رفتن به مطلب

اطلاعیه وزارت ارتباطات در مورد تلقین مسدود شدن تلگرام توسط وزیر ارتباطات در صدا و سیما

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد رعایت نکردن اخلاق رسانه‌ای در پخش سخنان وزیر ارتباطات در مورد بسته شدن تماس صوتی تلگرام در بخش خبری ۲۰:۳۰۰، با صدور اطلاعیه از رسانه‌ی ملی انتقاد کرد.

بخش خبری ۲۰:۳۰ با حذف کردن بخشی از صحبت‌های محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد مسدود شدن تماس صوتی تلگرام توسط دستور قضایی و قوه‌ قضائیه، به مخاطبان خود القاء کرده است که وزیر ارتباطات در مسدود شدن تماس صوتی رایگان نقش مستقیم داشته است.

متن اطلاعیه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شرح زیر است:

متأسفانه بخش خبری ۲۰:۳۰ در گزارش مورخ ۲۹ فروردین ۹۶ با تقطیع و پخش گزینشی سخنان وزیر ارتباطات، سعی در القاء این موضوع کرده است که قطع تماس صوتی تلگرام به جهت حفظ منافع اپراتورها بوده است. در حالی که پس از سؤال خبرنگاران در خصوص بسته شدن تماس صوتی تلگرام و پاسخ وزیر ارتباطات، مبنی بر بسته شدن تماس صوتی تلگرام با حکم دستگاه قضایی، خبرنگار صدا و سیما سؤال دیگری از وزیر ارتباطات در خصوص شکایت تلگرام از اپراتورهای ایرانی مطرح می‌کند و پاسخ دکتر واعظی هم حمایت از اپراتورهای داخلی در خصوص شکایت احتمالی تلگرام است که وظیفه هر مسئول ایرانی است؛ ولی متأسفانه رسانه ملی در اقدامی غیراخلاقی این پاسخ را با پاسخ سؤال در مورد بسته شدن تماس صوتی تلگرام مونتاژ و پخش کرده است که نشان از عدم رعایت اصول اولیه اخلاق حرفه‌ای است.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همشون دستشون تو یه کاست ، فقط توپو به هم پاسکاری میکنن

لینک به دیدگاه

انقدر ایرانسل و همراه اول  پوله مردم میخورن بسشون نیست ؟ 

اون از شارژ هاشون که n تومن مالیات داره و اونم از بسته های اینترنتی شون که برای سود خودشون روزانه و شبانه کردن

و ..... 

ویرایش شده توسط Matin96D
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

انقدر ایرانسل و همراه اول  پوله مردم میخورن بسشون نیست ؟ 

اون از شارژ هاشون که n تومن مالیات داره و اونم از بسته های اینترنتی شون که برای سود خودشون روزانه و شبانه کردن

و ..... 

من بسته نامحدود شبانه یک تا یازده صبح همراه اول گرفتم خدائیش راضیم .هر شب 20تا 25گیگ دانلود میکنم.البته با 3G!

لینک به دیدگاه

اینا همه چرت و بهونس.  من فکر میکنم مشکل جای دیگس که خودتونم میدونین

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...