رفتن به مطلب

استفاده از چند مانیتور متفاوت در یک سیستم(حل شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم امیدوارم روز خوبی داشته باشین.

بنده یک خدمات کامپیوتری کوچیک تو شهر قزوین دارم و تازگی تصمیم گرفتم زمانی که برای مشتری کار انجام میدم هم به خاطر راحتی مشتری هم راحتی خودم یک مانیتور دیگه علاوه بر مانیتور خودم در جهت مخالف ، رو به مشتری قرار بدم تا راحت کارو چک کنه و نتیجه رو اعلام کنه ، ولی خب به دلیل کمبود بودجه نمیتونم یه مانیتور گران قیمت بگیرم به همین خاطر میخواستم از دوستان اطلاعاتی کسب کنم و ببینم بهترین گزینه چی هست.

جهت اطلاع کارت گرافیک بنده سافایر r9 290 trix هست و همونجور که اطلاع دارین ۲خروجیه dvi-d و یک hdmi و یک display port داره.

من دیروز برای تست یک مانیتور crt رو توسط یک تبدیل (تبدیل dvi به vga) به کارت وصل کردم ولی جواب نداد و مانیتور دوم که همین crt باشه رو اصلا سیستم نمیشناخت و عکسالعملی نشون نمیداد.

حالا سوالم از دوستان اینه که آیا فقط مانیتور های خاصی رو میشه برای این کار استفاده کرد؟

با تشکر از همه عزیزان.

ویرایش شده توسط rahmanshahi
حل شدن موضوع
لینک به دیدگاه

درود 

به این کارت گرافیک از خروجی dvi و hdmi می تونی همزمان دو نمایشگر وصل کنی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

به این کارت گرافیک از خروجی dvi و hdmi می تونی همزمان دو نمایشگر وصل کنی.

ولی وقتی اقدام به این کار کردم جوابی نگرفتم.

مسئله اینجاست که میخوام ببینم آیا وصل کردن مانیتور های crt قدیمی اونم با تبدیل شدنی هست یا خیر ؟؟؟ چون وقتی وصل میکردم سیستم اصلا نمیشناختشون.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

ولی وقتی اقدام به این کار کردم جوابی نگرفتم.

مسئله اینجاست که میخوام ببینم آیا وصل کردن مانیتور های crt قدیمی اونم با تبدیل شدنی هست یا خیر ؟؟؟ چون وقتی وصل میکردم سیستم اصلا نمیشناختشون.

نوع خاصی از تبدیل dvi به vga نیاز داری که به نظرم ارزش وقت و هزینهش رو نداره، چون بگیر و نگیر داره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

نوع خاصی از تبدیل dvi به vga نیاز داری که به نظرم ارزش وقت و هزینهش رو نداره، چون بگیر و نگیر داره.

در 45 دقیقه قبل، KiaMiix گفته است :

کلا من که هیچ وقت جوابی از تبدیل ها نگرفنم

والا منم شکم روی همین تبدیله چون تبدیلی که من استفاده کردم تبدیلی هست که توی پیج زیر هست :

http://bia2computer.com/index.php/shop/conversion-and-converters/analog-to-digital-converter-dvi-to-vga

ولی به نظرم اصولیش تبدیلی هست که در صفحه زیر هست و با این قیمت نمیصرفه :

http://digik.ir/تبدیل-DVI-D-به-VGA-اکتیو

حالا به نظر شما من از چه راهی برم راحت تره و حتما جواب میگیرم ؟

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

والا منم شکم روی همین تبدیله چون تبدیلی که من استفاده کردم تبدیلی هست که توی پیج زیر هست :

http://bia2computer.com/index.php/shop/conversion-and-converters/analog-to-digital-converter-dvi-to-vga

ولی به نظرم اصولیش تبدیلی هست که در صفحه زیر هست و با این قیمت نمیصرفه :

http://digik.ir/تبدیل-DVI-D-به-VGA-اکتیو

حالا به نظر شما من از چه راهی برم راحت تره و حتما جواب میگیرم ؟

یک نمایشگر ارزان که ورودی dvi یا hdmi داشته باشه بگیر. در پرشن تولز چند تا تاپیک برای فروش چنین نمایشگرهایی هست.

لینک به دیدگاه

سلام

البته وقتی وصل میکنی همون موقع تصویر نمیاد.

شما باید از تو ویندوز فعالش کنی.

الان یادم نیست وقبلا این کار انجام دادم ( مثلا یک کلید ترکیبی رو صحفه کلید میزدم فعال میشد ، شاید ALT+P بود ، درست یادم نیست)

نیازی به خرید کابل تبدیل نیست ، من یکی VGA و یکی HDMI وصل میکردم

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

سلام

البته وقتی وصل میکنی همون موقع تصویر نمیاد.

شما باید از تو ویندوز فعالش کنی.

الان یادم نیست وقبلا این کار انجام دادم ( مثلا یک کلید ترکیبی رو صحفه کلید میزدم فعال میشد ، شاید ALT+P بود ، درست یادم نیست)

نیازی به خرید کابل تبدیل نیست ، من یکی VGA و یکی HDMI وصل میکردم

درود

ترکیب winkey+P برای چنین کاریه. منتها فکر کنم مشکل دوستمان اینه که نمایشگر با کابل vga کلا تصویر نمی‌ده، حتی تکی.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

درود

ترکیب winkey+P برای چنین کاریه. منتها فکر کنم مشکل دوستمان اینه که نمایشگر با کابل vga کلا تصویر نمی‌ده، حتی تکی.

دورد بر شما

بله یادم رفته بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 27 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

یک نمایشگر ارزان که ورودی dvi یا hdmi داشته باشه بگیر. در پرشن تولز چند تا تاپیک برای فروش چنین نمایشگرهایی هست.

متاسفانه نوع خروجیه dvi روی کارت گرافیک از نوع dvi-d هست و صد در صد اتصال مستقیم از کارت گرافیک به مانیتور امکان پذیر نیست و باید تبدیل زده بشه.

ولی فکر میکنم راحت ترین و روتین ترین کار استفاده از یک مانیتور با ورودیه hdmi هست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

متاسفانه نوع خروجیه dvi روی کارت گرافیک از نوع dvi-d هست و صد در صد اتصال مستقیم از کارت گرافیک به مانیتور امکان پذیر نیست و باید تبدیل زده بشه.

ولی فکر میکنم راحت ترین و روتین ترین کار استفاده از یک مانیتور با ورودیه hdmi هست.

نمایشگر اگر ورودی dvi  داشته باشه با کابل دوسر dvi  کار خواهد کرد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

نمایشگر اگر ورودی dvi  داشته باشه با کابل دوسر dvi  کار خواهد کرد.

نوع dvi فرقی نمیکنه اونوقت ؟

چون اگر به تصویر زیر دقت بفرمایید میبینین که 4 مدل dvi وجود داره که خروجیه کارت بنده از نوع dvi-d هست.

522px-DVI_Connector_Types.svg.png

ولی اکثر مانیتور ها از نوع dvi-i استفاده شده درشون.

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

نوع dvi فرقی نمیکنه اونوقت ؟

چون اگر به تصویر زیر دقت بفرمایید میبینین که 4 مدل dvi وجود داره که خروجیه کارت بنده از نوع dvi-d هست.

ولی اکثر مانیتور ها از نوع dvi-i استفاده شده درشون.

کابل دوسر dvi ی که در بازار هست و متداوله همراه برخی نمایشگرها می‌فروشند ( سمت راست عکس)  dvi-d single است و  بر اساس آنچه آزموده‌ام  تا رزولوشن ۱۲۰۰x۱۹۲۰ و ۶۰ هرتز بدون ایراد کار می‌کند.

IMG_3902.JPG

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

کابل دوسر dvi ی که در بازار هست و متداوله همراه برخی نمایشگرها می‌فروشند ( سمت راست عکس)  dvi-d single است و  بر اساس آنچه آزموده‌ام  تا رزولوشن ۱۲۰۰x۱۹۲۰ و ۶۰ هرتز بدون ایراد کار می‌کند.

بینهایت ممنونم از راهنمایی ها و کمک های شما

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

بینهایت ممنونم از راهنمایی ها و کمک های شما

خواهش. اگر باز مشکلی بود یکی از نوشته‌ها رو نقل قول کن در خدمتم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش. اگر باز مشکلی بود یکی از نوشته‌ها رو نقل قول کن در خدمتم.

چشم ، شرمنده کردین ، سپاسگزارم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مجدد خدمت دوستان.

بالاخره مشکل با کمک عزیزه بزرگوار آقای بهمنیان حل شد.

البته نتونستم از خروجی های دیگر کارت گرافیک خروجی بگیرم چون حتما باید مانیتوری استفاده میشد که ورودیه dvi-d یا hdmi داشته باشه که این مانیتور ها برای کاری که بنده قصد انجام دادنشو داشتم هزینه بر بود و دنبال این بودم که یک مانیتور ارزان قیمت dsub رو بتونم وصل کنم ، که با کمک آقا سعید و راهنمایی های ایشون یک مانیتور ساده قدیمی (crt) رو تونستم وصل کنم ولی نه به گرافیک بلکه به خروجیه آنبورد مادربورد.

با این کار دقیقا همون چیزی که میخواستم انجام شد و به راحتی تصویر در مانیتور دوم ضاحر شد ، البته لازم به ذکره که مادربورد بنده مدل  GIGABYTE Z97X-SLI LGA1150 Z97 هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...