رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید ایرکولر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، خسته نباشید

قصد دارم  یه ایر کولر برای پردازنده i5 6600 بگیرم، طوری که دماش  رو  زیر 60 درجه نگه داره، کیسم هم X3+viper است که فن های پشت و سقف و جلوی کیس داره ولی با این حال دمای پردازنده توی لود بالای 65 میره، میخواستم بین این دو تا کولر زیر یکی رو بگیرم، ممنون میشم نظرتون رو بدونم تا یکی رو انتخاب کنم.ممنون

http://lioncomputer.ir/product/4618/فن+سی+پی+یو+کولر+مستر+هایپر+412+اسلیم/

http://lioncomputer.ir/product/4619/فن+سی+پی+یو+کولر+مستر+هایپر+212+ایکس/

لینک به دیدگاه

سلام دوستان، خسته نباشید
 قصد دارم  یه ایر کولر برای پردازنده i5 6600 بگیرم، طوری که دماش  رو  زیر 60 درجه نگه داره، کیسم هم X3+viper است که فن های پشت و سقف و جلوی کیس داره ولی با این حال دمای پردازنده توی لود بالای 65 میره، میخواستم بین این دو تا کولر زیر یکی رو بگیرم، ممنون میشم نظرتون رو بدونم تا یکی رو انتخاب کنم.ممنون

درود

بین این دو مدل 212 بهتره چون امتحانشو پس داده، اما!

من thermalright le grand macho رو پیشنهاد میدم دلایلم هم خیلی سادست!

نویز کم، خنک کنندگی عالی 4790k @ 4,7 رو ترکوند

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mephist33 گفته است :

درود

بین این دو مدل 212 بهتره چون امتحانشو پس داده، اما!

من thermalright le grand macho رو پیشنهاد میدم دلایلم هم خیلی سادست!

نویز کم، خنک کنندگی عالی 4790k @ 4,7 رو ترکوند

ممنون از پیشنهادتون،  کولر خیلی خوبیه  ولی میگن به خاطر وزنش احتمال آسیب زدن به پردازندهای سری اسکای لیک وجود داره، نمیدونم این حرف چقدر درسته! 

لینک به دیدگاه

ممنون از پیشنهادتون،  کولر خیلی خوبیه  ولی میگن به خاطر وزنش احتمال آسیب زدن به پردازندهای سری اسکای لیک وجود داره، نمیدونم این حرف چقدر درسته! 

من شخصا تست نکردم اما پر سرو صدا ترین ایر کولر که noctua dh15 هست ( واسه اسیب رسوندن به cpu) راجه به این مدل تو فروم های خارجی زیاد سوال شده اما کسی مشکلی پیدا نکرده.

بهترین جواب تو فروم tom's hw گفته که :

شما اگر بعد از نصب کیس رو تو ماشین جابجا کنید ( کیس در حال بالا پایین شدن باشه) نه تنها skylake بلکه هر چیز دیگه ای اسیب میبینه وگرنه کولر به تنهایی فشاری به cpu وارد نمیکنه.

من اینو تایید میکنم چون که موقع نصب ایر کولر فشار رو مادربرده و انچنان فشار مستقیم رو cpu نیست.

بحرحال من بودم امتحان میکردم [emoji5]

لینک به دیدگاه

V8GTS 2016 

با پارت نامبر +2011 

2016 دارم به قیمت عالی 

گارانتی آواژنگ

http://www.coolermaster.com/cooling/cpu-air-cooler/v8-gts/

10_e4f3b7cdf69c12d2efc5168c209559a9_1370565997.thumb.jpg.51e5335c97a371fcf0c29b84ccb32d03.jpg

لینک به دیدگاه

درود

با این قیمت Le grand macho rt  بهترینه، آسیبی به پردازنده نمی زنه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

با سلام وعرض خسته نباشید خدمت دوست عزیز . اجازه بدهید در حد توان خود یک مشاوره ی کوتاه به شما بدهم . در مورد خرید کولرهای به اصطلاح بادی برای پردازنده باید دقت زیرکانه ای داشته باشید زیرا این موضوع را هم شما به خوبی می دانید و هم سایر دوستان که هر چقدر اندازه فن کوچکتر باشد ( در اینجا دو مدل پیشنهادی شما 120 می باشد ) صدای بیشتری تولید می کند در حالی که فن با اندازه بزرگتر مطمئنا صدای کمتری تولید می کند ( تمام صحبت بنده در مورد تولیدکنندگان مطرح در این صنعت می باشد و لاغیر ) . پس لطفا در انتخاب خود به میزان صدایی که قرار است از درون کیس رایانه شما به گوش برسد نیز توجه کنید . در مورد دوم بهتر است به پردازنده خود نگاهی بیاندازید . باید گفت مدل پردازنده ارتباط مستقیم با خرید کولر برای آن دارد به طوری که هر چقدر پردازنده قوی تر ( در اینجا قوی بودن به معنای فرکانس بالاتر مد نظر است ) باشد مطمئنا باید کولر شما نیز عملکرد بالاتری داشته باشد . امیدوارم خرید خوبی را تجربه کنید . موفق و پاینده باشید .

ویرایش شده توسط achamani
اشتباه نگارشی
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، PETRONAS گفته است :

سلام دوستان، خسته نباشید

درود بر شما دوست گرامی

من خودم این کیس رو دارم، شکم درده به تمام معناست ! با این که روش شونصد تا فن نصب میشه ولی گرمای مین و سی پی یو و گرافیک توی کیس میمونه. نظر بنده رو میخای میگم نماز شک دار نخون، فقط لیکویید کول !!!!!

یا 120mm تک فن کولرمستر بگیر روی عقب کیس سوار کن یا مارک های ارزونتر مدل mm240 رو بگیر روی سقف بزن.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، mephist33 گفته است :

من شخصا تست نکردم اما پر سرو صدا ترین ایر کولر که noctua dh15 هست ( واسه اسیب رسوندن به cpu) راجه به این مدل تو فروم های خارجی زیاد سوال شده اما کسی مشکلی پیدا نکرده.

بهترین جواب تو فروم tom's hw گفته که :

شما اگر بعد از نصب کیس رو تو ماشین جابجا کنید ( کیس در حال بالا پایین شدن باشه) نه تنها skylake بلکه هر چیز دیگه ای اسیب میبینه وگرنه کولر به تنهایی فشاری به cpu وارد نمیکنه.

من اینو تایید میکنم چون که موقع نصب ایر کولر فشار رو مادربرده و انچنان فشار مستقیم رو cpu نیست.

بحرحال من بودم امتحان میکردم emoji5.png

ممنون دوست عزیز، شاید اینطور باشه که تو اون فروم گفته ، بنظر منطقی میاد تا زمانی که کیس رو تکان شدیدی ندی فشار اضافی وارد نکنه.

در 10 ساعت قبل، achamani گفته است :

با سلام وعرض خسته نباشید خدمت دوست عزیز . اجازه بدهید در حد توان خود یک مشاوره ی کوتاه به شما بدهم . در مورد خرید کولرهای به اصطلاح بادی برای پردازنده باید دقت زیرکانه ای داشته باشید زیرا این موضوع را هم شما به خوبی می دانید و هم سایر دوستان که هر چقدر اندازه فن کوچکتر باشد ( در اینجا دو مدل پیشنهادی شما 120 می باشد ) صدای بیشتری تولید می کند در حالی که فن با اندازه بزرگتر مطمئنا صدای کمتری تولید می کند ( تمام صحبت بنده در مورد تولیدکنندگان مطرح در این صنعت می باشد و لاغیر ) . پس لطفا در انتخاب خود به میزان صدایی که قرار است از درون کیس رایانه شما به گوش برسد نیز توجه کنید . در مورد دوم بهتر است به پردازنده خود نگاهی بیاندازید . باید گفت مدل پردازنده ارتباط مستقیم با خرید کولر برای آن دارد به طوری که هر چقدر پردازنده قوی تر ( در اینجا قوی بودن به معنای فرکانس بالاتر مد نظر است ) باشد مطمئنا باید کولر شما نیز عملکرد بالاتری داشته باشد . امیدوارم خرید خوبی را تجربه کنید . موفق و پاینده باشید .

سلام دوست عزیز، ممنون از راهنمایی شما، دقیقا هر دو مورد که اشاره کردید یعنی نویز فن و خنک کنندگیش برام مهمه و چون پردازنده من از سری k نیست به خاطر همین سمت ایر کولر های بزرگتر و قویتر نرفتم. 

در 15 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

با این قیمت Le grand macho rt  بهترینه، آسیبی به پردازنده نمی زنه.

سلام، بله درسته از نظر قیمت مدل 412 کولر مستر با ماچو لگراند یکیه و مدل ترمال رایت هم نویز کمتری داره هم قویتره،  شما خودتون تست کردید این کولر رو روی پردازنده های اسکای لیک؟ آسیب نزده؟

در 10 ساعت قبل، SEPHIR0TH گفته است :

درود بر شما دوست گرامی

من خودم این کیس رو دارم، شکم درده به تمام معناست ! با این که روش شونصد تا فن نصب میشه ولی گرمای مین و سی پی یو و گرافیک توی کیس میمونه. نظر بنده رو میخای میگم نماز شک دار نخون، فقط لیکویید کول !!!!!

یا 120mm تک فن کولرمستر بگیر روی عقب کیس سوار کن یا مارک های ارزونتر مدل mm240 رو بگیر روی سقف بزن.

سلام دوست عزیز

بله همینطوره،این کیس فضای خوبی داره و جاداره ولی کولینگش زیاد جالب نیست، در مورد پیشنهاد شما هم ممنونم.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، PETRONAS گفته است :

بله درسته از نظر قیمت مدل 412 کولر مستر با ماچو لگراند یکیه و مدل ترمال رایت هم نویز کمتری داره هم قویتره،  شما خودتون تست کردید این کولر رو روی پردازنده های اسکای لیک؟ آسیب نزده؟

بله برای اسکایلیک استفاده کرده ام.. یک چیزی هم داره که میشه باهاش فاصله رو تنظیم کرد تا از فشار احتمالی پیشگیری کنه. یک برش هم سمت راست زیر هیتسینک داره تا با رم هیچ برخوردی نداشته باشه و البته ایده ی این کار از نوکتوا d15 گرفته شده. اگر با جثه ش مشکل نداشته باشی از دید من بیشترین کارایی به قیمت رو بین خنک کننده ها داره و حتی اگر قیمت رو نظر نگیریم یکی از بهترینهاست. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...