رفتن به مطلب

فروش اس اس دی samsung 960evo 500gb

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و درود
یک عدد اس اس دی سامسونگ
Samsung 960 evo 500gb
بدون گارانتی داخلی هست 
اس اس دی غیر آکبند هست (فقط باز شده ) بدون کارکرد میباشد 
قیمت برای فروش 1050 میباشد

IMG_20170426_175858.jpg

ویرایش شده توسط abbas89
لینک به دیدگاه

عزیزانی که تو پ خ خواستن

اگر میخوان تو تاپیک اعلام کنن

لینک به دیدگاه

سلام.در حال مذاکر با ایشون جهت خرید هستم.تشکر

لینک به دیدگاه

بزرگوار شما که فرمودی این قبلا تو اسلات رفته

بیزحمت تستش رو برای اطلاع  رسانی بزار

بنده همون شبی که فرمودید عکس از سر اسلات بزار براتون تو تلگرام فرستادم

اینجا هم میزارم برای اطلاع رسانی

IMG_20170501_181752.jpg

ویرایش شده توسط abbas89
لینک به دیدگاه

سلام.قطعه به دستم رسید و متاسفانه بر خلاف حرف ایشون نصب شده بود و کاملا جای نصب مشخص بود.با مین ازراک Z170oc formula با آخرین ورژن بایاس (ورژن 7.4) اصلا دتکت نمیشد و سیستم بعد بوت روی آرم  ازراک هنگ میکرد ، که بعد از نصب روی 5 مین بالاخره روی مین گیگا x99 همکارم بوت شد و بالا اومد و با سامسونگ مجیگن فریم ویرش رو به آخرین ورژن آپدیت کردم.بعد رو بقیه مینها بالا اومد.متاسفانه توسط ssd life و hdd tune اطلاعات قطعه خونده نمیشه.دوستان اگر راهکاری هست که زمان فعال شدن قطعه و کارکرد واقعیش خونده بشه،لطفا راهنمایی کن تشکر.

tmp_30729-IMAG05991293373408.jpg

tmp_30729-IMAG0597_11793391636.jpg

tmp_30729-IMAG0596_11903695962.jpg

tmp_30729-960 Evo-556438440.jpg

tmp_30729-960 Evo 2582132084.jpg

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، aligolshani66 گفته است :

سلام.قطعه به دستم رسید و متاسفانه بر خلاف حرف ایشون نصب شده بود و کاملا جای نصب مشخص بود.با مین ازراک Z170oc formula با آخرین ورژن بایاس (ورژن 7.4) اصلا دتکت نمیشد و سیستم بعد بوت روی آرم  ازراک هنگ میکرد ، که بعد از نصب روی 5 مین بالاخره روی مین گیگا x99 همکارم بوت شد و بالا اومد و با سامسونگ مجیگن فریم ویرش رو به آخرین ورژن آپدیت کردم.بعد رو بقیه مینها بالا اومد.متاسفانه توسط ssd life و hdd tune اطلاعات قطعه خونده نمیشه.دوستان اگر راهکاری هست که زمان فعال شدن قطعه و کارکرد واقعیش خونده بشه،لطفا راهنمایی کن تشکر.

درود

chrystal disk info رو بیازما.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود.

با نرم افزاری که آقای بهمنیان معرفی کردند در حال حاضر قادر به خواندن صحیح اطلاعات smart در این هاردها هستید

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بیشتر از این خودت ضایع نکن

اولا تمام عکس با تاریخ تو متن تلگرام هست بعنوان نمونه یکیش گذاشتم

انقد واضح هست که سالم هست که هر کسی میونه ببین با تاریخ و سافت

البته شاید این ساختگی باشه نه !!!!

اگر لازم باشه کل متن تلگرام رو میزارم

دوما شما وقتی آشنایی نداری با کامپیوتر بهتر بدی یکی دیگه برات انجام میداد

که اینجو ری نشه

لینک به دیدگاه

حتما من از قبل میدونستم شما کی و چه ساعتی

قرار بخرید 

این رو از قبل آماده کرده بودم

بلد نیستی از یکی کمک میگرفتی .... 

اول گفتی خش داره

بعد گفتی خرابه دیتکت نمیشه

که اونو راهنمایی کردم گفتم رو چند تا سیستم دیگه بزار و...

واقعا خجالت آوره ...

ویرایش شده توسط abbas89
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز

در تصویر Samsung Magition میزان Write تقریبا" 0.1TB نوشته شده، که میشه به این عنوان که بسیار کم کارکرد (در حد) بوده عنوان کرد.

اینکه روی دیگر بردها کار نمیکرده و پس از به روز رسانی Firmware مشکلش برطرف شده، ایرادی را متوجه قطعه نمیکنه. اگر به هیچ وجه کار نمیکرد یه بحث دیگری بود اما وقتی با آپدیت داره کار میکنه میتوان گفت سالمه.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

دوستان عزیز

در تصویر Samsung Magition میزان Write تقریبا" 0.1TB نوشته شده، که میشه به این عنوان که بسیار کم کارکرد (در حد) بوده عنوان کرد.

اینکه روی دیگر بردها کار نمیکرده و پس از به روز رسانی Firmware مشکلش برطرف شده، ایرادی را متوجه قطعه نمیکنه. اگر به هیچ وجه کار نمیکرد یه بحث دیگری بود اما وقتی با آپدیت داره کار میکنه میتوان گفت سالمه.

الان بحث سر سالم و خراب بودن نیست ، سر این هست که ایشون گفته اصلا نصب نشده اما وقتی دست بنده رسیده دیدم سرش به طور واضح رفته تو اسلت.ایشون میتونسته بعد از عکسهای ارسالی تو تلگرام تا صبح که ارسال کرده ، جهت تست یا آشنا شدن با کارکرد قطعه نصب کرده باشه و تست کرده باشه و ... بحث سر صداقت و گرنه مشکل شناخته شدن قطعه رو حل کردم.

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/12, 22:16:13، abbas89 گفته است :

حتما من از قبل میدونستم شما کی و چه ساعتی

قرار بخرید 

این رو از قبل آماده کرده بودم

بلد نیستی از یکی کمک میگرفتی .... 

اول گفتی خش داره

بعد گفتی خرابه دیتکت نمیشه

که اونو راهنمایی کردم گفتم رو چند تا سیستم دیگه بزار و...

واقعا خجالت آوره ...

پرفسور که فقط بلد بودی بگی بایاس آپیدیت نیست ومدام هم تکرار میکردم آخرین ورژن هست اما دوباره تکرار میکردی ، قطعه مشکل فریم ویر داشت،واضح و کامل نوشتم اینجا اما مثل کودک 2 ساله حرفای خودت رو تکرار میکنی.حتی نمیدوستی سامسونگ مجیکن چی هست هست و چطوری باید آپدیتش کرد.شما دروغ گفتی که جنس تا حالا نصب نشده و سلام.

در در 1396/02/12, 19:27:13، سعید بهمنیان گفته است :

درود

chrystal disk info رو بیازما.

تشکر آقای بهمنیان  انجام شد.فقط بعد آپدیت فریم ویر که کانتر ریست نمیشه؟ تشکر

ویرایش شده توسط aligolshani66
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، aligolshani66 گفته است :

الان بحث سر سالم و خراب بودن نیست ، سر این هست که ایشون گفته اصلا نصب نشده اما وقتی دست بنده رسیده دیدم سرش به طور واضح رفته تو اسلت.ایشون میتونسته بعد از عکسهای ارسالی تو تلگرام تا صبح که ارسال کرده ، جهت تست یا آشنا شدن با کارکرد قطعه نصب کرده باشه و تست کرده باشه و ... بحث سر صداقت و گرنه مشکل شناخته شدن قطعه رو حل کردم.

با این قیمت میشد حدس زد توی اسلات رفته، ولی به هر شکل  باید شرایط قطعه فروخته شده رو کامل شرح داد. و اگر خریدار مشکلی در قطعه میبینه همون لحظه پس بفرسته.

موفق باشید هر دو

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، aligolshani66 گفته است :

تشکر آقای بهمنیان  انجام شد.فقط بعد آپدیت فریم ویر که کانتر ریست نمیشه؟ تشکر

خواهش می کنم. 

نه مشکلی پیش نمی آد و کلا اطلاعات smart دست نمی خوره. امیدوارم کدورت رفع بشه و ssd به خوبی برات کار کنه. 

با احترام به هر دو طرف داد و ستد فکر می کنم با قیمت مناسبی خریده ای و مشکل پیش آمده هم به قول خاله زینت ما نمک زندگی البته از نوع سخت افزاریه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...