رفتن به مطلب

خریدار مانیتور ۲۷اینچ از برند های ایسوس .بنکیو هستم

Rog1990
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

رنج قیمت 900.000 تومن میخام---رزولوشن فول اچ دی باشه قیمتش یه کم بالا پایین اشکال نداره

خریدارم

متعلقات و گارانتی و وضعیت سلامت

ویرایش شده توسط 1369823
لینک به دیدگاه

سلام . دوست عزیز . من یک نمایشگر از برند Benq دارم که مدل دقیق BenQ XL2730Z 27inch 1ms 144Hz Free-Sync QHD Gaming Monitor  می باشد . اگر تمایل به خرید داشتید من در خدمتم . البته در مورد قطعات باید عنوان کنم تمام و کمال هست و هیچ گونه کسری ندارد و صد البته به همراه کارتن و گارانتی شرکت آواژنگ می باشد که به گمانم نزدیک به دو سال از زمان گارانتی کالا باقی مانده است . به هر حال اگر خریدار بودید بنده در خدمتم . دلیل فروش هم به خاطر ارتقاء می باشد . موفق و پیروز باشید .

لینک به دیدگاه

مانیتور فول اچ دی ۲۷ اینچ رنج ۹۰۰تومن  از برندهای ایسوس بنکیو و سامسونگ خریدارم

توضیحات تکمیلی درباره وضعیت سلامت و گارانتی و متعلقات...؟

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، 1369823 گفته است :

با سلام 

رنج قیمت 900.000 تومن میخام---رزولوشن فول اچ دی باشه

خریدارم

متعلقات و گارانتی و وضعیت سلامت

درود

حدود 100 تومن بودجتونو افزایش بدین و نو بخرید:

http://lioncomputer.ir/product/9009/مانیتور+بنکیو+EW2750ZL/

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، NaeemSameti گفته است :

درود

حدود 100 تومن بودجتونو افزایش بدین و نو بخرید:

http://lioncomputer.ir/product/9009/مانیتور+بنکیو+EW2750ZL/

https://....ir/monitor-benq-full-hd-ew2750zl

اینم قیمت آریا...

890 تومن اک

ای امان از دست لیون.

لیون عزیز قیمتتو اعتدال بده تا خریداری کنیم

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، 1369823 گفته است :

اینم قیمت آریا...

890 تومن اک

ای امان از دست لیون.

سلام

اقا این مانیتور بدرد گیم نمیخوره گفته باشم

دیجی کالا که از لیون هم گرانتر میفروشه...

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، koala گفته است :

سلام

اقا این مانیتور بدرد گیم نمیخوره گفته باشم

دیجی کالا که از لیون هم گرانتر میفروشه...

نمیدونم بخدا

خودمم موندم

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، 1369823 گفته است :

نمیدونم بخدا

خودمم موندم

ببین 27 اینچ چرا حالا ؟

برای رزولیشن فول اچ دی 24 اینچ بنکیو پاسخدهی 1 میلی ثانیه 60 هرتز هست نزدیک 1میلیون یا کمتر نوش پیدا میشه

ویرایش شده توسط koala
لینک به دیدگاه

خودم انقدر در مورد مانیتور تحقیق کردم اخرم نخریدم هیچچی.

چون یه مانیتور میبینی هرتز پایین داره . یه مانیتور زمان پاسخگوییش بالاست.یه مانیتور نلکنولوژی حذف پرش نداره....هر کدوم یه مشکل داره

اگه میخوای یه مانیتور خیلی خوب از همه لحاظ بگیری باید خیلی خرج کنی

فکر نکنم بتونی با 900 تومن 27 اینچ گیمینگ پیدا کنی .ایشالا که دست دوم پیدا کنی

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، koala گفته است :

ببین 27 اینچ چرا حالا ؟

برای رزولیشن فول اچ دی 24 اینچ بنکیو پاسخدهی 1 میلی ثانیه 60 هرتز هست نزدیک 1میلیون یا کمتر نوش پیدا میشه

اخه سایز برام یکی از ملاک های اصلیه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اجازه بدهید تا مشاوره ای کوچک در مورد خرید یک نمایشگر مناسب به شما بدهم . شما فرمودید که سایز نمایشگر از اهمیت بالایی برای شما برخوردار است در حالی که بودجه بالایی جهت تهیه یک نمایشگر ندارید . اولین چیزی که باید از خود بپرسید این است که سطح بازی شما چگونه است و در چه سطحی مشغول به بازی هستید .

اگر بازی های FPS یا در اصطلاح شوتر بازی می کنید باید حتما به فرکانس نمایشگر توجهی ویژه داشته باشید .

اگر بازی های شما در سبک MOBA  هستند نیاز شما به فرکانس های بالا و سایر مشخصات نمایشگر اهمیتی ویژه ندارد . ( در اینجا ping بالا مسئله ساز خواهد شد )

به هر حال اگر از کنسول جهت بازی استفاده می کنید این را نیز باید بدانید که تونایی کنسول ها در بهترین حالت نیازی به نمایشگرهای خیلی گران قیمت ندارد و بهتر است بر روی تفکیک رنگ تمرکز داشته باشید .

با همه این اوصاف بهتر است باز از خود بپرسید که در چه سطحی بازی می کنید و بیشتر به چه سبک هایی گرایش دارید تا بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید .

ویرایش شده توسط achamani
اشتباه نگارشی
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، 1369823 گفته است :

اینم قیمت آریا...

890 تومن اک

ای امان از دست لیون.

مشخص نیست قیمت آریا کامپیوتر به روز باشه، استعلام بگیرین.

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، NaeemSameti گفته است :

مشخص نیست قیمت آریا کامپیوتر به روز باشه، استعلام بگیرین.

اگه  قوانین سایت اریا رو بخونید خودشون نوشتن که قیمتشون بروز نیست و بعد سفارش دادن قیمت نهایی رو میدن که خودم هم تجربه خرید از این سایتو و بدون شک هرکالایی رو که قیمتش زیر بازار باشه رو در تایید نهایی میتونن تغییر بدن 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، sajad25 گفته است :

اگه  قوانین سایت اریا رو بخونید خودشون نوشتن که قیمتشون بروز نیست و بعد سفارش دادن قیمت نهایی رو میدن که خودم هم تجربه خرید از این سایتو و بدون شک هرکالایی رو که قیمتش زیر بازار باشه رو در تایید نهایی میتونن تغییر بدن ?

بله همینطوره، چون تامین کننده یکیه و نمیشه اینقدر اختلاف قیمت باشه.

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، achamani گفته است :

سلام . دوست عزیز . من یک نمایشگر از برند Benq دارم که مدل دقیق BenQ XL2730Z 27inch 1ms 144Hz Free-Sync QHD Gaming Monitor  می باشد . اگر تمایل به خرید داشتید من در خدمتم . البته در مورد قطعات باید عنوان کنم تمام و کمال هست و هیچ گونه کسری ندارد و صد البته به همراه کارتن و گارانتی شرکت آواژنگ می باشد که به گمانم نزدیک به دو سال از زمان گارانتی کالا باقی مانده است . به هر حال اگر خریدار بودید بنده در خدمتم . دلیل فروش هم به خاطر ارتقاء می باشد . موفق و پیروز باشید .

اینی که میگین چند در میاد الان قیمت؟

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، majidpotter616 گفته است :

اینی که میگین چند در میاد الان قیمت؟

2،200،000 تومان

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، achamani گفته است :

دوست عزیز اجازه بدهید تا مشاوره ای کوچک در مورد خرید یک نمایشگر مناسب به شما بدهم . شما فرمودید که سایز نمایشگر از اهمیت بالایی برای شما برخوردار است در حالی که بودجه بالایی جهت تهیه یک نمایشگر ندارید . اولین چیزی که باید از خود بپرسید این است که سطح بازی شما چگونه است و در چه سطحی مشغول به بازی هستید .

اگر بازی های FPS یا در اصطلاح شوتر بازی می کنید باید حتما به فرکانس نمایشگر توجهی ویژه داشته باشید .

اگر بازی های شما در سبک MOBA  هستند نیاز شما به فرکانس های بالا و سایر مشخصات نمایشگر اهمیتی ویژه ندارد . ( در اینجا ping بالا مسئله ساز خواهد شد )

به هر حال اگر از کنسول جهت بازی استفاده می کنید این را نیز باید بدانید که تونایی کنسول ها در بهترین حالت نیازی به نمایشگرهای خیلی گران قیمت ندارد و بهتر است بر روی تفکیک رنگ تمرکز داشته باشید .

با همه این اوصاف بهتر است باز از خود بپرسید که در چه سطحی بازی می کنید و بیشتر به چه سبک هایی گرایش دارید تا بتوانید انتخاب مناسبی داشته باشید .

پی سی هسش

من همه بازیارو بازی میکنم الا استراتژیک?

ویرایش شده توسط 1369823
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، 1369823 گفته است :

پی سی هسش

من همه بازیارو بازی میکنم الا استراتژیک?

ذکر نکردید در چه سطحی بازی می کنید ! دوست عزیز اگر در سطح مبتدی هستید نیازی به هزینه های گزاف نیست اما اگر در سطوح متوسط یا پیشرفته هستید متاسفانه باید گفت به هیچ وجه هزینه هایتان را برای خرید نمایشگر کم نکنید بلکه برعکس باید به درستی هزینه کنید . این را یادتان باشد تمام آنچه را که سخت افزار کامپیوترتان دارد نهایتا باید بر روی نمایشگر ببینید تا به وجد آیید . چه بسا کامپیوتر های چند ده میلیونی به دلیل عدم انتخاب مناسب نمایشگر خروجی به مراتب ضعیف تری ( کمتر یا بی کیفیت تر ) در مقایسه با کامپیوترهایی که از نمایشگرهای با کیفیت برخوردارند اما از قیمتی  ارزان تر برخوردارندرا داشته باشند که این موضوع را بنده در بین دوستان شاهد بوده ام .

ویرایش شده توسط achamani
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، achamani گفته است :

ذکر نکردید در چه سطحی بازی می کنید ! دوست عزیز اگر در سطح مبتدی هستید نیازی به هزینه های گزاف نیست اما اگر در سطوح متوسط یا پیشرفته هستید متاسفانه باید گفت به هیچ وجه هزینه هایتان را برای خرید نمایشگر کم نکنید بلکه برعکس باید به درستی هزینه کنید . این را یادتان باشد تمام آنچه را که سخت افزار کامپیوترتان دارد نهایتا باید بر روی نمایشگر ببینید تا به وجد آیید . چه بسا کامپیوتر های چند ده میلیونی به دلیل عدم انتخاب مناسب نمایشگر خروجی به مراتب ضعیف ( کمتر یا بی کیفیت تر ) در مقایسه با کامپیوترهای ارزان تر دارند که این موضوع را بنده در بین دوستان شاهد بوده ام .

نه مبتدی نه متوسط.

مانیتور 27 اینچی ک قابل قبول باشه همه چیزش حدودا چند میانگین  قیمت میخوره؟؟؟

مدلی چیزی بگین ممنون میشم

ویرایش شده توسط 1369823
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، achamani گفته است :

ذکر نکردید در چه سطحی بازی می کنید ! دوست عزیز اگر در سطح مبتدی هستید نیازی به هزینه های گزاف نیست اما اگر در سطوح متوسط یا پیشرفته هستید متاسفانه باید گفت به هیچ وجه هزینه هایتان را برای خرید نمایشگر کم نکنید بلکه برعکس باید به درستی هزینه کنید . این را یادتان باشد تمام آنچه را که سخت افزار کامپیوترتان دارد نهایتا باید بر روی نمایشگر ببینید تا به وجد آیید . چه بسا کامپیوتر های چند ده میلیونی به دلیل عدم انتخاب مناسب نمایشگر خروجی به مراتب ضعیف تری ( کمتر یا بی کیفیت تر ) در مقایسه با کامپیوترهایی که از نمایشگرهای با کیفیت برخوردارند اما از قیمتی  ارزان تر برخوردارندرا داشته باشند که این موضوع را بنده در بین دوستان شاهد بوده ام .

سلام مدل دقیق مانیتورتون رو + قیمت پ.خ میکنید؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، irank گفته است :

سلام مدل دقیق مانیتورتون رو + قیمت پ.خ میکنید؟

دوست عزیز مدل دقیق مانیتور به همراه قیمت در لا به لای صحبت و پیام هایی که دوستان گذاشته اند هست و می توانید ملاحضه فرمایید . باز هم اگر موردی بود بنده در خدمتم .

ویرایش شده توسط achamani
اشتباه نگارشی
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، achamani گفته است :

دوست عزیز مدل دقیق مانیتور به همراه قیمت در لا به لای صحبت و پیام هایی که دوستان گذاشته اند هست و می توناید ملاحضه نمایید . باز هم اگر موردی بود بنده در خدمتم .

اکی تشریف بیارید پی وی اسپم میشه اینجا 

نتونستم پیام بدم فکنم بستید پیام رو !

در مورد قیمت و .. صحبت کنیم :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...