رفتن به مطلب

فروش لپ تاپ ASUS V502UX کم کار کرد

Recommended Posts

سلام دوستان
لپ تاپ رو تقریبا یک ماهه پیش خریدم برای کاری منتها استفاده نشد و کلا خاموش بوده و اصلا استفاده نشده
دو سال گارانتی ویستا داره
مشخصات:
Intel Core i5 6200U
8GB Ram
NVIDIA GeForce GTX 950M 4GB
15.6" FHD
Webcam Backlit Keyboard Card Reader
وزن: 1.99 کیلوگرم

امکان اضافه کردن SSD رو هم داره
======
لینک قیمت:
https://www.lotuslaptop.com/v-series/4974-asus-ultrabook-v502ux-i5-8gb-1tb-4gb-لپ-تاپ.html
آخرین قیمت دیجی کالا هم 2970 بوده
کیف و ماوسش هم اصلا باز نشده
قیمت امروز: 2300

Capture.JPG

ویرایش شده توسط optis2005
لینک به دیدگاه

چه لپ تاپ خوبی خریدید. فروشش با این قیمت ضرره.( البته به معنی سودمند بودن برای خریدار نیست)  اگر می تونستم می خریدم. توی پرشین تولز و دیوار هم برای فروش بذارید.

ویرایش شده توسط WarlordMSM
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، WarlordMSM گفته است :

چه لپ تاپ خوبی خریدید. فروشش با این قیمت ضرره.( البته به معنی سودمند بودن برای خریدار نیست)  اگر می تونستم می خریدم. توی پرشین تولز و دیوار هم برای فروش بذارید.

شرمنده ها این لپ تاپ از کیفیت صفحه نمایشش یکم ضعیفه با این که فول اچدی هست و لی شرکتش ضعیف زده. دوما i7 همین لپ تاپ 2200 تو شیپور هست . اگه یه سرچ توو شیپور بزنید میبینید. 

فروشنده یکم قیمت رو تند میزاره واسه همین کسی نمی خواد. من خودم مشتری بودم ولی رفتم i7  رو خواستم درحال مکاتبه هستیم.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، gamero گفته است :

شرمنده ها این لپ تاپ از کیفیت صفحه نمایشش یکم ضعیفه با این که فول اچدی هست و لی شرکتش ضعیف زده. دوما i7 همین لپ تاپ 2200 تو شیپور هست . اگه یه سرچ توو شیپور بزنید میبینید. 

فروشنده یکم قیمت رو تند میزاره واسه همین کسی نمی خواد. من خودم مشتری بودم ولی رفتم i7  رو خواستم درحال مکاتبه هستیم.

دوست عزیز میخواید برای سیستمی که یک ماه کار کرده 30درصد کم کنم بخرید شما؟

محض اطلاع شما مغازه دار خیلی بهتر از قیمتی که شما دادین میخره!!!

من عجله ای برای فروش ندارم و فکر میکنم 500 الی 600 زیر قیمت نو با این کار کرد کاملا مناسب مصرف کننده س!!!!!

بعضی دوستان قیمتهایی میدن که واقعا نمیدونم اگر خودشون هم فروشنده بودن انقدر دست و دلباز میشدن؟!

در 3 ساعت قبل، WarlordMSM گفته است :

ممنون دوست عزیز بله لپ تاپ خوبیه ولی استفاده ای نمیکنم ازش و  تو جعبه خاموشه کلا!

ویرایش شده توسط optis2005
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...