رفتن به مطلب

آيا صبر كنم؟

آيا صبر كنم؟  

32 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. صبر كنم براي custom يا founders edition بخرم؟

• مي ارزد براي كاستوم صبر كني
    • رفرنس بخر بره

Recommended Posts

سلام 

من مدت زيادي هست منتظر 1080ti هستم 

روز پنجشنبه از كاربر گرامي msi support تاريخ موجود شدن اين كارت را پرسيدم , جواب ايشان به صورت زير بود:

فاندرز تا يك هفته ديگر موجود مي شود و gaming x , ٣٠ الي ٤٠ روز ديگر .

سوال اينجاست كه من هر جوري شده صبر كنم تا مدل هاي كاستوم مثل gaming x موجود شوند يا فاندرز را بخرم بره؟

خوشحال مي شوم دليل هم ذكر كنيد.

ویرایش شده توسط Hossein gamer
لینک به دیدگاه

شما یک کارت در حد 1080ti رو حداقل برای 2 سال میخری پس یکماه صبر زیاد نیست.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، amir_amd گفته است :

شما یک کارت در حد 1080ti رو حداقل برای 2 سال میخری پس یکماه صبر زیاد نیست.

مرسي

لینک به دیدگاه

تا اینجا ممنون از همه ی دوستانی که رای و نظر دادند ولی بی شک توی این فروم هنوز کلی از اساتید هستند که نظر ندادند.

لینک به دیدگاه

صبر کردن کلا بهتره چون غیر رفنس ها دمای کمتری دارن و همینطور نویز ولی من با قیافیه  فاندرز خیلی حال میکنم

لینک به دیدگاه

کولر های مدل های رفرنس مشکل نویز زیاد دارن و دمای کارت هم معمولا تا 15 درجه می تونه از مدل کاستوم بیشتر باشه
با سیستم blower cooling بیشتر مناسب کیس های کوچکتر و یا سیستم های یکپارچه هستند
معمولا کلاک پایین تری هم دارن
----- 
من هم به نظرم باید صبر کنید

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، assassin gamer گفته است :

صبر کردن کلا بهتره چون غیر رفنس ها دمای کمتری دارن و همینطور نویز ولی من با قیافیه  فاندرز خیلی حال میکنم?

منم قیافه ی فاندرز را دوست دارم , واسه گرماش می تونم با نرم افزار به فن برنامه بدم تو چه دمایی چر سرعتی داشته باشه و با نویز فن هم خیلی مشکلی ندارم (صدای بازی را زیاد می کنم که بهش غلبه کنه).

اما مثل اینکه مدل های کاستوم مدار تغذیه ی بهتری دارند و فریم ریت بیشتری میدن .

لینک به دیدگاه

این که مدل ها ی کاستوم مدار تغذیه قویتری دارند چه فایده ای داره ؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

این که مدل ها ی کاستوم مدار تغذیه قویتری دارند چه فایده ای داره ؟

قابلیت اوورکلاک بیشتر که پرفورمنش کارت رو بالا میبره

منم اگه جای شما بودم صبر میکردم

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Cantaver گفته است :

قابلیت اوورکلاک بیشتر که پرفورمنش کارت رو بالا میبره

منم اگه جای شما بودم صبر میکردم

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام داداش ببین چند تا فاکتور داره دلیل اینکه میبینی کاستوم ارزون تره چون جنس بدنه اشغال تره ببین اینا کلا برد ها رو از انویدیا میخرن میان روش فن میزارن 

بدنه نسخه فاندر خیلی با کیفیت و با الیاژ هست و قالب گیری شده و پلاستیکی نیس و تا چند سالی که داری استفاده میکنی ثابت میمونه فریم ولی کاستوم اینطوری نیس و به مرور زمان قدرتش شاید کم بشه و اینکه فک کنم نسخه فاندر رو بهتر میخرن احتمالا 

کلا بنا نیست تو کاستوم و فاندر اختلاف فاحشی باشه تو فریم فوقش پنج تا هفت هشت فریمه البته تو بازی های مختلف فرق داره 

خلاصه هر چی پول بدی همون قد اش میدنت 

نسخه فاندرم که میبینی یه فن داره اون فن توربو هست و فرق داره با فن های دیگه پس نکران گرماشم نباش 

یاعلی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sEc-ShoT گفته است :

سلام داداش ببین چند تا فاکتور داره دلیل اینکه میبینی کاستوم ارزون تره چون جنس بدنه اشغال تره ببین اینا کلا برد ها رو از انویدیا میخرن میان روش فن میزارن 

بدنه نسخه فاندر خیلی با کیفیت و با الیاژ هست و قالب گیری شده و پلاستیکی نیس و تا چند سالی که داری استفاده میکنی ثابت میمونه فریم ولی کاستوم اینطوری نیس و به مرور زمان قدرتش شاید کم بشه و اینکه فک کنم نسخه فاندر رو بهتر میخرن احتمالا 

کلا بنا نیست تو کاستوم و فاندر اختلاف فاحشی باشه تو فریم فوقش پنج تا هفت هشت فریمه البته تو بازی های مختلف فرق داره 

نسخه فاندرم که میبینی یه فن داره اون فن توربو هست و فرق داره با فن های دیگه پس نکران گرماشم نباش 

یاعلی

:|:|:|
تمام حرفاتون اشتباهه دوست من...
نسخه FE به این دلیل گرون تره که زودتر میاد. همین و بس. فرق FE و کاستوم فرق بنز و پراید نیست. جفتشون بنزن، یکی مدل فابریکه، یکی کیت AMG داره.
برای فروش هم معمولا کاستومای گیگابایت G1 و ایسوس خوب تر قیمت میخورن.

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

درود

حتما صبر کنین، این 30 - 40 روز چیزی نیست شایدم زودتر موجود بشه، مدل های کاستوم از همه لحاظ برتری دارن، فقط وجه اشتراکشون با نسخه مرجع همون خود پردازنده گرافیکیه، و شرکتهای

سازنده کلا میان برد رو سفارشی میزنن و توان و همچین قدرت کارت رو هم بیشتر میکنن و در آخر یک خنک کننده قدرتمند میبندن روش که شما رو از بابت ههمه چیز راحت میکنه

در ضمن فروختنشونم راحتتره.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، NaeemSameti گفته است :

درود

حتما صبر کنین، این 30 - 40 روز چیزی نیست شایدم زودتر موجود بشه، مدل های کاستوم از همه لحاظ برتری دارن، فقط وجه اشتراکشون با نسخه مرجع همون خود پردازنده گرافیکیه، و شرکتهای

سازنده کلا میان برد رو سفارشی میزنن و توان و همچین قدرت کارت رو هم بیشتر میکنن و در آخر یک خنک کننده قدرتمند میبندن روش که شما رو از بابت ههمه چیز راحت میکنه

در ضمن فروختنشونم راحتتره.

ممنون

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، engmrmz گفته است :

:|:|:|
تمام حرفاتون اشتباهه دوست من...
نسخه FE به این دلیل گرون تره که زودتر میاد. همین و بس. فرق FE و کاستوم فرق بنز و پراید نیست. جفتشون بنزن، یکی مدل فابریکه، یکی کیت AMG داره.
برای فروش هم معمولا کاستومای گیگابایت G1 و ایسوس خوب تر قیمت میخورن.

درود 

ممنون بله حرف شما هم درسته شاید من اشتباه میکنم 

لینک به دیدگاه

بستگی به سیستمتون داره ک تهویه مناسب داره یا نه 

اگر داره برا سری کاستوم صبر کنید و گرنه بلور فضا زیاد روش تاثیر نداره و اساسا گرمای بیشتری داره ک مشکلی هم نیست 

نویز و گرما رو مشکلی ندارید فاندرز ادیشن رو بگیرید و معطل نکنید

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/02, 23:50:46، sEc-ShoT گفته است :

یاعلی

عزیز من کل حرفات اشتباه اگه یکم برسی کنی میبینی فاندرز 700 دلار و گیمینگ ایکس 750 دلاره

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Big_Boss گفته است :

عزیز من کل حرفات اشتباه اگه یکم برسی کنی میبینی فاندرز 700 دلار و گیمینگ ایکس 750 دلاره

نه من دنبال قیمت فاندر تی ای نرفتم ولی چیزی که یادمه برا ده هشتاد ک میخاسم بگیرم اینجور چیزی بود و ارزون تر بود 

لینک به دیدگاه

شنيدم قيمت فاندرز قراره 3400000 باشه به نظرتون قيمت گيمينگ ايكس چقدر بالاتر در مياد؟ من كلا 4200000 بودجه دارم مي خوام پريميوم پس بتلفيلد ١ را بگيرم ٢٠٠ تومانه مشكلي پيش نمياد ؟ 

لینک به دیدگاه

درود عزیز 

فانذرز ارزونتره و دماش زیاده و نویز داره اگه بتونید تحمل کنید فاندرز بگیرید بقیه پولتون رو هم صرف ارتقاع سی پیو کنید

یا اینکه یک کاستوم بگیرید  و خیال خودتونو راحت کنید

صبر کنید تا تمامی مدل ها وارد بشن بعد تصمیم خودتونو بگیرید که بیشتر از 1.5 ماه یا 40 روز طول نمیکشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ONE-TIME گفته است :

درود عزیز 

فانذرز ارزونتره و دماش زیاده و نویز داره اگه بتونید تحمل کنید فاندرز بگیرید بقیه پولتون رو هم صرف ارتقاع سی پیو کنید

یا اینکه یک کاستوم بگیرید  و خیال خودتونو راحت کنید

صبر کنید تا تمامی مدل ها وارد بشن بعد تصمیم خودتونو بگیرید که بیشتر از 1.5 ماه یا 40 روز طول نمیکشه

پردازنده ي من i7 6700k هست و نيازي به ارتقا نيست مگر اينكه كولرشو عوض كنم , الآن كولرش notus 400 هست و تو بازي بتلفيلد ١ 78 درجه گرفتم 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

پردازنده ي من i7 6700k هست و نيازي به ارتقا نيست مگر اينكه كولرشو عوض كنم , الآن كولرش notus 400 هست و تو بازي بتلفيلد ١ 78 درجه گرفتم 

چرا فک می کنی اگه resolution scale رو بزاری رو 200% میشه 4k ؟ 

به نظر من ارزش نداشت کارتتو بفروشی که بخوای رو 200 درصد اولترا 60 فریم بگیری .....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...