رفتن به مطلب

محاسبه آپلود در ترافیک مصرفی adsl

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

با کمال تعجب متوجه شدم 2 ماهه ترافیک ارسالی یا آپلود در ترافیک مصرفی کل محاسبه میشه زمانی متوجه شدم امروز صبح کل ترافیکم صفر شد یک ماه پیش 20گیگ خریده بودم قبلا همیشه همین مقدارو حداقل 3ماه مصرف داشتم ولی تو قسمتگزارش ماهانه شاتل دیدم برای ماه اسفند 2گیگ و این ماه فروردین 4 گیگ ترافیک ارسالی محاسبه شده !!!!!!!! یعنی خداوکیلی با سرعت آپلود حداکثر 30-40 کیلوبایت بیاد این حجم تبادل من اصلا زیر بار نمیرم 

خوب دا رن کنتور میندازن این isp ها !!!

خوشبختانه یک ماه سرویس یکسالم مونده دیگه عمرا هیچکدومشون سرویس بگیرم میرم سمت 4g td-lte دیگه کنترل مصرف و همه چیس دست خودته مسخره هست واقعا سرویس های adsl نه پینگ درست حسابی داره طول روز سرعتش بالا پایین میکنن از عمد !!!

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، alireza3dshadow گفته است :

سلام

با کمال تعجب متوجه شدم 2 ماهه ترافیک ارسالی یا آپلود در ترافیک مصرفی کل محاسبه میشه زمانی متوجه شدم امروز صبح کل ترافیکم صفر شد یک ماه پیش 20گیگ خریده بودم قبلا همیشه همین مقدارو حداقل 3ماه مصرف داشتم ولی تو قسمتگزارش ماهانه شاتل دیدم برای ماه اسفند 2گیگ و این ماه فروردین 4 گیگ ترافیک ارسالی محاسبه شده !!!!!!!! یعنی خداوکیلی با سرعت آپلود حداکثر 30-40 کیلوبایت بیاد این حجم تبادل من اصلا زیر بار نمیرم 

خوب دا رن کنتور میندازن این isp ها !!!

خوشبختانه یک ماه سرویس یکسالم مونده دیگه عمرا هیچکدومشون سرویس بگیرم میرم سمت 4g td-lte دیگه کنترل مصرف و همه چیس دست خودته مسخره هست واقعا سرویس های adsl نه پینگ درست حسابی داره طول روز سرعتش بالا پایین میکنن از عمد !!!

سلام دوست عزیزم قضیه محاسبه حجم ارسالی به دستور وزارت ارتباطات و نمیدونم چی چیه رادیویی بوده? خود شرکت رایگان داشت کارشو میکرد اینا جای ارزون سازی اومدن مجبورشون کردن که این رو هم حساب کنن بلکه حق الحساب خودشونم چرب تر بشه

البته این مشکل زیاد بودن آپلود برای من پیش نیومده طی این سالهایی که از شاتل استفاده میکنم ، چک کردید که ویروسی چیزی نداشته باشه سیستمت؟

بهترین کار اینه که یه نرم افزار مدیریت حجم نصب کنی که بهت نشون میده دقیقا" سیستم خودت چقدر ارسال و دریافت واقعی داره در ماه.. مال من مو نمیزنه با میزانی که شاتل نشون میده(چون فقط سیستم خودم به این نت شاتل وصله)

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

قبل از رفتم سمت TD
حتما تحقيق كنين
كاربراي زيادي نيستن كه راضي باشن
تازه اول كار يوزر اونقدر نداره سرعت فوق العاده نوسان داره پينگ بد نيست NAT بسته
خلاصه براي احتياط شاتل رو هم نگه دارين بد نيست
حجم دزدي كه اصلا نديدم چون مخصوصا روزي دوبار چك ميكنم مصرف متعارف و مجموع درست

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام دوست عزیزم قضیه محاسبه حجم ارسالی به دستور وزارت ارتباطات و نمیدونم چی چیه رادیویی بوده? خود شرکت رایگان داشت کارشو میکرد اینا جای ارزون سازی اومدن مجبورشون کردن که این رو هم حساب کنن بلکه حق الحساب خودشونم چرب تر بشه

البته این مشکل زیاد بودن آپلود برای من پیش نیومده طی این سالهایی که از شاتل استفاده میکنم ، چک کردید که ویروسی چیزی نداشته باشه سیستمت؟

بهترین کار اینه که یه نرم افزار مدیریت حجم نصب کنی که بهت نشون میده دقیقا" سیستم خودت چقدر ارسال و دریافت واقعی داره در ماه.. مال من مو نمیزنه با میزانی که شاتل نشون میده(چون فقط سیستم خودم به این نت شاتل وصله)

هر جا بحث ارزان سازی بوده بدان که یک توئطه ای هست هیچ اعلام ارزانی بی حکمت نیست  (شیب ملایم خوب رعایت کردن انصافا)

واله من خودم یک نفر دارم از این نت استفاده میکنم کسی نیست متوسط مصرف ماهانه ام بین 10-15 گیگ بود حوصله حساب کتابشون با نرم افزار نداشتم  مصرف مدیریت میکنم  که هر چی دانلود حجیم میخواستم انجام بدم ریموت میکردم رو سرور شاتل لند یا طرح های ایرانسل و همراه اول شبانه کارمو راه می انداخت

العان دارم گزارش های ماهای قبل میبینم خندم میگیره  12 گیگ بهمن ماه  مصرف داشتم آپلود 0

بعدا اسفند همون حدود 12گیگ مصرف و آپلود 2گیگ   و فروردین مصرف 15 گیگ و آپلود 4 گیگ !!

العان دقت کردم یک فایل 100 مگ گذاشتم دانلود 7مگ آپلود میندازه ! کنتوروهاشون بسیار دقیق تنظیم کردن باسه خالی کردن جیب مردم !!!

خدا لعنت کنه همشونو دیگه آپلود چی جوری مدیریت کرد:S مصرف روزانه رسیده به 200 مگ آپلود فقط وبگردی ساده و کمی هم تلگرامو اینیستا 

سروریس حجمی دیگه تو وضعیت جواب نمیده باید نا محدود بگیرم مصرف روزانه عادی گندشو درآوردن 

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Srx190d گفته است :

قبل از رفتم سمت TD
حتما تحقيق كنين
كاربراي زيادي نيستن كه راضي باشن
تازه اول كار يوزر اونقدر نداره سرعت فوق العاده نوسان داره پينگ بد نيست NAT بسته
خلاصه براي احتياط شاتل رو هم نگه دارين بد نيست
حجم دزدي كه اصلا نديدم چون مخصوصا روزي دوبار چك ميكنم مصرف متعارف و مجموع درست

خوب بله درست میفرمایید رفتم دیدم Nat بسته هست براشون اشک ملت درآوردن !!

چی اینترنتی بگیریم بالاخره نامحدود چی هست حداقل سرعت 1مگ واقعی بده سرعتش نیاد زیر 50 کیلوبایت هر چقدرم مصرف کنی ؟؟

پارس آنلاین  PU-128-1M  ماهی 29 تومن یا همین شاتل ART 1 ؟؟

لینک به دیدگاه

والا نميدونم
به شخصه شاتل و صبا نت حجمي دارم سرعت خوب مخصوصا صبا عالي وب گردي فوق العاده داره اصلا هم شبانه استفاده نميكنم چون محدود ميكنن از وب گردي هم ميوفتم
دانلود هم ايرانسل فورجي دارم اونم عالي مخصوصا براي دانلود وب گردي خوبي نداره
در كل شاتل رو نگه دارين
دانلود هم ايرانسل نشد همراه اول حداقل به اندازه adsl سرعت دنلود داره شبانه قيمت هم خوبه

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
در در 1396/01/30, 22:51:02، Srx190d گفته است :

والا نميدونم
به شخصه شاتل و صبا نت حجمي دارم سرعت...

سلام دوستان
یه مقاله خوندم در مورد دانلود شبانه با کامپیوتر و موبایل. ایرانسل 5 گیگ میده 2 تومن دیگه برا چی از شاتل و ...
پیشنهاد می کنم حتما موبایلشو بخونین چون بجای روشن موندن PC از موبایل که همیشه روشنه استفاده کنید بهتره
آموزش تنظیم کامپیوتر برای دانلود شبانه (+ موبایل) - بیگ ای تک Big E-Tek

چگونه از اینترنت رایگان نهایت استفاده را ببریم؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...