رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید ps4 و بازی هایش

Jang Yi Jin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان  امیدوارم که روز خوبی داشته باشید

عرضم به حضور که برادر بنده که 12 سال داره میخواد سونی 4 بگیره و من باید این کارو براش بکنم و ازونجایی که راجب گیمینگ کنسول هیچ اطلاعاتی ندارم خواهشمندم از دوستان اهل تجربه بهم کمک کنن. چنتا سوال دارم که ممنون میشم  جوابشونو بدین

1- در حال حاضر تفاوت قیمت بین ps4 و ps4 pro حدود 600 700 هس. میخواستم ببینم ایا نسخه پرو نوع جدیدی از کنسول سونی هس و گیم های سونی4 معمولی بهش میخوره یا نه؟ میخوام بدونم الان ما معمولیشو بگیریم نیان یهو بعد یه سال فروش گیمای جدیدشونو رو معمولی متوقف کنن و برا پرو بفروشن و یا اینکه الان پرو بگیریم میشه بازیایی معمولی رو هم بخریم روش اجرا کنیم؟ 

2- سوال خیلی مهمم اینه که بازیای اورجینال و هکی تفاوتشون چطوریه؟ منظورم اینه که میدونم اینا خب غیر قانونین و نمیشه باهاشون انلاین زد و بسیار کار زشتی هس این کار ولی خب این من نیستم که گیم با سونی قراره بازی کنه و برادرم هس که شاید تو یه ماه 10 تا گیم بخواد بازی کنه با کنسول و بخوام 200 تومن برا هر کدوم بدم واقعا غیرممکنه پس درکم کنید و به لحاظ اخلاقی راهنمایی نمیخوام بلکه این که میگن مثلا بازیای هکی رو بزنیم رو کنسول کنسول قفل میشه  یا مثلا اینو زیاد شنیدم که این قبیل بازی ها 6 ماه قابلیت بازی دارن و بعد باید دوباره خریداری بشن اینا صحت داره؟ چون پسرخاله خودم 5 6 ماه پیش سونی4 خرید و برا هر بازی 20 تومن پول دادو الانم هنوز بازی میکنه پس اگه ما فقط افلاین بازی کنیم و به اینترنت وصل نشه کنسول مشکلی برا بازیای هکی پیش نمیاد درسته؟ 

3- یه بار شنیدم نمیدونم حالا درسته یا نه که به سونی این قابلیت رو اضافه کردن که بشه کیبورد و ماوس وصل کرد و بازی کرد ! اصلا جای یو اس بی رو سونی هس اگه این کارو انجام بدیم چی میشه؟ میشه همچین چیزی؟

4- دسته های سونی چند ساعت قابلیت نگه داری شارژ حین بازی رو دارن و بعد اتمام شارژ میشه بهشون سیم وصل کرد تا هم شارژ شه و هم هم زمان بازی کرد؟؟

5- یکسری بازی هایی که برا سونی 4 اومده و محتوای مناسب برا 12 سال سن داره معرفی کنید. 

6- سوال اخرم هم اینکه در کل من رو راهنمایی کنید که راحب چه مواردی حین خرید باید دقت کنم تا فروشنده سرم کلاه نذاره ؟! چون از کنسول بر عکس سیستم هیچ سردرنمیارم. 

خیلی متشکر و ممنون 

لینک به دیدگاه

سلام

1- ps4pro در واقع نسخه قدرتمند شده ps4 هست که برای رزلوشن 4k (الکی مثلا) طراحی شده و در واقع نسل جدید کنسول نیست

خود سونی هم قول داده بازی ها از این کنسول پشتیبانی میکنند 

2- اگه بخواین قانونی و راحت بازی کنین یه بازی مثل battlefield 1 (که خشونتش بالاست توصیه و نمیشه ) یا اورواچ و با یه اکانت یک ساله بخرید که بعد از بخش داستانی برین سراغ مولتی پلی یا میتونین بازی اشتراکی بگیرین تا قیمت بازی ها نصف بیفته

اکانت های هکی ریسکشون بالاست اگه با این اکانت ها به اینترنت متصل شید بن میشید و باید کنسول و بندازید آشغالی

3- فکر میکنم میشه متصل کرد ولی به آداپتور نیاز داره

5- ما که این چیزا رو نمیدونستیم از بچگی بازی های جنگی میکردیم یارو و تبخیر میشد

6- بهترین کار اینه که از فروشگاه معتبر بگیرید

تا جایی که میدونستم توضیح دادم امیدوارم به دردتون بخوره

ویرایش شده توسط M-yousef
لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، Jang Yi Jin گفته است :

سلام

سلام  درباره سوال اولتون تفاوت مدل پرو ( میان نسلی )  و مدل معمولی سخت افزارشونه که مدل پرو میتونه بازیها رو با رزولوشن 4k آپ اسکیل ساپورت کنه و فریم دهی بالاتر و ثابت تری داره نسبت به معمولی ، ضمنا بازیهاشونم یکیه و مشکلی در این مورد نیست.

سوال دومتون: بازیهای هکی اینجوریه که اکانت طرف روی کنسول شما به اشتراک گذاشته میشه و میتونین از بازیاش چه به صورت آنلاین چه به صورت آفلاین استفاده کنین (درباره مسائل اخلاقی و اینا هم زیاد فکرتو درگیر نکن D: ) ، خیر کنسول بن نمیشه البته اگر از پول های طرفی که از اکانتش استفاده میکنین خرج نکنین یا مشخصاتشو تغییر ندین ( خلاصه ور نرین با اکانت طرف D: ) و راجع به قفل شدن اکانت؛ قبلا 6 ماه حداقل استفاده از اکانت بود ولی با آپدیت 4.5 سیستم عاملِ کنسول، این مدت به 24 ساعت تغییر پیدا کرد یعنی طرفی که اکانتش هک شده و شما داری استفاده میکنی ازش میتونه هر لحظه ای که بخواد استفاده شما از اکانتشو مسدود کنه ، پس زیاد دیگه این روش توصیه نمیشه چون هیچ ضمانتی دیگه وجود نداره ( البته ممکن هم هست صاحب اکانت کاری نکنه و اکانت روی کنسول شما حتی تا 1 سال هم بدون مشکل کار کنه ، پس یه چیز کاملا ریسکیه)

در جواب سوال سومتون هم ، بله قابلیت پشتیبانی از ماوس و کیبورد مخصوص هست ولی قیمتش بالائه ( فک کنم 600-700) - فقط ماوس و کیبورد مخصوص کنسول رو میشه بهش وصل کرد-

شارژ دهی گیمپد هم اگر نورِ لایت بار رو پائین بیارین و صدای اسپیکرشو کم کنین تا 15 ساعت استفاده مداوم فکر میکنم بتونه َشارژدهی کنه.

بله امکان استفاده موقع َشارژ هم وجود داره و حتی میتونین به شارژ گوشی هم وصلش کنین و دیگه مشکل کابل کوتاهِ کنسول رو نداشته باشید.

بازیهای مناسب سن 12 سال هم اینا رو مد نظر داشته باشید: little big planet 3 - knack - unravel -journey - سری بازیهای لگو -  بازیهای ورزشی و ...

مورد آخر رو نمیدونم چی بگم چون خودم از فروشگاه های اینترنتی خرید کردم به این چیزا دقت نکردم D:

لینک به دیدگاه

منظورم از محتوای مناسب منظور صحنه های ناجور به لحاظ دختر گونه بود ! وگرنه خشونت مشکلی نداره :)

اگه به  اینترنت متصل نشه مشکلی نداره ؟ اصلا به نت متصلش نمیکنیم دیگه اونوخ 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، lordofgame گفته است :

سلام  درباره سوال اولتون تفاوت مدل پرو ( میان نسلی )  و مدل معمولی سخت افزارشونه که مدل پرو میتونه بازیها رو با رزولوشن 4k آپ اسکیل ساپورت کنه و فریم دهی بالاتر و ثابت تری داره نسبت به معمولی ، ضمنا بازیهاشونم یکیه و مشکلی در این مورد نیست.

سوال دومتون: بازیهای هکی اینجوریه که اکانت طرف روی کنسول شما به اشتراک گذاشته میشه و میتونین از بازیاش چه به صورت آنلاین چه به صورت آفلاین استفاده کنین (درباره مسائل اخلاقی و اینا هم زیاد فکرتو درگیر نکن D: ) ، خیر کنسول بن نمیشه البته اگر از پول های طرفی که از اکانتش استفاده میکنین خرج نکنین یا مشخصاتشو تغییر ندین ( خلاصه ور نرین با اکانت طرف D: ) و راجع به قفل شدن اکانت؛ قبلا 6 ماه حداقل استفاده از اکانت بود ولی با آپدیت 4.5 سیستم عاملِ کنسول، این مدت به 24 ساعت تغییر پیدا کرد یعنی طرفی که اکانتش هک شده و شما داری استفاده میکنی ازش میتونه هر لحظه ای که بخواد استفاده شما از اکانتشو مسدود کنه ، پس زیاد دیگه این روش توصیه نمیشه چون هیچ ضمانتی دیگه وجود نداره ( البته ممکن هم هست صاحب اکانت کاری نکنه و اکانت روی کنسول شما حتی تا 1 سال هم بدون مشکل کار کنه ، پس یه چیز کاملا ریسکیه)

در جواب سوال سومتون هم ، بله قابلیت پشتیبانی از ماوس و کیبورد مخصوص هست ولی قیمتش بالائه ( فک کنم 600-700) - فقط ماوس و کیبورد مخصوص کنسول رو میشه بهش وصل کرد-

شارژ دهی گیمپد هم اگر نورِ لایت بار رو پائین بیارین و صدای اسپیکرشو کم کنین تا 15 ساعت استفاده مداوم فکر میکنم بتونه َشارژدهی کنه.

بله امکان استفاده موقع َشارژ هم وجود داره و حتی میتونین به شارژ گوشی هم وصلش کنین و دیگه مشکل کابل کوتاهِ کنسول رو نداشته باشید.

بازیهای مناسب سن 12 سال هم اینا رو مد نظر داشته باشید: little big planet 3 - knack - unravel -journey - سری بازیهای لگو -  بازیهای ورزشی و ...

مورد آخر رو نمیدونم چی بگم چون خودم از فروشگاه های اینترنتی خرید کردم به این چیزا دقت نکردم D:

نه اگه به نت وصل نشیم طرف چه میدونه ؟ یا باید برا فعال کردن گیم به نت وصل شد؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Jang Yi Jin گفته است :

نه اگه به نت وصل نشیم طرف چه میدونه ؟ یا باید برا فعال کردن گیم به نت وصل شد؟

برای اکتیو کردنِ اکانت طرف و دانلود یا انتقال دیتای بازیها باید به نت وصل بشین ولی بعد از اینکه بازیاشو روی کنسول خودتون نصب کردین دیگه نیاز نیس به وصل بودن نت.

لینک به دیدگاه

ببخشید دوستان یه سوال فنی

الان اخرین مدل سونی که بازار اومده کدش چیه؟ منظور اونی که 2017 هس

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان درست مشورت بدید !

شما اکانت بازی طرف رو وقتی میزنید روی سیستمتون ممکنه ممکنه که بن بشید ! اون هم فقط اکانت. نه دستگاهتون !

من حتی انلاین هم بازی کردم با همین اکانت های هکی مشکلی پیش نیومد ! در واقعا وقتی شما با اکانت طرف وارد میشید استور پلی استیشن شمارو دستگاه ظرفیت دو میشناسه ! 

زمانیم که دیتا رو انتقال دادید و دیگه به نت وصل نشید ریسک اینکه بازی ها بپره 0 هست !

توی جزئیات یکم تفاوت دارن این دوتا کنسول. که برای برادر شما تحت هیش شرایطی قابل مشاهده نیست این تغییرات !

انتقال دیتا و ثبت اکانت و ایناشم خیلی مسخرس و ساده . 

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام دوستان خسه نباشید 

من قصد خرید ps4 دارم برای گیم نت نمیخوام انلاین بشه فقط میخوام افلاین فوتبال یا بازیهای co-op بزارم چند تا سوال دارم 

1 .  ایا باید اکانت خرید یا حتما باید به اینترنت وصل شد ؟ 

2 . نمیشه ده بیست بازی رو هارد ریخت بعد افلاین اجرا کرد ؟ 

3 . بعدا بخوام VR بگیرم مشکلی پیش نمیاد راحت وصل میشه  بصورت افلاین استفاده کرد ؟ 

4 . کدام مدل ps4  خوبه برا گیم نت ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بازی های اکانت هکی در صورتی به نت وصل نشید دقیقا تا 6 ماه قابل بازی هستن و بعدش کنسول ازتون میخواد ک ب اکانت وصل شید و از اونجایی ک طرف 100% تا اون موقع رمز اکانتش رو عوض کرده باید اکانت جدید بگیرید

مورد بعدی اینه ک مدل پرو میتونه توی 1080 60فریم کامل بهتون بده و بازی هاشون هیچ فرقی نداره و فریم ور هر دو یکی هست

کیبورد خاصی برای وصل شدن داره و قابلیت بازی نداره و در ضمن شما اگ بخوای با کیبرد بازی کنی دیگه چرا سونی 4 بگیری ؟

شارژ رو اگر توی روز در حال بازی باشه 1 روز نگه میداره و اگر توی روز 2-3 ساعت بازی کنید تا یک هفته و بله میشه در حال شارژ کردن بازی کرد و سوکت شارژش هم یه یو اس بی اندروید سادس و روی خود سونی 4 دوتا یو اس بی هست برای شارژ و وصل کردن دستگاه ذخیره سازی

در مورد دیسک هم شما مجبور نیستید 200تومن پول بدید و میتونید دیسک رو ب صورت دست دوم تهیه کنید و نگران خط و خش نباشید چون اون بلوری قوی تر از این حرفاس و بعدن هم میتونید همون دیسک رو با کمی ضرر بفروشید

سونی 4 هم تقلبی نداره فقط توجه کنید ک ریجن دستگاه 1 یا 2 باشه و مدل دستگاه 1216 یا اسلیم بگیرید فرقی نداره و حتی میتونید هارد داخلیش رو ارتقا بدید یا به اس اس دی تغییر بدین

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...