رفتن به مطلب

[پایان یافت] بسته شود

Recommended Posts

مطمئنيد قيمت رو درست زديد؟ (يعنى به ريال نيست؟!!!)

آخه قيمت دلاريش كه به 350 دلار هم نميرسه اين مدله درسته؟

https://www.cnet.com/products/alcatel-idol-4s/review/

لینک به دیدگاه

ببخشید تو فروشگاههای خارجی بیشترین قیمت این گوشی 470دلار من دیدم .تو امازون هم 378 دلار زده بود.. ملاک بیشترین قیمت 470  رو در نظر بگیریم با دلار 4تومن حساب کنیم به دو تومن  هم نمیرسه  بعد چطوری شده 4/5تومن؟ گارانتی هم مطمئنن نداره ..مگه اینکه مورد شما یه مورد دیگه باشه که اونم بعید میدونم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز خواهش می کنم وقتی اطلاعاتتون کامل نیست نظر ندین.اون مدلی که شما لینک دادین اندروید ه ولی این مدل ویندوز 10.و اون مدل رمش 3 گیگه ولی این 4 گیگه.پردازنده اون 625 ولی این 820 .دوربین اون 16 ولی این 21 و دوربین جلوی این 8 .واز همه مهمتر این یه عینک واقعیت مجازی داره.این مدل به سفارش آمریکا زده شده و جای دیگه ای از دنیا در حال حاضر وجود نداره.قیمت تمام شدش برای ما خیلی بالاتر از این حرفاست  عزیز فقط 500 تومان هزینه ارسالش شده.از همه ی اینها بگذریم من متوجه نشدم الان شما خریدارین یا نه هدفتون از اینکه این حرفارو زدین که کاملا به فروش من صدمه میزنه چیه؟میتونستین پیام خصوصی بزنین که راهنماییتون کنم.

ویرایش شده توسط faster
لینک به دیدگاه

این گوشی خاصه دوست عزیز دسته کسی نیست.تو ایران همه ی گوشیا بالاتر از قیمت واقعیشون فروخته میشن.اولش که تا 2.3 برابره قیمتش میفروشن و از کسی صدایی در نمیاد

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت خوبتون.

بنده گوشی Alcatel idel 4s 32gb  دارم و سیستم عاملش هم اندروید هست. این گوشی رو داییم از آمریکا برام اورد و یه دوربین واقعیت مجازی هم کنارش داره حدودا ۳ ماه بیش تر نمی شه خریدم نو هست. قیمت هم ۱.۴ میلیون تومن گذاشتم. اگه کسی می‌ خواد به آیدی بنده @alikhnsri در‌تلگرام پیام بده.

لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت خوبتون.

بنده گوشی Alcatel idel 4s 32gb  دارم و سیستم عاملش هم اندروید هست. این گوشی رو داییم از آمریکا برام اورد و یه دوربین واقعیت مجازی هم کنارش داره حدودا ۳ ماه بیش تر نمی شه خریدم نو هست. قیمت هم ۱.۴ میلیون تومن گذاشتم. اگه کسی می‌ خواد به آیدی بنده @alikhnsri در‌تلگرام پیام بده.

به مشتری واقعی نیز تخفیف داده می شود.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز قیمت این گوشی  با مجموعه وی آر در سایت newegg که یک مرجع قوی سخت افزاری است 449.99$ است که با یک تخفیف ویژه 274.99$ عرضه می شود . خواهشمند است نسبت به قمیت ثبت شده اصلاحی انجام بفرمایید .

001.JPG

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان عزيز

اولا هيچ كس در تاپيك فروش كسي حق نداره جنس خودشو براي فروش قرار بده و تبليغ كنه و اين خلافه و صد در صد اين دوستمون كه گوشي آلكاتل خودشو تبليغ كرده گزارش خواهد شد.اين گوشي با اونيكه شما فرمودين زمين تا آسمون فرق ميكنه.دوما قيمت مد نظر من هموني بود كه گفته بودم و هركسي صاحب اختياره جنس خودشه و اجباريم براي خريده شما نيست و قرار نيست من به خاطر اينكه شما قادر به خريدش باشين قيمتو پايين بيارم.خيلي جالبه مثل اين ميمونه كه برين به نمايشگاه ماشين بگين من مازراتيو مي خوام و شما مجبورين به من بفروشين به قيمت ١٣٠ هزار دلار چون تو سايت فروشش تو خارج زده اين قيمت و بايد قيمت ١ ميلياردو خورده ييه اينو كم كنين تا من بخرم .

از طرفي دوستان بنده از فروش منصرف شدم و لطفا تاپيك بسته شود.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...