رفتن به مطلب

فروش یک عدد ASUS R9 290X OC Direct CUII ظاهرا معیوب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.
این کارتو حدود 3 سال پیش خریدم. گارانتیش حدودا 2 هفته س که تموم شده. تا همین چند روز پیش خوب کار میکرد و مشکلی باهاش نداشتم و هنوزم واقعا کارت قدرتمندی به حساب میاد.
یه بار که درایور جدید ریختم و ویندوزو آپدیت کردم یه مشکلی پیش اومد و اونم اینکه بعد ازاون هر وقت وارد بازی میشم بعد از حدود 1-2 دقیقه؛ و یا اگه همینطوری تو ویندوز بمونم و مثلا وب رو مرور کنم، بعد نیم ساعت یا 40 دقیقه، flickering ایجاد میشه و یه سری مربع های قرمزو سیاه و سبز روی صفحه ایجاد میشه و بعد از اون مانیتور میره رو حالت استند بای یا اینکه کلا پی سی ریست میشه. درایورو برگردوندم به حالت قبل درست نشد، روی یه ویندوز دیگه هم تست کردم درست نشد. فن ها سالمن، بوی سوختگی نمیاد، واز لحاظ ظاهر همه چی مرتبه. بدون هیچ ایراد فیزیکی و ضربه خوردگی و غیره.
از اونجایی که گارانتی تموم شده و رفتن تا تهران و نمایندگی و چونه زدن وووو نمیصرفه و منم شهرستانم و تعمیرکارای اینجا هم فرق 290x رو از شونه ی تخم مرغ تشخیص نمیدن، تصمیم گرفتم همینجا بزارمش برا فروش تا اگه کسی خواست برش داره و اگه تونست تعمیر کنه و استفاده کنه.

قیمتی که من میذارم 200 تومنه. گام هم 10 تومن. اگه کسی خواست پی ام بده لطفا. هزینه پست هم با خریدار.
موفق باشید.

photo_2017-05-06_20-08-43.jpg

photo_2017-05-06_20-08-44.jpg

لینک به دیدگاه

با اجازه از دوستان 

230   من خریدارم

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

فروخته شد به کاربر ferdosi .

با تشکر از همه.

ویرایش شده توسط dukenukem2
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، dukenukem2 گفته است :

فروخته شد به کاربر ferdosi .

با تشکر از همه.

بنده فرهادی هستم ، فردوسی نیستم  !!!!!!!

? ؟

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

در در 1396/02/17, 05:20:09، dukenukem2 گفته است :

^ تو پرشین تولز فروش رفت.

لینک پرشین تولز کجاست اخوی ؟

در در 1396/02/16, 09:07:13، dukenukem2 گفته است :

سلام.
این کارتو حدود 3 سال پیش خریدم. گارانتیش حدودا 2 هفته س که تموم شده. تا همین چند روز پیش خوب کار میکرد و مشکلی باهاش نداشتم و هنوزم واقعا کارت قدرتمندی به حساب میاد.
یه بار که درایور جدید ریختم و ویندوزو آپدیت کردم یه مشکلی پیش اومد و اونم اینکه بعد ازاون هر وقت وارد بازی میشم بعد از حدود 1-2 دقیقه؛ و یا اگه همینطوری تو ویندوز بمونم و مثلا وب رو مرور کنم، بعد نیم ساعت یا 40 دقیقه، flickering ایجاد میشه و یه سری مربع های قرمزو سیاه و سبز روی صفحه ایجاد میشه و بعد از اون مانیتور میره رو حالت استند بای یا اینکه کلا پی سی ریست میشه. درایورو برگردوندم به حالت قبل درست نشد، روی یه ویندوز دیگه هم تست کردم درست نشد. فن ها سالمن، بوی سوختگی نمیاد، واز لحاظ ظاهر همه چی مرتبه. بدون هیچ ایراد فیزیکی و ضربه خوردگی و غیره.
از اونجایی که گارانتی تموم شده و رفتن تا تهران و نمایندگی و چونه زدن وووو نمیصرفه و منم شهرستانم و تعمیرکارای اینجا هم فرق 290x رو از شونه ی تخم مرغ تشخیص نمیدن، تصمیم گرفتم همینجا بزارمش برا فروش تا اگه کسی خواست برش داره و اگه تونست تعمیر کنه و استفاده کنه.

قیمتی که من میذارم 200 تومنه. گام هم 10 تومن. اگه کسی خواست پی ام بده لطفا. هزینه پست هم با خریدار.
موفق باشید.

photo_2017-05-06_20-08-44.jpg

!!!!!

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

در در 1396/02/17, 05:24:23، dukenukem2 گفته است :

برادر   در ابتدای تاپیک  حتما باید ذکر میکردید ، که فروش در پرشین تولز هم برقرار هست و  لینک فروش در پرشین تولز را  قرار میدادید !

? ؟

ویرایش شده توسط farhadii
لینک به دیدگاه

من هم پیام داده بودم براتون

امان از شما تازه واردا

ویرایش شده توسط Mehrdad OC
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

این کارت توسط بنده خریداری شد

همون اول  که استارتر  تاپیک زدن  بنده با ایشون هم اینجا  هم  پرشین   توافق کردیم و خریداری شد.

کارت بدستم رسید   این کارت  نه تنها  مشکل  خرابی تصویر  نداره که   اصلا  تصویر  نمیده  و کلا کارت شناخته نمیشه !!! 

اون  زمانی که  این مشکلو داشت  بنده به ایشون    پیام دادم  و  عرض کردم  هم میتونید تعمیر کنید  چون قطعا  مشکل  سخت افزاری هست و  برمیگرده به  gpu   که توضیحشو  تو تاپیک مرتبط   گفتم و  لازم باشه بازم  میگم یا  خب میتونید  همین صورت بفروشید  که نظرشون به دومی بود 

به هرجال کارت کاملا  معیوب و  بدون تصویر هست حالا  چی شده تو راه شاید  خرابتر شده نمیدونم  !  

بگذریم

و دوستان محترمی که  خواهان کارت بودن  این کارت ا این وضعیت  دست نخورده و بدون  هیچ تصویری  بفرمایید!

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...