رفتن به مطلب

amd rx480 refrence مشکل داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بابا بیخیال من جوابمو گرفتم شما هم کوتاه بیاید دیگه.

تا چند وقت دیگه سری 500 میاد اونوقت با افزایش فرکانسی که داره با 1060 برابر یا حتی بهتر میشه.

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، behruz گفته است :

95_abartazeha_ir-1288.jpg

الان بخندیم یا گریه کنیم به اوضاع بعضیا من نمیدونم!

به هر کسی که دستی توی سخت افزار داره ثابت شدست ati بهتر از انویدیا توی همرده هاش عمل میکنه و درایور هاش هیچ وقت از قدرت هیچ کارتش کم نکردن !

+به اندازه ای که پول میدی بهت جنس میده سری 10 انویدیا اندازه سری r9 از دایرکت 12 پشتیبانی درست حسابی ندارن بعد نمیدونم کجای استدلال دوستمون برای شما خنده داره ....

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، behruz گفته است :

95_abartazeha_ir-1288.jpg

کدوم قسمتش خنده داره میشه توضیح بدین

من خودمم برام جای سوال داره چون قصد دارم گرافیک تهیه کنم قبلش دارم اطلاعات اضافه می‌کنم و تمام توضیحات منطقی رو می‌خونم تا برام مسجل بشه چی بگیرم.

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/27, 20:00:08، MSF_SE7EN گفته است :

الان بخندیم یا گریه کنیم به اوضاع بعضیا من نمیدونم!

به هر کسی که دستی توی سخت افزار داره ثابت شدست ati بهتر از انویدیا توی همرده هاش عمل میکنه و درایور هاش هیچ وقت از قدرت هیچ کارتش کم نکردن !

+به اندازه ای که پول میدی بهت جنس میده سری 10 انویدیا اندازه سری r9 از دایرکت 12 پشتیبانی درست حسابی ندارن بعد نمیدونم کجای استدلال دوستمون برای شما خنده داره ....

داداش حرص نخور هرکس به اندزه فهم و درک خودش پست میزاره!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...