رفتن به مطلب

درخواست مشاوره از دوستان اساتید برای خرید قطعات پلتفرم X99

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان و اساتید محترم:

بنده قصد دارم یک سیستم جدید (اکبند) ببندم ، یک سری قطعات هم انتخاب کردم ، گفتم قبلش با شما دوستان هم مشورت بکنم اگه اشکال وجود داره یا پیشنهاد بهتری دارید ، که لطف کنید و بهم بگید.

کاربری هم : بیشتر هدفم بازی هست ! و در کنارش کار با نرم افزارهای طراحی الکترونیک (مثل پرتیوس و آلتیوم و ...برنامه نویسی میکروکنترولر و محیط ویندوز) و نرم افزارهای عمومی و تخصصی 

------------------------------------------------------------------------------

مادربرد Asus DDR4 مدل  X99-DELUXE II

به نظر خودم مادر برد کاملی هست ، اگه بهتر ازاین هم سراغ دارید که تو ایران موجود باشه، ممنونم میشم ذکر کنید. (فقط برند MSI   یا ASUS)

لینک مادربرد: https://fafait.net/product/main-board/asus-x99-deluxe-ii

استاندارد حافظه

DDR4 3333(O.C.)/3300(O.C.)/3200(O.C.)/3000(O.C.)/2800(O.C.)/2666(O.C.)/2400(O.C.)/2133 MHz

32 گیگ رم کورسیر(8*4):

CORSAIR 16GB KIT(2×8GB) 3000 VENGEANCE LED CMU16GX4M2C3000C15R DDR4 RAM

ظرفيت 16GB (دوتا 8 گیگ)

فركانس 3000MHz

زمان بندي 15-17-17-35

البته من بیشتر دوست داشتم OCZ بخرم ولی پیدا نکردم ، با تحقیقی کردم بنظرم بهترین رم موجود در بازار ایران برند کورسیر میباشد.(لطفا اگه برند بهتر هم سراغ دارید پیشنهاد بدید )

لینک رم : https://fafait.net/product/ram/corsair-vengeance-led-cmu16gx4m2c3000c15r

سی پی یو :   intel-core-i7-6850k

سی پی یو هم فکر میکنم همین قدر کفایت می کنه : (اگه تعداد مسیرهای  PCIeمهم نیست ، که همون 6800K بخرم؟)

لینک CPUhttps://fafait.net/product/cpu/intel-core-i7-6850k-box

حافظهSSD   :         PLEXTOR 128GB SSD PX-128M8PeG HARD

میخوام ویندوز بر روی این حافظه نصب کنم! ایا امکان نصب ویندوز بر روی این حافظه هست؟؟ از دوستان کسی هست بر روی M2 ویندوز نصب کرده باشه ؟ ایا اذیت نمیکنه ؟

لینک حافظه :  https://fafait.net/product/internal-ssd/plextor-px-128m8peg-128gb

خنک کننده : GREEN GLC240A GLACIER CPU COOLER

اگه گزینه دیگه ای نزدیک به قیمت این (نهایتا با اختلاف 100 تومن) که بهتر از این باشه ، لطفا بگید.

لینک واتر کولر: https://fafait.net/product/3733/GREEN GLC240A GLACIER CPU COOLER

گرافیک هم فعلا ASUS  750 TI OC  دارم  ،

ولی قصد دارم در اینده ،  دوتا 1080TI  بگیرم و باهم SLI کنم (ایا اینکار از نظر کارایی، ارزش داره ؟؟) و اینکه این مادر برد به درد اینکار میخوره.

با مشورت با جناب آرمین: یک دونه   1080ti ;میکنه .

کیس گرین X5 دارم  و پاور هم 1350OC وات  گرین دارم فکر میکنم کافی باشه.

مانیتور هم  ASUS VK248H  دارم، با تاخیر 2میلی  ثانیه و فول اچدی.

0- ایا این مادر برد مناسبه ، اگه نیست چی پیشنهاد میدید؟؟ (لطفا دلیلش هم بگید)

1- ایا چهار تا از این رمها که لیست کردم (32گیگ) ، ایا میشه به صورت چهار کاناله استفاده کرد.

2- ایا تایمینگ این رمها مناسبه؟؟ اگه نیست چی پیشنهاد میدید؟؟ (لطفا فقط برند معتبر باشه)

3- CPU I7 6850K  ماکزیمم باس 2400 است، ایا این رمها برای این CPU  و مادربرد مناسب هست؟

4-  این مسیرهای PCIe چقدر مهمه؟؟ (لطفا دوستانی که اطلاع کامل دارند، توضیح بدن.)

5- ایا از خنک کننده های بادی برای این سی پی یو کفایت میکنه؟؟

6- ایا این واتر کولر مناسبه (بهتر از این  ،  ازنظر عمر و خنک کنندگی چی پیشنهاد میدید؟ )

7- ایا امکان نصب ویندوز بر روی این حافظه هست؟؟ از دوستان کسی هست بر روی M2 ویندوز نصب کرده باشه ؟ ایا اذیت نمیکنه ؟

8- کیس من گرین X5 FUSION هست ، ایا این کولر گرین ، راحت روش نصب میشه ؟؟

9- فرض بر این بگیریم که واترکولر خراب بشه ، ایا این مادربرد قابلیت این داره که سیستم خاموش کنه یا اینکه سی پی یو میسوزه؟؟ ایا برای این قضیه ، نکته امنیتی وجود داره؟؟ مثلا اخطار بده یا همچین چیزی؟

10از دوستان ایا کسی SLI کرده ؟؟ ایا ارزش داره اینکار انجام بدم ؟؟ نسبت هزینه به کارایی ؟؟

ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد.

از اینکه وقت میزارید و جواب میدید ، پیشاپیش کمال تشکر را دارم.

ویرایش شده توسط ali-0098
مرتب سازی نوشتاری
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، esy2011 گفته است :

دوست عزیز منتظر رایزن باش ضرر نمیکنی .

سلام

والا من برا من فرقی نمیکنه که اینتل یا  AMD باشه ، مهم کارایی هست (سیستم الان هم AMD هست) ولی الان وسط یک پروژه سنگین هستم باید هرچه زودتر بخرم.

لینک به دیدگاه

اگه قیمت برات مهم هست چند هفته ای صبرکن البته یه سایتی آورده بود که به ساعت هم نکشید و اتمام موجودی زد ولی فک کنم چند هفته دیگه باگارانتی تو لیون موجود خواهد بود  .

از مزایای رایزن نسبت به همرده اینتل خود  مصرف بسیار بهینه تر  . قیمیت درحد نصف و شاید هم پایینتر کلا پردازنده های سری 7 رایزن خدای ورکشین هستن با قمیت فوق العاده و بهینه  ./

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

اگه قیمت برات مهم هست چند هفته ای صبرکن البته یه سایتی آورده بود که به ساعت هم نکشید و اتمام موجودی زد ولی فک کنم چند هفته دیگه باگارانتی تو لیون موجود خواهد بود  .

از مزایای رایزن نسبت به همرده اینتل خود  مصرف بسیار بهینه تر  . قیمیت درحد نصف و شاید هم پایینتر کلا پردازنده های سری 7 رایزن خدای ورکشین هستن با قمیت فوق العاده و بهینه  ./

والا تجربه میگه ریسک نکن! 

اگه عجله نداشتم ، حتما 5  الی 6 ماه صبر میکردم تا  امتحانش تو بازار پس بده ، بعد اونموقع پلتفرم رایزن خرید میکردم....

بهر حال ممنون از نظر جنابعالی.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با دوتا 1080TI و رزولوشنFULLHD یه جورایی قدرت گرافیک هدر میره. شما که خداروشکر ظاهرا مشکل مالی نداری دیگه کم کم FULL HD رو فراموش کن.حداقل دیگه 2K ببند سیستم رو. ضمنا رایزن خیلی هنر کنه بتونه با اینتل رقابت خوبی داشته باشه برعکس این سالهای اخیر. بنابراین بعیده خیلی برتری خاصی به پلتفرم اینتل داشته باشه

ویرایش شده توسط mostafa-b
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، mostafa-b گفته است :

دوست عزیز با دوتا 1080TI و رزولوشنFULLHD یه جورایی قدرت گرافیک هدر میره. شما که خداروشکر ظاهرا مشکل مالی نداری دیگه کم کم FULL HD رو فراموش کن.حداقل دیگه 2K ببند سیستم رو. ضمنا رایزن خیلی هنر کنه بتونه با اینتل رقابت خوبی داشته باشه برعکس این سالهای اخیر. بنابراین بعیده خیلی برتری خاصی به پلتفرم اینتل داشته باشه

سلام

بله حق با شماست.

ولی الان نمیخوام مانیتور و گرافیک عوض کنم ، احساس میکنم همین گرافیک فعلی جوابگوی فول اچدی با تنظیمات متوسط باشه.(نهایتا تا تابستان که 1080ti امده باشه و قیمتش معقول شده باشه)

البته قصد از خرید دوتا 1080ti فقط اینده نگری هست . برای موقعه ای که مانیتور 4k واردبازار شده باشه و بهینه شده باشه و قیمتش هم معقول بشه. بنظر من برای یک مانیتور بیش دو میلیون تومان ارزش نداره هزینه بکنی برا همین با همین فول اچی سر میکنم تا 4k  با این قیمتها برسه. در حال حاضر فقط میخوام مطمعن بشم که این قطعات برای sli کردن دوتا 1080ti کافی هست یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، mostafa-b گفته است :

شما که خداروشکر ظاهرا مشکل مالی نداری. 

نه والا .

مشکل مالی که همه داریم.

فقط میخوام الان اگه هزینه میکنم ، تا چند سال جواب بده و راضی باشم. هدف از مشاوره هم همین مسله دور اندیشی هست.

لینک به دیدگاه

سلام علی جان

خودت استادی دیگه تقریبا سیستم خیلی خوبیه. تنها چندتا پیشنهاد دارم که خوب با توجه به بودجه ای که داری دوست داشتی در نظر بگیر:

- مادربرد حرف نداره. جزو بهترین هاست.

1- ایا چهار تا از این رمها که لیست کردم (32گیگ) ، ایا میشه به صورت چهار کاناله استفاده کرد.

- بله قطعا"

2- ایا تایمینگ این رمها مناسبه؟؟ اگه نیست چی پیشنهاد میدید؟؟ (لطفا فقط برند معتبر باشه)

- تایمینگ ضعیفه ولی قیمت خیلی خوبی داره که میشه گذشت کرد. چون در سیستم های رندر، حجم رم مهمتر از تایمینگه، میتونید تایمنیگ رو یه پله عقب نشینی کنید. و فرکانس 3000 تایمینگ 17 داشته باشید.

3- CPU I7 6850K  ماکزیمم باس 2400 است، ایا این رمها برای این CPU  و مادربرد مناسب هست؟

- بله مناسب است شما میتونید XMP رو ست کنید روی فرکانس 3000. یا حتی 2800 تایمینگ 16

بسته به اینکه بخوای SLI کنی و یا تعدادی درایو NVMe رو به PCI بزنی RAID 0 کنی مهم هستند. پردازنده ای که برداشتی حرف نداره.

- اورکلاک نکنی بله کفایت میکنه، ولی بادی در حد Noctua D15 و Master Maker 8 و اینطوری ها.... نه اینکه یه کولر 100 تومنی استفاده کنی.

6- ایا این واتر کولر مناسبه (بهتر از این  ،  ازنظر عمر و خنک کنندگی چی پیشنهاد میدید؟ )

- من روی این سیستم ترجیه میدم چیزی مثل این رو نصب کنم: Cooler Master MasterLiquid Pro 120 CPU Cooler

- ولی اگر بودجه اجازه نمیده Glacier Evo هم بد نیست.

7- ایا امکان نصب ویندوز بر روی این حافظه هست؟؟ از دوستان کسی هست بر روی M2 ویندوز نصب کرده باشه ؟ ایا اذیت نمیکنه ؟

- امکان داره اما مدل انتخابی شما خیلی خیلی ضعیفه. من کمتر از این Plextor M8PeG PCIe NVMe M2 SSD - 256GB  یا این Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB   پیشنهاد نمیدم.

- خیر

9- فرض بر این بگیریم که واترکولر خراب بشه ، ایا این مادربرد قابلیت این داره که سیستم خاموش کنه یا اینکه سی پی یو میسوزه؟؟ ایا برای این قضیه ، نکته امنیتی وجود داره؟؟ مثلا اخطار بده یا همچین چیزی؟

- اینجوریه: دمای پردازنده از 100 بالا میزنه - مادربرد سیستم رو خاموش میکنه.

10 - از دوستان ایا کسی SLI کرده ؟؟ ایا ارزش داره اینکار انجام بدم ؟؟ نسبت هزینه به کارایی ؟؟

- این SLI و CROSS یه زمانی موفق بود که یه گرافیک نمیکشید. الان وقتی 1080TI میتونی 4K رو مثل هولو جواب بده دیگه به SLI خیلی فکر نمیشه کرد.

ویرایش شده توسط ARMIN
اصلاح پاسخ شماره 8
لینک به دیدگاه

- مادر بردتون خوبه البته من هم طرفدار مادربردهای ایسوس هستم ولی الان قیمت مادربردهای x99 برند asus خیلی بالا رفته. نسبت به چند ماه پیش حداقل 200-300 گرون شدن.

-  رم هم سازگار هست با مادربرد و پردازنده. فرکانس 2400 فرکانس پایه هست با فعال کردن یک قابلیت به  نام XMP فرکانستون به همون فرکانس 3000 رم انتخابی تون افزایش پبدا میکنه.

- تو چیپ x99 رم چهار کاناله کار میکنه.

فقط مقدار ssd با حجم 128 برای این سیستم خیلی کمه کارتون رو راه میندازه ولی اگر بخواین ویندوز با التیوم رو نصب کنید حجم قابل توجهی رو پر میکنه. حالا که دارین هزینه میکنید ای ای دی رو 250 یا 500 بردارین قطعا ضرر نخواید کرد.

البته این سیستم برای التیوم و پروتئوس خیلی زیاده?

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

من الان مجدد چک کردم، روی کیس Fusion 5 واتر 240 نصب نمیشه.

120 هم شاید نصب بشه شاید نشه.

کیس رو باید عوض کنی.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است :

سلام علی جان

خودت استادی دیگه تقریبا سیستم خیلی خوبیه. تنها چندتا پیشنهاد دارم که خوب با توجه به بودجه ای که داری دوست داشتی در نظر بگیر:

- مادربرد حرف نداره. جزو بهترین هاست.

- بله قطعا"

- تایمینگ ضعیفه ولی قیمت خیلی خوبی داره که میشه گذشت کرد. چون در سیستم های رندر، حجم رم مهمتر از تایمینگه، میتونید تایمنیگ رو یه پله عقب نشینی کنید. و فرکانس 3000 تایمینگ 17 داشته باشید.

- بله مناسب است شما میتونید XMP رو ست کنید روی فرکانس 3000. یا حتی 2800 تایمینگ 16

بسته به اینکه بخوای SLI کنی و یا تعدادی درایو NVMe رو به PCI بزنی RAID 0 کنی مهم هستند. پردازنده ای که برداشتی حرف نداره.

- اورکلاک نکنی بله کفایت میکنه، ولی بادی در حد Noctua D15 و Master Maker 8 و اینطوری ها.... نه اینکه یه کولر 100 تومنی استفاده کنی.

- من روی این سیستم ترجیه میدم چیزی مثل این رو نصب کنم: Cooler Master MasterLiquid Pro 120 CPU Cooler

- ولی اگر بودجه اجازه نمیده Glacier Evo هم بد نیست.

- امکان داره اما مدل انتخابی شما خیلی خیلی ضعیفه. من کمتر از این Plextor M8PeG PCIe NVMe M2 SSD - 256GB  یا این Samsung 960 Evo PCIe NVMe M2 SSD - 250GB   پیشنهاد نمیدم.

- بله

- اینجوریه: دمای پردازنده از 100 بالا میزه مادربرد خاموش میکنه.

10 - از دوستان ایا کسی SLI کرده ؟؟ ایا ارزش داره اینکار انجام بدم ؟؟ نسبت هزینه به کارایی ؟؟

- این SLI و CROSS یه زمانی موفق بود که یه گرافیک نمیکشید. الان وقتی 1080TI میتونی 4K رو مثل هولو جواب بده دیگه به SLI خیلی فکر نمیشه کرد.

سلام جناب آرمین (اتفاقا شما استادید ، من بعد سالها میخوام سیستم عوض کنم تا الان هم خیلی تو نخ نکات ریز نبودم)

تشکر میکنم از اینکه توجه کردید.

اقا پس sli  در حالا حاضر دیگه توجیه نداره؟ در ضمن رو مادر برد این همه اسلات گرافیک هست ، بدرد کار دیگه میخوره؟

البته بدی خنککننده های بادی هم اینه که وزن زیاد داره و به مرور زمان امکان داره مادربرد خراب کنه (البته اگه مادربرد خوابیده باشه تاثیر نداره ولی اگه تو کیس ایستاده باشه صدرد صد مشکل به هم میزنه)

واتر کولر هم که تکلیفش مشخصه احتمال خرابیش هست. ولی وزنش کمه ، یعنی وزنش رو مادربرد نیست. (این کولر مسترها قیمتش خیلی زیاده ، ادم سختش بخره)

یک سوال دیگه ایا مادر دیگه ای هست که این امکانات داشته باشه ولی درگاه کارتش کم باشه؟ اخه اینه درگاه بدرد کی میخوره.

درمورد حافظه ای اس اس دی که فرمودید ایا بغیر از ظرفیت حافظه فرقی هم  داره؟؟ در حقیقت ، فافا شیراز، الان فقط 128 گیگ پلکسور داره ، البته کینگ استون داره که مارکش نمیپسندم. با تحقیقی کردم سرعت M2 PCIe بیشتره. بنظر شما همون اس اس دی ساتا بهتره یا همین که انتخاب کردم؟

راستی رم شما رم بهتر از هم سراغ دارید ؟؟(بنظر من جنس رم خیلی مهمه ، الان رو سیستمم رم ocz دارم و کاراییش تجربه کردم ).صرف نظر از حجم رم ، جنس رم خیلی مهمه

پس یدونه 1080ti هم  کفایت میکنه. ایا از این مادربرد ،در اینده  برای ساپورت کارتهای بهتر هم میشه روش حساب کرد؟

تشکر از حسن توجه شما.

ویرایش شده توسط ali-0098
رم
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، maximal10 گفته است :

البته این سیستم برای التیوم و پروتئوس خیلی زیاده?

سلام

بله برای پرتیوس در حالت عادی زیاده . ولی الان حدود 300 مگ فایل DXF ایمپورت کردم و به پروژه الحاق کردم ، فوق العاده سنگین شده عملا نمیشه باهاش کار کرد.(در حال حاضردلیل اصلی از ارتقا همین پرتیوس هست)

لینک به دیدگاه

راستی ، ایا حقیقت داره که این حافظه های M2 خیلی داغ میکنند ؟؟ مثلا 50 درجه!!؟

پس قاعدتا باید فن داشته باشه  ، یا اینکه هیت سینک مخصوص داشته باشه .

یعنی اگه بخواد اینهمه داغ کنه و خنک کننده نداشته باشه ، مطمعنا به یکسال نمیرسه که خراب میشه.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

سلام جناب آرمین (اتفاقا شما استادید ، من بعد سالها میخوام سیستم عوض کنم تا الان هم خیلی تو نخ نکات ریز نبودم)

تشکر میکنم از اینکه توجه کردید.

اقا پس sli  در حالا حاضر دیگه توجیه نداره؟ در ضمن رو مادر برد این همه اسلات گرافیک هست ، بدرد کار دیگه میخوره؟

البته بدی خنککننده های بادی هم اینه که وزن زیاد داره و به مرور زمان امکان داره مادربرد خراب کنه (البته اگه مادربرد خوابیده باشه تاثیر نداره ولی اگه تو کیس ایستاده باشه صدرد صد مشکل به هم میزنه)

واتر کولر هم که تکلیفش مشخصه احتمال خرابیش هست. ولی وزنش کمه ، یعنی وزنش رو مادربرد نیست. (این کولر مسترها قیمتش خیلی زیاده ، ادم سختش بخره)

یک سوال دیگه ایا مادر دیگه ای هست که این امکانات داشته باشه ولی درگاه کارتش کم باشه؟ اخه اینه درگاه بدرد کی میخوره.

درمورد حافظه ای اس اس دی که فرمودید ایا بغیر از ظرفیت حافظه فرقی هم  داره؟؟

راستی رم شما رم بهتر از هم سراغ دارید ؟؟(بنظر من جنس رم خیلی مهمه ، الان رو سیستمم رم ocz دارم و کاراییش تجربه کردم ).صرف نظر از حجم رم ، جنس رم خیلی مهمه

پس یدونه 1080ti هم  کفایت میکنه. ایا از این مادربرد ،در اینده  برای ساپورت کارتهای بهتر هم میشه روش حساب کرد؟

تشکر از حسن توجه شما.

من برای SLI هیچ توجیهی در حال حاضر نمیبینم مگر اینکه بخوای از مانیتور 8K یا چند تا 4K استفاده کنی.

تعداد اسلات های گرافیک زیاده درست ولی دلیل نمیشه همه اش برای کارت گرافیک استفاده بشه، شما میتونی برای Storage یا پردازش های GPU ازش استفاده کنی و کارت های رندر بزاری داخلش. که البته تعداد این کاربری ها کمه. ولی خوب همیشه بودن امکانات به از نبودنشه.

بله مشکل خنک کننده های بادی حرفه ای سنگین بودنشونه از این جهت واتر بهتره.

قیمت کولر مستر ها زیاده ولی خوب کورسیر هم بگیری همین رنج قیمتیه. غیر از این دو تا فعلا" ALL IN ONE نداریم. NZXT هم که توی ایران موجود نیست.

من دولوکس رو ترجیح میدم هیچ مادربردی از نظر تعدد Connectivity و آزادی عمل به دولوکس نمیرسه اما یه پله پایینتر اینم هست: ASUS X99-A II LGA2011-3 X99 Mainboard

در مورد حافظه بدین صورته هرچی ظرفیت بالاتر بره سرعت هم بهتر میشه. سرعت درایو هایی که خدمت شما عرض کردم بین سه تا 4 برابر بیشتر از درایو 128 گیگی پلکستور بود.

متاسفانه موجودی رم افتضاحه، G.SKILL Trident Z هرچی تو بازار باشه خوبه. فرکانس 3200 تایمینگ 16 - یا فرکانس 3000 تایمینگ 15 سطح متوسط رمهاست. اگر تایمینگ کمتر باشه یا فرکانس بالاتر یه دفعه قیمت ها میکشه نزدیک 2 میلیون تومن برای 4 تا رم DDR4 متاسفانه امیدی هم به ارزونتر شدنشون نیست.

یه دونه 1080TI کافیه.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

راستی ، ایا حقیقت داره که این حافظه های M2 خیلی داغ میکنند ؟؟ مثلا 50 درجه!!؟

پس قاعدتا باید فن داشته باشه  ، یا اینکه هیت سینک مخصوص داشته باشه .

یعنی اگه بخواد اینهمه داغ کنه و خنک کننده نداشته باشه ، مطمعنا به یکسال نمیرسه که خراب میشه.

دما در حالت عادی در درایو های M.2 یه چیزی بین 50 تا 60 درجه است و تحت فشار در طولانی مدت به 100 درجه هم میرسند اما نمیسوزن، یعنی خراب نمیشه بلکه کنترلر روی M.2 میاد Throttling میکنه و سرعت M.2 رو پایین میاره تا خنک بشه.

این موضوع در نسل دوم خیلی بهتر شده، یعنی مدلهای 960 سامسونگ تحت فشار خنکتر هستند و Throttling کمتر میکنند.

مدل پلکستور هیتسینک داره اما سرعتش به پای سامسونگ 960 نمیرسه.

یکی از دلایلی که ایسوس اومده و اسلات M.2 رو به صورت عمودی روی مادربرد های High End خودش سوار کرده شاید همین امکان عبور هوا از اطراف M.2 و خنک سازیه اونه.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

دما در حالت عادی در درایو های M.2 یه چیزی بین 50 تا 60 درجه است و تحت فشار در طولانی مدت به 100 درجه هم میرسند اما نمیسوزن، یعنی خراب نمیشه بلکه کنترلر روی M.2 میاد Throttling میکنه و سرعت M.2 رو پایین میاره تا خنک بشه.

این موضوع در نسل دوم خیلی بهتر شده، یعنی مدلهای 960 سامسونگ تحت فشار خنکتر هستند و Throttling کمتر میکنند.

مدل پلکستور هیتسینک داره اما سرعتش به پای سامسونگ 960 نمیرسه.

یکی از دلایلی که ایسوس اومده و اسلات M.2 رو به صورت عمودی روی مادربرد های High End خودش سوار کرده شاید همین امکان عبور هوا از اطراف M.2 و خنک سازیه اونه.

والا نظر من اینه که الان همین 128 پلکسور بگیرم، با توجه به این که مادربرد امکان نصب دوتا  M2 داره ، در اینده هم M2 های بهتر با ظرفیت و سرعت بیشتر میاد که قیمت هم معقول باشه ، اون موقعه یدونه اضافه میکنم. 

راستی این برند پلکسور چجور جنسیه !  ایا از این بهتر هم هست نزدیک به همین قیمت؟؟

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

پیشبینی ها توی سال 2017 بیشتر همه بر افزایش جهانی قیمت SSD و RAM دلالت داره، حالا باید دید و دست به دعا بود.

پلکستور 128 فقط سرعت READ بیشتری داره و با توجه به ظرفیتش، به نظرم به خریدن Samsung 850 Evo 250 هم فکر کن، چون سرعت Write تقریبا برابری دارند اما این سامسونگه با اینکه SATA هست اما حداقل 250 گیگ حجم داره از نظر نصب برنامه دستت بازتره.

ولی خوب دوست د اشتی اون 128 پلکستور رو هم بگیری مشکلی نیست.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

والا پیشبینی ها توی سال 2017 بیشتر همه بر افزایش جهانی قیمت SSD و RAM دلالت داره، حالا باید دید و دست به دعا بود.

پلکستور 128 فقط سرعت READ بیشتری داره و با توجه به ظرفیتش، به نظرم به خریدن Samsung 850 Evo 250 هم فکر کن، چون سرعت Write تقریبا برابری دارند اما این سامسونگه با اینکه SATA هست اما حداقل 250 گیگ حجم داره از نظر نصب برنامه دستت بازتره.

ولی خوب دوست د اشتی اون 128 پلکستور رو هم بگیری مشکلی نیست.

والا این مدل که شما فرمودید ، فافا شیراز نداره بجاش این داره :  SAMSUNG 256GB SSD 850 PRO  HARD

البته فردا هم تحقیق میکنم شاید همین کار کردم.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

والا این مدل که شما فرمودید ، فافا شیراز نداره بجاش این داره :  SAMSUNG 256GB SSD 850 PRO  HARD

البته فردا هم تحقیق میکنم شاید همین کار کردم.

لیون داره ها

Samsung 850 EVO 250GB SATA3

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

لیون داره ها

Samsung 850 EVO 250GB SATA3

تشکر میکنم آرمین جان (مثبت هام تمام شد!)

فردا دوتا چهارتا کنم ببینم چی میشه.

مادربرد هم امروز که با فافا تماس گرفتم ، گفتن موجود شده ولی هنوز قیمت نخورده احتمالا فردا یا پس فردا میره رو سایت.

پس تا اون موقع وقت هست که تصیم درست گرفته بشه . . . 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

تشکر میکنم آرمین جان (مثبت هام تمام شد!)

فردا دوتا چهارتا کنم ببینم چی میشه.

مادربرد هم امروز که با فافا تماس گرفتم ، گفتن موجود شده ولی هنوز قیمت نخورده احتمالا فردا یا پس فردا میره رو سایت.

پس تا اون موقع وقت هست که تصیم درست گرفته بشه . . .

پیشنهادم اینه که عجله نکن، مهمترین قطعات همین مادربرد و پردازنده هستند، اگر بودجه نرسید قطعه قطعه اولویت بندی کن، بهترین ها رو بگیر.

شیش ماه طول بکشه یه سیستم توپ ببندی خیلی بهتره تا اینکه یه دفعه یه سیستمی بگیری که یه جاش به یه جاش نیاد. یه جا قوی باشه یه جا ضعیف.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

تشکر ویژه از جناب آرمین بابت راهنمایی هایی که کردند.

اقا یک سوال دیگه بر انگیخنه شد:  بررسی این مادربرد تو سایت شهر سخت افزار به نحوه احسن انجام داده بود.

بررسی تخصصی مادربرد ASUS X99-DELUXE II به همراه آنالیز کارایی

درلینک بالا ،  در قسمت بررسی کارایی رم ،  نوشته که نهایت فرکانس رم مناسب برای این پلت فرم 2666 هست و گفته بیشتر از این ارزش نداره... اینم مطلبش :

از نظر شخصی ما و با توجه به تجارب گذشته و نتایج تست‌های کارایی، حرارتی و توان مصرفی به دست آمده در این بررسی به شما توصیه می‌کنیم تا حد امکان ماژول‌های RAM با فرکانس‌های بیش از 2666MHz برای این پلتفرم تهیه نکنید. به بیانی ساده‌تر میزان اندک افزایش کارایی و پهنای باند حافظه در وضعیتی که حتی ماژول‌های RAM با فرکانس بیش از 3000MHz بر روی این پلتفرم نصب می‌شوند به هیچ وجه ارزش این میزان افزایش حرارت و توان مصرفی پردازنده و مدار رگولاتور ولتاژ مادربرد و هزینه بیشتر برای خرید ماژول‌های این‌چنینی را ندارد.

حالا دوستان ، این مسله تا چه مقدار حقیقت داره؟؟ ایا باید فرکانس پایین تر انتخاب کنم یا میشه همین رم که انتخاب کردم با فرکانس پایین تر راه اندازی کرد؟؟

CORSAIR 16GB KIT(2×8GB) 3000 VENGEANCE LED CMU16GX4M2C3000C15R DDR4 RAM

اینم یک رم دیگه که باس 2666 هست ولی تایمینگ این رم ، از تایمینگ رم با باس 3000 بیشتره

CORSAIR 16GB (2x8GB) 2666 VENGENEACE LED CMU16GX4M2A2666C16R

بنظر شما انتخاب درست کدومه؟؟

من اهل اور کلاک نیستم ، نهایت شاید بخوام قابلیت XMP فعال کنم ، پس فقط در همین حد به سیستم فشار میار م

اگر ، باس بالاتر ، حرارت بیشتر و مصرف انرژی بیشتر در مقابل پرفرمنس اندک هست ، پس همون باس متعادل انتخاب کنم.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

سلام دوباره

مهندس خیلی رو فرکانس و تایمینگ رم حساسیت نداشته باش . ببینید ولتاژ پایه رم های DDR4 روی 1.2V هستش. وقتی که xmp رو فعال میکنی این ولتاژ به مقدار 1.35v افزایش پیدا میکنه که باعث بالا رفتن توان و درخواست بیشتر توان از مادربرد میشه. اما فعال کردن xmp یک جور اورکلاک حساب میشه که البته اورکلاک مطمئن و امنی هست و نگرانی بابتش نباید داشته باشین. ولی این مطلب" میزان اندک افزایش کارایی و پهنای باند حافظه  " در برابر " حرارت و توان مصرفی پردازنده و مدار رگولاتور ولتاژ مادربرد " کاملا درسته. من با یک سری از نرم افزار های مهندسی تاثیر بالا بردن فرکانس رم یا همون XMP رو بررسی کردم افزایش کارایی بسیار ناچیز شاید کمتر از 5 درصد بود و در مواقعی هم هیچ افزایش سرعت و کارایی ندیدم. این رو وقتی که ان شالله سیستم رو خریدین خودتون میتونید تست کنید. من خودم الان رم 3000 دارم ولی هیچ وقت xmp رو فعال نکردم. البته اگر تو هزینه کردن مشکلی نداری میتونی همون انتخاب اول 3000 رو انتخاب کنی که بعدا اگر دلت هم خواست فرکانستو بالا ببری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...