رفتن به مطلب

مشاوره در خرید سی پی یو

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گلم

ببخشید یه سوال داشتم پردازنده های اینتل در بازی افت فریم ناگهانی دارند ؟

یعنی تیک میزنه تو بازی ؟
بعضیا بمن گفتن پردازنده های ای ام دی فریم رو ثابت چه کم چ زیاد نگه میدارند ولی اینتل زیاد بالا پایین میشه که باعث تیک های ناگهانی میشه

راستش من خودم لپتاپ i7 دارم و در بازی های ساده هم همین تیک و افت فریم ناگهانی دارم

همه عوامل بیرونی از جمله اتصال شارژ و .... رو حذف کنید

ممکنه این افت فریم واس سرعت کم هارد باشه ؟

در لود سنگین گیرمیکنه ؟

لینک به دیدگاه

سلام 

تا جایی که من میدونم کلا یک اشکال و نمیشه به تمام محصولات یک کمپانی نسبت داد یعنی بگیم اینتل خیلی خوبه و amd داغونه یا amd کیفیت کارتاش خیلی خوبه انویدیا بعد از یه مدت خراب میشه

تو بررسی ها هم که دیدم تو اکثر پردازنده ها حداقل فریم خیلی از میانگین کمتر نبوده 

افت فریم بستگی به نوع پردازنده و نوع بازی داره مثلا با پردازنده i3 میشه یه بازی و سبک و اجرا کرد ولی همون پردازنده شاید توی یه بازی سنگین گیر بزنه

شاید یه پردازنده i7 قدیمی بتونه یه بازی سبک و اجرا کنه ولی همون پردازنده توی بازی سنگین گیر میزنه

من این موارد و با در نظر گرفتن اینکه شما گفتین بقیه قطعات مشکلی ندارن گفتم

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

سلام 

تا جایی که من میدونم کلا یک اشکال و نمیشه به تمام محصولات یک کمپانی نسبت داد یعنی بگیم اینتل خیلی خوبه و amd داغونه یا amd کیفیت کارتاش خیلی خوبه انویدیا بعد از یه مدت خراب میشه

تو بررسی ها هم که دیدم تو اکثر پردازنده ها حداقل فریم خیلی از میانگین کمتر نبوده 

افت فریم بستگی به نوع پردازنده و نوع بازی داره مثلا با پردازنده i3 میشه یه بازی و سبک و اجرا کرد ولی همون پردازنده شاید توی یه بازی سنگین گیر بزنه

شاید یه پردازنده i7 قدیمی بتونه یه بازی سبک و اجرا کنه ولی همون پردازنده توی بازی سنگین گیر میزنه

من این موارد و با در نظر گرفتن اینکه شما گفتین بقیه قطعات مشکلی ندارن گفتم

سلام خیلی ممنون از نظرتون

نه بازی انچنانی انجام نمیدم برای بازی های کانتر چه کانتر سورس چه کانتر گو میخواستم

ولی خیلی فراز و نشیب داره فریم البته تو لپتاپم

پردازنده لپتاپم i7 6700hq هست

ممکنه مال هارد لپتاپ باشه ؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، koala گفته است :

سلام خیلی ممنون از نظرتون

نه بازی انچنانی انجام نمیدم برای بازی های کانتر چه کانتر سورس چه کانتر گو میخواستم

ولی خیلی فراز و نشیب داره فریم البته تو لپتاپم

پردازنده لپتاپم i7 6700hq هست

ممکنه مال هارد لپتاپ باشه ؟

در مورد هارد اطلاعاتی ندارم

لینک به دیدگاه

بسیار بعید هستش که هارد مشکلی ایجاد کنه .

CPU های لپ تاپ ضعیفتر از CPU دسکتاپ هستند اما این مشکل لگ زدن در بازی ها در محصولات هر دو شرکت ای ام دی و اینتل دیده میشه که بیشتر مربوط به بازی ساز هستش .

شما میتونید msi afterburner رو نصب کنید و قطعات رو در هنگام اجرای بازی مانیتور کنید که کدوم قطعه زیر لود کامل میره و گلگوگاه میشه این شکلی میتونید قطعه مشکل ساز رو پیدا کنید اما برای راه حل بهتره از محدود کننده های فریم استفاده کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...