رفتن به مطلب

نظر درباره این قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

76492034975963716445.jpg

بودجه دو میلیونه که حدود 70-80 برای یه کیس ساده در نظر گرفتم(کیسو اینترنتی نمیخرم)

کاربرد سیستم بیشتر کارهای عادیه ، ولی ممکنه فتوشاپ و ایلوستریتور و برنامه های دیگه همزمان استفاده کنم.

گاهی هم بازی میکنم ، البته بازی کن حرفه ای نیستم. سری رزیدنت اویل و ساکرها رو بازی میکنم بیشتر.

ممکنه از شبیه ساز ps2 هم استفاده کنم.

میتونم با پنجاه تومن بیشتر یه کارت گرافیک 1050 دو گیگ بخرم ، ولی مطمئن نیستم ارزش داشته باشه. یا با سی چهل کمتر 460 دو گیگ بخرم

با حدود 30-40 کمتر میتونم پاور ارزونتر بردارم ، که اونم مطمئن نیستم. دو تا هارد دارم در حال حاضر ، ممکنه یه ssd هم بعد اضافه کنم.

مادربرد هم یکی از ارزونترین انواع موجود رو انتخاب کردم. مانیتورم هاب یو اس بی 2 داره.

لطفا نظر بدید. مرسی

لینک به دیدگاه

سلام

من شخصا اهل بازی و غیره نیستم و کارت گرافیک نخریدم ، البته با گرافیک آنبرد پردازنده 7700k هم فتوشاپ باز میکنم و هم مثلا فوتبال pes 2015 و هم یکی دو بازی دیگه رو تست کردم مشکلی نبوده.

اگر کارهای عادی میخوای انجام بدی به نظر من فعلا گرافیک نخر و بودجه ات رو صرف یک پردازنده و مادربرد بهتر کن .

نکته دوم اینکه به نظر من 16 گیگ رم برای یک سیستم متوسط زیاده ، شما 8 گیگ برای سیستمت بگیر و بعدا اگر خواستی رمت رو افزایش بده.

به نظرم بودجه 8 گیک رم اضافه رو صرف یک پاوربهتر کن یا SSD بگیر.

برای گرافیک هم بعدا میتونی اقدام کنی و از سر فرصت یک گزینه بهتر انتخاب کنی! ( البته اگر مجبور نباشی الان حتما گرافیک بگیری )

پیشنهاد من این هست : (10-20 تومن اضافه هم میشه هزینه ارسال + پیشنهادم بعدیم اینه که بودجه کیس رو بیشتر کنید و یک کیس خوب انتخاب کنید )

Capture.thumb.PNG.4aad2099416d50a2c0deae100763e2fd.PNG

ویرایش شده توسط ali shareei
لینک به دیدگاه

نظر من اینه ک اول از هر چیزی مادربورد رد به مادر بورد مینی ای تی ایوس ازراک تغییر بده
دوم این ک پاورتد از برند گیرین انتخاب کن
سوم این که رمتو به یک دونه 8 گیگ تغییری بدی بعدا اپگرید میکنی بعدشم گرافیک رو تو حداقللل حالت حتی اگر میخوای ای اسپورت گیم بازی کنی به 1050 تغیر میدی
بعد من متوجه نشدم کاربرتون بیشتر گیم یا فوتوشاپ
اگر فوتوشاپ بوجتونو کمی تغییر بدید و یک ای 5 مدل 6400 بخرید اگر نه ببشتر گیم همین سی پی یو با یک 470
اگر نتونستید بوجه رو برای گیم خیلی زیاد کنید همین سی پی یو با 1050 تی ای

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Taghi گفته است :

سلام.

76492034975963716445.jpg

بودجه دو میلیونه که حدود 70-80 برای یه کیس ساده در نظر گرفتم(کیسو اینترنتی نمیخرم)

کاربرد سیستم بیشتر کارهای عادیه ، ولی ممکنه فتوشاپ و ایلوستریتور و برنامه های دیگه همزمان استفاده کنم.

گاهی هم بازی میکنم ، البته بازی کن حرفه ای نیستم. سری رزیدنت اویل و ساکرها رو بازی میکنم بیشتر.

ممکنه از شبیه ساز ps2 هم استفاده کنم.

میتونم با پنجاه تومن بیشتر یه کارت گرافیک 1050 دو گیگ بخرم ، ولی مطمئن نیستم ارزش داشته باشه. یا با سی چهل کمتر 460 دو گیگ بخرم

با حدود 30-40 کمتر میتونم پاور ارزونتر بردارم ، که اونم مطمئن نیستم. دو تا هارد دارم در حال حاضر ، ممکنه یه ssd هم بعد اضافه کنم.

مادربرد هم یکی از ارزونترین انواع موجود رو انتخاب کردم. مانیتورم هاب یو اس بی 2 داره.

لطفا نظر بدید. مرسی

سیستم خوبیه ولی من این رو پیشنهاد میکنم چون صد درصد پرفورمنس بهتری در بازی ها می گیری البته به پاور بیشتری نیاز داریc.thumb.PNG.b47ed4e4e39e73e7330465251882802c.PNG

ویرایش شده توسط assassin gamer
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، assassin gamer گفته است :

سیستم خوبیه ولی من این رو پیشنهاد میکنم چون صد درصد پرفورمنس بهتری در بازی ها می گیری البته به پاور بیشتری نیاز داریc.thumb.PNG.b47ed4e4e39e73e7330465251882802c.PNG

سیستم ایشون خیلی خوبه ولی برای بازی یدونه رم 8 نگیر دوتا 4 بگیر در پایداری fps خیلی موثره

برای بازی های فوتبال اینا پردازنده زیاد مهم نیست ولی اگر بازی شوتینگ میکنی پردازنده رو ارتقا بده

در کل سیستم پیشنهادی اینه با 2 تا رم 4

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، koala گفته است :

سیستم ایشون خیلی خوبه ولی برای بازی یدونه رم 8 نگیر دوتا 4 بگیر در پایداری fps خیلی موثره

برای بازی های فوتبال اینا پردازنده زیاد مهم نیست ولی اگر بازی شوتینگ میکنی پردازنده رو ارتقا بده

در کل سیستم پیشنهادی اینه با 2 تا رم 4

به نظر من اسلات اشغال کردن هست و من پیشنهاد نمیکنم. راندمان شاید 10 درصد بهتر بشه که فکر نمیکنم خیلی مشخص باشه!

البته اگر دو تا هشت گیگ دوال باشه خوبه و پیشنهاد میشه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ali shareei گفته است :

به نظر من اسلات اشغال کردن هست و من پیشنهاد نمیکنم. راندمان شاید 10 درصد بهتر بشه که فکر نمیکنم خیلی مشخص باشه!

البته اگر دو تا هشت گیگ دوال باشه خوبه و پیشنهاد میشه.

اسلات واسه اشغال کردنه دیگه داداش من دلیل درست حسابی بیار اینا دلیل نشد.

ایشون بودجه دوتا 8 رو ندارند

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، koala گفته است :

اسلات واسه اشغال کردنه دیگه داداش من دلیل درست حسابی بیار اینا دلیل نشد.

ایشون بودجه دوتا 8 رو ندارند

درست میفرمایید ، برای همین به نظر من یک 8 گیگ بگیرند کافی هست.

وقتی دو تا 4 گیگ گرفته میشه اسلات ها اشغال میشه و بعدا نمیتونند یک رم دیگه اضافه کنند مخصوصا مادربردهایی که دو اسلات فقط دارند.

حتی اگر 4 اسلات هم باشه باز هم با اضافه کردن رم جدید از حالت دوال چنل خارج میشه پس بهتره همین ابتدا یک 8 گیگ بگیرند .

اینطور قابلیت ارتقاپذیری سیستم بالاتر خواهد بود و برای آینده برنامه ریزی بهتری میشه.

لینک به دیدگاه

داداش
یکی از کاربرد های پی سی قابلیت اپگرید کردن قطعات با 2 تا رم 4 شما این قابلیت رو تو رم برای اینده میگیری
بعدشم شما میگی پیاداری اف پی اس
من به شخصه تا حالا هیچ جایی اینو نخوندم
و اگرم هست انقددرر. نامحسوسه که مهم نیست :/
بعدشم اگر اینجوریه هیکی نباید رم 8 بخره :///
بهترین گیرم های مثلا باید برن 8 تا رم 4 بندازن :////

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، rezarasnani گفته است :

داداش
یکی از کاربرد های پی سی قابلیت اپگرید کردن قطعات با 2 تا رم 4 شما این قابلیت رو تو رم برای اینده میگیری
بعدشم شما میگی پیاداری اف پی اس
من به شخصه تا حالا هیچ جایی اینو نخوندم
و اگرم هست انقددرر. نامحسوسه که مهم نیست :/
بعدشم اگر اینجوریه هیکی نباید رم 8 بخره :///
بهترین گیرم های مثلا باید برن 8 تا رم 4 بندازن :////

در 7 دقیقه قبل، koala گفته است :

من تسلیم شما 8 بگیر D:

البته 10-15 درصد تاثیر داره نه اینکه نداشته باشه ، اما با توجه به محدودیتی که در آینده میتونه ایجاد کنه و ارتقاپذیری سیستم رو کاهش بده ، خوب طبیعتا پیشنهاد نمیشه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ali shareei گفته است :

البته 10-15 درصد تاثیر داره نه اینکه نداشته باشه ، اما با توجه به محدودیتی که در آینده میتونه ایجاد کنه و ارتقاپذیری سیستم رو کاهش بده ، خوب طبیعتا پیشنهاد نمیشه.

در مورد محدودیت بعدا میفروشه دوتا 8میگیره فوقش 100 تومن ضرر کنه چون دوتا 4 یه مدل رو خوب میخرن

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، assassin gamer گفته است :

در 8 ساعت قبل، rezarasnani گفته است :

نظر من اینه ک اول از هر چیزی مادربورد رد به مادر بورد مینی ای تی ایوس ازراک تغییر بده
دوم این ک پاورتد از برند گیرین انتخاب کن
سوم این که رمتو به یک دونه 8 گیگ تغییری بدی بعدا اپگرید میکنی بعدشم گرافیک رو تو حداقللل حالت حتی اگر میخوای ای اسپورت گیم بازی کنی به 1050 تغیر میدی
بعد من متوجه نشدم کاربرتون بیشتر گیم یا فوتوشاپ
اگر فوتوشاپ بوجتونو کمی تغییر بدید و یک ای 5 مدل 6400 بخرید اگر نه ببشتر گیم همین سی پی یو با یک 470
اگر نتونستید بوجه رو برای گیم خیلی زیاد کنید همین سی پی یو با 1050 تی ای

دوستان، ضمن تشکر از همفکریتون

دلیل توصیه و تاکید روی ازراک چیه؟ مرسی مجدد

لینک به دیدگاه

دوستان، ضمن تشکر از همفکریتون
دلیل توصیه و تاکید روی ازراک چیه؟ مرسی مجدد

شما بوجتون به شدت محدوده 30 تومن هم برای شما 30 تومنه و این مادر بورد با اون مادر برد هیچ فرقی نداره از نظر کارایی پورت و پی سی ای و اسلات رم و.... خوب میشه گفت مینی ای تی اکس بودنش هم مزیت باشه

لینک به دیدگاه

شما بوجتون به شدت محدوده 30 تومن هم برای شما 30 تومنه و این مادر بورد با اون مادر برد هیچ فرقی نداره از نظر کارایی پورت و پی سی ای و اسلات رم و.... خوب میشه گفت مینی ای تی اکس بودنش هم مزیت باشه

راستش الان قیمتش کمی تغییر کرده :\ همین الان دیدم اون موقع که من سیستم میخواستم ببندم 250 بود :/ الان دیگ عملا فرقی نداره مگر این که بخواید از کیس مینی ای تی اکس استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Taghi گفته است :

.

من این سیستم پیشنهاد میدم 

pnzk_system4_thumb.png

من باشم این مین بورد بر میدارم چون 4تا اسلات رم داره آینده نگر تره گرافیک سری strix هست که اصولا مدل های معمولی rx 470 گرون تره فکر کنم حدود 800-850 بشه مدل معمولی ترش گیر آورد

سلام اگر بودجه کمه خیلی ارزون تموم شه باید بعضی قطعات از همه مغازه ها قیمت چک کنید به شرطی تو تهران باشید برای دوستان شهرستانی این آپشن متاسفانه نیست آنلاین سفارش بدین 

فروشگاه لیون قیمت بعضی قطعاتش از فروشگاه های آنلاین همسایه  هاش بالاتر هست  نشون میده میشه قیمت های بهتر پیدا کرد به شرطی که 1روز کامل بازار بگردینبه عنوان مثال لینک های فروش 

http://meghdadit.com/product/50002/intel-core-i3-7100-3.9ghz-lga-1151-kaby-lake-cpu/سی-پی-یو-اینتل-مدل-core-i3-7100-کبی-لیک-سوکت-1151/

http://meghdadit.com/product/7622/intel-core-i3-6100-3.7ghz-lga-1151-skylake-cpu/سی-پی-یو-اینتل-6100-اسکای-لیک-سوکت-1151/

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هزینه شما محدوده و خیلی جای مانور نداره . یه مقدار هم سلیقه ای میشه . من خودم کارت های MSI رو بخاطر  کم صدا بودنش ترجیح میدم .  باز دوست داشتی ایسوس بخر 40 تومن ارزون تره. تو لینک زیر میزان نویزی که تولید می کنه رو ببین  لینک پایینیش هم نویز کارت ایسوس که 4 دسیبل بیشتره . فکر نکن 4 دسیبل اختلاف کمه واضح این چهار دسیبل رو می فهمی.

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_rx_470_gaming_x_8gb_review,8.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_rx_470_strix_gaming_4gb_review,8.html

thumb_1479128955_1.jpg
مادربرد ازراک ASRock H110M-DVS
وضعیت گارانتی : با گارانتی الماس ایران - 3 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲۴۹,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۲۴۹,۰۰۰ تومان
thumb_1488642397_1.jpg
سی پی یو اینتل Intel Core  i3-7100 Kaby Lake
وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۴۵۰,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۴۵۰,۰۰۰ تومان
thumb_1464597699_Value%20-%2001.jpg
رم کینگ استون DDR4 2133Mhz CL15 8GB
وضعیت گارانتی : با گارانتی اصلی - مادام العمر     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲۱۴,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۲۱۴,۰۰۰ تومان
thumb_1456574078_ES%20430%20-%2001.jpg
پاور گرین 480 وات GP480A-ES
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین 37 ماه     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱۷۵,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۱۷۵,۰۰۰ تومان
thumb_1487430548_1.jpg
کارت گرافیک ام اس ای RX470 GAMING X
وضعیت گارانتی : با گارانتی اصلی - 3 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۹۵۰,۰۰۰ تومان تعداد : 1 جمع : ۹۵۰,۰۰۰ تومان
  مبلغ قابل پرداخت : ۲,۰۳۸,۰۰۰ تومان

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...