رفتن به مطلب

درباره مادربردهای مخصوص بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام
من در حال تحقیق برای جمع کردن یه سیستم سوکت 1151 با سی پی یو 7100  و گرافیک حدود 500-600 تومنی و رم 16 هستم

من زیاد بازی نمیکنم ، یعنی بازیکن حرفه ای نیستم ، ولی ممکنه میانگین روزی نیم الی یه ساعت بازی کنم باهاش ، بیشتر ساکر
ضمناً اینم بگم که سیستم من حدود 15-20 ساعت در طول روز روشنه. اورکلاک هم نمی کنم.

حالا سوالم اینه که مادربردهای اصطلاحاً گیم ، چه مزیتی نسبت به مادربردهای معمولی ارزونتر دارن؟

انتخاب اولیه من msi eco b150 هست ، ولی مطمئن نیستم.
آیا لزومی داره مثلاً حدود 350 یا بالاتر بدم به مادربردی که لقب گیم یدک می کشه؟ یا برای من همون مادربردهای حدود 300-250 هم جواب می دن؟

چون من الان حدود شیش ساله با یه مادربرد 70 تومنی الایت گروپ، سی پی یو 5700 و گرافیک 5450 سر میکنم و روزی حدود یه ساعت باهاش بازی هم میکنم و مشکلی نداشته تا حالا.

مرسی از عزیزام

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Taghi گفته است :

با سلام
من در حال تحقیق برای جمع کردن یه سیستم سوکت 1151 با سی پی یو 7100  و گرافیک حدود 500-600 تومنی و رم 16 هستم

من زیاد بازی نمیکنم ، یعنی بازیکن حرفه ای نیستم ، ولی ممکنه میانگین روزی نیم الی یه ساعت بازی کنم باهاش ، بیشتر ساکر
ضمناً اینم بگم که سیستم من حدود 15-20 ساعت در طول روز روشنه. اورکلاک هم نمی کنم.

حالا سوالم اینه که مادربردهای اصطلاحاً گیم ، چه مزیتی نسبت به مادربردهای معمولی ارزونتر دارن؟

انتخاب اولیه من msi eco b150 هست ، ولی مطمئن نیستم.
آیا لزومی داره مثلاً حدود 350 یا بالاتر بدم به مادربردی که لقب گیم یدک می کشه؟ یا برای من همون مادربردهای حدود 300-250 هم جواب می دن؟

چون من الان حدود شیش ساله با یه مادربرد 70 تومنی الایت گروپ، سی پی یو 5700 و گرافیک 5450 سر میکنم و روزی حدود یه ساعت باهاش بازی هم میکنم و مشکلی نداشته تا حالا.

مرسی از عزیزام

درود

دوست عزیز، مادر بورد های گیم کیفیت ساختشون اونجا معلوم میشه که شما بخوای اوور کلاک کنی یا از سیستم خیلی سنگین کار بکشی. تفاوت هایی هم که دارند اینه که مثلا کارت شبکه و کارت صدای حرفه ای دارند و رم با حجم بیشتر و فرکانس بالاتر ساپورت میکنن. یا تعداد اسلات گرافیک و پورتهای یو اس بی شون بیشتره. اگر این مادربورد نیاز شما رو برطرف میکنه نیازی نیست پول زیاد برای مادربورد حرفه ای بدید هرچند برای مادربورد هرچی هزینه کنید ضرر نمیکنید چون سی پی یو اگر به عمد بهش دست نزنید اصلا خراب نمیشه، قطعه ای که خراب میشه معمولا مادربورد هست پس اگه با کیفیت بیشتر باشه بهتره.

اگر اهل موسیقی هستید پیشنهاد میدم مادربورد گیم بگیرید چون مدل های 600 تومن و بالاتر مادربورد هایی مثل ایسوس و گیگا و بایواستار ... کارت صدای حرفه ایه 300 اهم امپدانس روشون هست که میتونن هدست و هدفون های زیادی رو به خوبی درایو کنن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...