از لیون کامپیوتر قســـــــــــــــــــــــــــــــــــطی خرید کنید فروش اقساطی برای سراسر ایران
اخبار سخت افزار ، نرم افزار ، بازی و دنیای آیتی در مجله لیون کامپیوتر 🤩
- 0
زنفون 2 خاموش شده کمک لازم دارم
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
آخرین مطالب بازارچه
-
- 4 ارسال
- 177 بازدید
-
- 0 ارسال
- 401 بازدید
-
- 2 ارسال
- 121 بازدید
-
فروش گرافیک 3060 ایسوز استریک و 1050 تی ای گیگا و تعدادی rx580 پاور 400, 430و باندل 1151+1150 وگرافیک gtx 960 1 2 3 4 5
توسط King Cyrus، در خریدو فروش سیستم کامل و چند قطعه کامپیوتر با هم
- 3060 ایسوز استریک
- گرافیک 3060
- (و 5 مورد دیگر)
- 108 ارسال
- 3383 بازدید
-
- 0 ارسال
- 153 بازدید
-
- 5 ارسال
- 192 بازدید
-
- 6 ارسال
- 314 بازدید
-
Cisco AIR-AP 1242AG-N-K9 Cisco Wireless & Access Points
توسط mahdix3، در خرید و فروش مودم و تجهیزات شبکه
- 1 ارسال
- 47 بازدید
-
- 1 ارسال
- 148 بازدید
-
- 38 ارسال
- 2387 بازدید
-
-
آخرین موضوعات
-
محفل اختصاصی حرفهایها و پاور یوزرهای پلتفرم AMD Ryzen 1 2 3 4 6
توسط ARMIN، در بحث در مورد مادربورد وچیپستها
- 132 ارسال
- 8022 بازدید
-
مشکل با ساندبار مانیتور هوآوی مدل MateView GT سایز 34 اینچ
توسط Saber110، در مانیتور ، کیبرد ، موس ، قلم نوری
- 6 ارسال
- 144 بازدید
-
- 17 ارسال
- 415 بازدید
-
- 23 ارسال
- 358 بازدید
-
انتقادهای تند و تیز و ملایم شما از انجمن لیون کامپیوتر در این تاپیک 1 2 3 4 75
توسط سعید حسینی، در نظرات و پیشنهادات
- 1867 ارسال
- 167264 بازدید
-
سوال
old gamer 37
سلام
ویرایش شده توسط old gamerیه گوشی زنفون 2 دارم کانفیگ 4،64 مدل ZE551ml با کد Z00AD .
هفته پیش خواستم کاستوم رام لینیج اندروید نوقا بزنم روش.
بوت لودر رو آنلاک کردم . کاستوم ریکاوری twrp رو نصب کردم . رام رو دانلود کردم و روی رم ریختم اما هرکاری کردم نصب نشد.
در نهایت پشیمون شدم و اندروید 6 استوک خودشو ریختم و نصب شد و قتی ریبوت کردم که بالا بیاد دیگه هیچ تصویری مشاهده نشد و فقط هر یک دقیقه گوشی یه ویبره میزنه ولی بوت نمیشه و تصویر نمیده.
وقتی هم کلید پاور رو نگه میدارم انگار خاموش میشه و دیگه ویبره نمیزنه . و تو همین حالت خاموش به شارژ میزنم لوگوی باطری میاد که انگار داره شارژ میشه اما اون رنگ سبز داخل لوگوی باطری تکون نمیخوره . و فقط لوگوی باطری هست.
وقتی سالم بود و خاموش بودزمانی که به شارژ میزدم لوگوی باطری میومد و رنگ سبز داخلش زیاد و کم میشد که نشون میداد داره شارژ میشه اما الان هیچ رنگ سبزی نمیاد و چراغ زرد اعلانات هم روشن نمیشه.
لطفا دوستانی که تجربه این مورد رو دارن راهنمای کنن ببینم راهی هست که بشه درستش کرد؟
آپدیت :
بلاخره خودم درستش کردم . روشش رو از راه ارتباط با همون آقایون هندی که این کار هارو انجام میدادن بدست اوردم.
یک روش بسیار جالب و تکنیکی و پیشرفته بود که بلاخره با گرفتن برنامه ها و فایلهای لازم انجام شد.
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند. لینک آموزشش رو کسی خواست پیام بده بهش میدم تو یوتیوب هست
لینک به دیدگاه
15 answers to this question
Recommended Posts
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.