رفتن به مطلب

درخواست مشاوره از دوستان اساتید برای خرید قطعات پلتفرم X99

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 5 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

سلام دوباره

مهندس خیلی رو فرکانس و تایمینگ رم حساسیت نداشته باش . ببینید ولتاژ پایه رم های DDR4 روی 1.2V هستش. وقتی که xmp رو فعال میکنی این ولتاژ به مقدار 1.35v افزایش پیدا میکنه که باعث بالا رفتن توان و درخواست بیشتر توان از مادربرد میشه. اما فعال کردن xmp یک جور اورکلاک حساب میشه که البته اورکلاک مطمئن و امنی هست و نگرانی بابتش نباید داشته باشین. ولی این مطلب" میزان اندک افزایش کارایی و پهنای باند حافظه  " در برابر " حرارت و توان مصرفی پردازنده و مدار رگولاتور ولتاژ مادربرد " کاملا درسته. من با یک سری از نرم افزار های مهندسی تاثیر بالا بردن فرکانس رم یا همون XMP رو بررسی کردم افزایش کارایی بسیار ناچیز شاید کمتر از 5 درصد بود و در مواقعی هم هیچ افزایش سرعت و کارایی ندیدم. این رو وقتی که ان شالله سیستم رو خریدین خودتون میتونید تست کنید. من خودم الان رم 3000 دارم ولی هیچ وقت xmp رو فعال نکردم. البته اگر تو هزینه کردن مشکلی نداری میتونی همون انتخاب اول 3000 رو انتخاب کنی که بعدا اگر دلت هم خواست فرکانستو بالا ببری

سلام 

ممنون از توجه شما.

خوب همین میخواستم بدونم. الان موتجه قضیه شدم ، بیشتر جنبه تبلیغ داره تا کارایی.

در حالت عادی رو همون باس 2400 باید حساب کنیم.

راستی نظرتون در مورد تایمنیگ چیه ، مثلا تایمنیگ CL15 با CL17  تو کارایی چقدر فرق داره؟؟؟

اصلا همین رم که فرکانس باس ش 3000 هست ، با فرکانس پایین تر استفاده کنیم ، ایا تایمینگ میاد پایین یا همیشه این تایمینگ ثابته ؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

سلام 

ممنون از توجه شما.

خوب همین میخواستم بدونم. الان موتجه قضیه شدم ، بیشتر جنبه تبلیغ داره تا کارایی.

در حالت عادی رو همون باس 2400 باید حساب کنیم.

راستی نظرتون در مورد تایمنیگ چیه ، مثلا تایمنیگ CL15 با CL17  تو کارایی چقدر فرق داره؟؟؟

اصلا همین رم که فرکانس باس ش 3000 هست ، با فرکانس پایین تر استفاده کنیم ، ایا تایمینگ میاد پایین یا همیشه این تایمینگ ثابته ؟؟؟

خواهش میکنم

اون تایمینگی که نوشته شده برای حالتی هست که تو حداکثر فرکانس کار میکنی. وقتی که فرکانس پایین باشه تایمینگ ها کمتر و بهتره. یک شات از تایمینگ رم خود گذاشتم تا بهتر منظورم رو برسونم

ستون سمت راست برای فرکانس 3000 هست. فرکانس رو ضربدر 2 بکنید. توی اون فرکانس تایمینگ 15-16-16-35 هستش ولی تو حالت 2133 یا 2*1066 تایمینگ 15-15-15-36  هست.

xmo.thumb.png.c45ede91904ec3df301051cf4b1c74ce.png

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

خواهش میکنم

اون تایمینگی که نوشته شده برای حالتی هست که تو حداکثر فرکانس کار میکنی. وقتی که فرکانس پایین باشه تایمینگ ها کمتر و بهتره. یک شات از تایمینگ رم خود گذاشتم تا بهتر منظورم رو برسونم

ستون سمت راست برای فرکانس 3000 هست. فرکانس رو ضربدر 2 بکنید. توی اون فرکانس تایمینگ 15-16-16-35 هستش ولی تو حالت 2133 یا 2*1066 تایمینگ 15-15-15-36  هست.

xmo.thumb.png.c45ede91904ec3df301051cf4b1c74ce.png

تشکر میکنم دوست گرامی.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

سلام دوستان

تشکر ویژه از جناب آرمین بابت راهنمایی هایی که کردند.

اقا یک سوال دیگه بر انگیخنه شد:  بررسی این مادربرد تو سایت شهر سخت افزار به نحوه احسن انجام داده بود.

بررسی تخصصی مادربرد ASUS X99-DELUXE II به همراه آنالیز کارایی

درلینک بالا ،  در قسمت بررسی کارایی رم ،  نوشته که نهایت فرکانس رم مناسب برای این پلت فرم 2666 هست و گفته بیشتر از این ارزش نداره... اینم مطلبش :

از نظر شخصی ما و با توجه به تجارب گذشته و نتایج تست‌های کارایی، حرارتی و توان مصرفی به دست آمده در این بررسی به شما توصیه می‌کنیم تا حد امکان ماژول‌های RAM با فرکانس‌های بیش از 2666MHz برای این پلتفرم تهیه نکنید. به بیانی ساده‌تر میزان اندک افزایش کارایی و پهنای باند حافظه در وضعیتی که حتی ماژول‌های RAM با فرکانس بیش از 3000MHz بر روی این پلتفرم نصب می‌شوند به هیچ وجه ارزش این میزان افزایش حرارت و توان مصرفی پردازنده و مدار رگولاتور ولتاژ مادربرد و هزینه بیشتر برای خرید ماژول‌های این‌چنینی را ندارد.

حالا دوستان ، این مسله تا چه مقدار حقیقت داره؟؟ ایا باید فرکانس پایین تر انتخاب کنم یا میشه همین رم که انتخاب کردم با فرکانس پایین تر راه اندازی کرد؟؟

CORSAIR 16GB KIT(2×8GB) 3000 VENGEANCE LED CMU16GX4M2C3000C15R DDR4 RAM

اینم یک رم دیگه که باس 2666 هست ولی تایمینگ این رم ، از تایمینگ رم با باس 3000 بیشتره

CORSAIR 16GB (2x8GB) 2666 VENGENEACE LED CMU16GX4M2A2666C16R

بنظر شما انتخاب درست کدومه؟؟

من اهل اور کلاک نیستم ، نهایت شاید بخوام قابلیت XMP فعال کنم ، پس فقط در همین حد به سیستم فشار میار م

اگر ، باس بالاتر ، حرارت بیشتر و مصرف انرژی بیشتر در مقابل پرفرمنس اندک هست ، پس همون باس متعادل انتخاب کنم.

علی جان

در ابتدای ورود X99 کمی با رمهای فرکانس 3000 مشکلاتی وجود داشت، که الان این مشکلات دیگه وجود نداره، و همین که عدد II کنار مدل مادربرد می بینی این نسل دوم X99 هاست که مشکلات اولیه X99 ها رو نداره، بهینه شده است.

در مورد رم، من هیچ مشکلی نمیبینم شما رم فرکانس 3000 تهیه کنید و دستی توی بایوس روی فرکانس 2800 استفاده کنید. این دست شماست که "فرکانس و تایمینگ رو به نسبت برابر 200 مگاهرتز و یک CL پایین بیارید. خود مادربرد گاهی این کار رو اتوماتیک انجام میده. حداقل سیستم من که این کارو اتوماتیک انجام میداد، رم فرکانس 3200 تایمینگ 16 روش انداختم، فرکانس رو دستی روی 3000 گذاشتم خودش تایمینگ رو از 16 به 15 کاهش داد.

بنابراین شما فرکانس 2800 با تایمینگ 15 تهیه کنید یا 3000 تایمینگ 16 تفاوت آنچنانی نداره، میتونید در بایوس خودتون تنظیمش کنید.

در مورد این دو مدل، به صورت کلی رم با فرکانس 3000 تایمینگ 15 بهتره از رم فرکانس پایینتر و تایمینگ بالاتر. بنابراین اولویت خرید با رم فرکانس 3000 و تایمینگ 15 است تا اینکه فرکانس 2800 و تایمینگ 16.

اگر نگران فرکانس رم و تاثیر یکی دو درجه ای دماش روی CPU هستید، تهش اینه که اگر نخواستید میتوانید توی بایوس فرکانس و تایمینگ رو یه پله کاهش بدید.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

علی جان

در ابتدای ورود X99 کمی با رمهای فرکانس 3000 مشکلاتی وجود داشت، که الان این مشکلات دیگه وجود نداره، و همین که عدد II کنار مدل مادربرد می بینی این نسل دوم X99 هاست که مشکلات اولیه X99 ها رو نداره، بهینه شده است.

در مورد رم، من هیچ مشکلی نمیبینم شما رم فرکانس 3000 تهیه کنید و دستی توی بایوس روی فرکانس 2800 استفاده کنید. این دست شماست که "فرکانس و تایمینگ رو به نسبت برابر 200 مگاهرتز و یک CL پایین بیارید. خود مادربرد گاهی این کار رو اتوماتیک انجام میده. حداقل سیستم من که این کارو اتوماتیک انجام میداد، رم فرکانس 3200 تایمینگ 16 روش انداختم، فرکانس رو دستی روی 3000 گذاشتم خودش تایمینگ رو از 16 به 15 کاهش داد.

بنابراین شما فرکانس 2800 با تایمینگ 15 تهیه کنید یا 3000 تایمینگ 16 تفاوت آنچنانی نداره، میتونید در بایوس خودتون تنظیمش کنید.

در مورد این دو مدل، به صورت کلی رم با فرکانس 3000 تایمینگ 15 بهتره از رم فرکانس پایینتر و تایمینگ بالاتر. بنابراین اولویت خرید با رم فرکانس 3000 و تایمینگ 15 است تا اینکه فرکانس 2800 و تایمینگ 16.

اگر نگران فرکانس رم و تاثیر یکی دو درجه ای دماش روی CPU هستید، تهش اینه که اگر نخواستید میتوانید توی بایوس فرکانس و تایمینگ رو یه پله کاهش بدید.

سلام جناب آرمین

تشکر میکنم.

گرفتم چی به چیه.

ببخشید که شما رو به زحمت میندازم.

لینک به دیدگاه

حالا یک سوال دیگه :

بنظرم کیس کیس هم باید عوض کنم ،  چون برای واتر کولر جا نداره و درب کناری هم شیشه ای نیست و معلوم نیست توش چه خبره!

یک کیس شیشه ای که هم مدرن باشه و هم جنسش خوب باشه چی پیشنهاد میدیدن (قیمت هم نهایت 700 تومان).

كيس Coolermaster مدل MASTER MASTER CASE PRO 5 MCY-005P KWN00

این دیدم ولی نیدونم خوبه یا نه، اگه از این بهتر و جالبتر باشه خیلی خوب میشه. (واتر کولر گرین هم استاندارد روش نصب شه که نخواد سوراخ کاری یا اضافه کاری بشه)

راستی چرا با توجه به اینکه اینها داره قطعات از نظر زیبایی پیشرفت میکنه  ، مثلا از هیت سینک های زیبا استفاده میشه ، از نورپردازی ارجی بی استفاده میشه و قطعات و پی سی بی زیبا میشه ، چرا کیس ها پیشرفت انچنانی ندارند و همش همون سنت قدیم پیروی میکنند.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در مورد برنامه هایی که جنابعالی با آن ها کار میکنید ( البته با در نظر گرفتن کار به صورت تخصصی و تمام وقت ) بهتر است اینگونه هزینه مازاد برای خرید سیستم نداشته باشید چون تا آنجایی که این بنده حقیر اطلاع دارم هیچ کدام از برنامه هایی که ذکر فرمودید به هیچ وجه نیازمند داشتن اینگونه سخت افزار پیشنهادی نداشته و نخواهند داشت . اما در مورد بازی و خوب البته سرگرمی متاسفانه عنوان نفرمودید تا چه سطحی از مبحث Gaming را مد نظر  دارید که خوب اگر ذکر بفرمایید شاید بتوان بهتر راهنمایی کرد و مشاوره داد . موفق و پیروز باشید .

ویرایش شده توسط achamani
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، achamani گفته است :

دوست عزیز در مورد برنامه هایی که جنابعالی با آن ها کار میکنید ( البته با د نظر گرفتن کار به صورت تخصصی و تمام وقت ) بهتر است اینگونه هزینه مازاد برای خرید سیستم نداشته باشید چون تا آنجایی که این بنده حقیر اطلاع دارم هیچ کدام از برنامه هایی که ذکر فرمودید به هیچ وجه نیازمند داشتن اینگونه سخت افزار پیشنهادی نداشته و نخواهند داشت . اما در مورد بازی و خوب البته سرگرمی متاسفانه عنوان نفرمودید تا چه سطحی از مبحث Gaming را مد نظر  دارید که خوب اگر ذکر بفرمایید شاید بتوان بهتر راهنمایی کرد و مشاوره داد . موفق و پیروز باشید .

دوست عزیزم

بنده حقیر تولید کننده  قطعات الکترونیک هستم از صفر تا صد مراحل طراحی  سخت افزار و نرم افزارخودم انجام میدم ، در این بین گاها نیاز میشه کار با نرم افزار های مهندسی الکترونیک،آنلایز و شبیه سازی  و CAM350  و برنامه نویسی به زبان C ، کتیا ، کورل ، فتوشاپ ، ، و غیر.

کلا همه کاری با کامپیوتر میکنم (یکی از سرگرمی ها هم گیم هست ، البته اگه وقت اضافه داشته باشم) ، برا همین یک ابزار اساسی برای من هست ، و از روی دور اندیشی  میخوام هزینه کنم . (حداقل چند سال کار کنه و نهایت لازم بشه ، یک کارت گرافیک روش عوض کنی)

اهل عوض کردن قطعات کامپیوتر نیستم . مگر اینکه واقعا دیگه نشه باهاش کار کرد ،  سیستم الان هم DDR2، حدود نه سال داره کار میکنه ولی از یک سیستم DDR3  الان  ،  خیلی سرتره ، شاید باورتون نشه ولی در عمل واقعا عالی هست.

"هیچ کدام از برنامه هایی که ذکر فرمودید به هیچ وجه نیازمند داشتن اینگونه سخت افزار پیشنهادی نداشته و نخواهند داشت . "

تو پست های قبلی عرض کردم :  حدود 300 مگ نیاز شده که فایل DXF داخل پرتیوس ایمپورت کنم ، که البته با ایمپورت کردن 5 مگ هم پرتیوس به شدت کند میشه، حالا حساب کن با 300 مگ چه اتفاقی میفته. البته این عمل خارج از روال معمول هست ، شاید بگید چه نیازی هست؟ بخاطر خصوصیت پروژه مجبورم از این کار استفاده کنم.

دوستان زحمت کشیدن و  راهنمایی  کردن بابت رم و مادر برد و سی پی یو که مهمترین اجزا کامپیوتر هستن و در اصل باید اینها باهم مچ باشن ، بقیه قطعات هم باید نسبت به اینها ، متناسب انتخاب بشن.

لینک به دیدگاه

متاسفانه سوال اینجانب را به درستی جواب ندادید و نفرمودید در چه سطحی مقوله ی Gaming را نیاز دارید . بنده تقریبا تمام پیشنهادات دوستان عزیز را مطالعه کردم و بعضا مفید و شاید در مواردی هم غیرضروری می نمود اما مطمئن باشید در مورد بورد اصلی و پردازنده و حافظه ی موقت که شما از آن ها صحبت به میان آورده اید کمی اغماض صورت گرفته کما اینکه خود نیز فرموده اید با سیستمی که متعلق به نسل های گذشته هست می توانید مفیدتر از سیستم هایی کار کنید که جدیدتر هستند . باز هم می گویم ،  البته که خودنیز استاد فن هستید اما دو معماری X  و Z در برند اینتل هر کدام نیازهای خاص و منحصر به فرد خود را می طلبند که مطمئنا هم شما و هم سایر دوستان آگاهی کامل نسبت به این مقوله دارید اما چون در بحث بازی سوالتان را مطرح نمودید باید یک نکته را خدمتتان عرض کنم و آن اینکه باید توجهی ویژه به نمایشگرتان داشته باشید ( منظور رزولوشن می باشد ) زیرا این موضوع تعیین کننده انتخاب قطعات مناسب ( سخت افزار ) می باشد . شاید نیازی نباشد کسی که در آینده هم می خواهد بر روی 1080 تصویر بگیرد هزینه های گزافی کند ولی اگر بخواهید در مرود کیفیت های بالاتر صحبت کنید آن وقت دیگر بحث متفاوت می شود . باز هم اگر دقیق تر اطلاعات بدهید شاید دوستان بتوانند بهتر شما را راهنمایی کنند . موفق و پیروز باشید .

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، achamani گفته است :

متاسفانه سوال اینجانب را به درستی جواب ندادید و نفرمودید در چه سطحی مقوله ی Gaming را نیاز دارید . بنده تقریبا تمام پیشنهادات دوستان عزیز را مطالعه کردم و بعضا مفید و شاید در مواردی هم غیرضروری می نمود اما مطمئن باشید در مورد بورد اصلی و پردازنده و حافظه ی موقت که شما از آن ها صحبت به میان آورده اید کمی اغماض صورت گرفته کما اینکه خود نیز فرموده اید با سیستمی که متعلق به نسل های گذشته هست می توانید مفیدتر از سیستم هایی کار کنید که جدیدتر هستند . باز هم می گویم ،  البته که خودنیز استاد فن هستید اما دو معماری X  و Z در برند اینتل هر کدام نیازهای خاص و منحصر به فرد خود را می طلبند که مطمئنا هم شما و هم سایر دوستان آگاهی کامل نسبت به این مقوله دارید اما چون در بحث بازی سوالتان را مطرح نمودید باید یک نکته را خدمتتان عرض کنم و آن اینکه باید توجهی ویژه به نمایشگرتان داشته باشید ( منظور رزولوشن می باشد ) زیرا این موضوع تعیین کننده انتخاب قطعات مناسب ( سخت افزار ) می باشد . شاید نیازی نباشد کسی که در آینده هم می خواهد بر روی 1080 تصویر بگیرد هزینه های گزافی کند ولی اگر بخواهید در مرود کیفیت های بالاتر صحبت کنید آن وقت دیگر بحث متفاوت می شود . باز هم اگر دقیق تر اطلاعات بدهید شاید دوستان بتوانند بهتر شما را راهنمایی کنند . موفق و پیروز باشید .

سلام جناب   achamani عزیز

من تو پست اول تاپیک ، نوع کاربری (گیم با فول  اچ دی و کارهایی که ذکر کردم) و قطعاتی که الان دارم ذکر کردم. 

مانیتور فول اچ دی Asus LED-VK248H دارم.

گرافیک هم که Asus 750 ti oc دارم (البته تابستان با 1080ti جایگزین میکنم)

پاور هم 1350 وات گرین دارم.

کیس هم  X5 گرین دارم.

---------------------------------------

مادربرد Asus DDR4 مدل  X99-DELUXE II
 intel-core-i7-6850k
PLEXTOR 128GB SSD PX-128M8PeG HARD 

بنظر خودم و از نظر دوستان ، احساس میکنم همین قطعات تا اینجا خوب بوده و باید مچ بشه و اشکالی در کار نمیبینم. 

فقط مونده کیس ، البته قصد نداشتم کیس عوض کنم ولی جا برا واتر کولر نداره (البته میشه روش خوروند. ولی ارزش نداره ، )

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

دوست عزیزم

بنده حقیر تولید کننده  قطعات الکترونیک هستم از صفر تا صد مراحل طراحی  سخت افزار و نرم افزارخودم انجام میدم ، در این بین گاها نیاز میشه کار با نرم افزار های مهندسی الکترونیک،آنلایز و شبیه سازی  و CAM350  و برنامه نویسی به زبان C ، کتیا ، کورل ، فتوشاپ ، ، و غیر.

کلا همه کاری با کامپیوتر میکنم (یکی از سرگرمی ها هم گیم هست ، البته اگه وقت اضافه داشته باشم) ، برا همین یک ابزار اساسی برای من هست ، و از روی دور اندیشی  میخوام هزینه کنم . (حداقل چند سال کار کنه و نهایت لازم بشه ، یک کارت گرافیک روش عوض کنی)

اهل عوض کردن قطعات کامپیوتر نیستم . مگر اینکه واقعا دیگه نشه باهاش کار کرد ،  سیستم الان هم DDR2، حدود نه سال داره کار میکنه ولی از یک سیستم DDR3  الان  ،  خیلی سرتره ، شاید باورتون نشه ولی در عمل واقعا عالی هست.

"هیچ کدام از برنامه هایی که ذکر فرمودید به هیچ وجه نیازمند داشتن اینگونه سخت افزار پیشنهادی نداشته و نخواهند داشت . "

تو پست های قبلی عرض کردم :  حدود 300 مگ نیاز شده که فایل DXF داخل پرتیوس ایمپورت کنم ، که البته با ایمپورت کردن 5 مگ هم پرتیوس به شدت کند میشه، حالا حساب کن با 300 مگ چه اتفاقی میفته. البته این عمل خارج از روال معمول هست ، شاید بگید چه نیازی هست؟ بخاطر خصوصیت پروژه مجبورم از این کار استفاده کنم.

دوستان زحمت کشیدن و  راهنمایی  کردن بابت رم و مادر برد و سی پی یو که مهمترین اجزا کامپیوتر هستن و در اصل باید اینها باهم مچ باشن ، بقیه قطعات هم باید نسبت به اینها ، متناسب انتخاب بشن.

دوست عزیز پیشنهاد دادن سیستم قوی کار سختی نیست. بحث سر اینه که نرم افزارهایی که شما استفاده میکنی چقدر از منابع سخت افزاری استفاده میکنه. شاید یه ssd و یه پردازنده i3 کارتو راه بندازه. اگر دوستمون وارد جزئیات شده بخاطر دلسوزی ایشونه و میخواد یه مشاوره درست بده تا شما  هزینه اضافه نپردازی. 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali-0098 گفته است :

سلام جناب   achamani عزیز

من تو پست اول تاپیک ، نوع کاربری (گیم با فول  اچ دی و کارهایی که ذکر کردم) و قطعاتی که الان دارم ذکر کردم. 

مانیتور فول اچ دی Asus LED-VK248H دارم.

گرافیک هم که Asus 750 ti oc دارم (البته تابستان با 1080ti جایگزین میکنم)

پاور هم 1350 وات گرین دارم.

کیس هم  X5 گرین دارم.

---------------------------------------

مادربرد Asus DDR4 مدل  X99-DELUXE II
 intel-core-i7-6850k
PLEXTOR 128GB SSD PX-128M8PeG HARD 

بنظر خودم و از نظر دوستان ، احساس میکنم همین قطعات تا اینجا خوب بوده و باید مچ بشه و اشکالی در کار نمیبینم. 

فقط مونده کیس ، البته قصد نداشتم کیس عوض کنم ولی جا برا واتر کولر نداره (البته میشه روش خوروند. ولی ارزش نداره ، )

متشکرم از پاسخگوییتان . اما بنده گمان کردم نیاز شما در این کیفیت تصویر به صورت موقتی است نه اینکه بخواهید در آینده نیز با همین نمایشگر ( صرفا مبحث Resolution مد نظر است ) کار کنید . صادقانه خدمتتان عرض می کنم به عنوان کسی که خود را گیمر مبتدی می دانم ( چه آنلاین و یا چه به صورت Campaign ) در این حد نمایشگر شما به اشتباه هزینه ی گزافی را بابت کارت گرافیکی که ذکر کردید متحمل می شوید ( GTX 1080 Ti ) زیرا این کارت به هیچ وجه مناسب این کیفیت تصویر نمی باشد . بهتر است به جای هزینه های زیاد بابت خرید کولرهای آبی صرفا از خنک کننده های بادی درجه یک استفاده کنید ( دوستان از نقاط قوت هر دو نوع سیستم خنک کننده به خوبی آگاهی دارند ) زیرا شما همانطور که قبلا نیز عنوان نموده اید نه علاقه ای به Over کردن فرکانس قطعات دارید و نه نیازی به خرید قطعات با قیمت بالا ( که شاید خرید قطعات نا مناسب صرفا عملکرد قطعات را محدود کرده و جیب شما را بیشتر خالی می کند ) در حالی که با آگاهی کامل از نیاز خود می توانید قطعاتی به مراتب ارزان تر با همان بازدهی مورد نیاز خود تهیه فرمایید .

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، achamani گفته است :

متشکرم از پاسخگوییتان . اما بنده گمان کردم نیاز شما در این کیفیت تصویر به صورت موقتی است نه اینکه بخواهید در آینده نیز با همین نمایشگر ( صرفا مبحث Resolution مد نظر است ) کار کنید . صادقانه خدمتتان عرض می کنم به عنوان کسی که خود را گیمر مبتدی می دانم ( چه آنلاین و یا چه به صورت Campaign ) در این حد نمایشگر شما به اشتباه هزینه ی گزافی را بابت کارت گرافیکی که ذکر کردید متحمل می شوید ( GTX 1080 Ti ) زیرا این کارت به هیچ وجه مناسب این کیفیت تصویر نمی باشد . بهتر است به جای هزینه های زیاد بابت خرید کولرهای آبی صرفا از خنک کننده های بادی درجه یک استفاده کنید ( دوستان از نقاط قوت هر دو نوع سیستم خنک کننده به خوبی آگاهی دارند ) زیرا شما همانطور که قبلا نیز عنوان نموده اید نه علاقه ای به Over کردن فرکانس قطعات دارید و نه نیازی به خرید قطعات با قیمت بالا ( که شاید خرید قطعات نا مناسب صرفا عملکرد قطعات را محدود کرده و جیب شما را بیشتر خالی می کند ) در حالی که با آگاهی کامل از نیاز خود می توانید قطعاتی به مراتب ارزان تر با همان بازدهی مورد نیاز خود تهیه فرمایید .

از توجه  شما تشکر میکنم.البته سلایق و افکار ادمها باهم فرق میکنه ، هدف از مشاوره فهمیدن نظر دوستان  در  افزایش آگاهی هست.

در پست های قبلی هم عرض کردم مانیتور هم بوقتش عوض میکنم ولی الان ارزش نداره  ، هدف همون  4K  هست ولی برای اینده. هدف از 1080 هم   همین برای 4K در اینده هست ، 

در کل به کسی هم پیشنهاد نمیدم که الان 4K بخره ، نه قیمتش معقوله ، نه کیفیتش راضی کننده هست. 

خنک کننده هم باز توپست های قبلی عرض شد: خنک کننده بادی اگه بخوا د استفاده بشه  (بخاطر وزنشون)باید کیس خوابیده باشه که بمرور زمان برد مادر برد خراب نکنه. حالا شاید دوستان بگن خراب نمیشه ، ولی من نمیپسندم که یک کولر سنگین از وسط مادربرد اویزون بشه. پس اجبارا باید واتر بست، که اونم دردسر خودش داره.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali-0098 گفته است :

از توجه  شما تشکر میکنم.البته سلایق و افکار ادمها باهم فرق میکنه ، هدف از مشاوره فهمیدن نظر دوستان  در  افزایش آگاهی هست.

در پست های قبلی هم عرض کردم مانیتور هم بوقتش عوض میکنم ولی الان ارزش نداره  ، هدف همون  4K  هست ولی برای اینده. هدف از 1080 هم   همین برای 4K در اینده هست ، 

در کل به کسی هم پیشنهاد نمیدم که الان 4K بخره ، نه قیمتش معقوله ، نه کیفیتش راضی کننده هست. 

خنک کننده هم باز توپست های قبلی عرض شد: خنک کننده بادی اگه بخوا د استفاده بشه  (بخاطر وزنشون)باید کیس خوابیده باشه که بمرور زمان برد مادر برد خراب نکنه. حالا شاید دوستان بگن خراب نمیشه ، ولی من نمیپسندم که یک کولر سنگین از وسط مادربرد اویزون بشه. پس اجبارا باید واتر بست، که اونم دردسر خودش داره.

بیایید تا کمی با هم در مواردی که به آن اشاره داشته اید بحث کنیم و البته این قائله را تا به بیراهه نرفته ختم به خیر کنیم .

در مورد معقول بودن نمایشگرهای 4k و هزینه ای که بر روی دست مشتری هایشان به واسطه به روز رسانی قطعات می گذارند کاملا با شما موافقم اما در مورد کیفیت باید بگویم متاسفانه نزدیک به یک سال هست که با نمایشگری مشغول به انجام بازی های کامپیوتری هستم که از وضوح تصویر 1440 بهره می برد و صادقانه بگویم دیگر نمی توانم با وضوح تصویر 1080 در بازی کنار بیایم .

در مورد خنک کننده ها هم باید به این موضوع اشاره کنم شرکت های معتبری در عرصه جهانی هستند که هنوز بر این باورند که برای رایانه های رومیزی که به صورت پیش فرض از سخت افزار استفاده می کنند هنوز بهترین خنک کننده ها همان خنک کننده های بادی هستند . این موضع را می توانید از مقاله های معتبر در خصوص تحقیقات بعضی از شرکت های آلمانی و اتریشی ( اشاره ای به نامشان نمی کنم تا پرچم Green همیشه بالا باشد ) که پیشتاز در این زمینه هستند بهتر درک کنید . صادقانه به شما بگویم حدود 3 سال هست که از یک خنک کننده ی خوب ( متعلق به شرکتی آلمانی ) استفاده می کنم . به هیچ وجه نه وزن سنگینی دارد و نه به بورد اصلی آسیبی رسانده چرا که تخصص چند ده ساله ی این شرکت در همین زمینه بوده تا ایرادی در کار نباشد . اما نکته ی منفی در مورد استفاده از این گونه خنک کننده ها ( که شما به آن اشاره ای نداشته اید ) بر می گردد به انتخاب کیس مناسب که اگر کیس شما دارای در شیشه ای باشد متاسفانه به هیچ وجه نمای زیبایی را ندارد بلکه بر عکس همیشه احساس بدی نسبت به قطعات داخل کیس خواهید داشت ( به دلیل اشغال فضای زیاد ) . که برای بنده نیز بعد از گذشت چند ماه هنوز این موضوع عادی نشده .

به هر حال امیدوارم اگر در آینده سیستمی خرید کردید از استفاده با آن نهایت لذت و کار را ببرید .موفق و پاینده باشید .

لینک به دیدگاه

سلام  دوستان 

دو روز پیش ، بلاخره با اجازه دوستان این قطعات گرفتم:

البته   حتما بررسی های قطعات را  پیوست همین تاپیک میکنم .  بنجمارک های مختلف هم تو همین تاپیک اضافه میکنم. (به محضی که یخورده سرم خلوت شه)

فعلا حجم کارم زیاده حتی وقت نکردم برا قطعات کیس تهیه کنم! همینجور دل جیگرش بیرونه گذاشتم داره کار میکنه!

حالا مسله بعدی کیس هست ! : دوستان یک کیس خوشگل حرفه ای که درب  بغلش شیشه باشه ، چی پیشنهاد میدید؟؟؟

۲۰۱۷۰۴۱۰_۲۱۳۱۲۸.jpg

ASUS X99 DELUXE II

پردازنده 3.6 گيگاهرتز Intel مدل CORE i7 6850K

CORSAIR 16GB KIT(2×8GB) 3000 VENGEANCE LED        2*16 = 32GB

حافظه SSD اینترنال 128 گيگابايت Plextor مدل PX-128M8PeG

خنک کننده پردازنده جی ال سی 240 آ گلسیر گرین

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

به سلامتی . مبارکت باشه دوست عزیز . حسابی خرج رو دستت گذاشتی !!! . در مورد پردازنده بهتر بود چون پلتفرم X99 رو انتخاب کردی از سری X به جای K استفاده می کردی . ولی به هرحال امیدوارم با این سیستم به اون چیزی که می خوایی برسی . و اما در مورد کیس ، بهتره از کیس هایی استفاده کنی که قابلیت ماژولار بودن رو داشته باشن ، البته این موضوع باعث میشه تا قیمت تموم شده کیس یک مقدار نسبت به مدل های مشابه بالاتر باشه اما در عوض قابلیت شخصی سازی فوق العاده ای رو به کاربر میده . بنده از یک برند تایوانی ( در مورد کیس ) استفاده می کنم ( نام تولید کننده را نمی گویم تا پرچم green بالا باشد ) و انصافا کیس خوبی است و تنها مشکلی که با این کیس داشتم قیمت گذاری نامعقول شرکت وارد کننده بود و لاغیر . اگر مبحث مالی برایتان اهمیتی ندارد می توانید از تولیدکننده های اروپایی و یا امریکایی استفاده کنید و اگر بودجه برایتان اولویت است می توانید از تولیدکننده های آسیایی بهره ببرید . در هر صورت اگر نیازی به ماژولار بودن کیس ندارید به شما پیشنهاد خرید یکی از محصولات شرکت سیاره سبز را می دهم . موفق و پیروز باشید

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/25, 22:40:56، achamani گفته است :

به سلامتی . مبارکت باشه دوست عزیز . حسابی خرج رو دستت گذاشتی !!! . در مورد پردازنده بهتر بود چون پلتفرم X99 رو انتخاب کردی از سری X به جای K استفاده می کردی . ولی به هرحال امیدوارم با این سیستم به اون چیزی که می خوایی برسی . و اما در مورد کیس ، بهتره از کیس هایی استفاده کنی که قابلیت ماژولار بودن رو داشته باشن ، البته این موضوع باعث میشه تا قیمت تموم شده کیس یک مقدار نسبت به مدل های مشابه بالاتر باشه اما در عوض قابلیت شخصی سازی فوق العاده ای رو به کاربر میده . بنده از یک برند تایوانی ( در مورد کیس ) استفاده می کنم ( نام تولید کننده را نمی گویم تا پرچم green بالا باشد ) و انصافا کیس خوبی است و تنها مشکلی که با این کیس داشتم قیمت گذاری نامعقول شرکت وارد کننده بود و لاغیر . اگر مبحث مالی برایتان اهمیتی ندارد می توانید از تولیدکننده های اروپایی و یا امریکایی استفاده کنید و اگر بودجه برایتان اولویت است می توانید از تولیدکننده های آسیایی بهره ببرید . در هر صورت اگر نیازی به ماژولار بودن کیس ندارید به شما پیشنهاد خرید یکی از محصولات شرکت سیاره سبز را می دهم . موفق و پیروز باشید

سلام اقا ممنون از لطف شما?

بلاخره این غول سبز رنگ کولرمستر گرفتم (البته از لیون کامپیوتر خریدم)

Cooler Master MasterCase Pro 5 Case NVIDIA Edition

MasterCase-Pro-5-NVIDIA-Edition_05-550x652.jpg

البته همین امروز غروب رسید دستم تا چند روز اینده نور پردازی میکنم   ( اون موقع بیاید ببیند چی شده !!?) عکس فیلم هم در این تاپیک اضافه میشه تا دوستانی که  مثل من قصد خرید دارند ، بتونند راحتر تصمیم بگیرند.

اقا کیس فوق العاده هست یعنی خیلی فوق العاده هست . قیمش هم جهانیش گرونه الان تو نت دیدم زده بود 209 دلار که دلار 4000 تومان هم میشه  
836 هزارتومان . پس خدایش لیون داره ارزون میده.

در مورد مادر برد و کارایهاش هم حتما تو همین تاپیک مینویسم (البته بهم اجازه بدید یه خورده سرم شلوغه ولی وقت کنم هم چیزش تست میکنم واینجا مکتوب میکنم)

ولی خدایش مادربرد  ارزش خرید داره ، من کارم الکترونیک هست و از قطعات و کیفیت کامل سرم میشه ، یعنی اینجور بگم اگه دومیلیون پول مادر برد میدی همین قد هم امکانات و قطعات روشه ، تنها مادربردی که دیدم اینهمه شلوغ باشه حتی پشت برد مادر برد هم  کلی چیپ استفاده شده.....

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

مبارکت باشه دوست عزیز . کاشکی زودتر دیده بودم تاپیک رو. من خودم دارم  تقریبا سیستمی که شما خریدین رو میفروشم.  سی پی یو 6900 هست بجا 6850. البته 128 ssd کمه واسه شما. فردا بعد از ظهر واسه فروش تاپیک میزنم. دلیل فروش مشکل مالی هست و الا سیستم حرف نداره. متاسفانه فرصت رندر نداشتم کلا  و سیستم تقریبا 1.5 ماه خاموش بوده بدلیل گرفتاری. 

ویرایش شده توسط schmidt
لینک به دیدگاه

در در 1396/01/27, 03:09:05، schmidt گفته است :

مبارکت باشه دوست عزیز . کاشکی زودتر دیده بودم تاپیک رو. من خودم دارم  تقریبا سیستمی که شما خریدین رو میفروشم.  سی پی یو 6900 هست بجا 6850. البته 128 ssd کمه واسه شما. فردا بعد از ظهر واسه فروش تاپیک میزنم. دلیل فروش مشکل مالی هست و الا سیستم حرف نداره. متاسفانه فرصت رندر نداشتم کلا  و سیستم تقریبا 1.5 ماه خاموش بوده بدلیل گرفتاری. 

سلام 

امیدوارم که مشکل مالی حل بشه و  نخوای بفروشی.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...