رفتن به مطلب

amd rx480 refrence مشکل داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان تو یو تیوب رو که نگاه کردم ظاهرا رفرنس یسری مشکلات داره درسته؟

لطفا اگه در این مورد اطلاعات دارید بگید ممنون.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

سلام دوستان تو یو تیوب رو که نگاه کردم ظاهرا رفرنس یسری مشکلات داره درسته؟

لطفا اگه در این مورد اطلاعات دارید بگید ممنون.

بله کارت رفرنس بخاطر کولر بلور نمیتونه گرما رو خوب دفع کنه و به دمای بالا ک میرسه قدرت کارت کم میشه

100% کولر کاستوم پیشنهاد میشه

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

بله کارت رفرنس بخاطر کولر بلور نمیتونه گرما رو خوب دفع کنه و به دمای بالا ک میرسه قدرت کارت کم میشه

100% کولر کاستوم پیشنهاد میشه

ممنون بله دما رو که میدونم بجز دما ظاهرا مشکلات دیگه ای هم داره اینکه چون فقط از یک شیش پین برق میکشه تو لود بالا سیستم رو شات دون میکنه؟

یا تو بعضی بازی ها کلا فورس استاپ میده؟

نمیدونم شاید با درایور های جدید رفع شده باشن.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

ممنون بله دما رو که میدونم بجز دما ظاهرا مشکلات دیگه ای هم داره اینکه چون فقط از یک شیش پین برق میکشه تو لود بالا سیستم رو شات دون میکنه؟

یا تو بعضی بازی ها کلا فورس استاپ میده؟

نمیدونم شاید با درایور های جدید رفع شده باشن.

بله اونا رفع شده و مشکلات اولیه کارت بوده

به یک هفته نرسید این مشکلات رفع شد

علاوه بر اونا گرفتن برق بیشتر از مادربرد هم بود ک با درایور جدید سریعا درستش کردن

چرا قصد خرید رفرنس رو دارید ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، The.13east گفته است :

بله اونا رفع شده و مشکلات اولیه کارت بوده

به یک هفته نرسید این مشکلات رفع شد

علاوه بر اونا گرفتن برق بیشتر از مادربرد هم بود ک با درایور جدید سریعا درستش کردن

چرا قصد خرید رفرنس رو دارید ؟

خب معلومه داداش چون پولم نمیرسه به سری های غیر رفرنس 

سر جمع 900 اینا دارم.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، **pouya** گفته است :

خب معلومه داداش چون پولم نمیرسه به سری های غیر رفرنس ?

سر جمع 900 اینا دارم.

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

ولی من اصلا رفرنس رو پیشنهاد نمیکنم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

ولی من اصلا رفرنس رو پیشنهاد نمیکنم

نه احتمال منصرف شدن هست عزیز.

پس دنبال 980 دست دوم میگردم.

ممنون.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

نه احتمال منصرف شدن هست عزیز.

پس دنبال 980 دست دوم میگردم.

ممنون.

یکم بودجتون رو افزایش بدید و دنبال 480 دست دوم باشید

توی فروم دوستان برای فروش میزارن

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، کیهان گفته است :

خب عجله نکنین یکم دیگه بمونین بودجه افزایش پیدا کنه

بیشتر از این نمیشه این تهشه جمع کردم این شده.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

بیشتر از این نمیشه این تهشه جمع کردم این شده.

خب شرایط خودت رو بهتر می‌دونی

این سیستم رو تقریبا یه ساله ماه به ماه خریدم قطعات رو و  جمع کردم نهایتا یه پردازنده خریدم روشن کردم الان یه گرافیک مونده که اونم باید کنار بذارم تا بگیرم احتمالا دو سه ماه طول بکشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، کیهان گفته است :

خب شرایط خودت رو بهتر می‌دونی

این سیستم رو تقریبا یه ساله ماه به ماه خریدم قطعات رو و  جمع کردم نهایتا یه پردازنده خریدم روشن کردم الان یه گرافیک مونده که اونم باید کنار بذارم تا بگیرم احتمالا دو سه ماه طول بکشه

من سیستمم کامله الان هم 970 دارم که قرار هست ظهر فروش بره.دنبال یکم قدرت بیشتر بودم.احتمالا همون 980 بخرم.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

من سیستمم کامله الان هم 970 دارم که قرار هست ظهر فروش بره.دنبال یکم قدرت بیشتر بودم.احتمالا همون 980 بخرم.

داداش به صلاح هست نسخه 980 ti بخرید. بهترین مدلها رو  ( مثل ایسوس rog  یا گیگا مدل اکستریم رو دوستان فروختن 1.5 میلیون) قدرتش حدودا به 1070 میرسه.

ولی مدل معمولی 980 که بخرید اصلا به صرفه نیست ؛؛؛ و یه gtx 1060  از اون بالاتر هست ، توی 90 درصد بازیها

ویرایش شده توسط behruz
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، behruz گفته است :

داداش به صلاح هست نسخه 980 ti بخرید. بهترین مدلها رو  ( مثل ایسوس rog  یا گیگا مدل اکستریم رو دوستان فروختن 1.5 میلیون)

قدرتش حدودا به 1070 میرسه

,والا بودجه محدوده عزیز. و الا حتما 1070 میخریدم.

980 درسته یکم قدیمی شده ولی مثل 1060 فریم میده. بجز رم که 2 گیگ کمتر داره.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

,والا بودجه محدوده عزیز. و الا حتما 1070 میخریدم.

980 درسته یکم قدیمی شده ولی مثل 1060 فریم میده. بجز رم که 2 گیگ کمتر داره.

شما با اورکلاک 970 می تونید به عملکردی تقریبا نزدیک 980 برسید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز کارت رفرنس اگه میخرید باید یکم صدا فنشو تحمل کنید و یه کیس با تحویه خوب داشته باشید هیچ مشکلی برای کارتتون پیش نمیاد بنده 3ساله دارم از یه کارت رفرنس استفاده میکنم بجز صدای فن هیچ ایراد دیگه نداره و من خودم عاشق صداش شدمxD شبیه جت صدا میده آدم حال میکنه!

دنبال نسل قبل انویدیا به هیچ عنوان نرید چون عموما عملکردشون با درایورهای جدید میاد پایین+الان یه 980 یا 980ti ورداری سال دیگه نصف قیمتی که خریدی هم بابتش نمیدن چون طبق اطلاعاتی کهع دارم 2018 قراره ولتا معرفی بشه و سری 10 میره کنار چه برسه به سری 9

کارت رفرنس اگه بودجتون محدوده بنظر بنده مشکل خاصی بجز دما و صدای فن نداره که مطمئن باش طوری ساخته شده که دمای زیاد به خود کارت آسیب نزنه! اونم کارت های ati که معروف به داغ بودن هستن همین 290ایکس تا دما 94 درجه بخوبی کار میکنه فقط باید با یه کیس خوب همراه باشه تا سریعا دماش رفع بشه و داخل کیستون نمونه

بعدش هم من واقعا نمیدونم ما ایرانیا میخوایم چی رو ثابت کنیم! شما اگه روی فول اچ دی بازی میکنی که اکثرا روی این رزولوشن هستن و 60 هرتز اصلا چه نیازی به تغییر گرافیکت داری!

970 کارت قدرتمندی هست درسته مال نسل قبله اما کارت خوبیه اشکال 3.5 گیگ رم روی اعصابتونه توی هیچ بازی من ندیدم بیتشر از 3 گیگ استفاده بشه روی رزولوشن 1080

1070 با هشت گیگ رم بگیری که چی بشه! حدود 1 میلیون و خورده ای بدی که نتونی قدرتشو ببینی؟ همین 970 شما مطمئن باش حالا حالا 60 فریم رو بهت میده اگرم نداد کمی تنظیمات  رو بیارید پایین باور کن 50 فریم هم خوبه! خیلی ها هستن عشقشون اینه 40 فریم از بازیهای جدید بگیرن!

میگید میخوره توی قیمت کارتتون باید بگم دوست عزیز هیچ ضرری نمیدی اگه بخوای یک یا دوسال دیگه وقتی 970 واقعا دیدی نکشید و مجبور به low بازی کردن شدی بفروشی

چون قیمت 1070 هم اومده پایین

جنسی که وقتی آدم واقعا نیاز نداره چرا بخره و اجازه بدید با دلار 6-7تومن برامون حساب کنن برای به اشتراک گذاشتن 4تا بنچمارک یا عکس از گراف؟

ما ایرانیا عجوبه ایم واقعا!

(قصد بی احترامی به هیچ یک از دوستان رو نداشتم و روی صحبتم کلی بود نه با استارتر گرامی)

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

استارتر  میتونید غیر رفرنس 470 بگیرید که به اندازه 480 رفرنس فریم میده و انتخاب بهتری هستش .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

استارتر  میتونید غیر رفرنس 470 بگیرید که به اندازه 480 رفرنس فریم میده و انتخاب بهتری هستش .

عزیز 970 داشتم که همین الان فروش رفت دنبال یک مقدار قدرت بیشتر بودم والا 470 تو dx11 از 970 ضعیفتره.

ممنون بابت پیشنهاد

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست عزیز کارت رفرنس اگه میخرید باید یکم صدا فنشو تحمل کنید و یه کیس با تحویه خوب داشته باشید هیچ مشکلی برای کارتتون پیش نمیاد بنده 3ساله دارم از یه کارت رفرنس استفاده میکنم بجز صدای فن هیچ ایراد دیگه نداره و من خودم عاشق صداش شدمxD شبیه جت صدا میده آدم حال میکنه!

دنبال نسل قبل انویدیا به هیچ عنوان نرید چون عموما عملکردشون با درایورهای جدید میاد پایین+الان یه 980 یا 980ti ورداری سال دیگه نصف قیمتی که خریدی هم بابتش نمیدن چون طبق اطلاعاتی کهع دارم 2018 قراره ولتا معرفی بشه و سری 10 میره کنار چه برسه به سری 9

کارت رفرنس اگه بودجتون محدوده بنظر بنده مشکل خاصی بجز دما و صدای فن نداره که مطمئن باش طوری ساخته شده که دمای زیاد به خود کارت آسیب نزنه! اونم کارت های ati که معروف به داغ بودن هستن همین 290ایکس تا دما 94 درجه بخوبی کار میکنه فقط باید با یه کیس خوب همراه باشه تا سریعا دماش رفع بشه و داخل کیستون نمونه

بعدش هم من واقعا نمیدونم ما ایرانیا میخوایم چی رو ثابت کنیم! شما اگه روی فول اچ دی بازی میکنی که اکثرا روی این رزولوشن هستن و 60 هرتز اصلا چه نیازی به تغییر گرافیکت داری!

970 کارت قدرتمندی هست درسته مال نسل قبله اما کارت خوبیه اشکال 3.5 گیگ رم روی اعصابتونه توی هیچ بازی من ندیدم بیتشر از 3 گیگ استفاده بشه روی رزولوشن 1080

1070 با هشت گیگ رم بگیری که چی بشه! حدود 1 میلیون و خورده ای بدی که نتونی قدرتشو ببینی؟ همین 970 شما مطمئن باش حالا حالا 60 فریم رو بهت میده اگرم نداد کمی تنظیمات  رو بیارید پایین باور کن 50 فریم هم خوبه! خیلی ها هستن عشقشون اینه 40 فریم از بازیهای جدید بگیرن!

میگید میخوره توی قیمت کارتتون باید بگم دوست عزیز هیچ ضرری نمیدی اگه بخوای یک یا دوسال دیگه وقتی 970 واقعا دیدی نکشید و مجبور به low بازی کردن شدی بفروشی

چون قیمت 1070 هم اومده پایین

جنسی که وقتی آدم واقعا نیاز نداره چرا بخره و اجازه بدید با دلار 6-7تومن برامون حساب کنن برای به اشتراک گذاشتن 4تا بنچمارک یا عکس از گراف؟

ما ایرانیا عجوبه ایم واقعا!

(قصد بی احترامی به هیچ یک از دوستان رو نداشتم و روی صحبتم کلی بود نه با استارتر گرامی)

داداش قرار فروش گزاشته بودم نمیشد نفروشم کارتم رو. الان بین 480 و 980 موندم

والا عدم ساپورت که شما میگی در اون حد نیست .بلکه فقط دیگه ارتقاع کارایی پیدا نمیکنه. و به این معنی نیست که کاهش پیدا کنه . به عبارتی فقط رها میشن .

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

داداش قرار فروش گزاشته بودم نمیشد نفروشم کارتم رو. الان بین 480 و 980 موندم

والا عدم ساپورت که شما میگی در اون حد نیست .بلکه فقط دیگه ارتقاع کارایی پیدا نمیکنه. و به این معنی نیست که کاهش پیدا کنه . به عبارتی فقط رها میشن .

یکم بیشتر هزینه کنید داداش، چون  این دو کارت هیچ کدوم آینده خوبی ندارن ؛ یا 980ti بخرید یا 1060

البته یه مقدار صبر کنید قیمتها پایینتر میاد. احتمالا ماه 3 تا 5؛ و با  اومدن 1080ti قیمتها باز کاهش داره

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، behruz گفته است :

یکم بیشتر هزینه کنید داداش، چون  این دو کارت هیچ کدوم آینده خوبی ندارن ؛ یا 980ti بخرید یا 1060

البته یه مقدار صبر کنید قیمتها پایینتر میاد. احتمالا ماه 3 تا 5؛ و با  اومدن 1080ti قیمتها باز کاهش داره

داداش خیلی باحالی از کی تاحالا 480 شده کارت بی آینده نیسبت به 1060 xDDDD

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

داداش خیلی باحالی از کی تاحالا 480 شده کارت بی آینده نیسبت به 1060 xDDDD

شما هم با حالی   xDDDD

همین الان خیلی از بازی ها رو نسبت به 1060 با 10 فریم اختلاف پایین تر اجرا میکنه. (مثل ویچر ؛ gta ,.....)  من بحثی ندارم؛ ولی همیشه کارتهای انویدیا خیلی بهتر عمل کرده. و کاربران را راضی نگه داشته < توی اکثر بازی ها ؛ ولی amd در بعضی از بازی ها تک و توک بهتر هست.  این حرفی نیست که من تنها بزنم ؛ در لینک زیر 53 هزار نفر انویدیا داشتن : ؛ و 32 هزار نفر ای ام دی_ ____دیگه دلیل از این بهتر میخواید. بگزریم که انودیا توی نسخه های غیر رفرنس حدود 10 درصد هم بهترعمل کرده

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1060-6GB-vs-AMD-RX-480/3639vs3634

ویرایش شده توسط behruz
لینک به دیدگاه

واقعا گفتن کارت بی اینده ظلمه این فن های انویدیا جذابن

Sent from my H60-L04

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، behruz گفته است :

شما هم با حالی   xDDDD

همین الان خیلی از بازی ها رو نسبت به 1060 با 10 فریم اختلاف پایین تر اجرا میکنه. (مثل ویچر ؛ gta ,.....)  من بحثی ندارم؛ ولی همیشه کارتهای انویدیا خیلی بهتر عمل کرده. و کاربران را راضی نگه داشته < توی اکثر بازی ها ؛ ولی amd در بعضی از بازی ها تک و توک بهتر هست.  این حرفی نیست که من تنها بزنم ؛ در لینک زیر 53 هزار نفر انویدیا داشتن : ؛ و 32 هزار نفر ای ام دی_ ____دیگه دلیل از این بهتر میخواید. بگزریم که انودیا توی نسخه های غیر رفرنس حدود 10 درصد هم بهترعمل کرده

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-1060-6GB-vs-AMD-RX-480/3639vs3634

O_o

دوست عزیز این حرف شما کاملا نادرسته .

ماندگاری یک گرافیک به این معنی نیست که چند نفر دارن ازش استفاده می کنند بلکه به این معنی هستش که بعد از عرضه نسل یا نسل های بعد کارت چه وضعیتی پیدا می کنه .

الان 780Ti رو با 290X مقایسه کنید خیلی چیز ها رو متوجه میشید .

در مورد بازی هایی که ای ام دی بهتر از انودیا بوده باید بگم اکثر قریب به اتفاقشون بازی های DX12  و سایر API های شبیهش مثل والکان هستند که آینده رو میسازن

توی همون لینکی که دادید به جز Rise of the Tomb Raider که با یه پچ DX12 رو ساپورت کرد و بتل 1 ( که عملا نسخه پیشرفته DX11 رو داره و در اصل DX12 محسوب نمیشه ) سایر بازی های بر پایه DX11 هستند( که از این به بعد آروم آروم نقرض میشه و DX12 و والکان و ... جایش  رو میگیرن ، مثل DX10 و 9 که دیگه هیچ بازی در سطح AAA اونها رو ساپورت نمی کنه ) . با همه این اوصاف 1060 فقط 2 درصد بهتر بوده و اگر بازی های DX12 رو به جدول اضافه کنیم نتیجه کاملا به نفع 480 تغییر می کنه .

ضمنن این بنچمارک ها رو یوزرها گرفتند و همین الان هم میگیرن پس بیشتر از نمونه های رفرنس نمونه های غیر رفرنس در اینجا استفاده شده و غیر رفرنس های  انویدیا قرار نیست چیزی رو تغییر بدن .

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

O_o

دوست عزیز این حرف شما کاملا نادرسته .

ماندگاری یک گرافیک به این معنی نیست که چند نفر دارن ازش استفاده می کنند بلکه به این معنی هستش که بعد از عرضه نسل یا نسل های بعد کارت چه وضعیتی پیدا می کنه .

الان 780Ti رو با 290X مقایسه کنید خیلی چیز ها رو متوجه میشید .

در مورد بازی هایی که ای ام دی بهتر از انودیا بوده باید بگم اکثر قریب به اتفاقشون بازی های DX12  و سایر API های شبیهش مثل والکان هستند که آینده رو میسازن

توی همون لینکی که دادید به جز Rise of the Tomb Raider که با یه پچ DX12 رو ساپورت کرد و بتل 1 ( که عملا نسخه پیشرفته DX11 رو داره و در اصل DX12 محسوب نمیشه ) سایر بازی های بر پایه DX11 هستند( که از این به بعد آروم آروم نقرض میشه و DX12 و والکان و ... جایش  رو میگیرن ، مثل DX10 و 9 که دیگه هیچ بازی در سطح AAA اونها رو ساپورت نمی کنه ) . با همه این اوصاف 1060 فقط 2 درصد بهتر بوده و اگر بازی های DX12 رو به جدول اضافه کنیم نتیجه کاملا به نفع 480 تغییر می کنه .

ضمنن این بنچمارک ها رو یوزرها گرفتند و همین الان هم میگیرن پس بیشتر از نمونه های رفرنس نمونه های غیر رفرنس در اینجا استفاده شده و غیر رفرنس های  انویدیا قرار نیست چیزی رو تغییر بدن .

95_abartazeha_ir-1288.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...