رفتن به مطلب

مشکل با مانیتور و کارت RX 460

B3HI13
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
بنده به تازگی کارت گرافیک RX 460 گرفتم که ورودی VGA نداره ، متاسفانه مانیتور بنده قدیمیه ، خیلی قدیمیه (CRT) _به زودی تعویض میشه ولی فعلا مانی پانی ندارم _ . یه کابل تبدیل HDMI به VGA گرفتم ، سیستم روشن که میشه تصویر میاد ، چند ثانیه هست بعد سیاه میشه (مانیتور روشنه ولی چراغش چشمک میزنه) . تبدیل DVI-D هم گیر نیاوردم همه مغازه دارا گفتند از این مدل نداریم . حالا به نظرتون چیکار کنم؟ ممنون میشم کمک کنید.

لینک به دیدگاه

اول کارتتوبایه مانیتوردیگه تست کن ببین مشکل از اون نباشه.

چون گفتی تازه خریدی .

مثلا به تلویزیونتون وصل کن...

لینک به دیدگاه

کارت هیچ مشکلی نداره. در کارت های جدید خروجی انالوگ کامل حذف شده. باید تبدیل مرغوب hdmiبهvgaتهیه کنین که سوکت میکرو یو اس بی داره برای تامین ولتاژ که باید شارژ گوشی رو بهش وصل کنین.
چندین بار تاپیک مشابه زدن دوستان که همین مشکلو داشتن مثل شما ولی خب اخر به تعویض مانیتور ختم شد!
برای اینکه خیالتون راحت بشه کارت مشکل نداره اونو باhdmiبه تلوزیون خونتون وصل کنین و لذت ببرید

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

کارت هیچ مشکلی نداره. در کارت های جدید خروجی انالوگ کامل حذف شده. باید تبدیل مرغوب hdmiبهvgaتهیه کنین که سوکت میکرو یو اس بی داره برای تامین ولتاژ که باید شارژ گوشی رو بهش وصل کنین.
چندین بار تاپیک مشابه زدن دوستان که همین مشکلو داشتن مثل شما ولی خب اخر به تعویض مانیتور ختم شد!
برای اینکه خیالتون راحت بشه کارت مشکل نداره اونو باhdmiبه تلوزیون خونتون وصل کنین و لذت ببرید

حرف دوست مون کاملا درسته منم قبلا این مشکل رو داشتم با یه تبدیل  hdmiبهvga درست شد فقط بکم اصلا تبدیل  DVI-D کار نمیکنه بخود نخرینش البته مانیتور من ال سی دی بود 

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، B3HI13 گفته است :

سلام
بنده به تازگی کارت گرافیک RX 460 گرفتم که ورودی VGA نداره ، متاسفانه مانیتور بنده قدیمیه ، خیلی قدیمیه (CRT) _به زودی تعویض میشه ولی فعلا مانی پانی ندارم _ . یه کابل تبدیل HDMI به VGA گرفتم ، سیستم روشن که میشه تصویر میاد ، چند ثانیه هست بعد سیاه میشه (مانیتور روشنه ولی چراغش چشمک میزنه) . تبدیل DVI-D هم گیر نیاوردم همه مغازه دارا گفتند از این مدل نداریم . حالا به نظرتون چیکار کنم؟ ممنون میشم کمک کنید.

در 42 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

دقیقا این دوستمون توضیحات دادن تبدیل های خیلی کمی هستن تو بازار این یک نکته

من خودم حتی تلوزیون  خونه که برای حدودا 8 سال پیشه خروجی hdmi داره نتونستم تصویر بگیرم (مثل همین دوستمون یک لحظه موقع روشن شدن سیستم تصویر میداد دوباره میرفت)  تو مشخصات سرچ زدم ساپورتش سیگنال آنالوگه !!

حتی مانیتورم تست کردم که و  dvi و vga داره با اوناع اقسام تبدیل ها هیچ کدوم جواب نمیده تا موقعی مانیتور جدید خریدم که حتما ورودی hdmi  و رنجش سیگنال دیجیتال باشه !!

فقط یک تبدیلhdmi-vga گیر آوردم  تو بازار به قیمت 85 هزار تومن با فروشنده اول طی کردم ببرم تست کنم اگر جواب داد و جواب هم داد ولی دیدم نمیصرفه یک/پنجم پول یک مانیتور نو بدم که برای تبدیل 

مانتور جدید گرفتم

پی نوشت: حتما مانیتور که میخرین خروجی hdmi داشته باشه زیاد قدیمی نباشه العان مانیتور هست که 400-500 تومن ولی خروجی هاش dvi-vga هست نخرین اینارو که مکافات تبدیل به دیجیتال داره !!

مشخصاتش به دقت بخونید نوشته باشه  Connectivity  Analog RGB, Digital

من این  مانیتور خریدم :

http://lioncomputer.ir/product/4437/مانیتور+سامسونگ+24+اینچ+S24D395HP+Plus/

این مدل ها مطمئن هستم مشکلی ندارن

http://lioncomputer.ir/product/8078/مانیتور+22+اینچ+بنکیو+GW2270H/

http://lioncomputer.ir/product/8804/مانیتور+23+اینچ+بنکیو+VZ2350HM/

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

اول  یه نکته ای بگم بعد برم سروقت مشکل دوستمون:
تفاوت پورت ورودی و خروجی: پورتهای مانیتور و تلویزیون "ورودی" هستن، پورتهای کارت گرافیک "خروجی"!

اما مشکل این دوستمون احتمالا با تبدیل اکتیو  (تصویر در ادامه) حل میشه (مل من که شده)
اما ممکنه توی گیم لگ مشاهده کنید.

%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-hdmi-%D8%A8%D9%

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، engmrmz گفته است :

اول  یه نکته ای بگم بعد برم سروقت مشکل دوستمون:
تفاوت پورت ورودی و خروجی: پورتهای مانیتور و تلویزیون "ورودی" هستن، پورتهای کارت گرافیک "خروجی"!

اما مشکل این دوستمون احتمالا با تبدیل اکتیو  (تصویر در ادامه) حل میشه (مل من که شده)
اما ممکنه توی گیم لگ مشاهده کنید.

%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-hdmi-%D8%A8%D9%

من از همین مدل خریدم ، ولی کار نمی کنه

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، alireza3dshadow گفته است :

دقیقا این دوستمون توضیحات دادن تبدیل های خیلی کمی هستن تو بازار این یک نکته

من خودم حتی تلوزیون  خونه که برای حدودا 8 سال پیشه خروجی hdmi داره نتونستم تصویر بگیرم (مثل همین دوستمون یک لحظه موقع روشن شدن سیستم تصویر میداد دوباره میرفت)  تو مشخصات سرچ زدم ساپورتش سیگنال آنالوگه !!

حتی مانیتورم تست کردم که و  dvi و vga داره با اوناع اقسام تبدیل ها هیچ کدوم جواب نمیده تا موقعی مانیتور جدید خریدم که حتما ورودی hdmi  و رنجش سیگنال دیجیتال باشه !!

فقط یک تبدیلhdmi-vga گیر آوردم  تو بازار به قیمت 85 هزار تومن با فروشنده اول طی کردم ببرم تست کنم اگر جواب داد و جواب هم داد ولی دیدم نمیصرفه یک/پنجم پول یک مانیتور نو بدم که برای تبدیل 

مانتور جدید گرفتم

پی نوشت: حتما مانیتور که میخرین خروجی hdmi داشته باشه زیاد قدیمی نباشه العان مانیتور هست که 400-500 تومن ولی خروجی هاش dvi-vga هست نخرین اینارو که مکافات تبدیل به دیجیتال داره !!

مشخصاتش به دقت بخونید نوشته باشه  Connectivity  Analog RGB, Digital

من این  مانیتور خریدم :

http://lioncomputer.ir/product/4437/مانیتور+سامسونگ+24+اینچ+S24D395HP+Plus/

این مدل ها مطمئن هستم مشکلی ندارن

http://lioncomputer.ir/product/8078/مانیتور+22+اینچ+بنکیو+GW2270H/

ولا فعلا که آه در بساط ندارم ، ولی بازم ممنون که راهنمایی کردید

ویرایش شده توسط B3HI13
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، B3HI13 گفته است :

من از همین مدل خریدم ، ولی کار نمی کنه

من با کارت GTX 1060 که سیگنال آنالوگ نمیده  ازش استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
مطمعنید این تبدیل بوده؟ شاید فقط  ظاهرشون یکی بوده...

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

نه کارت اوکیه ، با تلویزیون تستش کردم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، engmrmz گفته است :

من با کارت GTX 1060 که سیگنال آنالوگ نمیده  ازش استفاده کردم و مشکلی نداشتم.
مطمعنید این تبدیل بوده؟ شاید فقط  ظاهرشون یکی بوده...

ولا بنده از رو ظاهر گفتم

لینک به دیدگاه

سایت دیجیک رو برید نه دیجی کالا

انواع تبدیل رو داره کامل هم توضیح داده فیمتشم مناسب هست .

یه تبدیل HDMI به vga داره نوشته مخصوص ایکس باکس و بقیه چیز ها حدود بیست تومن هست ، احتمال خیلی زیاد جوابگو هست

لینک به دیدگاه

سلام بهتره از تبدیل استفاده نشه و مشکلات بسیاری بعد از استفاده از تبدیل گریبان خریدار رو میگیره تازه اگه یک تبدیل کاملا با کیفیت و مناسب و دقیق انتخاب بشه من پیشنهاد میکنم یک مانیتور جدید خریداری بشه‌ بهتره

اینجوری دیگه مشکلاتی مثل قطع شدن سیگنال تار شدن تصویر افت کیفیت و لگ زدن نخواهید داشت

موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوستان کاملا دارن به حق راهنمایی می‌کنن بجای این تبدیل بازی‌ها یه مونیتور بگیر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...