رفتن به مطلب

اولین بنج مارک پردازنده های رایزن توسط کاربران لیون

Recommended Posts

دوستان در این تایپیک هر کاربری که تونسته پردازنده رایزن تهییه کنه و شخصا کارکرده اینجا عملکردشو قرار بدن تا دوستان هم استفاده کنن ممنون 

لینک به دیدگاه

هیچ کسی نخریده به نظر من ، چون هم trayهست و هم اینکه مین برد درست حسابی براش وجود نداره ....

من شخصا تا موقعی که باکس نیاد نمیخرم ...

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، _theghostsleader_ گفته است :

هیچ کسی نخریده به نظر من ، چون هم trayهست و هم اینکه مین برد درست حسابی براش وجود نداره ....

من شخصا تا موقعی که باکس نیاد نمیخرم ...

در 1 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

دوستان در این تایپیک هر کاربری که تونسته پردازنده رایزن تهییه کنه و شخصا کارکرده اینجا عملکردشو قرار بدن تا دوستان هم استفاده کنن ممنون ?

در صورت خرید هم مشکلی ک هست اینه ک فقط با مادربرد ایسوز میشه کار کنید چون خنک کننده ای نیس براش

مادربرد ایسوس هم امکانش هست چون بغیر از جای کولر am4 از 4تا سوراخ دیگه استفاده کرده ک پایه am3+ بش میخوره ...

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

در صورت خرید هم مشکلی ک هست اینه ک فقط با مادربرد ایسوز میشه کار کنید چون خنک کننده ای نیس براش

مادربرد ایسوس هم امکانش هست چون بغیر از جای کولر am4 از 4تا سوراخ دیگه استفاده کرده ک پایه am3+ بش میخوره ...

با رایزن فقط باید مینای ازراک و گیگا خرید ...به خصوص ازراک که فوق عالیه ....

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

همین try که امده لیون نوشته روش فن هست.

باکس ، سری های x روش فن نیست بجز 1500x

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، i-Farzad گفته است :

همین try که امده لیون نوشته روش فن هست.

باکس ، سری های x روش فن نیست بجز 1500x

روی مدلایی که pre-order بودن فن نیست مثل 1700x، اما بعد از انتشار جهانی به خاطر اینکه تو خیلی از مناطق دنیا کولرهای منطبق با am4 وجود نداشتن ای ام دی مجبور شد رو اکس دار هم هیت سینک و فن بزاره ،باید ببینی چه مدل باکسی وارد میشه ...

تو تک پاور اپ هم در موردش نوشته بود ...

من فن دارشو میخوام یا 1700نان اکس یا با اکس ....

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ramin9500 گفته است :

سلام

سلام . 

پرفورمنسش موقع کار چجوریه ؟ 

نرم تر از اینتل هست ؟

پردازنده ای که خریدی از لیون tray بود دیگه ؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، _theghostsleader_ گفته است :

سلام . 

پرفورمنسش موقع کار چجوریه ؟ 

نرم تر از اینتل هست ؟

پردازنده ای که خریدی از لیون tray بود دیگه ؟

سلام

پرفورمنس عالی هست من با  نرمافزار های گه کار میکنم مثل edius یا پریمیر عالی هست فرا تر از انتظارم جواب میده

قبلا ۸۱۵۰ داشتم تو رندر متوسط ۱تا ۱.۵ ساعت طول میکشید الان تو کمتر از ۳۰ دقیقه همون رندر رو میگیرم

فقط برای بهینه شدن کامل باید یه کم صبر کرد تا اپدیت هاش کامل بیاد

دیروز Amd یه اپدیت برای چیپ های جدید داده که بعد اپدیت واقعا عمل کرد تاثیر داشت

البته الان رم ها رو نتونستم رو ۳۲۰۰ بزارم روی ۲۴۰۰گذتشتم باید تا اپدیت بایوس جدید صبر کرد که پروفایل  رم ها کامل بشه

بله سیستم کلا از لیون تهیه شده 

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ramin9500 گفته است :

سلام

پرفورمنس عالی هست من با  نرمافزار های گه کار میکنم مثل edius یا پریمیر عالی هست فرا تر از انتظارم جواب میده

قبلا ۸۱۵۰ داشتم تو رندر متوسط ۱تا ۱.۵ ساعت طول میکشید الان تو کمتر از ۳۰ دقیقه همون رندر رو میگیرم

فقط برای بهینه شدن کامل باید یه کم صبر کرد تا اپدیت هاش کامل بیاد

دیروز Amd یه اپدیت برای چیپ های جدید داده که بعد اپدیت واقعا عمل کرد تاثیر داشت

البته الان رم ها رو نتونستم رو ۳۲۰۰ بزارم روی ۲۴۰۰گذتشتم باید تا اپدیت بایوس جدید صبر کرد که پروفایل  رم ها کامل بشه

بله سیستم کلا از لیون تهیه شده 

جعبه پردازنده دقیقا مثل همونایی بود که تو یوتیوب انباکسینگ می کنن ؟

چون اینی که لیون اورده تری هست و باکس نیست . 

مین بورد چی ؟ به نظرت بیش از حد خوبه یا نه مناسبه ؟

من خودم قصد دارم 1700+ کراسهر بخرم گفتم شاید خرج الکی باشه سر مین ... 

البته 1700 هنوز موجود نشده . 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، _theghostsleader_ گفته است :

جعبه پردازنده دقیقا مثل همونایی بود که تو یوتیوب انباکسینگ می کنن ؟

چون اینی که لیون اورده تری هست و باکس نیست . 

مین بورد چی ؟ به نظرت بیش از حد خوبه یا نه مناسبه ؟

من خودم قصد دارم 1700+ کراسهر بخرم گفتم شاید خرج الکی باشه سر مین ... 

البته 1700 هنوز موجود نشده . 

برای  من تری هست  که البته روش  فن خود amd هم بود

بورد هم  به نظرم عالی هست از همه  نظر اما برای کاربرد های معمولی زیاد هست 

من برای  خرید این برد چندتا دلیل داشتم 

چون سیستم ساعت های زیادی زیر فشار هست میخواستم یه مدار تغدیه با کیفیت بالا داشته باشه

هر کولری که تو بازار هست رو میشد روش نصب کرد

علاقه شدید به این سری برد ها از قدیم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ramin9500 گفته است :

سلام

DSC_0187.thumb.jpg.db202c3f23e8185c621f2722ea91d2cf.jpg1.thumb.jpg.e2c6d3d6115e21b5d346ce2d5fe1c4e4.jpg2.thumb.jpg.7cf8f926eb0e857d4c05147619ae494a.jpg

4.thumb.jpg.e52c70ff3dde0f849e4f5ed902bf7479.jpg

ممنون دوست عزیز چرا عکسها رو نمیشه بزرگتر دید ضمنا تو cine bench برای تک هسته هست یا مولتی ترد ضمنا یدونه تست رندر میتونین بزارین که قابل مقایسه با همرده اون تو اینتل باشه ضمنا تستی باشه که از همه توان پردازنده استفاده کنه .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ramin9500 گفته است :

برای  من تری هست  که البته روش  فن خود amd هم بود

بورد هم  به نظرم عالی هست از همه  نظر اما برای کاربرد های معمولی زیاد هست 

من برای  خرید این برد چندتا دلیل داشتم 

چون سیستم ساعت های زیادی زیر فشار هست میخواستم یه مدار تغدیه با کیفیت بالا داشته باشه

اگر بخوای تغییر تو پرفورمنس رو، نه از زاویه بنچمارک و....ببینی تعریفت چیه ازش ؟ 

مثلا قبلش اگر اینتل داشتی الان واضح ترین تغییر تو پرفورمنس به نظرت چیه ؟ تو برنامه ها و ....

چیز خیلی خاصی حس می کنی که قبلا تجربه ش نکرده باشی ؟ از دید یه کاربر کاملا اماتور میخوام بدونم یعنی خودتو بزاری جای چنین کاربری ...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

ممنون دوست عزیز چرا عکسها رو نمیشه بزرگتر دید ضمنا تو cine bench برای تک هسته هست یا مولتی ترد ضمنا یدونه تست رندر میتونین بزارین که قابل مقایسه با همرده اون تو اینتل باشه ضمنا تستی باشه که از همه توان پردازنده استفاده کنه .

در مورد عکسها من تو خود لیون اپلود کردم 

چشم تست تک هسته هم میگیرم

با سیستم یکی از دوستان که cpu i7 5930  هست همین تست رو گرفتم حدود ۱۱۰۰ امتیاز مولتی به دست اومد

هم رده این cpu توی کار های رندر سری۶۹ اینتل میشه که تو اطراف من کسی نداره اگه دوستانی که این cpu اینتل رو دارن تست بگیرن بزارن.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، _theghostsleader_ گفته است :

اگر بخوای تغییر تو پرفورمنس رو، نه از زاویه بنچمارک و....ببینی تعریفت چیه ازش ؟ 

مثلا قبلش اگر اینتل داشتی الان واضح ترین تغییر تو پرفورمنس به نظرت چیه ؟ تو برنامه ها و ....

چیز خیلی خاصی حس می کنی که قبلا تجربه ش نکرده باشی ؟ از دید یه کاربر کاملا اماتور میخوام بدونم یعنی خودتو بزاری جای چنین کاربری ...

تغییر عملکرد من خیلی کلی بود چون سیستم قبلیم برای حدود ۴سال پیش بود یعنی اولین سری از +am3 بود با چیپ ۹۹۰و پردازنده ۸۱۵۰ که کلا عملکرد تو همه چیز افزایش دشته با تغییر پلتفرم

تو گیم به طور مثال مینیمم فرم هام خیلی تغییر کرد چون اول از همه سیستم قبلی pci e2 بود که خودش در حد ۱ تا۲ فرم تاثیر داره فرق بین ۲ و۳ اما پردازنده قبلی تو گیم کارایی خوبی نداشت تو بازی های cpu محور اما الان هیچ یک از مشکل های قبل وجود نداره

مینمیم فریم تو بازی ها حدود۶ تا۸ تا فریم افزایش داشتم

با توجه به این که amd گفته با ارائه اپدیت برای این چیپ ها کارایی تو بازی ها بیشتر همخواهد شد

برای من کار رندرم خیلی برام مهمتر بود تا گیم 

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، ramin9500 گفته است :

در مورد عکسها من تو خود لیون اپلود کردم 

چشم تست تک هسته هم میگیرم

با سیستم یکی از دوستان که cpu i7 5930  هست همین تست رو گرفتم حدود ۱۱۰۰ امتیاز مولتی به دست اومد

هم رده این cpu توی کار های رندر سری۶۹ اینتل میشه که تو اطراف من کسی نداره اگه دوستانی که این cpu اینتل رو دارن تست بگیرن بزارن.

ممنون  قایسع با ۵۹۳۰ که عالی و پرفکت هست اونهمقیمتها هم که ه رایزن عالی هست

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/02/15, 10:16:18، ramin9500 گفته است :

اورکلاک تا فرکانس 4000 و افزایش حدود 200 امتیاز.....

8.thumb.jpg.a9db0f9262b2e038e5fe3334ea827d4d.jpg

ممنون از بنج واقعا عجب قدرتی داره این رایزن بیشتر از دوبرابر پردازنده i7 4777  با همون فرکانس برابر امتیاز گرفته تازه فک میکنم تو همین فروم 4770 رو به قیمت 1300 معامله کردن اینجاست که قدرت و بهینگی رایزن نمایان میشود بنده منتظر مادربردهای msi  و پردازنده 1700 خالی هستم .

ضمنا این اور رو با کولر استوک گرفتی یا کولر سفارشی  و یه سئوال هم اینکه دما تو فرکانس 4 گیگاهرتز چند درجه بوده .

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/03, 13:34:35، ramin9500 گفته است :

درود و سپاس از همرسان کردن تجربه.

الان چه کولری روش هست؟

کارایی ssd و مخصوصا m.2 در این پلتفرم رو آزموده ای؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ramin9500 گفته است :

اورکلاک تا فرکانس 4000 و افزایش حدود 200 امتیاز.....

8.thumb.jpg.a9db0f9262b2e038e5fe3334ea827d4d.jpg

واقعا ممنون 

آدم حوس میکنه بره AMD 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

ممنون از بنج واقعا عجب قدرتی داره این رایزن بیشتر از دوبرابر پردازنده i7 4777  با همون فرکانس برابر امتیاز گرفته تازه فک میکنم تو همین فروم 4770 رو به قیمت 1300 معامله کردن اینجاست که قدرت و بهینگی رایزن نمایان میشود بنده منتظر مادربردهای msi  و پردازنده 1700 خالی هستم .

ضمنا این اور رو با کولر استوک گرفتی یا کولر سفارشی  و یه سئوال هم اینکه دما تو فرکانس 4 گیگاهرتز چند درجه بوده .

سلام

کولرGREEN GLACIER 240 GLC240  هست  دما تفاوت زیادی با فرکانس پایه نداشت تو این تست  اما زیر رندر حدود 3 درجه بیشتر  شد  یعنی حدودا به67 رسید

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود و سپاس از همرسان کردن تجربه.

الان چه کولری روش هست؟

کارایی ssd و مخصوصا m.2 در این پلتفرم رو آزموده ای؟

سلام

کولرGREEN GLACIER 240 GLC240  هست

درایو ssd که الان دارم  Corsair force GS128 من افت کارایی توش ندیدم تو این پلتفرم  مثل قبل عالی هست

دراولین فرصت که پول دستم بیاد حتما m.2  میگیرم

تنها مشکلی که هنوز پا بر جا هست مشکل ست کردن فرکانس رم روی 3200  هست که هنوز شرکت asus پروفایل جدید رم ها رو   برای این برد نداده

در 22 دقیقه قبل، ashkan_83 گفته است :

واقعا ممنون 

آدم حوس میکنه بره AMD ?

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ramin9500 گفته است :

درایو ssd که الان دارم  Corsair force GS128 من افت کارایی توش ندیدم تو این پلتفرم  مثل قبل عالی هست

دراولین فرصت که پول دستم بیاد حتما m.2  میگیرم

تنها مشکلی که هنوز پا بر جا هست مشکل ست کردن فرکانس رم روی 3200  هست که هنوز شرکت asus پروفایل جدید رم ها رو   برای این برد نداده

M.2 خوب کم کارکرد الان حدود 500 گیر میاد. Amd هنوز برخی ضعفها در پلتفرم داره، مثلا همین کراسهر که برد بالارده است، یک m.2 x4 داره، در حالی که در پلتفرم 1151 مادربردهای زیادی با دو تا شکاف m.2 x4 و و امکان raid و قیمتهای مناسب گیر می آد.

باز هم سپاس

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

M.2 خوب کم کارکرد الان حدود 500 گیر میاد. Amd هنوز برخی ضعفها در پلتفرم داره، مثلا همین کراسهر که برد بالارده است، یک m.2 x4 داره، در حالی که در پلتفرم 1151 مادربردهای زیادی با دو تا شکاف m.2 x4 و و امکان raid و قیمتهای مناسب گیر می آد.

باز هم سپاس

بله دقیقا چون این سوکت اول راه هست  خیلی جای پیشرفت داره

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ashkan_83 گفته است :

بزرگواری بفرمایید با aida64 هم از رم بنچمارک بزارید

بفرمایید

9.thumb.jpg.9ea2c46345bcf1b4fc03f56bf1ea0c51.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...