رفتن به مطلب
  • 0

سوال در مورد تحویل گوشی خریداری شده درب منزل و مشخصات بسته بندی

hosseinskandari
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان من یه samsung a5 خریدم از بامیلو با گارانتی سامتل

سوالم این هست که .. این گوشی که دستم برسه جعبه اش باید پلمب باشه یا خیر؟ یعنی آیا بهانه ای برا باز بودن پک هست؟

اگه نکته دیگه ای هم نیاز به دقت داره.. بفرماید

چون پرداخت در محل هست، میتونم همونجا تحویل نگیرم اگه موردی داشت

ممنون

لینک به دیدگاه

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

دوستان اگه تجربه یا اطلاعاتی دارن خوشحال میشم در میون بذارن

ویرایش شده توسط hosseinskandari
لینک به دیدگاه

• 0

سلام دوست عزیزاگر از طریق پست براتون باید اگر خود پاکت یا کارتن اصلی که محصول توش باشه میتونید بسته رو تحویل نگیرید ولی اگر بسته رو تحویل بگیرید و بازی کنید و ببینید مشکلی داره پست دیگه اون بسته رو برای برگشت قبول نمیکنه و باید از طریق خود فروشگاه اقدام کنید. از اونجایی که گوشی آکبند خریداری می کنید نباید پلمپ جعبه اش باز شده باشه.

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون. بیشتر منظورم جمله آخرتون بود. که آیا پلمپه پلمپ باید باشه جعبه یا نه.. یا اینکه مثلن رسمه خودشون باز کنن یچیزی بذارن داخل جعبه یا ....

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون. بیشتر منظورم جمله آخرتون بود. که آیا پلمپه پلمپ باید باشه جعبه یا نه.. یا اینکه مثلن رسمه خودشون باز کنن یچیزی بذارن داخل جعبه یا ....

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1396/01/21, 19:11:27، hosseinskandari گفته است :

بله عزیز 100 درصد پلمپ باشه من s7 edge که گرفتم یه قسمت چسب بود مثل چسب برق بود جنسش روش نوشته بود مال پلمپه و باز نباشه و...

خلاصه دقت کن حتما پلمپ اکبند باشه چون دیدم بعضی گوشیارو خودشون با چسب طرح گوشی میزنن رو درش که طرف گول بخوره

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، Big_Boss گفته است :

بله عزیز 100 درصد پلمپ باشه من s7 edge که گرفتم یه قسمت چسب بود مثل چسب برق بود جنسش روش نوشته بود مال پلمپه و باز نباشه و...

خلاصه دقت کن حتما پلمپ اکبند باشه چون دیدم بعضی گوشیارو خودشون با چسب طرح گوشی میزنن رو درش که طرف گول بخوره

ممنون. دقیقا برا همین میپرسم. چون پرداخت در محل هستش و خیلی راحت میتونم تحویل نگیرم.. هرچند یه بن 50 ای زدم روش.. ولی فدا سرم. جنس بنجل در نیاد که خجالت میکشه عادم. برا خودم نیس گوشی ای که خریدم

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1396/01/21, 19:17:47، hosseinskandari گفته است :

ممنون. دقیقا برا همین میپرسم. چون پرداخت در محل هستش و خیلی راحت میتونم تحویل نگیرم.. هرچند یه بن 50 ای زدم روش.. ولی فدا سرم. جنس بنجل در نیاد که خجالت میکشه عادم. برا خودم نیس گوشی ای که خریدم

نه معمولا همچین فروشگاه های انلاین بزرگی چنین کاری نمیکنن ولی بازم احتیاط شرط عقله

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 0

برای خرید از سایت بامیلو خیالتون راحت باشه دوست عزیز 

منم از این سایت گوشی خریدم و واقعا راضی هستم . پس نگران چیزی نباشید . 

لینک به دیدگاه

• 0
در 4 ساعت قبل، babak_11 گفته است :

برای خرید از سایت بامیلو خیالتون راحت باشه دوست عزیز 

منم از این سایت گوشی خریدم و واقعا راضی هستم . پس نگران چیزی نباشید . 

عاره اومد دم خونه. صحیح و سالم و با برچسب و هولوگرام سامتل..

راضیم ازش

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...