رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان میخوام سیستم جمع کنم  واسه این قطعات چه رمی - پاوری - اس اس دی خوبه؟ چون نمیخوام بیشتر از 4 میلیون خرج کنم

راهنمایی کنین ممنون میشم..

qat.jpg

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mohammadtabrizi گفته است :

دوستان میخوام سیستم جمع کنم  واسه این قطعات چه رمی - پاوری - اس اس دی خوبه؟ چون نمیخوام بیشتر از 4 میلیون خرج کنم

راهنمایی کنین ممنون میشم..

qat.jpg

اینم بگم که هارد و کارت گرافیک دارم

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، engmrmz گفته است :

مدل کارت گرافیکتون؟

GTX 750 TI

لینک به دیدگاه

رم 2 تا 8 گیگ 2800 یا 3000 یا 3200

پاور حداقل 600 وات برندهای معتبر

اس اس دی همین که باشه کافیه!!! یه مدل 120 گیگ 750 evu کاملا جواب میده. اگه پولشو داری 250 بردار

البته شما بهتره کاربرد رو هم بگید و همینطور رزولوشن مونیتور

ضمنا در اسرع وقت به فکر شهید کردن گرافیکت هم باش که اصلا با باندلتون جور درنمیاد. بهتره پردازنده ارزونتر و گرافیک قویتر بردارید

لینک به دیدگاه

اقا خیلی ببخشید

ولی چند وقتیه تاپیک های راهنمایی برای انتخاب قطعات رو که چک میکنم، خود استارتر 7700k + یه مادربرد z انتخاب کرده بعد میگه خوبه یا نه؟؟( این چیزی که میخام بنویسم کاربری رو گیمینگ در نظر میگیرم)

اقا بخدا سیستم گیمینگ با گرافیک شروع میشه با رم و cpu مین نیست فقط گرافیک.

مثلا شما با الان با 750ti گیم میزنی، اگر 2011 هم ببندی بازم تو gta v لگ میخوری و 20 فریم میگیری

پس یه برد ارزون و 6600k بردار بجاش یه 1070 یا 1080 بخر اونموقع تغییرات از لذت ببر.

یه مثال ساده، cpu + مین مثل باک بنزین میمونه و گرافیک مقدار سیلندر مورد نیاز برا دود کردن اون بنزینا، شما هرچقدر باک بزرگی داشته باشی اما موتور قوی نباشه چیزی حس نمیکنی.

پس اول یه گرافیک به اون لیست اضافه کن یه cpu i5 و اگه پول اضاف اومد مادربرد گرون چون زیاد تو گیم مهم نیست

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mostafa-b گفته است :

رم 2 تا 8 گیگ 2800 یا 3000 یا 3200

پاور حداقل 600 وات برندهای معتبر

اس اس دی همین که باشه کافیه!!! یه مدل 120 گیگ 750 evu کاملا جواب میده. اگه پولشو داری 250 بردار

البته شما بهتره کاربرد رو هم بگید و همینطور رزولوشن مونیتور

ضمنا در اسرع وقت به فکر شهید کردن گرافیکت هم باش که اصلا با باندلتون جور درنمیاد. بهتره پردازنده ارزونتر و گرافیک قویتر بردارید

رم 3600 چطور؟ پردازنده کدومو شما مناسب میدونید؟

گیمینگ - مانیتورم full hd هستش

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mephist33 گفته است :

اقا خیلی ببخشید

ولی چند وقتیه تاپیک های راهنمایی برای انتخاب قطعات رو که چک میکنم، خود استارتر 7700k + یه مادربرد z انتخاب کرده بعد میگه خوبه یا نه؟؟( این چیزی که میخام بنویسم کاربری رو گیمینگ در نظر میگیرم)

اقا بخدا سیستم گیمینگ با گرافیک شروع میشه با رم و cpu مین نیست فقط گرافیک.

مثلا شما با الان با 750ti گیم میزنی، اگر 2011 هم ببندی بازم تو gta v لگ میخوری و 20 فریم میگیری

پس یه برد ارزون و 6600k بردار بجاش یه 1070 یا 1080 بخر اونموقع تغییرات از لذت ببر.

یه مثال ساده، cpu + مین مثل باک بنزین میمونه و گرافیک مقدار سیلندر مورد نیاز برا دود کردن اون بنزینا، شما هرچقدر باک بزرگی داشته باشی اما موتور قوی نباشه چیزی حس نمیکنی.

پس اول یه گرافیک به اون لیست اضافه کن یه cpu i5 و اگه پول اضاف اومد مادربرد گرون چون زیاد تو گیم مهم نیست

سیستم پیشنهادی شما چیه؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پیشنهاد بنده سیستم زیره:

B250

I5 7500

2400 8*2

MSI 1060 6GB GAMING  X

POWER 600

SSD 750 EVU 120

تو خرید سیستم گیم تناسب از همه چی مهمتره. به شما اطمینان میدم 90% کاربرا هیچوقت از کل قدرت 7500 هم استفاده نمیکنن چه برسه به 7700. برای کاربری گیمینگ به نظر من قیمت کارت باید حدود 2 برابر پردازنده باشه تا تناسب نسبی برقرار بشه.7700K به درد سیستمی میخوره که دوتا 1080 رو SLI کرده باشه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mostafa-b گفته است :

دوست عزیز پیشنهاد بنده سیستم زیره:

B250

I5 7500

2400 8*2

MSI 1060 6GB GAMING  X

POWER 600

SSD 750 EVU 120

تو خرید سیستم گیم تناسب از همه چی مهمتره. به شما اطمینان میدم 90% کاربرا هیچوقت از کل قدرت 7500 هم استفاده نمیکنن چه برسه به 7700. برای کاربری گیمینگ به نظر من قیمت کارت باید حدود 2 برابر پردازنده باشه تا تناسب نسبی برقرار بشه.7700K به درد سیستمی میخوره که دوتا 1080 رو SLI کرده باشه.

ممنونم. ولی بهتر نیس بجای چیپ b250 از z270 های ارزان استفده کنم؟ چون فرکانس پشتیبانیشون بیشتره! قیمتم خیلی زیاد فرق نمیکنه..

لینک به دیدگاه

حداقل 100 اختلاف قیمت دارن که اگه مشکلی ندارید طبیعتا Z270 بهتره چون قابلیت ارتقا بهتری در آینده خواهید داشت

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mostafa-b گفته است :

حداقل 100 اختلاف قیمت دارن که اگه مشکلی ندارید طبیعتا Z270 بهتره چون قابلیت ارتقا بهتری در آینده خواهید داشت

حله. یه سوال دیگه  فرکانس رم چقدر مهمه؟ مثلا الان بعضی از بردها تا 4000 پشتیبانی میکنن ولی الان مثلا شما گفتین واسه همون بردی که اول گفتم بیشتر از 3200 نخرم! قضیه جیه؟

لینک به دیدگاه

سیستم پیشنهادی شما چیه؟

بدلیل حباب قیمتی دست نگه دارید، i7 نهایتا باید 1050-1100 قیمت داشته باشه و i5 650-700 ولی الان بدلیل کمیابی یه سری مدل ها خرید cpu حداقل 300 تومن ضرر داره
اگر عجله دارید مجبورید این هزینه رو متقبل بشید، اگر نه با ورود ryzen حتما قیمت cpu و مادربرد ها شکسته میشه و به حالت نرمال برمیگرده. (همونطوری که 3770 و 4790و6700 همه با قیمت 1050 فروش میرفتن)

سیستم پیشنهادی تو این وضعیت :

7700k (بدلیل عدم موجودی هیچ مدلی هم در لیون و جاهای دیگه)
b250-plus asus 430 تومن

green 600hp (قیمت واقعی 230تومن) امروز 310

ram - adata xpg flame 16gb 490 تومن

بهترین و ارزونترین cpu کولر هم hyper212 evo هست که اونم موجودیش کم شده با قیمت 130 تومن

کیس هم یه مدل زیر 200 تومن z4 گزینه خوبیه

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، mohammadtabrizi گفته است :

حله. یه سوال دیگه ? فرکانس رم چقدر مهمه؟ مثلا الان بعضی از بردها تا 4000 پشتیبانی میکنن ولی الان مثلا شما گفتین واسه همون بردی که اول گفتم بیشتر از 3200 نخرم! قضیه جیه؟

فرکانس رم ذره ای اهمیت نداره! من خودم رم 3200 گرفتم این مدل http://lioncomputer.ir/product/6657/رم+جی+اسکیل+Trident+Z+16GB+8GBx2+3200Mhz+CL16+DDR4/ ولی الان پروفایل xmp رو توی مادربورد ست نکردم یعنی رم ها رو 2133 کار میکنن اصلا برام تفاوتی نداره. تازه اون زمان 450 تومن بود الان 850! ببین میدونم دوست داری سی پی یو i7 بگیری یا مادربورد گرون بگیری یا رم فرکانس بالا ولی باور کن اصلا تاثیری ندارن. من خودم قبلا همینکارو کردم و الان بهت نصیحت میکنم اشتباه منو نکنی. اولویت برا گیمینگ اینطوریه اول کارت گرافیک بعد هدست گیمینگ بعد سی پی یو و ...

این سیستم پیشنهادی منه. قیمتش 4.500 درنظر گرفتم به فرض اینکه کارت گرافیک فعلیتو میفروشی

xwev_capture.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...