رفتن به مطلب
  • 0

BLACKBERRY PASSPORT

The.13east
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان

سوالم از دوستانی هست ک تجربه کار با سیستم عامل بلک بری رو دارند

چجوری این سیستم عامل ؟

وضعیت بلوتوث عکس و اهنگ و نرم افزار ؟

وضعیت دانلود از استور خودش ؟

روان بودن سیستم عامل ؟

اینکه اخرین ورژن سیستم عامل بلک بری براش اومده یا نه ؟

کلا یه توضیح بدید ک میشه ازش به راحتی استفاده کرد یا نه ؟

و منظورم از راحتی مث اندروید بی در و پیکر نیست !!! ینی در کل با یه قند شکن عزیز نهایتا کارش راه میوفته ؟ و در کل یه کاری بشه انجام داد ک سرویس های گوشی فیلتر نباشه

لینک به دیدگاه

3 answers to this question

Recommended Posts

• 1

سلام خدمت شما بزرگوار . بنده مدت کوتاهی از گوشی های این شرکت با نام کلاسیک استفاده کردم . در مورد تفاوت این مدل با مدل پیشنهادی شما نمی توانم نظری بدهم چون تجربه ی کار با مدل پاسپورت را نداشته ام اما باید بگویم اگر می خواهید در مورد سیستم عامل این شرکت اطلاعات بیشتری داشته باشید بهتر است به انجمن فارسی berryiran سری بزنید و مطمئنا در آنجا اطلاعات مفیدی پیدا خواهید کرد . اما در مورد تجربه ی خودم از کار با تلفن همراه این شرکت بر روی مدل کلاسیک باید به عرض برسانم جدای از حس خاص بودن ( هنوز نفهمیده ام که چرا و چطور اینگونه حسی نسبت به محصولات این شرکت دارم ) محصولات تولیدی این شرکت نه تنها به لحاظ کیفیت ساخت به پای بعضی از سایر تولیدکنندگان نمی رسد بلکه در همان روز های ابتدایی بنده را کاملا از خرید پشیمان کرد . داشتن مشکلات اینچنینی بنده را ترغیب به فروش زود هنگام این مدل از تلفن همراه کرد :

1 - مشکلات عدیده در برقراری ارتباط با شبکه بی سیم اینترنت و خانگی که حتی با به روز رسانی سیستم عامل نیز به طور کامل برطرف نشد .

2 - مشکل عدم شناسایی ( Hands-free )

3 - کیفیت ساخت پایین این تلفن ( در صورت استفاده از صفحه کلید و روشن شدن نور پس زمینه این روشنایی از درزهای گوشی قابل رویت می باشد )

4 - گاهی اوقات گوشی بر روی حالت آفلاین قرار می گرفت که باید به صورت دستی مجددا آن را تنظیم می کردم

و سایر مشکلات کوچک دیگر .

دوست عزیز صادقانه باید خدمت شما به عرض برسانم متاسفانه این شرکت به جای اصلاح ضعف های ساختاری سیستم عامل خود و سخت افزار رو به استفاده از سیستم عامل شرکت گوگل آورده و بعید می دانم سیاست این شرکت در قبال سیستم عامل خود در آینده تغییر چندانی بکند .

تمام اطلاعاتی که بنده داشتم صادقانه با شما در میان گذاشتم تا در نهایت خود به بهترین تصمیم گیری برسید اما در آخر باید گفت این شرکت زبان طراحی خاص خود را دارد که بعضی ها من جمله بنده عاشقش هستیم . موفق و پاینده باشید .

ویرایش شده توسط Abolfazl Chamani
اشتباه نگارشی
لینک به دیدگاه

• 0
در 3 دقیقه قبل، Abolfazl Chamani گفته است :

سلام خدمت شما بزرگوار . بنده مدت کوتاهی از گوشی های این شرکت با نام کلاسیک استفاده کردم . در مورد تفاوت این مدل با مدل پیشنهادی شما نمی توانم نظری بدهم چون تجربه ی کار با مدل پاسپورت را نداشته ام اما باید بگویم اگر می خواهید در مورد سیستم عامل این شرکت اطلاعات بیشتری داشته باشید بهتر است به انجمن فارسی berryiran سری بزنید و مطمئنا در آنجا اطلاعات مفیدی پیدا خواهید کرد . اما در مورد تجربه ی خودم از کار با تلفن همراه این شرکت بر روی مدل کلاسیک باید به عرض برسانم جدای از حس خاص بودن ( هنوز نفهمیده ام که چرا و چطور اینگونه حسی نسبت به محصولات این شرکت دارم ) محصولات تولیدی این شرکت نه تنها به لحاظ کیفیت ساخت به پای بعضی از سایر تولیدکنندگان نمی رسد بلکه در همان روز های ابتدایی بنده را کاملا از خرید پشیمان کرد . داشتن مشکلات اینچنینی بنده را ترغیب به فروش زود هنگام این مدل از تلفن همراه کرد :

1 - مشکلات عدیده در برقراری ارتباط با شبکه بی سیم اینترنت و خانگی که حتی با به روز رسانی سیستم عامل نیز به طور کامل برطرف نشد .

2 - مشکل عدم شناسایی ( Hands-free )

3 - کیفیت ساخت پایین این تلفن ( در صورت استفاده از صفحه کلید و روشن شدن نور پس زمینه این روشنایی از درزهای گوشی قابل رویت می باشد )

4 - گاهی اوقات گوشی بر روی حالت آفلاین قرار می گرفت که باید به صورت دستی مجددا آن را تنظیم می کردم

و سایر مشکلات کوچک دیگر .

دوست عزیز صادقانه باید خدمت شما به عرض برسانم متاسفانه این شرکت جهت اصلاح ضعف های ساختاری سیستم عامل خود و سخت افزار رو به استفاده از سیستم عامل شرکت گوگل آورده و بعید می دانم سیاست این شرکت در قبال سیستم عامل خود در آینده تغییر چندانی بکند .

تمام اطلاعاتی که بنده داشتم صادقانه با شما در میان گذاشتم تا در نهایت خود به بهترین تصمیم گیری برسید اما در آخر باید گفت این شرکت زبان طراحی خاص خود را دارد که بعضی ها من جمله بنده عاشقش هستیم . موفق و پاینده باشید .

ممنون از شما بابت تجربه خوبتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...