رفتن به مطلب

فروش رم جی اسکیل Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4

farshid76
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت دوستان.2 عدد رم 8 گیگ 1Ripjaws V 16GB 8GBx2 2400Mhz CL15 DDR4 ماه کار کرد درحد نو بدون هیچ گونه overclock با گارانتی آواژنگ به فروش میرسد.

لینک محصول:http://lioncomputer.ir/product/6651/رم+جی+اسکیل+Ripjaws+V+16GB+8GBx2+2400Mhz+CL15+DDR4/

فوری:460

پایه:430

گام:10

پیشنهاد های قیمت پایه بعد از 24 ساعت تقدیم میشود.

09359068606

هزینه ارسال به عهده خریدار محترم می باشد.

بنده در استان فارس  شهرستان آباده می باشم.

پیشنهاد های قیمت خودتون رو پخ کنید.

20170428_1755245.jpg

ویرایش شده توسط farshid76
لینک به دیدگاه

رم ها برای آقای جعفری عزیز

ویرایش شده توسط farshid76
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 13 ساعت قبل، farshid76 گفته است :

پایه برای آقا البرز گل رزرو

در 32 دقیقه قبل، farshid76 گفته است :

در حال معامله با آقای جعفری عزیز

چقدرجالب ;)

احتمالا متن پست  بعدی این خواهد بود که فروخته شد به آقای فرجام رضائی مثلا :D

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Behzad Tak گفته است :

چقدرجالب ;)

احتمالا متن پست  بعدی این خواهد بود که فروخته شد به آقای فرجام رضائی مثلا :D

دوست عزیز قبل از نقل بامزتون بگم که اقای البرز انصراف دادن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
در 6 دقیقه قبل، farshid76 گفته است :

دوست عزیز قبل از نقل بامزتون بگم که اقای البرز انصراف دادن.

رویه تاپیک شما بامزه تر از نقل قول من هست اگر مقررات فروم را خوانده باشید و آگاه باشید !

توی تاپیک مزایده ای کلیه پیشنهادات و اتفاقات مربوط به فروش باید در تاپیک و پابلیک باشد نه تو پی ام یا تو تلگرام یا تلفنی یا ....

تو این تاپیک که روندش مزایده ای هست وقیمت پایه و گام و فروش فوری دارد نه اثری از پیشتهاد اول آقای البرز هست و نه اثری از انصرافشون و نه اثری از پیشنهاد آقای جعفری و نه هیچ پیشنهاددیگری !

اگرقرار هست تو پی ام بفروشید دلیلی نداره مزایده بزارید و یا اینکه گزارش بدید که چه اتفاقی بین شما و دیگران میافتد و ..... ولی اگر قرار هست مزایده باشد ملزم به رعایت قوانین فروش هستید وباید آنها را رعایت کنید .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است :

رویه تاپیک شما بامزه تر از نقل قول من هست اگر مقررات فروم را خوانده باشید و آگاه باشید !

توی تاپیک مزایده ای کلیه پیشنهادات و اتفاقات مربوط به فروش باید در تاپیک و پابلیک باشد نه تو پی ام یا تو تلگرام یا تلفنی یا ....

تو این تاپیک که روندش مزایده ای هست وقیمت پایه و گام و فروش فوری دارد نه اثری از پیشتهاد اول آقای البرز هست و نه اثری از انصرافشون و نه اثری از پیشنهاد آقای جعفری و نه هیچ پیشنهاددیگری !

اگرقرار هست تو پی ام بفروشید دلیلی نداره مزایده بزارید و یا اینکه گزارش بدید که چه اتفاقی بین شما و دیگران میافتد و ..... ولی اگر قرار هست مزایده باشد ملزم به رعایت قوانین فروش هستید وباید آنها را رعایت کنید .

بله حق با شماست من خیلی با قوانین آشنایی نداشتم انشاءالله در تاپیکهای بعدی رعایت میکنم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...