رفتن به مطلب

آیا GREEN GLACIER 120 برای 2500k مناسب هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان میخواسم بدونم  GREEN GLACIER 120  برای خنک کردن  سی پی یو 2500کا با فرکانس 4.5گیگا هرتز برای استفاده روزمره گی گیم کافی هست و زیاد دماش بالا نمیره؟

کیس هم گرین z2+ hero هسش و مین هم z77 sabertooth

ویرایش شده توسط 1369823
لینک به دیدگاه

سلام 

من مدل   GLC120-EVO برای i7 3770 k دارم استفاده میکنم(2 روزه گرفتم) و با ولتاژ 1.208 و اوور تا 4500 و تنظیمات فن های کیس دما توی تست 15 دقیقه ای با prim95 بین 71 تا 72 هستش. البته این نکته رو هم بگم من خمیر بین پردازنده و IHS رو عوض کردم. ولی کلا این مدل کارایی به قیمتش واقعا عالیه.

ویرایش شده توسط omid.gh
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، 1369823 گفته است :

با سلام

دوستان میخواسم بدونم  GREEN GLACIER 120  برای خنک کردن  سی پی یو 2500کا با فرکانس 4.5گیگا هرتز برای استفاده روزمره گی گیم کافی هست و زیاد دماش بالا نمیره؟

کیس هم گرین z2+ hero هسش و مین هم z77 sabertooth

دوست عزیز برای game فکر میکنم کافی باشه.البته مدل evo رو بخرید ک بهتره

لینک به دیدگاه

دوستان میخواسم بدونم  GREEN GLACIER 120  برای خنک کردن  سی پی یو 2500کا با فرکانس 4.5گیگا هرتز برای استفاده روزمره گی گیم کافی هست و زیاد دماش بالا نمیره؟

لینک به دیدگاه

دوستان میخواسم بدونم  GREEN GLACIER 120  برای خنک کردن  سی پی یو 2500کا با فرکانس 4.5گیگا هرتز برای استفاده روزمره گی گیم کافی هست و زیاد دماش بالا نمیره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به جای اینکه 200تومن پول کولر بدهید که 2500را اور کنید خوب این پول را بدهید سی پی یو قوی تر بخرید و بدون اور باهاش کار کنید .

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، nightkiler گفته است :

به جای اینکه 200تومن پول کولر بدهید که 2500را اور کنید خوب این پول را بدهید سی پی یو قوی تر بخرید و بدون اور باهاش کار کنید .

آخه اور لذت دیگه ای داره و کلا از فن استوک هم از این ور خوشم نمیاد

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است :

تو فرکانس 4.5 چه ولتاژی بهش دادی؟ 

1.4 فرکانس هم 4.8

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...