سیستم جدید ببندم واسه رندر و گیمینگ ، کلی سایت فروش انلاین رو چک کردم هیچ کدومشون هنوز این پردازنده جدید رو عرضه نکردن با توجه به اینکه تاریخ لانچ هم اول مارس بوده، خواستم ببینم علت خاصی داره که هنوز عرضه نشدن ؟ 

چون من برای کارم نیاز به سیستم دارم نمی تونم خیلی منتظر بمونم اگر قرار نیست به این زودیا بیان ،به دوستانم بسپارم برام تهیه کنن از اون ور ....

لینک به دیدگاه

سلام...در این مسئله چند عامل دخیل هستند

یکی اینکه فروشنده ها اول پردازنده های اینتلشون رو که تو انبارهاست اب کنند تا بتونن با خیالت راحت پردازنده های amd رو بفروشن چون که اگر رایزن بیاد بخاطر قیمت به کارایی عالیش خیلی ها اون رو میخرن و پردازنده های اینتل میمونه رو دست فروشنده ها...البته اینا حدسیه که من و دوستان داریم

مسئله بعدی اینکه الان توی سال نو هستیم و خیلی شرکت ها فرصت نکردن کالای جدیدی بخاطر عید بدن بیرون

مورد بعدی اینه که کلا مادربرد های رایزن گویا توی خارج هم کمی کمیاب شده بخاطر تولید کم و تقاضای زیاد اما به زودی برطرف میشه این مشکل

احتمالا تا 1 ماه اینده رایزن میاد ایران و اتفاقا این تاخییر به نفع شماست دوست عزیز...چون رایزن برخی اشکالات ریز و مشکلات فنی داشته که طی این مدت همگی برطرف شدن و هر چی شما دیرتر بخریدش مشکلات بیشتری از این پلتفرم حل میشه و هم اینکه تنوع مادربوردهای این پردازنده ها هم توی بازار بیشتر میشه

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

RYZEN شبیه قرمه سبزی هستش !!!

صبرکنید قشنگ جا بیفته !

هنوز داره برای این CPU ها مادربرد معرفی میشه و تعدادی از این سری CPU ها هنوز لانچ نشدن . جدا از مشکلات ریز و درشتی که داشته و ای ام دی تعدادی رو حل کرده و تعدادی رو هم به زودی حل می کنه .

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام...در این مسئله چند عامل دخیل هستند

یکی اینکه فروشنده ها اول پردازنده های اینتلشون رو که تو انبارهاست اب کنند تا بتونن با خیالت راحت پردازنده های amd رو بفروشن چون که اگر رایزن بیاد بخاطر قیمت به کارایی عالیش خیلی ها اون رو میخرن و پردازنده های اینتل میمونه رو دست فروشنده ها...البته اینا حدسیه که من و دوستان داریم

مسئله بعدی اینکه الان توی سال نو هستیم و خیلی شرکت ها فرصت نکردن کالای جدیدی بخاطر عید بدن بیرون

مورد بعدی اینه که کلا مادربرد های رایزن گویا توی خارج هم کمی کمیاب شده بخاطر تولید کم و تقاضای زیاد اما به زودی برطرف میشه این مشکل

احتمالا تا 1 ماه اینده رایزن میاد ایران و اتفاقا این تاخییر به نفع شماست دوست عزیز...چون رایزن برخی اشکالات ریز و مشکلات فنی داشته که طی این مدت همگی برطرف شدن و هر چی شما دیرتر بخریدش مشکلات بیشتری از این پلتفرم حل میشه و هم اینکه تنوع مادربوردهای این پردازنده ها هم توی بازار بیشتر میشه

سلام . 

دقیقا همین نکته که گفتین مین بوردهای am4 کمیاب هستن رو تو کامنتهای یوتیوب باهاش برخورد کردم و علت رو هم شروع دیرهنگام تولید دونسته بودن ، البته حق باشماست مشکلات مربوط به رم و .. هنوز وجود دارن اما من کارم ایجاب می کنه و فعلا با یه سیستم دیگه هستم که خیلی مناسب نیست و باید سریعتر سیستم جدید رو تهیه کنم . 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، sorena6680 گفته است :

برادر موجود شد

بله ، دیروز متوجه شدم . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...