رفتن به مطلب

فروش BIOSTAR TA870+

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام .

دوستان بنده یه مادربورد TA870+ خریداری کردم اما وقتی رم به صورت دوال چنل روش میزارم تصویر نمیده بنده به هر زحمتی بود فرستادم گارانتی تهران که از اونجا زنگ زدن گفتن که ما با پردازنده x2 240 تست زدیم و رم به صورت دوال چنل بوت شد و مادربورد هیچ مشکلی نداره I%20Do%20not%20Know.gif

خلاصه بعد کلی کله زدن قبول کردیم که مادربورد مشکلی نداره و سی پی یومن با مادربورد مشکل داره .لازم به ذکر مادربورد با هر دو رم به صورت سینگل مشکلی ندارن و سیستم کاملا پایدار کار میکنه و فقط با دوال چنل بوت نمیشه

حالا هم من مادربورد رو گذاشتم باسه فروش هرکی خواست بخره اگه با پردازندش مشکل داشت ببره گارانتی . چون من کاشان هستم نمیتونم پیگرش بشم .

لینک مادربورد

b20100910_3.jpg

مادربورد تا 11 / 6 / 2013 گارانتی داره .

a17h5kr42l4je2ey4hw7.jpg

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت پایه چنده دوست من؟

تو هات اور دوتا مشتری 90 تومانی داره .

به احتمال 90% مادربورد هیچ مشکلی نداره چون یکی دیگه هم با پردازنده ی 1055 با این مین مشکل داره ;) :-S

لینک به دیدگاه

تایید میشه

اگه واقعا اهل دوال چنل نباشید اصلا مشکلی ندارید من که چند ماه دارم از این مین استفاده میکنم و مشکلی ندارم بغیر از دوال چنل

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با چه رمهایی امتحان کردین ؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست عزیز من مین خودم رو که مثل مشکل شما داشت با یه پردازنده دیکه امتحان کردم کلا همه اسلات های رم کار کرد حتی دوال چنل

فکر کنم مین شما هم مشکل نداشته باشه مشکل از پردازنده است@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

رم های شما که رو مادربرده گذاشتید با چه باس هستش؟

1333

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

باید به عرض شما برسانم که مادر برد شما از مدل رم های تولینک زیر ساپوت بهتری میکنه وبهتر بود از رم های موجود تو بازار خرید میکردید.

http://www.biostar.c...rt.php?S_ID=504

موفق باشید8-}

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست من

باید به عرض شما برسانم که مادر برد شما از مدل رم های تولینک زیر ساپوت بهتری میکنه وبهتر بود از رم های موجود تو بازار خرید میکردید.

http://www.biostar.c...rt.php?S_ID=504

موفق باشید8-}

ممنون . I%20Do%20not%20Know.gif

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیزم منم الان یه مین مثل مال شما دارم با 4 گیگ رم ÷اتریوت دوال . روزی که خریدم تو حالت دوال بالا نمیومد . واسه رفع این مشکل اول بایوسشو آپدیت کن بعد رم هارو تک تک بذار و از داخل بایوس تایمینگ و باس دستی بهش بده فقط جای رمهارو عوض نکن . بهد جفتشونو بذار میاد بالا...

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

دوستان مادربورد هنوز موجوده با تمام وسایل خیلی وقت تو جعبه اش خوابیدهthumbup.gif کسی نمیخوادش ؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...