رفتن به مطلب

MasterAir pro 4 یا Green 120 evo چه کولری انتخاب می کنید؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دیگه مشخصه عنوان. البته یکی کولر مایعه اون یکی بادی ، ولی خب تقریبا هم قیمت هستند

orginal_1488119477_13_8dd12607b8dd2325e4

orginal_1482940529_120evo.png

لینک به دیدگاه

اگه کیستون درب شیشه ای داره قطعا گزینه دوم نمای کیستون رو بهتر میکنه

لینک به دیدگاه

کاربردتون چیه ؟

و اینکه مدل کیس و سی پی یو رو هم بگین

لینک به دیدگاه

من ایرکولر رو پیشنهاد میدم

عمر بیشتری داره و توی واترکولر ها 120 یکم انتخاب بدیه و هر چی رادیاتور بزرگ تر باشه بهتره و بیشترین تاثیر رو داره

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

اگه کیستون درب شیشه ای داره قطعا گزینه دوم نمای کیستون رو بهتر میکنه

در 6 دقیقه قبل، Cantaver گفته است :

کاربردتون چیه ؟

و اینکه مدل کیس و سی پی یو رو هم بگین

نه شیشه ای نیست. اورکلاک هم نمیشه. 6700k

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

من ایرکولر رو پیشنهاد میدم

عمر بیشتری داره و توی واترکولر ها 120 یکم انتخاب بدیه و هر چی رادیاتور بزرگ تر باشه بهتره و بیشترین تاثیر رو داره

دقیقا نگران همینم. بعدشم نمیدونم کیفیت مدل گرین چطوره؟ نسبت به کولرهای مایع برندهای جهانی.

ویرایش شده توسط Nemo
لینک به دیدگاه

به نظر بنده green و بردار واتر کولر ها نسبت به ایر کولر ها برتری هایی دارن

لینک به دیدگاه

هر دو کولر های خوبی هستن حتی واسه اوورکلاک های جزئی

ولی با قیمت کمتر هم میشه چیزی رو انتخاب کرد که کارآیی لازم رو تحویل بده

مدل پیشنهادی من http://lioncomputer.ir/product/4632/ThermalRight+True+Spirit+120M+BW+Rev.A+CPU+Cooler/

در رابطه با انتخاب بین ایرکولر و واترکولر به نظر من در کاربرد های گیم و کارهای عادی ایرکولر بهتره به دلیل عمر بیشتر

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Nemo گفته است :

دقیقا نگران همینم. بعدشم نمیدونم کیفیت مدل گرین چطوره؟ نسبت به کولرهای مایع برندهای جهانی.

برند گرین یه سر و گردن از مارک های جهانی پایین تر هست 100% ولی خب باز هم یه رادیاتور 120 هست و کارایی خواهد داشت

ولی خب ایرکولر بهتر هست و نگه داریش راحت تره

حداقل اگر میخواین واتر بگیرین یکم افزایش بودجه بدین و هر 240 رو ک کمترین قیمت رو داره بگیرید (اگر کیس ساپورت میکنه )

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان.

در 11 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

برند گرین یه سر و گردن از مارک های جهانی پایین تر هست 100% ولی خب باز هم یه رادیاتور 120 هست و کارایی خواهد داشت

ولی خب ایرکولر بهتر هست و نگه داریش راحت تره

حداقل اگر میخواین واتر بگیرین یکم افزایش بودجه بدین و هر 240 رو ک کمترین قیمت رو داره بگیرید (اگر کیس ساپورت میکنه )

فکر کنم کارایی جفتشون همونطور که Cantaver گفتند خوب و شبیه همه

من ترجیحم همین گرینه ولی بیشتر از خرابیش میترسم و نویزش که نمیدونم چقدره. نقد و بررسی هم که ازش نیست تو اینترنت

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Nemo گفته است :

نه شیشه ای نیست. اورکلاک هم نمیشه. 6700k

سلام دوست عزیز

اگه اورکلاک نمی کنید و درب شیشه ای هم کیس تون نداره با یه کولر ارزون تر هم کارتون کاملا راه می افته و نیاز به هزینه ی بیشتر نیست.

به نظر من کولر  GREEN Notus 200 - PWM هم کفایت میکنه یا اگه کولر قوی تر میخواین به فکر  ThermalRight True Spirit 120M BW باشید.

پ.ن: من خودم رو پردازنده ی 6600K کولرThermalRight True Spirit 120M BW رو بسته بودم و با کاربری گیم دمای بالاتر از 37 درجه ندیدم ازش

ویرایش شده توسط Poori_CAPITAL
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Nemo گفته است :

ممنون از همه دوستان.

فکر کنم کارایی جفتشون همونطور که Cantaver گفتند خوب و شبیه همه

من ترجیحم همین گرینه ولی بیشتر از خرابیش میترسم و نویزش که نمیدونم چقدره. نقد و بررسی هم که ازش نیست تو اینترنت

داداش فکر نویزش نباش

بعد یه مدت اگ دیدی اذین میکنه فن رو تعویض میکنید با یه فن خوب

ولی خب اگ کیسی ک دارید 240 ساپورت میکنه بودجه رو افزایش بدید و 240 بگیرید و گرنه من پیشنهادم ایرکولر کولر مستر عزیز هست ک اونم کارایی خیلی خوبی داره

لینک به دیدگاه

Green 120 evo گزینه بهتریه از هر جهت.

خودم 240 رو دارم راضی ام.

لینک به دیدگاه

ممنون از همه.

بودجه همینقدره پس فکر کنم همین گرین رو بگیرم  امیدوارم مشکلی پیش نیاد.

لینک به دیدگاه

درود بر همگی
به نظر من واتر کولرهای گرین بیشتر شبیه اسباب بازی هستن تا. کولرمایع واقعی
بیشترین خطر وآسیبی که متوجه پردازنده میشه مال زمانی هست که شوک های ناگهانی از لحاظ دمایی به پردازنده واردشده و بصورت لحظه ای دمای پردازنده بالا میره. و در این لحظه هست که فن بایستی صحیح عمل کنه و به سرعت دمای ایجاد شده توسط پردازنده رو جذب و به سطوح رادیاتور انتقال بده تا دفع بشه
در ایر کولر مستر با توجه به متریال مرغوب به کاررفته در محل اتصال با سی پی یو و پایپهای انتقال حرارت این کار بخوبی انجام میشه
در کولرهای مایع با کیفیت هم باتوجه به مایع و سطح کف محل اتصال با سی پی یو. تین کار بخوبی انجام میشه اما.....
در کولرهای مایع گرین مخصوصا ارزون قیمتها دفع حرارت لحظه ای. اصلا خوب نیست .
من این تست رو با سیپی یو 4790k و نرم افزار AIDA 64انجام دادم یه ایرکولر کولر مستر V8 رو با یه واترکولر GLASIER240 گرین مقایسه کردم
نتیجه روی V8 خیلی خوب بود ولی با واترکولر گرین نوسان لحظه ای دما خیلی زیاد بود و انگار مثلا خمیر سیلیکون حباب هوا توش باشه .یه همچین حالتی داشت.
حتی من به سیلیکن شک کردم وسیلیکون خیلی مرغوب هم استفاده کردم ولی همچنان همونجوری بود تا این که یه واترکولر کولر مستر v120 از دوستم گرفتم وتست کردم و دیدم ابدا اون مشکل رو نداره وعالی کار میکنه
نتیجه :
واتر کولر خوبه!!.... اما نه گرین!!

فرستاده شده از LG-H990ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، parsa system گفته است :

درود بر همگی
به نظر من واتر کولرهای گرین بیشتر شبیه اسباب بازی هستن تا. کولرمایع واقعی
بیشترین خطر وآسیبی که متوجه پردازنده میشه مال زمانی هست که شوک های ناگهانی از لحاظ دمایی به پردازنده واردشده و بصورت لحظه ای دمای پردازنده بالا میره. و در این لحظه هست که فن بایستی صحیح عمل کنه و به سرعت دمای ایجاد شده توسط پردازنده رو جذب و به سطوح رادیاتور انتقال بده تا دفع بشه
در ایر کولر مستر با توجه به متریال مرغوب به کاررفته در محل اتصال با سی پی یو و پایپهای انتقال حرارت این کار بخوبی انجام میشه
در کولرهای مایع با کیفیت هم باتوجه به مایع و سطح کف محل اتصال با سی پی یو. تین کار بخوبی انجام میشه اما.....
در کولرهای مایع گرین مخصوصا ارزون قیمتها دفع حرارت لحظه ای. اصلا خوب نیست .
من این تست رو با سیپی یو 4790k و نرم افزار AIDA 64انجام دادم یه ایرکولر کولر مستر V8 رو با یه واترکولر GLASIER240 گرین مقایسه کردم
نتیجه روی V8 خیلی خوب بود ولی با واترکولر گرین نوسان لحظه ای دما خیلی زیاد بود و انگار مثلا خمیر سیلیکون حباب هوا توش باشه .یه همچین حالتی داشت.
حتی من به سیلیکن شک کردم وسیلیکون خیلی مرغوب هم استفاده کردم ولی همچنان همونجوری بود تا این که یه واترکولر کولر مستر v120 از دوستم گرفتم وتست کردم و دیدم ابدا اون مشکل رو نداره وعالی کار میکنه
نتیجه :
واتر کولر خوبه!!.... اما نه گرین!!

من چنین تجربه ای نداشتم، وقتی پردازنده ام رو تا 5.1 اور کردم Evo به خوبی از پس مهار دما بر اومد.

من قبلا" هم کورسیر داشتم و هم کولر مستر؛ از سری حرفه ای هم بودند تا اینجا توی Performance تفاوت خاصی ندیدم.

ضمن اینکه ایشون اورکلاک نمیکنه، سرعت عمل ایرکولر نسبت به تغییر دما بیشتره تا واتر.

ذات این دو قطعه همینه. چون گردش مایع در واتر و تغییر سرعت فن برای خنک سازی بیشتر زمان بیشتری لازم داره تا عکس العمل دفعه ایی فن روی هیت سینک.

بی شک واترکولر توی این رنج قیمت از ایرکولر هر برندی بهتره.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

من چنین تجربه ای نداشتم، وقتی پردازنده ام رو تا 5.1 اور کردم Evo به خوبی از پس مهار دما بر اومد.
من قبلا" هم کورسیر داشتم و هم کولر مستر؛ از سری حرفه ای هم بودند تا اینجا توی Performance تفاوت خاصی ندیدم.
ضمن اینکه ایشون اورکلاک نمیکنه، سرعت عمل ایرکولر نسبت به تغییر دما بیشتره تا واتر.
ذات این دو قطعه همینه. چون گردش مایع در واتر و تغییر سرعت فن برای خنک سازی بیشتر زمان بیشتری لازم داره تا عکس العمل دفعه ایی فن روی هیت سینک.
بی شک واترکولر توی این رنج قیمت از ایرکولر هر برندی بهتره.

عرض بنده اینه
واتر کولر خوبه !
ولی گرین واتر کولر خوبی نیست! و واقعا نمیتونه با ایرکولرهای مطرح رقابت کنه
من نمیخوام روی برند خاصی تعصب نشون بدم و البته مخالفتی هم با یک برند خاص مثل گرین ندارم
ولی به هرحال گرین در صنعت واتر کولر به رقبای خودش نمیرسه و اصطلاحا به بلوغ نرسیده

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، parsa system گفته است :

عرض بنده اینه
واتر کولر خوبه !
من نمیخوام روی برند خاصی تعصب نشون بدم و البته مخالفتی هم با یک برند خاص مثل گرین ندارم
ولی به هرحال گرین در صنعت واتر کولر به رقبای خودش نمیرسه و اصطلاحا به بلوغ نرسیده

آرمین جان از مدیران خبره این فروم و مدیر کل فروم همسایه هستن.دارن میگن با واترکولر های حرفه ای مث کورسیر و کولر مستر کار کردن و تفاوتی ندیدن

بعدشم شما داری نصف پول برند های دیگه رو میدی چه انتظاری داری!؟!؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، parsa system گفته است :

عرض بنده اینه
واتر کولر خوبه !

ببنید اگر در مقام قیاس با Cooler Master MasterLiquid Pro 120 بود، بله من هم میگفتم گرین نخر برو کولر مستر بخر، اما اینجا در مقام مقایسه با یک ایر کولر معمولی داریم صحبت میکنیم، در این شرایط  قطعا" اولویت با واترکولر خواهد بود.

لینک به دیدگاه

ببینید ....
قضیه طراحی واتر کولر پردازنده. حتی در ابعاد 120 پیچیده تر از یک پمپ و دوتا شیلنگ و یه رادیاتور هست ...
میزان و جهت waterflow. و متریال انتقال دما و سرعت انتقال. نحوه گردش آب. و منفذهای ورود و خروج آب و کیفیت آلیاژ به کار رفته در رادیاتور پمپ و حداکثر خروجی مایع در گردش . کیفیت مایع. و فن خنک کننده و حتی ریز ترین جزئیات که بنده و شما از اونها بی اطلاع هستیم به قدری اهمیت داره که اختلاف بهترین واتر کولر تا رده بعدی. تنها ممکنه به یک درجه هم نرسه .....
ولی با این وجود طراحان برای ربودن گوی سبقت به شدت سخت درحال تحقیق و توسعه هستن چون یک درجه خنکتربودن میتونه تاثیر به سزایی داشته باشه...
این در شرایطی هست که هیچ کدوم از المانهایی که عرض کردم در واترکولر گرین در حد و اندازه یک واتر کولر نیست (حداقل تو این مورد)....
شاید نتونم بگم که ایر کولر موصوف بهتر از واتر کولر مذکور هست اما...
به قطعیت میگم ضعیفتر هم نیست.
بابا اینی که اسمش رو گزاشتن واتر کولر درواقع شبه واتر کولر هست!!! دمو هست !!
قضیه همون پرایده
چون شرایط خرید خودروی واقعی نداریم فک میکنیم پراید اتومبیله درحالی که نیست
باعرض معذرت از دوستایی که پراید دارن:دی

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Nemo گفته است :

سلام

اقا من مدل گلسیر 240 گرین خریدم ، کاملا بی صداست ، پمپ به هیچ عنوان صدا نداره ، فنها هم اگ رو دور 900 باشه بازم کاملا  بیصداست (هرچی دور فن بره بالا صداش در میاد)

کیفیت خنک کنندگی هم عالی.

جنسش نسبت به قیمت خیلی خوبه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

والا من مدل 240 غیر evo رو که فنهاش سفیده رو بصورت دست دوم برای سیستم دومم گرفته بودم که بعد از مقایسه با واترکولینگ سیستم اصلیم که H100i هست، فنهاشونو عوض کردم و الان همین مدل 240 گلیسیر یک ماهه که داره رو سیستم اصلیم که کاربریم باش گیم و اورکلاک وتست هست کار میکنه(دست صاحب قبلیش هم حدود 1 ماه کار کرده بوده اگه راست گفته باشن ?) و مشکل نوسان دما رو هم ندارم بیش از حد معمول، (با پردازنده های خمیری تا یه حدی نرمال به حساب میاد یه مقدار نوسانِ جزئی) از خمیر های noctua و Cf3 هم استفاده میکنم معمولا".

فکر نکنم هیچکس به اندازه من روی دمای قطعاتش حساس باشه(البته بهزاد تک چرا بیشتر از من حساسه:D) و ثانیه به ثانیه دمای قطعاتم رو مانیتور میکنم ، چه در حال بازی چه گیم و....(که از ویدئو های گیم پلی ای هم که میذارم مشخص هست که همیشه دمای تک تک هسته ها مشخصه بطور همیشگی.. هم با این کولینگی که اسم گرین روشه هم بعضی وقتا با H100i)  اگه مشکل نوسان دمای نگران کننده ای داشت حتما مطلع میشدم با توجه به اینکه روی 4800 الی 5000 هست فرکانس پردازندم برای 24/7 و نوسان های دمایی به این شدت خیلی سریع خودشونو نشون میدن و اگر همچین مشکلی داشت تا الان توی سطل زباله بود این واترکولینگ ....

نمیگم کولینگ عالی ای هست یا حتی خوبه ! کاملا مثل واترکولینگ های معمولیه بقیه برندهاییه که طی این سالها داشتم، کیفیت خود جنسش هم به نظرم جالب نبود اما کاری رو که ازش انتظار دارم داره به خوبی انجام میده و جوری که دوستمون فرمودن که اینقدر با فاصله از بقیه ضعیفتره برام جای تعجب داشت و تنها احتمالی که میتونم بدم که شاید کولینگی که دوستمون تست کرده بودن مشکل خاصی داشته ...تا جایی که من میدونم گرینی ها هیچ دستی توی تولیدش نداشتن و اگر اعتقاد داشتم حتی بخشی ازش توی ایران تولید شده بود من نمیخریدمش..( اعتبارِ "تولید کننده بودن" رو همینطوری ندیم به شرکت ها

البته توصیم به اونهایی که نسبت به یه برند حس بدی دارن یا اینکه حتی یکی دو تا موردشو تجربه کردن و بد بوده دیگه سمتش نرن مگه اینکه شرایط خاصی بوجود بیاد و قیمت خیلی خوب دستشون بیاد... 

در پاسخ استارتر هم اگه از دید شخصیه خودم بخوام جواب بدم ، یعنی اگه واسه خودم بخوام بگیرم ، بلکل واترکولینگ 120 نمیگیرم، هرچند که این مدلی که مد نظرتون هست به نظرم از این ایرکولر که گذاشتین کم دردسر تر هست  ?

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

دوست عزیز مدل گرین خوبه و تفاوت خاصی با نمونه های خارجی نداره خیالت راحت. تو همین فروم سیستم های امضای اعضا رو چک کن ببین چقدرشون گرین دارن . بعد من نمیدونم چرا دوستان بحث واتر کولرهای 400 تا 500 هزارتومنی رو کشیدن وسط سوال این دوستمون رو اول بخونین خواهشا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...