رفتن به مطلب

فروش هارد 3 ترابایت اکسترنال اکبند (WESTERN D4IGITAL USB 3)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام این هارد اکبند میباشد و عکس هایی هم ازش گرفتم و قرار دادم در صورت تمایل برای خرید همینجا اعلام کنید

در صورت تمایل کیت دست ساز برای شناسایی این هارد بوسیله پلی استیشن 3 هم روش داده میشود.این کیت دست ساز هست و در هیچ جا نمونه اش نیست ساخت یکی از دوستان هست که به راحتی هارد 3 ترابایت رو پلی استیشن 3 شناسایی میکند

خواهشمندم قیمت پرت نکنید.دارای گارانتی سازگار هم میباشد.

قیمت به 220 هزارتومان کاهش یافت

1xvuxmb8h1ivd07ubr7n.jpg

f52ukjfe62wgjqwum.jpg

ویرایش شده توسط sorrowrock
لینک به دیدگاه

دوست عزیز ماشالا از قیمت بازار هم گرونتر میدی...

225 هست تو بازار

خواستی برات میگیرم

اگر آکبند باشه 200 خریدارم

لینک به دیدگاه

حالا فرض 225 که خودت میگی اکبندش همین هست حالا میگی 200 ؟Shame%20On%20You.gifخوبه کار کرده نیست.خیلی با حالی دوست من نه با این قیمت نمیتونم

لینک به دیدگاه

خود شرکت زده زنگ زدم پرسیدم گفت واسه دلایلی 1 ماه کمتر گارانتیش حساب میشه خودشون اینکارو کردند

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من اطلاع دارم شرکت سازگار به هیچ عنوان کارت گارانتی خودش رو خط خطی نمیکنه مگر اینکه جنسی رو بخاطر گارانتی بخواد تحویل بده که مدت زمان کارکرد قطعه معیوب رو از جنس جدید کم میکنه .

لینک به دیدگاه

شاید همینطور باشه چون من از بازار خریدم پرسیدم گفت درسته و بعد زنگ زدم گارانتی سریال قطعه رو خوندم گفت درسته و گارانتی داره تا اون تاریخ دیگه نپرسیدم که گارانتی رفته یا تعویض شده.در هر حال نو هست

لینک به دیدگاه

حالا فرض 225 که خودت میگی اکبندش همین هست حالا میگی 200 ؟Shame%20On%20You.gifخوبه کار کرده نیست.خیلی با حالی دوست من نه با این قیمت نمیتونم

اتفاقا من دو روز پيش آكبندش رو از آقاي حسيني 225 گرفتم.

لینک به دیدگاه

متاسفانه امکانش نیست دوست من همین سیگیتش هست 215 220 میفروشند تازه یو اس بی 3 نیست قابلیت دارا شدن رو داره اما باید کابلش رو تهیه کنی که بازم بالاتر از این قیمت در میاد.همین قیمت هم کلی ضرر میکنم روش.شرمنده دوست من

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...