رفتن به مطلب

دلیل ارزانتر بودن قیمت Kabylake نسبت به Skylake ?

Recommended Posts

سلام دوستان

راستش اولا سوال داشتم که چرا قیمت kaby lake i7-7700K  نسبت به 6700k ارزونتر هستش کمی و بین خرید این دو برای کدوم اقدام کنم ؟

سوال دومم در مورد خنک کننده مورد نیاز برای این سی پی یوهاست جایی خونده بودم که سی پی یوهای نسل ششم به بعد به دلیل ضخامت بسیار کم نسبت به وزن زیاد و فشار فن ها حساس هستن و حتی گاهی خم شدن و خراب شدن ! ایا این درسته ؟!

چون من یه فن Transformers 3 دارم که خیلی ازش راضیم ولی نمیدونم ایا با خرید سی پی یو جدید جوابگو هست یا باید برای خرید یه فن سبک اقدام کنم ؟؟!  

ببخشید چون نمیخوام موضوع جدید بسازم و اسپم بشم میخواستم بدونم ایا درسته که فن های اّبی برای این سری سی پی یو ها بهتره و از نظر صدای کیس و قیمت نسبت به فن های معمولی چطوریه ؟!

لینک به دیدگاه

در مورد قيمت كه دليل خاصي نداره قيمت ٧٧٠٠ رو كه پايين اوردن يادشون رفته ٦٦٠٠ هم پايين بيارن به همون نسبت تا فردا پس فردا اوكي ميشه..

در مورد كولر هم اگه كيس رو در مكاني بگذاريد كه شوك و ضربه  و تكاني بهش وارد نشه كولر هاي سنگين هم مشكلي به وجود نميارن، مشكل خم شدن پردازنده تو سيستم هايي بوجود امده بود كه همراه با كولينگ سنگين جابجا شده بودن و بهشون ضربه وارد شده بود...

در كل واتركولر به نظر من مناسبتره براي اوركلاك.. جنس خوب هم خريداري كنيد از نظر نويز و صدا مشكلي نخواهيد داشت،.

لینک به دیدگاه

طبیعتا سری 7000 از سری 6000 بهتر هستند .

توی ایران این قیمت ها طبیعی هستش !

لینک به دیدگاه

علتش اینه که در ۶۷۰۰ که قدیمی‌ه از روغن  خوراکی محلی استفاده شده و در سری ۷ از روغن مایع صنعتی. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

در مورد قيمت كه دليل خاصي نداره قيمت ٧٧٠٠ رو كه پايين اوردن يادشون رفته ٦٦٠٠ هم پايين بيارن به همون نسبت تا فردا پس فردا اوكي ميشه..

در مورد كولر هم اگه كيس رو در مكاني بگذاريد كه شوك و ضربه  و تكاني بهش وارد نشه كولر هاي سنگين هم مشكلي به وجود نميارن، مشكل خم شدن پردازنده تو سيستم هايي بوجود امده بود كه همراه با كولينگ سنگين جابجا شده بودن و بهشون ضربه وارد شده بود...

در كل واتركولر به نظر من مناسبتره براي اوركلاك.. جنس خوب هم خريداري كنيد از نظر نويز و صدا مشكلي نخواهيد داشت،.

ولی من تو فروشگاه های اینترنتی معروف تو کامنت ها زیاد خوندم یا اگه بزنین Skylake blend تو گوگل زیاد میاد طوری که ادم میترسه و وحشت میکنه !

اینکه میفرمایید همراه با کولینگ سنگین جا به جا شده بودن دقیقا یعنی چی ، بیشتر کاربرا یکبار نصب میکنن روی مادربورد و بعد دیگه فقط با دستگاه باد یا سشووار ممکنه ماهی یکبار بخوام تمیزش کنم و گرد و خاک فن رو خارج کنم فقط

اما در مورد واترکولر شما مدل خاصی پیشنهاد ندارین که هم قیمتش مناسب باشه و هم نویز و صداش چرا که من شبا میزارم تو دانلود و نمیخوام صدای زیادی تو سرم باشه ؛ راستش هیچ تجربه ای هم از داشتن این فن و نحوه سرویس کردن و تمیزکردن و نگهداری ازش ندارم و شاید مسخره به نظر بیاد ولی همیشه این مسئله فکرم رو درگیر کرده که اگه یکی از شلنگ ها پاره بشه به نحوی و اب داخل کیس و مادربورد و ... بریزه چ اتفاقی می افته !

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

علتش اینه که در ۶۷۰۰ که قدیمی‌ه از روغن  خوراکی محلی استفاده شده و در سری ۷ از روغن مایع صنعتی. 

متوجه نمیشم دوست عزیز ؛چیزی که گفتین جدی و واقعی هستش یا سوال بنده رو به تمسخر گرفتین ؟!  یا من مثل اون شش نفری که لایک کردن دانش سخت افزاریم بالا نیست ؟!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Arioman گفته است :

ولی من تو فروشگاه های اینترنتی معروف تو کامنت ها زیاد خوندم یا اگه بزنین Skylake blend تو گوگل زیاد میاد طوری که ادم میترسه و وحشت میکنه !

اینکه میفرمایید همراه با کولینگ سنگین جا به جا شده بودن دقیقا یعنی چی ، بیشتر کاربرا یکبار نصب میکنن روی مادربورد و بعد دیگه فقط با دستگاه باد یا سشووار ممکنه ماهی یکبار بخوام تمیزش کنم و گرد و خاک فن رو خارج کنم فقط

اما در مورد واترکولر شما مدل خاصی پیشنهاد ندارین که هم قیمتش مناسب باشه و هم نویز و صداش چرا که من شبا میزارم تو دانلود و نمیخوام صدای زیادی تو سرم باشه ؛ راستش هیچ تجربه ای هم از داشتن این فن و نحوه سرویس کردن و تمیزکردن و نگهداری ازش ندارم و شاید مسخره به نظر بیاد ولی همیشه این مسئله فکرم رو درگیر کرده که اگه یکی از شلنگ ها پاره بشه به نحوی و اب داخل کیس و مادربورد و ... بریزه چ اتفاقی می افته !

تو گوگل كه درباره هر چيزي سرچ كنيد براتون يه خروار عكس مياره دليل نميشه كه، ببينيد كولر سنگين در كل براي اين پردازنده ها توصيه نميشه اما تحمل كولر هاي سنگين رو دارند ولي بايد سعي كنيد بعد از نصب ضربه ايي به كيس وارد نشه، چرا؟ چون موقعي كه به كيش ضربه وارد ميشه بر اساس قوانين فيزيك اجزا داخل كيس هم شتاب ميگرن و به دنبال اون وزنشون هم چند برابر شايد بشه به نسبت ضربه و اين همون موقعس كه يه اير كولر يك كيلويي ميشه ٢،٣ كيلو و پردازنده ديگه از تحملش خارج ميشه و خم ميشه مگرنه پردازنده هاي اسكاي ليك و كيبي ليك تحمل ايركولر هاي سنگين تا ١ كيلو و ٣٠٠ ٤٠٠ گرم هم با اون شرايط كه گفتم دارن.

در مورد نشتي هم همون اندازه كه احتمال داره پايه ايركولر بشكنه و بيوفته رو كارت گرافيك و به گرافيك هم صدمه بزنه احتمال نشتي واتركولر هم هست ( يعني به اين اندازه بعيد هست) و يا همون اندازه كه احتمال داره پاور اتصالي كنه و سيستم بسوزه و حتي شما رو خدايي نكرده برق بگيره احتمال نشتي واتركولر هم هست و هزاران چيز ديگر كه احتمالش هست، منظورم اينه كه همونقدر كه احتمال خطرات ديگه هست اينم هست ولي شما زوم كرديد رو نشتي، من كه تا حالا گزارش نشتي از كسي نشنيدم..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، Arioman گفته است :

متوجه نمیشم دوست عزیز ؛چیزی که گفتین جدی و واقعی هستش یا سوال بنده رو به تمسخر گرفتین ؟!  یا من مثل اون شش نفری که لایک کردن دانش سخت افزاریم بالا نیست ؟!

ایشون مزاح میکنن و یکی از استادان این فروم هستن شوخی میکنن :D

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

تو گوگل كه درباره هر چيزي سرچ كنيد براتون يه خروار عكس مياره دليل نميشه كه، ببينيد كولر سنگين در كل براي اين پردازنده ها توصيه نميشه اما تحمل كولر هاي سنگين رو دارند ولي بايد سعي كنيد بعد از نصب ضربه ايي به كيس وارد نشه، چرا؟ چون موقعي كه به كيش ضربه وارد ميشه بر اساس قوانين فيزيك اجزا داخل كيس هم شتاب ميگرن و به دنبال اون وزنشون هم چند برابر شايد بشه به نسبت ضربه و اين همون موقعس كه يه اير كولر يك كيلويي ميشه ٢،٣ كيلو و پردازنده ديگه از تحملش خارج ميشه و خم ميشه مگرنه پردازنده هاي اسكاي ليك و كيبي ليك تحمل ايركولر هاي سنگين تا ١ كيلو و ٣٠٠ ٤٠٠ گرم هم با اون شرايط كه گفتم دارن.

در مورد نشتي هم همون اندازه كه احتمال داره پايه ايركولر بشكنه و بيوفته رو كارت گرافيك و به گرافيك هم صدمه بزنه احتمال نشتي واتركولر هم هست ( يعني به اين اندازه بعيد هست) و يا همون اندازه كه احتمال داره پاور اتصالي كنه و سيستم بسوزه و حتي شما رو خدايي نكرده برق بگيره احتمال نشتي واتركولر هم هست و هزاران چيز ديگر كه احتمالش هست، منظورم اينه كه همونقدر كه احتمال خطرات ديگه هست اينم هست ولي شما زوم كرديد رو نشتي، من كه تا حالا گزارش نشتي از كسي نشنيدم..

بله حق با شماست ولی اینکه من کمی مردد هستم چون بهرحال رد شدن لوله و مسیرآبی و حرکتش بصورت پیوسته برای خنک سازی اونم با توجه به حرارت داخل کیس که تقریبا همیشه رو به گرم هست خوب کمی هر ذهنی رو درگیر میکنه اگه یه درصد یکی از این شلنگ ها پاره شه یا نشتی بده این آب با فشار میتونه در چند ثانیه هر چی کیت و قطعه الکترونیکی حاوی برق هست به فنا بده

در حالی که طبق گفته خود شما اگه پایه فن کیس ول بشه ضمن اینکه صدای افتادنش شنیده میشه و کیس اتوماتیک با رسیدن دمای سی پی یو به بالای 70 خاموش میکنه اگرم روی کارت گرافیک بیفته نهایتش دو قطعه سی پی یو و گرافیک میسوزن

البته اینایی که میگم ممکنه مسخره به نظر بیاد چون اگه ریسکش بالا بود هیچوقت برند های معروف تولید فن نمی اومدن مدل های ابی رو تولید کنن و باعث بدنامی خودشون بشن ، فقط میخوام تجربه شخصی دوستان رو بدونم

لینک به دیدگاه

عزيز لوله كشي اب شهر نيست كه لوله بتركه اب با فشار بزنه بيرون، شما از قصد هم بخواي شلنگ رو پاره كني يا از جا دربياري بعيد ميدونم به راحتي موفق بشي عرقت درمياد من يه بار يه راديات نياز داشتم با بدبختي لوله رو جدا كردم...

خلاصه اين مساله نشتي كه ميليون ها نفر تو دنيا دارن با خيال راحت استفاده ميكنن و مشكلي هم نداشتن تا حالا هم من نشنيدم كسي گزارش نشتي بده به هر حال ناراحت نشي عزيز اين مساله هم يه جور فوبيا هست و من شايد نتونم شما رو راضي كنم ولي اين رو بدونيد ميليون ها نفر قبل شما به فكر مشكل نشتي واتركولر بودن تمام كمپاني ها فكر همه جاش رو كردن و نيازي به نگراني من و شما و خيلي حرفه ايي تر از ما ها هم نيست..

لینک به دیدگاه

رفیق وسواس الکی بخرج نده.. نشتی کجا بوده... این همه دارن استفاده میکنن شما هم روش. بخر ببند حالشو ببر.

تفاوت قیمت هم غیر منطقی هست.k 7700 از 6700 kبهتره.. عملن نسخه بهبود یافته همونه که خیلی راحتتر اور میشه .. همون 7700 خرید معقولانه ای هست

لینک به دیدگاه

7700K از هر لحاظ از 6700K بهتره و خرید 7700K منطقیه.

فقط اگر ویندوز 7 بخواین، 6700K ازش پشتیبانی میکنه اما 7700K نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Arioman گفته است :

درود

قصدم از این مزاح غیرمنطقی بودن اختلاف قیمت یاد شده است. 

در 7 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

ایشون مزاح میکنن و یکی از استادان این فروم هستن شوخی میکنن :D

ارادت رفیق. لطف داری.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
در 9 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

فقط اگر ویندوز 7 بخواین، 6700K ازش پشتیبانی میکنه اما 7700K نمیکنه.

سلام آرمین جان 

اگر مقدور هست بفرمائید منظورتون از پشتیبانی نکردن چی هست چون من متوجه نشدم دقیقا 9_9

در 12 ساعت قبل، Arioman گفته است :

راستش اولا سوال داشتم که چرا قیمت kaby lake i7-7700K  نسبت به 6700k ارزونتر هستش کمی و بین خرید این دو برای کدوم اقدام کنم ؟

الان مگر 7700K ارزونتر از 6700K هست ؟!

http://lioncomputer.ir/product/10564/سی+پی+یو+اینتل+Intel

http://lioncomputer.ir/product/5797/سی+پی+یو+اینتل+i7+6700K+اسکای+لیک/

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است :

سلام آرمین جان 

اگر مقدور هست بفرمائید منظورتون از پشتیبانی نکردن چی هست چون من متوجه نشدم دقیقا 9_9

http://lioncomputer.ir/product/10564/سی+پی+یو+اینتل+Intel®

بر اساس سیاست های مایکروسافت CPU های جدید در ویندوز 7 پشتیبانی نمیشن .

ای ام دی اعلام کرده بود برای ویندوز 7 درایور میده تا RYZEN رو به طور کامل پشتیبانی کنه .

البته گمون نکنم این پشتیبانی نشدن به معنی کارنکردن باشه بیشتر به معنی بهینه نبودن هستش .

الان میگردم لینک هاش رو پیدا می کنم براتون میزارم .

لینک به دیدگاه

و

خودمم یادم رفته بودچقدر از این ماجرای خبر منتشر شده بود . یه مدت هرجا میرفتی صحبت ویندوز 7 و ساپورت CPU بود .

گمونم اخبار مربوط به اینتل رو ندارم چون برام مهم نبوده . دوستان برای اطلاع دقیق از میزان دقیق ساپورت به منابع معتبر مراجه کنند.

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

بر اساس سیاست های مایکروسافت CPU های جدید در ویندوز 7 پشتیبانی نمیشن .

ای ام دی اعلام کرده بود برای ویندوز 7 درایور میده تا RYZEN رو به طور کامل پشتیبانی کنه .

البته گمون نکنم این پشتیبانی نشدن به معنی کارنکردن باشه بیشتر به معنی بهینه نبودن هستش .

الان میگردم لینک هاش رو پیدا می کنم براتون میزارم .

خوب پس بهتر هست بگیم درایورهاشون بهینه نمیشه نه اینکه پشتیبانی نمیشه !

وقتی گفته میشه پشتیبانی نمیشه یه آدم بیسواد مثل من فکر میکنه اصلا با اون سی پی یو نمیشه از ویندوز 7 استفاده کرد 

گاها هم برای بعضی ها مثل خود من اصلا مهم نیست درایورها بهینه باشند چون من هنوزم برای کارهام دارم از نسخه ویندوز 7 دو سال پیش استفاده میکنم و به محض اینکه نصب میکنم تمامی آپدیتها را هم میبندم ;)

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Behzad Tak گفته است :

خوب پس بهتر هست بگیم درایورهاشون بهینه نمیشه نه اینکه پشتیبانی نمیشه !

وقتی گفته میشه پشتیبانی نمیشه یه آدم بیسواد مثل من فکر میکنه اصلا با اون سی پی یو نمیشه از ویندوز 7 استفاده کرد 

گاها هم برای بعضی ها مثل خود من اصلا مهم نیست درایورها بهینه باشند چون من هنوزم برای کارهام دارم از نسخه ویندوز 7 دو سال پیش استفاده میکنم و به محض اینکه نصب میکنم تمامی آپدیتها را هم میبندم ;)

من از میزان دقیق ساپورت CPU های اینتل خبری ندارم !!!!!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است :

سلام آرمین جان 

سلام آقا بهزاد عزیز،

آقا مارو نزنین، ما گناه داریم، شاگردی میکنیم. ما صرفا" موضع رسمی مایکروسافت و اینتل رو تکرار کردیم مبنی بر عدم ارائه رسمی درایور های مربوطه به پردازنده Kaby Lake. حالا اینکه نصب شد و اجرا شد و Intel و Microsoft هم یواشکی روی سرور windows update درایورهاشم گذاشتن یه بحث دیگه ای داره که خوب میره توی Category دوستان حرفه ای که لزوما" با درایور و بی درایور هیچ چیز نمیتونه جلوشون رو بگیره. در بخش مشاوره اولیه سیستم در سمت شاگردی صرفا" مطالب رسمی رو معیار مشاوره قرار میدیم تا در Safe Side باشیم پسفردا یا 2 سال دیگه اومدیم یه دفعه Intel و Microsoft که الان یواشکی درایور دادن خواستن بزنن زیرش، مشاوره گیرنده نیاد یقه مارو بگیره فلانی تو که 2 سال پیش میدونستی موضع رسمی مایکروسافت و Intel در اون زمان چیه و چرا هشدار ندادی.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

سلام آقا بهزاد عزیز،

آقا مارو نزنین، ما گناه داریم، شاگردی میکنیم. ما صرفا" موضع رسمی مایکروسافت و اینتل رو تکرار کردیم مبنی بر عدم ارائه رسمی درایور های مربوطه به پردازنده Kaby Lake. حالا اینکه نصب شد و اجرا شد و Intel و Microsoft هم یواشکی روی سرور windows update درایورهاشم گذاشتن یه بحث دیگه ای داره که خوب میره توی Category دوستان حرفه ای که لزوما" هیچ چیز نمیتونه جلوشون رو بگیره متفاوته. در بخش مشاوره اولیه سیستم در سمت شاگردی صرفا" مطالب رسمی رو معیار مشاوره قرار میدیم تا در Safe Side باشیم پسفردا یا 2 سال دیگه اومدیم یه دفعه Intel و Microsoft که الان یواشکی درایور دادن بزنن زیرش، مشاوره گیرنده نیاد یقه مارو بگیره فلانی تو که 2 سال پیش میدونستی موضع رسمی مایکروسافت و Intel در اون زمان چیه و چرا هشدار ندادی.

آرمین جان من مخلص شما هستم و من اگرتو این فروم میام برای یاد گرفتن از دوستان عزیزی مثل شما هست .

حرف من این هست که حالا اگر اینتل یه چیزی کلی در جهت منافع خودش میگه که طبیعی هم هست، ما باید تا اونجا که مقدور هست این گفته را شفاف و باز کرده و به زبان ساده که برای همه قابل درک و فهم باش ارایه کنیم که احیانان خواننده های کم تجربه اشتباه برداشت نکنن.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Behzad Tak گفته است :

آرمین جان من مخلص شما هستم و من اگرتو این فروم میام برای یاد گرفتن از دوستان عزیزی مثل شما هست .

حرف من این هست که حالا اگر اینتل یه چیزی کلی در جهت منافع خودش میگه که طبیعی هم هست، ما باید تا اونجا که مقدور هست این گفته را شفاف و باز کرده و به زبان ساده که برای همه قابل درک و فهم باش ارایه کنیم که احیانان خواننده های کم تجربه اشتباه برداشت نکنن.

?

اختیار دارین، چشم باید توضیح بهتری میدادم حق با شماست.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Behzad Tak گفته است :

سلام آرمین جان 

http://lioncomputer.ir/product/10564/سی+پی+یو+اینتل+Intel

باتوجه به این لینکا عنوان تاپیک غلط باطله.

اگه استارتر لینکی داره که نشون بده 7700از 6700ارزنتره بذاره لطفا...

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان خیلی بحثا و مباحث جالبی مطرح شد ، خصوصا در مورد پشتیبانی نکردن ویندوز 7 از این سی پی یو

من خیلی وارد نیستم از اونجایی که این ساپورت نکردن به معنای عدم ارائه اپدیت یا درایورهای جدید و به روز هستش باید دید از نظر کارایی و مفید بودن چقدر استفاده از این سی پی یو در ویندوز 10 با درایور جدید نسبت به درایور قدیمی و ویندوز 7 برتری قابل مشاهده و محسوسی داره

بهرحال هرچند باید به روز بود اما من هنوز ویندوز 7 برام دلچسب تره اما بعید میدونم این مسئله باعث شه یه سی پی یو از نسل قبل تهیه کنم بهرحال

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Rasol2000 گفته است :

باتوجه به این لینکا عنوان تاپیک غلط باطله.

اگه استارتر لینکی داره که نشون بده 7700از 6700ارزنتره بذاره لطفا...

راستش امیدوارم حرفم رو باور کنید ولی من همین چند روز پیش در دیجی کالا دیدم که 7700 رو زده بودن تقریبا 1.220 و 6700 کا 1380 بود که خیلی جا خوردم و هی تو سایت های خارجی دنبال بنچمارک ها بودم که این سی پی یو چی از اون کم داره که تازه ارزونتره

جالب اینکه دیشب که چک کردم اصلا این مدل نه تنها موجود نبود بلکه جز گزینه های ناموجود هم لود نمیشه !!

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

عزيز لوله كشي اب شهر نيست كه لوله بتركه اب با فشار بزنه بيرون، شما از قصد هم بخواي شلنگ رو پاره كني يا از جا دربياري بعيد ميدونم به راحتي موفق بشي عرقت درمياد من يه بار يه راديات نياز داشتم با بدبختي لوله رو جدا كردم...

خلاصه اين مساله نشتي كه ميليون ها نفر تو دنيا دارن با خيال راحت استفاده ميكنن و مشكلي هم نداشتن تا حالا هم من نشنيدم كسي گزارش نشتي بده به هر حال ناراحت نشي عزيز اين مساله هم يه جور فوبيا هست و من شايد نتونم شما رو راضي كنم ولي اين رو بدونيد ميليون ها نفر قبل شما به فكر مشكل نشتي واتركولر بودن تمام كمپاني ها فكر همه جاش رو كردن و نيازي به نگراني من و شما و خيلي حرفه ايي تر از ما ها هم نيست..

بله ممنون راستش من بیشتر میخواستم بدونم از نظرکارایی و دوام چطوره مثل همین تجربه رادیات عوض کردن شما و اینکه با 200 تومن میشه یه واترکولر در سطح قابل قبول برداشت یا برای حداقل باید 300 400 هزینه کنم تا یه چیز درست حسابی و بی صدا گیرم بیاد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...