رفتن به مطلب

فروش رم کمیاب TridentX 16GB 2400 CL10

ishahinsaedi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان گل.
TridentX 16GB DDR3 2400 CL10
پایه 400  فوری توافقی
گارانتی مادام العمر P.G
تحویل: تهران، حضوری فقط
ارسال مقدور نیست
20170429_115409.thumb.jpg.63c5b2f804d7575bf0b71e31f0ec06b1.jpg20170429_115218.thumb.jpg.99d6fde2b9217cb8c40eee47e29cdb37.jpg

ویرایش شده توسط RoTeL1TY
لینک به دیدگاه

سلام
با
https://www.techpowerup.com/reviews/Kingston/HyperX_Predator_2400C11/
تعويض داريد؟ مابقي رو سر ميدم

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، RoTeL1TY گفته است :

با سلام به دوستان گل.
TridentX 16GB DDR3 2400 CL10
پایه 450  فوری 500 (با توجه وضعیت بازار)
گارانتی مادام العمر P.G
تحویل: تهران، حضوری فقط
ارسال مقدور نیست
20170429_115409.thumb.jpg.63c5b2f804d7575bf0b71e31f0ec06b1.jpg20170429_115218.thumb.jpg.99d6fde2b9217cb8c40eee47e29cdb37.jpg

سلام.

ببخشید سوالی داشتم از خدمتتون.

وضع بازار چجوریه مگه؟

شرمنده بابت سوال 

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Rasol2000 گفته است :

سلام.

ببخشید سوالی داشتم از خدمتتون.

وضع بازار چجوریه مگه؟

شرمنده بابت سوال 

جوری هست که همه دارن سوءاستفاده میکنن

معذرت اگه اسپم بود

لینک به دیدگاه

متاسفانه انگار که اخلاقیات رخت بسته از جامعه
این رم رو یکشنبه باهم صحبت کردیم

بنده در مزایده ی این تاپیک شما شرکت کردم:

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/72652-فروش-رم-کمیاب-tridentx-16gb-2400-cl10/#comment-877936

و بالاترین پیشنهاد هم بود پیشنهاد من  که همون پایهه بود 400 و تا 12 ساعت که پایان مزایده تعیین شده بود توسط شما کسی بالاتر قیمت نداده

شما از من بیعانه گرفتین که بفرستین سه شنبه
بعد از 4 روز پیغام دادین که " مشکلاتی برام  پیش امده نتونستم ارسال کنم. "
و حالا تاپیک جدید زدین و همون مورد رم رو با 50 هزار تومان افزایش قیمت پایه اینجا دارین میفروشین 450 به اسم با توجه به وضعیت بازار

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، KoenigTiger گفته است :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/72652-فروش-رم-کمیاب-tridentx-16gb-2400-cl10/#comment-877936

و بالاترین پیشنهاد هم بود پیشنهاد من  که همون پایهه بود 400 و تا 12 ساعت که پایان مزایده تعیین شده بود توسط شما کسی بالاتر قیمت نداده

و حالا تاپیک جدید زدین و همون مورد رم رو با 50 هزار تومان افزایش قیمت پایه اینجا دارین میفروشین 450 به اسم با توجه به وضعیت بازار

همه قید اخلاقیاتو زدن عزیزم شما تا محصولو دریافت نکردی پولی نده تا این مشکلات پیش نیاد

ایشون هم تو این وضع بازار میخواسته سودی ببره

اگر کسی نخره مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، koala گفته است :

همه قید اخلاقیاتو زدن عزیزم شما تا محصولو دریافت نکردی پولی نده تا این مشکلات پیش نیاد

صحبت شده بود بنابه امتیازات بنده اول ارسال باشه بعد از تست و تایید پرداخت صورت بگیره که ایشون گفت منم باید اطمینان کنم پس بیعانه بدین یا از سیستم واسطه لیون استفاده بشه که گفتم فرقی برای من نداره همون بیعانه رو دادم و قرار شد ارسال کنن که بعد از چهار روز میبینم...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا جای بحث نداره با یه ریت منفی میتونید بقیه رو از وضعیت ایشون مطلع کنید.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، KoenigTiger گفته است :

صحبت شده بود بنابه امتیازات بنده اول ارسال باشه بعد از تست و تایید پرداخت صورت بگیره که ایشون گفت منم باید اطمینان کنم پس بیعانه بدین یا از سیستم واسطه لیون استفاده بشه که گفتم فرقی برای من نداره همون بیعانه رو دادم و قرار شد ارسال کنن که بعد از چهار روز میبینم...

دوست عزیز شما باید فیدبک منفی میدادی به ایشون.

با ندادن امتیاز منفی به نوعی درحق سایرین کوتاهی کردین....

این افراد بااااید شناسایی و معرفی بشن تا سایرین تو معامله بااونها بیشتردقت کنن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، KoenigTiger گفته است :

اگه تهران هستید من حضوری تحویلتون بدم خدمتون به همون پیشنهاد فقط به شما فروخته میشه.
۵۰ تومن ارزش خراب کردن چی رو دارع ؟ 4790k با یه کولر ماچو دادم 930 بعد هیچ کس اونو ندیده این 50 تومان یه مظومه شمسی باید بیبینه.
من نمیتونم از اداره پست براتون ارسال کنم چون سرع پرت کردن کارتون ها به اینور اونور یه کارت گرافیک 970 شکسته دستم رسید و حالا اونجا خیلی بحث کردم و کار به جاهای نا مناسبی رسید .
باز من هستم فرار نکردم که جوء ساختین این درست نیست شما باید برای بده پیام ارسال میکردید مشکل رو جویا میشدید.
نمیدونید قضاوت نکنید چی پیش امده .
اون آقایی هم که SSD و CPU رو خریدن قرار شد ساعت 10 تئاتر شهر حضور داشته باشن  که خواب بودن و ساعت 3 بعد از ظهر رسیدن و من ۵ ساعت تو پارک دانشجو الاف شدم نمیتونستم برگردم دوباره بیام.
آدم باید مرام داشته باشه نه حرف چت حرف چت قاضی گری کنه تو این تاپیک تو اون تاپیک.

در 1 ساعت قبل، koala گفته است :

جوابی برای شما نیست بلکه بهترین کلمات رو بکار بردید.از لیون هم خرید کنید تا محصول دریافت نکردید پولی پرداخت نکنید.
و همینطور باقی  دوستان.
یه بازار چه رو میتونید جمع کنید به من فید بک منفی بدن تا وضعیت مملکت بهتر شه.
و i7700k تو نیم ساعت 350 تومن افزایش قیمت داشته زبون نداشتید.

لینک به دیدگاه

صاحب تاپیک لطفا به خریدار قبلی حق بدین

اگه ایشون تهران هستن که که میشد براشون با پیک بفرستین

هزینه ای هم نمیشد

و اگر تهران نبودن و شما هم فقط حضوری تحویل میدین باید به صراحت اینو تو پست اول ذکر میکردین

در هر صورت لطفا با دوستمون به توافق برسین تا هم دلخوری پیش نیاد و هم قوانین انجمن رعایت بشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، RoTeL1TY گفته است :

اگه تهران هستید من حضوری تحویلتون بدم خدمتون به همون پیشنهاد فقط به شما فروخته میشه.
۵۰ تومن ارزش خراب کردن چی رو دارع ؟ 4790k با یه کولر ماچو دادم 930 بعد هیچ کس اونو ندیده این 50 تومان یه مظومه شمسی باید بیبینه.
من نمیتونم از اداره پست براتون ارسال کنم چون سرع پرت کردن کارتون ها به اینور اونور یه کارت گرافیک 970 شکسته دستم رسید و حالا اونجا خیلی بحث کردم و کار به جاهای نا مناسبی رسید .
باز من هستم فرار نکردم که جوء ساختین این درست نیست شما باید برای بده پیام ارسال میکردید مشکل رو جویا میشدید.
نمیدونید قضاوت نکنید چی پیش امده .
اون آقایی هم که SSD و CPU رو خریدن قرار شد ساعت 10 تئاتر شهر حضور داشته باشن  که خواب بودن و ساعت 3 بعد از ظهر رسیدن و من ۵ ساعت تو پارک دانشجو الاف شدم نمیتونستم برگردم دوباره بیام.
آدم باید مرام داشته باشه نه حرف چت حرف چت قاضی گری کنه تو این تاپیک تو اون تاپیک.

جوابی برای شما نیست بلکه بهترین کلمات رو بکار بردید.از لیون هم خرید کنید تا محصول دریافت نکردید پولی پرداخت نکنید.
و همینطور باقی  دوستان.
یه بازار چه رو میتونید جمع کنید به من فید بک منفی بدن تا وضعیت مملکت بهتر شه.
و i7700k تو نیم ساعت 350 تومن افزایش قیمت داشته زبون نداشتید.

اینکه اگر بحث پست و اینها بود قبل از رد و بدل شدن پولی باید گفته میشد نه اینکه بیعانه ای بگیرین و بعد بگین میفرستم و نفرستین تازه اینجا یادتون بیافته قبلا با پست مشکل داشتین و کار به جاهای نامناسب رسیده این یک

دوم اینکه یه کس دیگه ای شمارو معطل کرده ارتباطش به بنده چی هست که نفرستین کالا رو و بعد یه تاپیک دیگه بزنید براش، 50 تومن گرونتر قیمت پایه بذارید بدلیل وضع بازار؟

سوم اصلا جلوه ی قشنگی نداره وقتی جای دیگه ای یه مورد معامله ای شده باشه باکسی بعد سرخود بردارید همون رو بدون اینکه هنوز خبری بشه از خریدار(که منصرف شده یا نه که اگر قرار بود منصرف بشم بیعانه نمیدادم) بخواید به یکی دیگه بفروشید

چهارم چه جای صحبت از مرام هست؟ نکنه الان من حقی ضایع کردم از شما؟

پنجم پست نمیتونید کنید تیپاکس کنید تیپاکس نمیشه پیک بفرستید بدون برداشتن قدم از قدم میان از شما تحویل میگیرن

لینک به دیدگاه

من صالحیه هستم.
با یه سرچ گوگل مپ می تونید ببینید اینجا اداره پست نداره چه برسه به تیپاکس شهردار منطقه خیلی عالی هست دشواری هم نداره اینجا.
بعد صالحیه شهر گلستان هست و بعدشهر سلطان آباد تمام بسته های پستی گلستان و صالحیه از سلطان آباد فرستاده میشه.
نزدیک ترین تیپاکس هم اسلامشهر هست بعد 2 ساعت راه  اونم تهران حضوری تحویل بدم کاملا عقلانی تره.
آدرس شما هم تهران  آزادی هست چرا نمیایید حضوری تحویل بگیرید ببرید تست کنید بعد واریز کنید.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، RoTeL1TY گفته است :

من صالحیه هستم.
با یه سرچ گوگل مپ می تونید ببینید اینجا اداره پست نداره چه برسه به تیپاکس شهردار منطقه خیلی عالی هست دشواری هم نداره اینجا.
بعد صالحیه شهر گلستان هست و بعدشهر سلطان آباد تمام بسته های پستی گلستان و صالحیه از سلطان آباد فرستاده میشه.
نزدیک ترین تیپاکس هم اسلامشهر هست بعد 2 ساعت راه  اونم تهران حضوری تحویل بدم کاملا عقلانی تره.
آدرس شما هم تهران  آزادی هست چرا نمیایید حضوری تحویل بگیرید ببرید تست کنید بعد واریز کنید.

بنده اگر وقت داشتم میرفتم بازار رو میگشتم

اگر اینطور که می‌فرماید هیچی نداره منطقه شما پس با چی میخواستین ارسال کنین دقیقا؟؟

کجا حضوری میخواین تحویل بدین؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

رم موجوده دوستان
این دوستون 20 روزی هست که  وقت نکردن بیان سر قرار رم رو تحویلشون بدمo.O
هیچ پیغامی هم ندادن .

لینک به دیدگاه

رم مذکور جهت تست سلامت تحویل کاربر محترم KoenigTiger قرار گرفت و طبق حرف های بنده بعد از تست سلامت رم قراره واریز کنند.
با تشکر از اعتماد ایشون بابت مسائل پیش آمده در چند روز اخیر.:$

ویرایش شده توسط RoTeL1TY
لینک به دیدگاه

بله تایید میشه دستتون درد نکنه مبارکتون باشه:x
از مدیر محترم خواهشمند ام تاپیک رو ببنده ممنون.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...