رفتن به مطلب

اهدا کامپیوتر و قطعات بلا استفاده به موسسه خیریه مهر گیتی

Arash S
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

مدتی پیش برای من ایمیلی اومد که موسسه خیریه مهرگیتی رو معرفی کرد. یکی از فعالیتهای این موسسه این هستش که کامپیوتر (چه قدیمی چه جدید، چه نو و چه دست دوم) رو از مردم دریافت میکنه و برای مدارس مناطق محروم ارسال میکنه تا بچه های اونجا هم به کمک مردم بتونن کامپیوتر داشته باشن.

http://www.mehrgiti.com/donated-computers-to-schools

البته من خودم اطلاع دقیقی از نحوه انجام این کار توسط این موسسه ندارم و قصد دارم دوشنبه یه سر برم ببینم دقیقا کارشون چیه و اینکه فقط کامپیوتر کامل رو قبول میکنن یا قطعه هم قبول میکنن.

به هر حال فکر میکنم در این فروم خیلی از دوستان هستن که کامپیوتر و قطعات بلااستفاده دارن که میتونن به این موسسه هدیه کنن تا بچه های دیگه تو مناطق محروم هم بتونن از کامپیوتر استفاده کنن. البته اینکه چه قطعه ای رو اهدا کنید یا نکنید با خودتونه اما خب همونطور که ما لذت استفاده از کامپیوتر رو می چشیم و از اون در جهت رشد و ارتقا خودمون بهره میبریم میتونیم این لذت و فرصت رو به دیگران هم هدیه کنیم.

هر کس میتونه خودش مستقیما به این موسسه مراجعه کنه و یا میتونیم همگی قطعاتمون رو یکجا جمع کنیم و به یه نفر بدیم و اون فرد ببره موسسه از طرف فروم لیون هدیه کنه. (اگه چنین حالتی باشه من خودم شخصا قبول میکنم قطعات رو از شماها بگیرم ببرم)

راستش نمیدونستم این موضوع رو تو کدوم تاپیک مطرح کنم گفتم اینجا بگم و نظر شما ها رو بدونم.

مرسی

آرش

لینک به دیدگاه

(با عرض معذرت ظاهرا ین تاپیک دوبار ارسال شده. ببخشید)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

این موسسه با شرکتی به نام "به اندیش" -یا یه همچین اسمی- کار میکنه و قطعات رو هم قبول میکنه فقط اینکه باید قطعات رو ببریم به آدرسشون تو شهرک غرب تحویل بدیم

میتونیم یه تاپیک بزنیم و هر کسی قطعاتی که نیاز نداره و میخواد اهدا کنه رو اونجا اعلام کنه و هر چند مدت یکبار (مثلا ماهی یا سه ماهی) یه جا قطعات رو جمع و تحویل یکی از بچه ها بدیم تا بره بده موسسه

اگر هم دوستان کسی در تهران سمت غرب باشه من خودم حاضرم بیام حضورا قطعات رو تحویل بگیرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...