رفتن به مطلب

افزایش سرعت رایانه و کاهش استفاده از منابع ذخیر سازی در ویندوز 10

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با یاد او

بعد از به روز رسانی سیستم عامل ویندوز خود از نسخه های 7 به ویندوزهای 10-8.1-8، شاید با مشکل کاهش سرعت تبادل داده در بین قطعات ذخیره سازی خود یا استفاده ی پیاپی سیستم عامل از دیسک سخت و صدای شنیدن گوش خراش آن مواجه شده باشید. دلیل آن قابلیت جدید ویندوز به نام Microsoft Compatibility Telemetry است که برخی پردازش های آن به صورت یکسره و دیگر پردازش های آن به صورت چرخه ای، کل داده ها، قطعات موجود، ابزارهای متصل شده و ... را مورد بررسی قرار داده و داده های مورد نیازشان را به پایگاه جمع آوری Microsoft می فرستند. که این نرم افزار همانند نرم افزارهای جاسوسی، بی اجازه داده های شخصی را به نقطه ی دیگری می فرستد و هم شرکت Microsoft بدون پرداخت هزینه ای، به جامعه ی آماری وسیعی از داده های گوناگون دسترسی می یابد. حتی دولت چین با منع اجازه ی فروش ویندوز 10 در این کشور، Microsoft را مجبور به ارائه ی نسخه ای بدون قابیلت های جاسوسی کرد.

برای خلاصی از فعالیت این برنامه و پردازش های مرتبط با آن، روند زیر را انجام دهید:

1. کلیک راست بر روی Taskbar و انتخاب Taskbar settings

1.png.167d991024b4e5698b69ed1e34e8f763.png

2. رفتن به قسمت Privacy

2.thumb.png.738d85c7231ac67d59637cc426115827.png

3. خاموش کردن Feedback & diagnostics

3.thumb.png.a17e26bf11f20f2acf4cd12c0a482348.png

4.فشردن دکمه های صفحه کلید Windows+X و انتخاب Computer Management

4.thumb.png.3aa31fce03bab886a1e61828c2254d52.png

5. رفتن به قسمت Task Scheduler Library و اعمال تنظیمات توضیح داده شده در تصاویر

5.thumb.png.4aa32ffc0b7b35b9a2ff64c9a7e96c3d.png

6.thumb.png.cd26e7d3393193e7459ca47de4b88a43.png

7.thumb.png.451d9d7d1358a8130ceb498dcf529379.png

8.thumb.png.34e68d5bea89be506df65f266a1f58d7.png

9.thumb.png.f015b14469d90128ae0fc85390d5aff0.png

6. رفتن به قسمت Services و تغییر وضعیت هر سه سرویس جمع آوری داده از حالت خودکار-فعال به حالت دستی یا در صورت نیاز غیرفعال کردن آن ها.

توضیح: افرادی که از خدمات بازی Windows 10 و Microsoft استفاده می کنند، حالت سرویس ها را به وضعیت دستی تغییر دهند و غیرفعال نکنند!

10.thumb.png.2377f2378f2bfa74ee9d12f1d08a1675.png

7. گام آخر، خاموش/روشن کردن رایانه، خلاصی از دست Microsoft Compatibility Telemetry و افزایش سرعت رایانه به همراه کاهش استفاده از سیستم عامل از منابع ذخیره سازی آن است.

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی

ارتباط بخشهای task scheduler library و سرویسهای یاد شده در بخش services با حریم شخصی رو نفهمیدم. دست کم در توضیحات مربوط به این بخشها چنین چیزی ندیدم.

جهت آگاهی دوستان تنظیمات microsoft compatibility telemetry  به شکل زیر است:

(Run (winkey+R
 gpedit.msc
 Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Data Collection and Preview Builds
 Allow Telemetry
که می‌توان غیرفعالش کرد.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست گرامی

ارتباط بخشهای task scheduler library و سرویسهای یاد شده در بخش services با حریم شخصی رو نفهمیدم. دست کم در توضیحات مربوط به این بخشها چنین چیزی ندیدم.

جهت آگاهی دوستان تنظیمات microsoft compatibility telemetry  به شکل زیر است:

(Run (winkey+R
 gpedit.msc
 Computer Configuration -> Administrative Templates -> Windows Components -> Data Collection and Preview Builds
 Allow Telemetry
که می‌توان غیرفعالش کرد.

سلام،

دستور اجرایی که نوشته اید، روشی دیگر، زمانبرتر، طولانی تر و پیچیده تر برای رسیدن به گام سوم است. تصویر زیر را بررسی و ارزیابی کنید.

11.thumb.png.4bdcf0eefd1cbd6b6dfcce2c82a41d86.png

در صورت غیرفعال کردن آن، برخی قابلیت های به روزرسانی و خدمات پشتیبانی از قطعات، از دست می رود. در حالی که اگر وضعیت آن در حالت Not configured باشد، چنین پیامدی رخ نمی دهد.

امید است دوستان مورد خطاب شما، آگاه تر شوند.

با مطالعه ی نوشته های موجود در سایت Reddit می توانید به رابطه ی Microsoft Compatibility Telemetry با حریم خصوصی پی ببرید. برای این کار همانند تصویر زیر از موتور جستوجوی Google استفاده کنید. مطالب بسیار زیادی در مورد Privacy(حریم خصوصی) موجودند.

Google.thumb.png.7a6aa173b22c7f29b74217365b3278a0.png

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

دستور اجرایی که نوشته اید، روشی دیگر، زمانبرتر، طولانی تر و پیچیده تر برای رسیدن به گام سوم است. تصویر زیر را بررسی و ارزیابی کنید.

11.thumb.png.4bdcf0eefd1cbd6b6dfcce2c82a41d86.png

در صورت غیرفعال کردن آن، برخی قابلیت های به روزرسانی و خدمات پشتیبانی از قطعات، از دست می رود. در حالی که اگر وضعیت آن در حالت Not configured باشد، چنین پیامدی رخ نمی دهد.

درود دوباره

تنظیمات privacy در ویندوز من دقیقا به شکل بالا سمت چپ نیست. به علاوه چون مطمئن نیستم تنظیمات telemetry دقیقا چه می کنه، محلش رو نشان دادم و نگفتم که لزوما باید غیر فعال بشه. در بخش 7 نوشته بودی"خلاصی از دست microsoft compatibility telemetry"

و با گوگل کردن هم متوجه نشدم  ارتباط بخش 5 و 6 با حریم شخصی چیست.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

من به عنوان یک گیمر و خیلی دیگه از دوستانم با ویندوز 10 مشکل داریم یعنی ویندوز 10 با ما مشکل داره :دی

اقا اتوماتیک دانلودش هیچ جوره غیر فعال نمیشه.از کنترل پنل خاموش کردم از ران هم دیزیبل کردم باز هم پینگم میره بالا.چراغ های مودمم میزنه ! انگار داره دانلود میکنه و واقعا داره دانلود میکنه.و 100% مطمئنم واسه ویندوزه چون وقتی خاموش میکنم سیستمو مودم دیگه فعالیت سنگینی نداره

کسی راه حلی داره در این خصوص؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، meysam944 گفته است :

من به عنوان یک گیمر و خیلی دیگه از دوستانم با ویندوز 10 مشکل داریم یعنی ویندوز 10 با ما مشکل داره :دی

اقا اتوماتیک دانلودش هیچ جوره غیر فعال نمیشه.از کنترل پنل خاموش کردم از ران هم دیزیبل کردم باز هم پینگم میره بالا.چراغ های مودمم میزنه ! انگار داره دانلود میکنه و واقعا داره دانلود میکنه.و 100% مطمئنم واسه ویندوزه چون وقتی خاموش میکنم سیستمو مودم دیگه فعالیت سنگینی نداره

داداش یه سرچ به انگلیسی بزنی تو گوگل متوجه میشی من یه ماه پیش این اپدیت خودکار رو متوقف کردم الان راه حلش یادم نی ولی به انگلیسی بزن میاره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، koala گفته است :

داداش یه سرچ به انگلیسی بزنی تو گوگل متوجه میشی من یه ماه پیش این اپدیت خودکار رو متوقف کردم الان راه حلش یادم نی ولی به انگلیسی بزن میاره

شما توی استارت منو run نوشتی یا کار دیگه ایی کردید؟جواب واقعی گرفتید ؟ من پینگم بالای 80 نمیره اما با ویندوز 10 پینگم زیر 999 نیست.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، meysam944 گفته است :

شما توی استارت منو run نوشتی یا کار دیگه ایی کردید؟جواب واقعی گرفتید ؟ من پینگم بالای 80 نمیره اما با ویندوز 10 پینگم زیر 999 نیست.

خب ویندوز داره اپدیت میشه که پینگت بالاس تو گوگل بزن cansel update program in win 10

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، meysam944 گفته است :

سلام،

با خاموش کردن قابلیت به روز رسانی سیستم عامل، هم امنیت رایانه ی خود را کاهش می دهید و هم برخی قابلیت های بازی های رایانه ای برخط(online) را از دست خواهید داد.

راه حل یادگیری زبان چینی و نصب Windows 10 مخصوص کشور چین است که بیشتر قابلیت های جاسوسی سیستم عامل غیرفعال شده اند و امکان نصب نکردن نرم افزارهای پیش فرض Windows که مورد نیاز کاربر نیست، فراهم شده است. البته این نسخه از سیستم عامل Windows امکان نصب زبان انگلیسی ندارد!

پیشنهاد بنده، به روز رسانی پیاپی سیستم عامل به هنگام download شبانه است که حجم کمتری مصرف می کند. کاری که همواره انجام می دهم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

با خاموش کردن قابلیت به روز رسانی سیستم عامل، هم امنیت رایانه ی خود را کاهش می دهید و هم برخی قابلیت های بازی های رایانه ای برخط(online) را از دست خواهید داد.

راه حل یادگیری زبان چینی و نصب Windows 10 مخصوص کشور چین است که بیشتر قابلیت های جاسوسی سیستم عامل غیرفعال شده اند و امکان نصب نکردن نرم افزارهای پیش فرض Windows که مورد نیاز کاربر نیست، فراهم شده است. البته این نسخه از سیستم عامل Windows امکان نصب زبان انگلیسی ندارد!

پیشنهاد بنده، به روز رسانی پیاپی سیستم عامل به هنگام download شبانه است که حجم کمتری مصرف می کند. کاری که همواره انجام می دهم.

با تشکر از پاسخگویی شما.

ضمن اینکه من نت نامحدود با سرعت پایین دارم پینگ برای من معم تره و چیزی ندارم توی سیستم که بخاد هک بشه جاسوسی بشه.

پینگ مهم تره.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، meysam944 گفته است :

با تشکر از پاسخگویی شما.

ضمن اینکه من نت نامحدود با سرعت پایین دارم پینگ برای من معم تره و چیزی ندارم توی سیستم که بخاد هک بشه جاسوسی بشه.

پینگ مهم تره.

درود  

بروزرسانی تایلهای ویندوز رو یک یک خاموش کن.

روی هر کدام راست کلیک و Live tile off

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود  

بروزرسانی تایلهای ویندوز رو یک یک خاموش کن.

روی هر کدام راست کلیک و Live tile off

مرسی از پاسخ گویی اما قبلا انجام دادم بازم مشکل داره ! ویندوز 10 مثل ویستا شکست خوردست بنظرم 8.1 خوبه که الان دارمو هیچ اذیتم نکرده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...