رفتن به مطلب

e8400 یا q6600

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه اساتید فن و سخت افزار

میخواستم بدونم در شرایط مساوی از نظر سخت افزارهای دیگه مثل مادبرد و رم و ... کدوم یکی از این سی پی یو ها از همه لحاظ توصیه میشه!

یعنی با توجه به همه جوانب

لینک به دیدگاه

میخواستم بدونم در شرایط مساوی از نظر سخت افزارهای دیگه مثل مادبرد و رم و ... کدوم یکی از این سی پی یو ها از همه لحاظ توصیه میشه!

درود دوست عزیز

100 درصد پردازنده Q6600 برتری داره.

Intel_96.GIF

Intel_96.GIF

اورکلاک

Intel_100.GIF

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیزم در تستهای مختلفی که بین این دو Cpu شده مطمئنا Q6600 برتره و خاطرتون از این بابت جمع باشه .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

100 درصد پردازنده Q6600 برتری داره.

Intel_96.GIF

Intel_96.GIF

اورکلاک

Intel_100.GIF

نظرتون در مورد تست های این سایت چیه؟ بهش اعتباری هست؟:D:eek::)

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/07/25/overclocking_intel_core_2_quad_q6600/7

لینک به دیدگاه

با درود

خوب درسته دیگه این سایت هم تایید کرده که 6600 قویتر از 8400 هستش .

لینک به دیدگاه

نظرتون در مورد تست های این سایت چیه؟ بهش اعتباری هست؟:D:eek::)

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/07/25/overclocking_intel_core_2_quad_q6600/7

درود

دوست عزیز در آدرسی که شما قرار دادید من Q6600 رو در بنچمارکها دیدم اما E8400 رو ندیدم.حتی من بنچهایی رو هم دیدم که E8400 رو در بعضی نتایج قدرتمند تر نشان داده

CrysisA.gif

ولی بیشتر تستها به نفع Q6600 هست.

Cinebench10.gif

3dmark06_CPU.gif

PCMark05_CPU.gif

اما به طور کلی و با توجه به تعداد بنچها در کل Q6600 قدرتمندتر هست و Q6600 دارای 8 مگابایت کش سطح دوم هست و البته 4هسته ای هم هست اما E8400 دارای 6مگ کش سطح دوم هست و دوهسته ای که البته از لحاظ کلاک پردازنده و اف اس بی برتری با E8400 هست و E8400 البته از لحاظ توان مصرفی هم کمی پایینتر هست ولی باز به دلیل کارایی بالاتر Q6600 برتری نهایی با همانQ6600 هست .که در جدول زیر مشاهده میفرمایید .

B3Phenom_pricing_2.gif

موفق باشید

لینک به دیدگاه

البته دوستان مطمئناً یک پردازنده چهار هسته ای قوی تر از دو هسته ای خواهد بود . اما عوامل دیگری هم به جز تعداد پردازنده ها موثر است . مثل حافظه L2 و L3 و یا تکنولوژی ساخت و ...

فکر میکنم این مقایسه چندان عادلانه نیست .

به هر حال من فکر میکنم برای اکثر کارهای ما همون دو هسته ای E8400 که فکر میکنم 45nm باشه و 6 مگ چیز ایده ال و حتی اضافه ای باشه.

لینک به دیدگاه

به برنامهای که استفاده می کنیید ربط داره!! اگره بتونه از هر 4 تا هسته Q استفاده کنه نتایج بهتری میگیرید!!!

لینک به دیدگاه

والا نمی دونم برنامه ای مثل sony vegas و هم خانواده هاش میتونن از 4 هسته استفاده کنن یا نه!

بازی های جدید هم که به احتمال فراوان برای چند هسته ای ها بهینه میشن دیگه درسته؟

لینک به دیدگاه

والا نمی دونم برنامه ای مثل sony vegas و هم خانواده هاش میتونن از 4 هسته استفاده کنن یا نه!

بازی های جدید هم که به احتمال فراوان برای چند هسته ای ها بهینه میشن دیگه درسته؟

با سلام

دوست خوبم معمولا تا اونجایی که میدونم برنامه ها اگر CPU پایینتر اون رو ساپورت کنه حتما CPU بالاتر اون نرم افزار رو ساپورت میکنه . و البته در مورد سایر قطعات این قضیه صدق نمی کنه که این یه بحث جداست .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...