رفتن به مطلب

خرید سری بازی های Syberia دوبله شده توسط شرکت دارینوس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان . اینجانب به دنبال دو نسخه اول و دوم از فرانچایز محبوب سایبریا هستم که توسط شرکت دارینوس در سال های گذشته دوبله و به بازار عرضه شده است . متاسفانه دیگر این سری در بازار یافت نمی شود و حتی بر روی بستر اینترنت جایی را نیافته ام که بتوانم به این سری دسترسی داشته باشم لذا از دوستانی که احیانا هنوز در آرشیو بازی های مربوط به PC این سری را با دوبله ی دارینوس دارند تقاضا دارم اگر تصمیمی مبنی بر فروش دارند بنده با قیمتی مناسب و راضی کننده  از آن ها خریدارم . موفق و پاینده باشید .

Syberia_Coverart.png

ویرایش شده توسط Abolfazl Chamani
لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Abolfazl Chamani گفته است :

با عرض سلام خدمت دوستان . اینجانب به دنبال دو نسخه اول و دوم از فرانچایز محبوب سایبریا هستم که توسط شرکت دارینوس در سال های گذشته دوبله و به بازار عرضه شده است . متاسفانه دیگر این سری در بازار یافت نمی شود و حتی بر روی بستر اینترنت جایی را نیافته ام که بتوانم به این سری دسترسی داشته باشم لذا از دوستانی که احیانا هنوز در آرشیو بازی های مربوط به PC این سری را با دوبله ی دارینوس دارند تقاضا دارم اگر تصمیمی مبنی بر فروش دارند بنده با قیمتی مناسب و راضی کننده  از آن ها خریدارم . موفق و پاینده باشید .

درود

http://darinoos.net/mag/2016/10/syberia/

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، NaeemSameti گفته است :

یک دنیا ممنون بابت راهنمایی شما دوست عزیز . متاسفانه بنده به دنبال نسخه فیزیکی این بازی هستم . مشکرم .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Abolfazl Chamani گفته است :

یک دنیا ممنون بابت راهنمایی شما دوست عزیز . متاسفانه بنده به دنبال نسخه فیزیکی این بازی هستم . مشکرم .

http://shop.darinoos.net/

اگر موجود نبود تو سایت کافیه با پشتیبانیشون تماس بگیرین میگن از کجا تهیه کنین.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، NaeemSameti گفته است :

http://shop.darinoos.net/

اگر موجود نبود تو سایت کافیه با پشتیبانیشون تماس بگیرین میگن از کجا تهیه کنین.

دوست عزیز متاسفانه باید بگویم این شرکت دوست داشتنی چند سالی هست که دیگر فعالیتی ندارد و صرفا تنها چیزی که از آن به یادگار مانده همین فضای اینترنتی می باشد ( که البته آن هم دیگر به روز رسانی نمی شود ). طی چندین بار تماس تلفنی و پیگیری های مکرر اینجانب از اشخاص دست اندر کار متوجه این موضوع شده ام . باز هم ممنون خواهم شد اگر شما یا هر کسی از دوستان چیزی می داند که خلاف آن چیزی است که بنده می دانم من را راهنمایی کند .

لینک به دیدگاه

درود

در تلگرام با بنده در تماس باشید

شاید بتونم براتون اوکی کنم

Telegram: @ArminZol

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ArminZol گفته است :

درود

در تلگرام با بنده در تماس باشید

شاید بتونم براتون اوکی کنم

Telegram: @ArminZol

چشم . در اولین فرصت با شما تماس خواهم گرفت . متشکرم از شما بابت پیگیری این مسئله .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Abolfazl Chamani گفته است :

چشم . در اولین فرصت با شما تماس خواهم گرفت . متشکرم از شما بابت پیگیری این مسئله .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ArminZol گفته است :

?

دوست عزیز ممنون خواهم شد اگر تلگرام خود را ملاحضه بفرمایید . با تشکر .

لینک به دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستانی که این تاپیک را مشاهده می کنند . باید یک سری اطلاعات را به اشتراک بگذارم که گفتنشان خالی از لطف نخواهد بود . در مورد سایت فروش اینترنتی محصولات دارینوس باید بگویم متاسفانه این سایت به هیچ وجه قابل اتکاء نبوده و اگر کسی از دوستان در آینده قصد خرید به صورت اینترنتی از این سایت را دارد باید به عرض برسانم که واریز هزینه منجر به عدم تحویل محصول خواهد شد و متاسفانه کسی نیز جوابگوی این مسئله نخواهد بود ( کما اینکه برای بنده نیز در روزهای گذشته این موضوع پیش آمد ) . در هر صورت از دوستان و عزیزانی که این تاپیک را مشاهده کرده و هر گونه اطلاعات تکمیلی در این خصوص دارند خواهشمندم تا آن را به اشتراک بگذارند تا سایر دوستان درگیر مشکلاتی این چنینی نگردند . در انتها موضوع پیگیری در خصوص واریز وجه و عدم دریافت محصول برای اینجانب محفوظ خواهد بود و از مراجع قانونی این موضوع را پیگیری خواهم کرد . به امید روشن تر شدن این موضوع اول از همه برای بنده . موفق و پاینده باشید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...