رفتن به مطلب

rise of tombrider مشکل داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من کارت قبلیم 970 بود که وقتی این بازی رو میزاشتم رو حالت  veryhigh  یکم لگ میزد که من گفتم حتما بخاطر  3/5 + 5 g  بودنشه.

. که فروختم و الان یک کارت  rx 480 4g  دارم.

اما باز هم تو همون تنظیمات داره حتی بد تر از 970 لگ میزنه.

هم  dx11  و هم dx 12  این لگ ها رو داره.

سیستمم هم چیزی کم نداره

core i7 4790k

8g ram 1866

power 885

fhd  هم بازی میکنم.

لینک به دیدگاه

تا حالا از دایرکس 11 و 12 بنچ مارک گرفتین  برای هر دو کارت ؟ خود بازی بنچ مارک دارد.آخرین ورژن Crimson را نصب کنید ولی قبل از آن اول برنامه DDU نصب کنید و بعد از اجرا آن برنامه ، درایور کارت نصب کنید.بعد یک بنچ مارک از خود بازی بگیرید.

بعد نتایج دایرکس 12 را با این لینک مقایسه کنید.البته اگر سی پی یو تا 4.5 گیگاهرتز اورکلا ک کنید خیلی تفاوت زیادی نباید با لینک داشته باشد.

در درایور Crimson ، شما به قسمت  تنظیم Tessellation بروید و عدد آن را  روی حداکثر 16 قرار دهید.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، BehrouzSedigh گفته است :

تا حالا از دایرکس 11 و 12 بنچ مارک گرفتین  برای هر دو کارت ؟ خود بازی بنچ مارک دارد.آخرین ورژن Crimson را نصب کنید ولی قبل از آن اول برنامه DDU نصب کنید و بعد از اجرا آن برنامه ، درایور کارت نصب کنید.بعد یک بنچ مارک از خود بازی بگیرید.

بعد نتایج دایرکس 12 را با این لینک مقایسه کنید.البته اگر سی پی یو تا 4.5 گیگاهرتز اورکلا ک کنید خیلی تفاوت زیادی نباید با لینک داشته باشد.

در درایور Crimson ، شما به قسمت  تنظیم Tessellation بروید و عدد آن را  روی حداکثر 16 قرار دهید.

بله میدونم که بنچ مارک داره تو بنچ مارک مشکلی نداره.ولی تو گیم لگ میزنه. فریم ریتش 60+ هست اما لگ میزنه.

اخرین درایور کریمسون رو نصب کردم الان رو سیستم. تو بازی های دیگه چیزی ندیدم تو این گیم داره فقط لگ میزنه.

لینک به دیدگاه

پس بازی مشکل داره دیگه!

حالا یه چیزی نظر منو جلب کرده دقیقا حیلی تفاوت بین 480 و 970 هست؟

لینک به دیدگاه

روی آخرین تنظیمات در بازی تامب ریدر نیاز به کارت  6گیگ هست دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

پس بازی مشکل داره دیگه!

حالا یه چیزی نظر منو جلب کرده دقیقا حیلی تفاوت بین 480 و 970 هست؟

باورت میشه خیلی نزدیک همن؟!

بگم شاید زیر 10 فریم. البته شاید چون کارتم g1  بوده این حس رو دارم چون نتایجش بعضا از 980 بالاتر میرفت.

این کارت بدی نیست ولی انتظار نداشتم اینم بخواد لگ بزنه.

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، behnam_o2 گفته است :

روی آخرین تنظیمات در بازی تامب ریدر نیاز به کارت  6گیگ هست دوست عزیز

مورد نیازش رو والا میزنه 4 گیگ . 

لینک به دیدگاه

مورد نیازش رو والا میزنه 4 گیگ . 

یه سرچ کنین تو نت، به 6 گیگ نیاز داره منم با 970 نمیتونستم بزارم رو آخرین حد.

Send from my Z2 D6503 using Taptalk

لینک به دیدگاه

سلام دوست من بنظرم۹۷۰از۴۸۰هشت گیگ ضعیفتر اما فکر نکنم با۴۸۰چهارگیگش فرق زیادی داشته باشه شما که داشتی گرافیکتو ارتقا میدادی۹۸۰tiیا۱۰۶۰ویا۴۸۰هشت گیگ برمیداشتی البته ببخشید که  فضولی کردم توکارتون یه پیشنهاد دوستانه بود

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، **pouya** گفته است :

بله میدونم که بنچ مارک داره تو بنچ مارک مشکلی نداره.ولی تو گیم لگ میزنه. فریم ریتش 60+ هست اما لگ میزنه.

اخرین درایور کریمسون رو نصب کردم الان رو سیستم. تو بازی های دیگه چیزی ندیدم تو این گیم داره فقط لگ میزنه.

فریم رو به 60 محدود کنید .

لینک به دیدگاه

با MSI afterburner تا چه حد آشنایی دارید ؟ آیا با قسمت تنظیمات Settings ==> Monitoring کار کرده اید ؟ شما این قسمت را فعال کنید و نتایج را ببینید.

تصویر اول

فقط قسمت زیر تیک نخورده باشند.

Aux voltage

Cpu1,Cpu2,CPU3 الی آخر ولی CPU Usage تیک خورده باشد

Pagefile Usage

حالا بعد از آن کنار تب Monitoring شما تب On-Screen Display می بینید.برای گزینه toggle On-Screen display یک دکمه دلخواه( من دکمه ستاره در Numpad کی بورد انتخاب کردم)  انتخاب کنید.اگر تمام چیز هایی که گفتم دنبال کنید ، در داخل بازی باید دکمه ستاره در Numpad بزنید تا چیزی شبیه تصویر دوم ببینید.

حالا به AMD Radeon Settings رفته و از آنجا گزینه Gaming بزنید بعد Global Settings سپس Global Wattman

حالا به بازی بروید برای 10 دقیقه بازی کنید.در نهایت مثل  تصویر سوم

شما باید تغییرات کلاک هسته را ببینید اگر پایین و بالا می رود نشان می دهد که کارت به طور کامل استفاده نمی شود.یک نکته دیگر اینکه گزینه V-sync در بازی غیر فعال باشد.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است :

با MSI afterburner تا چه حد آشنایی دارید ؟ آیا با قسمت تنظیمات Settings ==> Monitoring کار کرده اید ؟ شما این قسمت را فعال کنید و نتایج را ببینید.

تصویر اول

فقط قسمت زیر تیک نخورده باشند.

Aux voltage

Cpu1,Cpu2,CPU3 الی آخر ولی CPU Usage تیک خورده باشد

Pagefile Usage

حالا بعد از آن کنار تب Monitoring شما تب On-Screen Display می بینید.برای گزینه toggle On-Screen display یک دکمه دلخواه( من دکمه ستاره در Numpad کی بورد انتخاب کردم)  انتخاب کنید.اگر تمام چیز هایی که گفتم دنبال کنید ، در داخل بازی باید دکمه ستاره در Numpad بزنید تا چیزی شبیه تصویر دوم ببینید.

حالا به AMD Radeon Settings رفته و از آنجا گزینه Gaming بزنید بعد Global Settings سپس Global Wattman

حالا به بازی بروید برای 10 دقیقه بازی کنید.در نهایت مثل  تصویر سوم

شما باید تغییرات کلاک هسته را ببینید اگر پایین و بالا می رود نشان می دهد که کارت به طور کامل استفاده نمی شود.یک نکته دیگر اینکه گزینه V-sync در بازی غیر فعال باشد.

این کار رو کردم بله فرکانس بالا پایین میشه خب راه حلش چی هست؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

این کار رو کردم بله فرکانس بالا پایین میشه خب راه حلش چی هست؟

کارت شما اگه نسخه 8 گیگ نباشه شما نمیتونید با نسخه 4 گیگش یه سری تنظیمات رو روی آخر بازی کنید چون نیاز به مموری بالاتر داره و گاهی کندی پیش میاره.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Done گفته است :

کارت شما اگه نسخه 8 گیگ نباشه شما نمیتونید با نسخه 4 گیگش یه سری تنظیمات رو روی آخر بازی کنید چون نیاز به مموری بالاتر داره و گاهی کندی پیش میاره.

والا با 970 فریم ریت برابر یا بهتری میگرفتم و فقط بعضی صحنه های خیلی گرافیکی یکم لگ میزد اما با 480 اصلا امکان بازی رو  very high  نیست انگار.

تازه با توجه به اینکه میگفتن970 مشکل حافظه داره.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، **pouya** گفته است :

والا با 970 فریم ریت برابر یا بهتری میگرفتم و فقط بعضی صحنه های خیلی گرافیکی یکم لگ میزد اما با 480 اصلا امکان بازی رو  very high  نیست انگار.

تازه با توجه به اینکه میگفتن970 مشکل حافظه داره.

شما که زحمت کشیده بودی کارت 480 تهیه کردی خب نسخه 8 گیگش تهیه میکردی تا این سری مشکلات پیش نمی اومد، کارت شما برای فول اچ دی در بازی ها مناسبه اما حافظه 8 گیگ انتخاب بهتریه بخاطر اینکه بعضی بازی ها نیاز بیشتری دارن.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Done گفته است :

شما که زحمت کشیده بودی کارت 480 تهیه کردی خب نسخه 8 گیگش تهیه میکردی تا این سری مشکلات پیش نمی اومد، کارت شما برای فول اچ دی در بازی ها مناسبه اما حافظه 8 گیگ انتخاب بهتریه بخاطر اینکه بعضی بازی ها نیاز بیشتری دارن.

مشکل هزینه هستش عزیز. 

الان که فکرشو میکنم کاش 970 رو نگه داشته بودم.الکی هزینه اضافی کردم.

البته تو بازی های دیگه مشکلی نداره تا الان ولی تو این بازی بد جور حالگیری کرد.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

مشکل هزینه هستش عزیز. 

الان که فکرشو میکنم کاش 970 رو نگه داشته بودم.الکی هزینه اضافی کردم.

البته تو بازی های دیگه مشکلی نداره تا الان ولی تو این بازی بد جور حالگیری کرد.

بله کار صحیحی نکردین که رفتین اونم نسخه 4 این مدل کارت تهیه کردین، الان بعضی بازی ها در تنظیمات بالا فضای بالاتر 4 گیگ میخوان یکیش همین بازیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز رم سیستم شما هم کمه 

علت لگ زدنش مربوط به رم های اصلی سیستمتونه  شما یه رم 4 یا 8 گیگ دیگه اضافه کنید مشکلتون حل میشه

واسه تست هنگام اجرای بازی کافیه تسک منیجر رو باز کنید وببینید چقدراز رمهای سیستمتون درگیر این بازی

این بازی کلا با سیستمهایی که رم 8 به پایین دارن بهینه نیست حداقل 12 گیگ رم میخواد

لینک به دیدگاه

تنظیمات page file رو هم یه چک بکن ببین رو auto اگر هست بزارش رو کاستوم ببین تغییری می کنه ... 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، **pouya** گفته است :

باورت میشه خیلی نزدیک همن؟!

بگم شاید زیر 10 فریم. البته شاید چون کارتم g1  بوده این حس رو دارم چون نتایجش بعضا از 980 بالاتر میرفت.

این کارت بدی نیست ولی انتظار نداشتم اینم بخواد لگ بزنه.

970 کارت خوبیه واین که دوستان میگن 8گیگ 480 از 970 بهتره من که باور نمیکنم  وبه نظر من حتی از 8گیگشم قویتره

لینک به دیدگاه

آقا پویا بنده که چندبار بهت گفتم! بین 970 و 480 فرق محسوسی نمیبینی که بخوای ارتقا بدی از یکی به اون یکی!

از 970 باید بپری بری 1070 تا پرفورمنس خوب ببینی در مقابل 970

کسی 480 میخره که مثلا 280 داشته یا 380

شما کلا هزینه الکی کردی

+بهتره اصلا بازیتو حذف کنی و فکرشو نکنی شایدم مشکل از بازیت باشه آپدیتای جدید رو براش دانلود کن و اگه کرکی هست زیاد به بنچمارکهاشون توجه نکن

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

Texture Quality روی High هست یا Very high ؟ من روی very High بزنم اخطار کمبود رم کارت گرافیک می دهد.

این مورد برای شما پیدا کردم.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=9090e512163ddd0b5ba47e675e286f8d&t=404465&page=23

به شما یک کلاک ثابت بر روی 1300 مگاهرتز( نمیدانم کارت شما از چه برندی است ولی فرض می کنم بالاترین کلاک هسته 1300 مگاهرتز باشد ) می دهد بنابراین شما باید یک پروفایل برای تامب رایدر بسازید.

ابتدا  AMD Radeon Settings سپس Gaming ==> گزینه Add بزنید بعد به مسیر بازی بروید و فایل اجرایی ROTTR.exe را انتخاب کنید و بعد بر روی پروفایل ساخته شده برای بازی کلیک کنید و سپس تب Profile Wattman کلیک کنید و در سمت راست شما کلمه Frequency می بینید اونجا کلیک کنید تا به جای نوار به شما عدد نشان دهد.حالا تمام عدد ها را 1300 بزنید.در پایین شما کلمه Power Limit میبینید.اونم را عدد 10 درصد اضافه کنید.

نتیجه برای کارت بنده ،  من کلاک هسته را روی 800 انتخاب کردم ( تصویر اول ) حال نتایج در بازی روی تصویر دوم ببینید که یک کلاک ثابت دارد.

برای اینکه بدانید بالاترین کلاک هسته انتخاب شده از طرف کارخانه چقدر است کافی است GPU-z اجرا کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بنده که این بازی رو با کارت  970 بازی کردم مشکلی نداشتم

شما ابتدا بهتره اپدیتهای خود بازی رو نصب کنید شاید مشکلتون حل شد

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ابوالفضل.گنجی گفته است :

سلام دوست عزیز

بنده که این بازی رو با کارت  970 بازی کردم مشکلی نداشتم

شما ابتدا بهتره اپدیتهای خود بازی رو نصب کنید شاید مشکلتون حل شد

سلام.

بله من یکبار با 760و 960 روی highبازی کردم

بعد برای veryhigh رفتم 970 و 480 گرفتم ولی 970 ایراداش به مراتب تو این گیم کمتر بود و فریم ریتش تو dx11 بالاتر بود

لینک به دیدگاه

با سلام 

من با کارت ۶۹۷۰ بازی کردم اولش خیلی لگ داشت با برنامه DDU  درایور قبلی رد رو پاک کردم و آخرین نسخه موجود برای سری ۶۰۰۰ رو دانلود و نصب کردم (نسخه 15.7 ) بعد دوباره بازی رو اجرا کردم بدون کوچکترین لوگی بازی  کردم

شما هم سعی کن با نصب درایور و بعد دستکاری تنضیمات گرافیکی به نتیجه دلخواهت برسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...