رفتن به مطلب

اجرای بازی های PS3 با نرم افزار RPCS3

Sky84
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام خدمت دوستان در اینجا قصد دارم نحوه اجرا بازی های ps3  با نرم افزارrpcs3  به شما اموزش بدم البته من به دلیل اینکه نمیتونستم بازی های حجیم دانلود کنم به همین خاطر با یه بازی ساده قصد اموزش رو دارم بازی Castle.Crashers بیشتر شبیه بازی موبایله تا کنسول  به هر حال 

برای شروع نرم افزار رو از لینک زیر یا از خود سایت دانلود کنید 

https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rpcs3/branch/master/artifacts

دانلود فریمور ps3  من برای راحت تر پیدا کردنش لینک زیر رو پیشنهاد میدم 

http://consolefa.ir/playstation3/ps3-cfw#search-section

بعد دانلود نرم افزار رو تو یه فولدر استخراج میکنیم( سعی کنید جایی رو انتخاب کنید که فضای داشته باشید برای اجرای بازی های حجیم تر )

بعد استخراج نرم افزار رو اجرا کرده و از قسمت tools-install frimware  فریموری که دانلود کردیم رو نصب میکنیم ( اسم فریمور باید PS3UPDAT باشه اگر نیست اسم فایلو تغیر بدین)

Capture.thumb.PNG.43c73bcbead471c99a4dc561dbcd9472.PNG

بعد نصب فریمور  از قسمت کانفینگ وارد قسمت ستینگ و سپس گرافیک بشین و مانند تصویر زیر یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید (به نظرم عکسا کار رو راحت تر میکنه )

Capture1.thumb.PNG.7c7fc4de31bdcb25a7911e8e306bb3b7.PNGCapture2.thumb.PNG.0c460cf43a6c7c8a1fa9de293f5b05f0.PNGCapture3.thumb.PNG.20bc811c1759c0424b0c5b0eb75e65a0.PNG

بعد پیکر بندی چون تو این نرم افزار فقط پیکر بندی کیبورد وجود داره ( بهتر بگم من پیدا نکردم) به همین دلیل می تونید از نرم افزار Xpadder برای بهره گیری از گیم پد استفاده کنید.

Capture10.thumb.PNG.9696bd9b61737bee113b5df49d252533.PNGXpadder.rar

اما میرسیم به اجرای بازی  به دو روش میشه بازی رو اجرا کرد

روش اول فایل pkg بازی رو دانلود کنید بعد دانلود از قسمت boot نرم ازار pkg install  رو انتخواب میکنید به محلی که بازی رو ریختین میرین و بازی رو نصب میکنید

Capture4.thumb.PNG.5504d318457a3bd3c88d814cbb9063cf.PNGCapture5.thumb.PNG.8767f5bc076ce03d161df2e0e50d237d.PNG

روش دوم برای بازی هایی هست که غابلیت نصب ندارند و به صورت فرمت SFB هستن (یا به نظرم نصب شده باشن با پلی استیشن اصلان کار نکردم) برای این سری دوتا کار میشه انجام داد یکی اینکه از قسمت boot قسمت boot game  رو انتخاب میکنید و سپس فولدر بازی خودش اتوماتیک بازی اجرا میکنه ( ولی بدیش اینکه باید هر بار این پوشه رو انتخاب کنید ) انتخاب کنید یا اینکه پوشه بازی رو به محل نصب نرم افرار انتقال بدین E:\rpcs3\dev_hdd0\game\.... اینجا که با این روش بازی تو قسمت گیم لیست نرم افزار میشه دید برای اجرا هم کافیه دوبار روش کلیک کنید یا اینکه روش راست کلیک کرده وبوتش کنید بعد از قسمت راست بازی رو Run کنید با راست کلیک میشه برای هر بازی هم کافینگ رو تغیر داد

Capture11.thumb.PNG.7f382ff8491dcb1335625a91e537698e.PNGCapture6.thumb.PNG.864c2f7a7d2eadf24d2a19ae470ac9b7.PNGCapture7.thumb.PNG.906dc3e8baec0746f6f2ec230fac1df0.PNG

ما چند تا بازی رو با دوست خوبم محمد (mobah 1983 ) تست کردیم مثل  ، Red Dead Redemption Call Of Duty Black Ops 3 اما بازی فقط تا مرحله استارت پیش میرفت و فریم از 40 50 تا به 2 تا میرسه حالا دوستانی که سیستم قوی تری نسبت به این دوستمون دارن خوشحال میشم که تست کننن و تجربیاتشون رو به اشتراک بزارن 

مشخصات سیستم دوستم سیپیو i7 4770رم ۱۶گیگابایت گرافیک  GTX 980

سیستم خودم سیپیو i7 860رم ۸گرافیک RX 460

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ممنون داداش بابت زحمتی که کشیدی ولی هر کاری کردم بازی اجرا نمیشه فقط یه کادر باز میشه و صفحه خاکستری میمونه

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

ممنون داداش بابت زحمتی که کشیدی ولی هر کاری کردم بازی اجرا نمیشه فقط یه کادر باز میشه و صفحه خاکستری میمونه

سلام کدوم بازی رو تست کردین و تو بخش گرافیک openGL  رو انتخاب کنید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این سایت رسمی نرم افزاره اون بازیهایی که قابل بازیه رو با رنگ سبز مشخص کرده

https://rpcs3.net/compatibility?s=1&p=3

لینک به دیدگاه

امکان داره اینا با فریمور های رسمی تست کرده باشن فقط ؟ چون مثلا تو بازی  Red Dead Redemption ما تا بخش استارت بازی پیش رفتیم اما بعد قفل میشد در صورتی که تو سایت زده هیچی مشاهده نکردن 

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
در در 1396/02/10, 09:25:43، Sky84 گفته است :

باسلام خدمت دوستان در اینجا قصد دارم نحوه اجرا بازی های ps3  با نرم افزارrpcs3  به شما اموزش بدم البته من به دلیل اینکه نمیتونستم بازی های حجیم دانلود کنم به همین خاطر با یه بازی ساده قصد اموزش رو دارم بازی Castle.Crashers بیشتر شبیه بازی موبایله تا کنسول  به هر حال 

برای شروع نرم افزار رو از لینک زیر یا از خود سایت دانلود کنید 

https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rpcs3/branch/master/artifacts

دانلود فریمور ps3  من برای راحت تر پیدا کردنش لینک زیر رو پیشنهاد میدم 

http://consolefa.ir/playstation3/ps3-cfw#search-section

بعد دانلود نرم افزار رو تو یه فولدر استخراج میکنیم( سعی کنید جایی رو انتخاب کنید که فضای داشته باشید برای اجرای بازی های حجیم تر )

بعد استخراج نرم افزار رو اجرا کرده و از قسمت tools-install frimware  فریموری که دانلود کردیم رو نصب میکنیم ( اسم فریمور باید PS3UPDAT باشه اگر نیست اسم فایلو تغیر بدین)

Capture.thumb.PNG.43c73bcbead471c99a4dc561dbcd9472.PNG

بعد نصب فریمور  از قسمت کانفینگ وارد قسمت ستینگ و سپس گرافیک بشین و مانند تصویر زیر یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید (به نظرم عکسا کار رو راحت تر میکنه )

Capture1.thumb.PNG.7c7fc4de31bdcb25a7911e8e306bb3b7.PNGCapture2.thumb.PNG.0c460cf43a6c7c8a1fa9de293f5b05f0.PNGCapture3.thumb.PNG.20bc811c1759c0424b0c5b0eb75e65a0.PNG

بعد پیکر بندی چون تو این نرم افزار فقط پیکر بندی کیبورد وجود داره ( بهتر بگم من پیدا نکردم) به همین دلیل می تونید از نرم افزار Xpadder برای بهره گیری از گیم پد استفاده کنید.

Capture10.thumb.PNG.9696bd9b61737bee113b5df49d252533.PNGXpadder.rar

اما میرسیم به اجرای بازی  به دو روش میشه بازی رو اجرا کرد

روش اول فایل pkg بازی رو دانلود کنید بعد دانلود از قسمت boot نرم ازار pkg install  رو انتخواب میکنید به محلی که بازی رو ریختین میرین و بازی رو نصب میکنید

Capture4.thumb.PNG.5504d318457a3bd3c88d814cbb9063cf.PNGCapture5.thumb.PNG.8767f5bc076ce03d161df2e0e50d237d.PNG

روش دوم برای بازی هایی هست که غابلیت نصب ندارند و به صورت فرمت SFB هستن (یا به نظرم نصب شده باشن با پلی استیشن اصلان کار نکردم) برای این سری دوتا کار میشه انجام داد یکی اینکه از قسمت boot قسمت boot game  رو انتخاب میکنید و سپس فولدر بازی خودش اتوماتیک بازی اجرا میکنه ( ولی بدیش اینکه باید هر بار این پوشه رو انتخاب کنید ) انتخاب کنید یا اینکه پوشه بازی رو به محل نصب نرم افرار انتقال بدین E:\rpcs3\dev_hdd0\game\.... اینجا که با این روش بازی تو قسمت گیم لیست نرم افزار میشه دید برای اجرا هم کافیه دوبار روش کلیک کنید یا اینکه روش راست کلیک کرده وبوتش کنید بعد از قسمت راست بازی رو Run کنید با راست کلیک میشه برای هر بازی هم کافینگ رو تغیر داد

Capture11.thumb.PNG.7f382ff8491dcb1335625a91e537698e.PNGCapture6.thumb.PNG.864c2f7a7d2eadf24d2a19ae470ac9b7.PNGCapture7.thumb.PNG.906dc3e8baec0746f6f2ec230fac1df0.PNG

ما چند تا بازی رو با دوست خوبم محمد (mobah 1983 ) تست کردیم مثل  ، Red Dead Redemption Call Of Duty Black Ops 3 اما بازی فقط تا مرحله استارت پیش میرفت و فریم از 40 50 تا به 2 تا میرسه حالا دوستانی که سیستم قوی تری نسبت به این دوستمون دارن خوشحال میشم که تست کننن و تجربیاتشون رو به اشتراک بزارن 

مشخصات سیستم دوستم سیپیو i7 4770رم ۱۶گیگابایت گرافیک  GTX 980

سیستم خودم سیپیو i7 860رم ۸گرافیک RX 460

سلام

کدوم فرم ورک رو بگیرم بهتره ؟

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام

کدوم فرم ورک رو بگیرم بهتره ؟

بهتره جدید ترینشو تست کنید اما اصولا تو تموم بازی های حجیم   frimware باهاشون هست الان راستش من بیشتر منتظر نسخه لینوکس نرم افزارم در حال حاظر تعداد معدودی بازی اجرا میشه 

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sky84 گفته است :

بهتره جدید ترینشو تست کنید اما اصولا تو تموم بازی های حجیم   frimware باهاشون هست الان راستش من بیشتر منتظر نسخه لینکس نرم افزارم در حال حاظر تعداد معدودی بازی اجرا میشه 

سلام علیک ممنون

چند تاش رو گرفتم تست کنم ببینم چطوره

درباره برنامه دولفین تستی داشتین

سایتی که بازی wii قرار بده

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام علیک ممنون

چند تاش رو گرفتم تست کنم ببینم چطوره

درباره برنامه دولفین تستی داشتین

سایتی که بازی wii قرار بده

سلام اره اونم تست کردم اما فقط بازی زلدا و هارونست مون  مرجعی که برای emulator  میتونم معرفی کنم این سایت http://www.emulator-zone.com هست البته بهتره نسخه های جدیدشو از خود سایت مرجع https://dolphin-emu.org/  بگیرین در کل هر امولیتوری که قابلیت اجرا داشته باشه تو این سایت هست و اون جوری اطلاعی ندارم که سایتی مخصوص برای بازی Wii باشه 

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Sky84 گفته است :

سلام اره اونم تست کردم اما فقط بازی زلدا و هارونست مون  مرجعی که برای emulator  میتونم معرفی کنم این سایت http://www.emulator-zone.com هست البته بهتره نسخه های جدیدشو از خود سایت مرجع https://dolphin-emu.org/  بگیرین در کل هر امولیتوری که قابلیت اجرا داشته باشه تو این سایت هست و اون جوری اطلاعی ندارم که سایتی مخصوص برای بازی Wii باشه 

سپاس

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام من بازی GoW Ascension رو با vulkan آوردم فقط یه صفحه سفید میاره

با OpenGL هم امتحان کردم فقط یه لوگوی عجیب غریب میاره و بعد پنجره بسته میشه 

بعد من فریمور rebug 4.82 cobra  رو ریختم اگه چیز دیگه ای بریزم فرقی میکنه؟

Screenshot (6).png

Screenshot (7).png

لینک به دیدگاه

دوستان فریم ور رسمی باید استفاده بشه

.....

خدای جنگ تنها بازی که میشه بازیش کرد  God of  war Collection هست

البته قبل از اجرای بازیها ببنین که با چه تنظیماتی بازی رو اجرا کردن

تا جایی که من دیدم تو یوتیوب خودشون با i5 4690 خدای جنگ کالکشن قابل اجراس

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Mostafa1417 گفته است :

سلام من بازی GoW Ascension رو با vulkan آوردم فقط یه صفحه سفید میاره

سلام فعلا اون نسخه اجرا نمیشه فقط اینا اجرا میشن 

God of War: Collection

God of War HD

God of War  2 HD

لینک به دیدگاه

تو سایت زده دوستان اون بالا هم اعلام کردن 

https://rpcs3.net/compatibility?c=g&s=1

در در 1396/02/10, 13:20:38، hd5870 گفته است :

این سایت رسمی نرم افزاره اون بازیهایی که قابل بازیه رو با رنگ سبز مشخص کرده

https://rpcs3.net/compatibility?s=1&p=3

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام 
خیلی ممنون از پستتون.
من خودم این شبیه ساز رو با جستجو توی اینترنت پیدا کردم و اجراش هم کردم منتها متاسفانه چندتا بازی روش اجرا میشد و چندتام نه! که این مورد در قسمت compatibility سایت قابل مشاهده است. منتهای به مراتب گول یکی از این سایتا که شبیه ساز می فروشه رو خوردم (تو سایت ادعا کرده بود که تمام بازی های PS3 را بی درد سر اجرا کنید). منم گولش رو خوردم و فکر کردم یکی از اون شبیه سازایی که من نتونستم دانلودش کنم. اسم شبیه ساز رو هم مشخص نکرده بود. پول رو پرداخت کردم و پس از دانلود دیدم که همین rpcs3 رو که کاملا پروژه متن باز و رایگانه و قابل دانلود برای همه رو بهم فروخته. گفتم شاید طرف آموزش خاصی بلد بوده که برای فروش گذاشته که به کارم بیاد و اما بعد از دیدن آموزشش هم دیدم همون کارایی رو میکنه که خودم انجامش داده بودم و در واقع تو خود سایت اصلی شبیه ساز توضیحاتش رو داده (مثل دانلود Firmware از سایت رسمی ps3 و بعدشم نصب اون).
خلاصه که سرم حسابی کلاه رفتش و الکی 30 تومن پیاده شدم.
الانم اینارو نوشتم تا احیانا کس دیگه ایی مثل من سرش کلاه نره!2.gif2.gif2.gif

ویرایش شده توسط Ramin Playstore
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...