رفتن به مطلب

(فروخته شد) فروش GIGABYTE GTX 1060 G1 Gaming WF2X OC 6GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

فروخته شد

سلام دوستان. کارت نو میباشد. درحقیقت آکبنده فقط از تو پلاستیک خارج شده برای چک کردن آسیب های فیزیکی که خدا روشکر موردی نداره. گارانتی تا 14 دسامبر 2019 (23 آذر 1398)

لینک سازنده                            لینک لیون

قیمت پایه 1250  1200 . هزینه ارسال با خریدار.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

20170420_145015.jpg

2.jpg

20170420_145041.jpg

ویرایش شده توسط mamaliboy
فروش رفت
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز . قوانین فروم رو رعایت کنید :

9 - صاحب تاپیک در هر 2 ساعت و در مجموع 2 بار در روز برای هرتاپیک ( حداکثر برای 2 تاپیک و در مجموع 4 بار )میتواند تاپیک خود را بالا بیاورد .مشخص نکردن قیمت دقیق کالای فروشی و درخواست کاربران خریدار که موجب UP شدن تاپیک فروشنده خارج از عرف شود موجب بسته شدن و حذف تاپیک خواهد شد. کاربران دیگر هم نمیتوانند تاپیک شخص دیگری را بدون دلیل بالا بیاورند . ( کاربران ویژه 4 بار در روز برای هر تاپیک ، در مجموع 8 بار ) . ضمنا درصورت داشتن بیش از یک تاپیک خرید یا فروش ، بالا بردن تاپیک ها باید با حداقل فاصله زمانی 2 ساعته باشد .

20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، بعد از 24 ساعت تاپیک بدون اخطار قبلی حذف  و اجازه ایجاد تاپیک مجدد داده نخواهد شد و در صورت تکرار این مسئله توسط یک کاربر دسترسی ایشان محدود می گردد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الان حسن کچله یا کچل حسنه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز. من همون ایسامی هستم 

قیمت نهایی رو میتونی پ خ کنی؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

سلام دوست عزیز. من همون ایسامی هستم 

قیمت نهایی رو میتونی پ خ کنی؟

پ خ شد

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در 2 ساعت قبل، alihatami1369 گفته است :

سلام با msi gtx 960 twin forzer تعویض دارین سرم میدم

سلام. شرمنده تعویض ندارم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من متوجه نشدم . کارت از گارانتی تحویل گرفتین، نو بهتون دادن؟

یا منظورتون اینه که کارت نو خریدین از جعبه بازش کردین . چک کردین که ضربه نداشته باشه و بفروشین؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، samikkk گفته است :

سلام دوست عزیز

من متوجه نشدم . کارت از گارانتی تحویل گرفتین، نو بهتون دادن؟

یا منظورتون اینه که کارت نو خریدین از جعبه بازش کردین . چک کردین که ضربه نداشته باشه و بفروشین؟

سلام دوست گرامی.  کارت نو است (تعویض گارانتی و اینا نیست) . یکی دو بار پست و تیپاکس در حمل سهل انگاری کردند و کالا رو مشکل دار تحویلم دادن. برا همین همیشه پلاستیک رو جلو خودشون باز میکنم که اگه مشکلی داشته باشه قبول نکنم. این کارت هم به همین دلیل از تو پلاستیک درآمده. تا حالا اصلا استفاده نشده. حتی نزدیک کیس هم نرفته و به هیچ عنوان پیچ نشده. دقیقا منظورم همین بود که شما فرمودید. یعنی کارت رو نو خریدم  از جعبه بازش کردم . چک کردم که ضربه نداشته باشه

ویرایش شده توسط mamaliboy
لینک به دیدگاه

سلام عزیز تعویض داشتین در خدمتم

تا 250 تومن هم سر میدم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/74059-تعویض-ps4-ریجن-1-با-کارت-گرافیک/

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ted mosby گفته است :

سلام عزیز تعویض داشتین در خدمتم

تا 250 تومن هم سر میدم

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/74059-تعویض-ps4-ریجن-1-با-کارت-گرافیک/

ممنون. پیشنهاد شما عالیه. شرمنده که از لحاظ مالی  و بودجه کم دارم وگرنه حتما معاوضه میکردم. بسیار تمیز و درحد آک هست. حیف که نمیشه :$

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Cure گفته است :

درود دوست عزیز

موجوده ؟

بله عزیز موجوده.

لینک به دیدگاه

به دوست گرامی محمد امین (کاربر Cure) فروخته شد. امروز براشون ارسال شد. منتظر تایید ایشون هستم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...